yetercim saol canım benim bütün dularımda varsınız ben inanaıyorum mevlam mucizenizi vericektabiki kuzum hamişlerde giriyor seve seve yazıcam senide
ohoooo daha neler duyarız biz sen merak etme bugidişlede ömrümüz bukürleri yapmakla geçicek
oyy yerim ben onu maşallah derdam inanki benimde içimde hep kız vardı sağlıklı sıhhatli olur inşallah kuzum
buarada geçmiş olsun inşallah geçer iltihapda sen endişelenme doktorlar azcık abartıyolar
haklısın canım bartıyolar bazen inş öğledir
öğle düşünme gülüm ben inanıyorum mevlam hepinzin mucizesini tez vakitte vericek
valla canım çok saol aslında sism konusunda ihtiyacım var fikirlere ben esmanur istiyorum ama eşim rabia diyo tam karar veremedim güzle bi isim arıyorum fikir veririseniz sevinirim
kızlar cok sağolun inşallah ALLAH razı olsun..
yetercim cok geçmiş olsun canıminş herşey yolunda giderr
saol canım benim ben bütün kalbimle inanaıyorum si,zlerede vericek tez vakitte mevlamgünaydın canım nasılsın?kızın olucakmış canım allah bağışlasın sizlere.sağlıkla gelsin inş.
canim demek laparoskopi olacaksin,insallah umit ettigin sonucu alirsin tatlim.rabbim emeklerini bosa cikarmasinbanada olmami söyledi doktor ama ben korkmustum laparoskopiden:18::18:
farkina varmazmiyiz canim yaaben dun pek evde degildim,kandil dolayisiyla arkadaslar ile toplandik..siteyede pek gelemedim cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin..
allah razi olsun canim,bu arada hayirli olsun kizin olacakmisistediginiz isimler guzel canim,rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
allah razi olsun ebrarim,gönulden amiiiin ecmain olsun diyorum
canim cok gecmis olsun insallah simdi daha iyidir,allah sifa versin
cok guzel bir paylasimdi durucum,allah razi olsunamiiiiin diyorum duana
amiin canim,test sonuclarinin guzel cikmasina sevindim tatlim,gözun aydin.prolaktin ne oluyor tatlim?kusuruma bakma cok cahilim bu konularda
canim allah sifa versin,buyuk bir olasilik suan hastanedesinizdir,allah yardimciniz olsun insallah
insallah sonuclarin guzel cikar elixsircim
demek bebis saglikli,cok sevindim canim.bulantilari dert etme canim guzel gunler ve zamanlar bunlar.gecer insallah hepsiii
sizlerinde kandili mubarek olsun kizlar,rabbim dualarinizi kabul etsin
korku,uzuntu hepimizde var kayracim,dilerim rabbimden sevinecegiz gunlerde yakindir insallah..allah razi olsun canim yaa ben iyiyim cok sukur,kolumda iyilesti,ilk defa oldugu gibi olmadi cok sukur,bu defa daha hafif atlattim öncekine bakarak
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun,rabbim dualarini kabul etsin insallah
canim evet adetliyim,ama bugun yarin biterokurum yine ben persembeye kadar.hem adet olsamda sorun degil tatlim,ben yakin arkdasimada yerime okuttururum bu arada seninde kandilin mubarek olsun canim,rabbim kandil hurmetine en yakin zamanda hayirliu evlatlar versin canim
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun..sungercim haklisin belki birimizin yaptigi dua icabet saatine denk gelir,onun icin birbirimize dua edelim kizlar.birimizinki icabet saatine denk gelirse ve hepimiz icin yaparsa onun duasi hurmetine rabbim hepimizin yuzunu guldurur
saol gülüm dularım sizinle untmayınkızlarr çokk özledimm hepiniziii yaaa ama işlerimden dolayı giremiyorumm eve bile iş götürüyorummm canlarım yaa nasıllsınıızz umarımm hiçç problemm yokturr benn akşamm otrup geçmişi tek tekk okuycammm benn iyiyim bu ay çok ümitli doktorum hayırlısıyla 3 tane yumoşum benimle çatlatma iğnemide yaptırdımm çalışmalara yaramzlığaa başladıkk :78: umarımm hepimiz için en hayırlısıı olurrr
ayyy çok mutlu oldum dilerim sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım benimkızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
canım inş bebeğin seninledircanım sorma ya en son 21 aralıkta regl oldum ama kan idrar testlerinde bişiy çıkmadı doktor rahim kalınlaşmış ufak bişiy görüyorum kese şeklinde ama pek bebek gibigelmio bana eminm olamıyorumdedii
yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz
öğle düşünme canım inş birgün vericek mevlam sizede ben bunu çok içten söğlüyorum rabbim hiç bir duayı geri çevirmezmiş
teşekkür ederim kayracım ama baya ağrım var az olsa sorun yapmamda bakalım hayırlısı sen nasılsın canımbu arada durucum aramıza hosgeldın canım allahım hepımızı bebıslerımıze kavusturr ınsallah
ben kactım kızlar ınsallah kımseyı unutmadım yıne ne olur unuttuklarım kıbar bır dılle hatrlatsın dıkkat ederım bundan sonra
Allahım hayırlı sağlıklı bebişler versn canım inşallah hayırlısıyla doğurmak nasip olurkızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
teşekkür ederim boncuğum sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
allah hepınızın dularınızı kabuletsın ınsallah
halem bana yazmıssın cnm ıyıyım sen nasılsın nerelerdesın
bırsenım cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
kayram demek 22 sınde yatıyosun hastaneye hadı hayırlısı güzel haberlerle gel ınsallah
samyelım cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsünama azıcıkta kırıldım neden gec haber verdın lıstede adın kaldı haber vermedıgın ıcın sılmıstım neyse sen ıyı olda gerisı mühım degıl rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm
samyeli kendine dikkat et canım annen veya başkası gelecekmi yanında kalmaya kendine iyi bakcanım bundan önce 2 bebeğimi kaybettim ya,, o yüzden kalp atışı belli olmadan kimseye söylemedik. bir ay öncesinden belliydi doktorum bugüne randevu vermişti. bu8gün baktı 8 haftalık. bundan sonraki randevu 14 mart ve allahtan bi sorun çıkmazsa 25 martta rahime dikiş atılacak...
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
sagol canım düşündüğün için kanama alanı var demiştim ya 22 m ve bebeğin üst kısmında duruyomuş o yüzden risk teşkil ediyomuş ağrım da hala devam ediyo bakalım bugün sadece ultrasona girdim yarın normal kontrolum var hyırlısı olsun inşallah bişey olmaz kendine iyi bak canımbirsenimde doktora gidecekti inşallah sorun yoktur hayırlı haberlerle döner
canım ankarada ankara tüp bebek merkezi var bildiğim iyi olan Allah hayırlısını versin kolay gelsin
arkadaslar hepınıze merhaba
dun benım test gunumdu ama test gunum gelmeden kanamam başladı
ve kandada negatıf cıktı bı kaç yerde yazıp cıktım bıraz toparlayıp gelırım
dedim buraya yazmamısım.. donmusum da yoktu herseye yenıden baslamak zor gelıo
merkez değiştiricem ankara ıstanbul nerde ıyı bı merkez varsa ona karar varmekde zor bıraz once bakayım dedım okadar cok merkez varkii nasıl karar vericem bilmıyorum
allahım yardımcımız olsun..ben şimdi reglıyım reglım haftaya biter haftaya olan duada banada yazın
okurum seve seve kızlar hepınzıden allah razı olsun zamanı gelmemeıs demekki:)
ya kuusra bakmayın kızlr bi alıntı yapıyım dedim karıştırdım
ilkaycım ben oy verdim canım mevlam mutlu etsin bir ömür boyu
diğer kızlar sizlerden naber
nasılsın birsenim
bu arada ben derini çok özledim çoktandır görüşemedik pc hala yapılmadımı ya dönse aramıza
muhtemelen sonradan hamile kaldın hasretcim.selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa(( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa (( perşembe tekrar kan vercem (((
İnşallah bu ay kırmızıları görmessin Allah hayırlı bir yavrucak nasip eder inşallah
Benimde günüm yarın fakat bu ay klomen kullandığım için bir kaç gün sarkma yapabilir.. 3 gün önce kasıklarımda bir sağda bir solda iğnelenmeler oldu ama bu yıllardır olduğu için pek bir hevesim yok .senelerdir yalancı gebelik yaşar dururum çünküArtık hayırlısı Allah'tan
kızlar,acaba kimyasal gebelik yaşamış olmayasınız,her belirti oluyoda,karın batması hamile olmadan pek olmuyo,adet oluyoz sanarken,bebeği düşürüyo olma ihtimaliniz olabilir,bende tam üç defa oldu,gününüz geçince hemen kan testi verdiniz mi?inşallah sen de görmezsin kırmızıları.....beni geçen ay görseydin kasık batması vardı , mide bulantısı vardı ama ne oldu bişşeycik olmadı kırmızılar karşıladı yine hee bi de adetim gecikti çok stres yaptım heralde ondan
inşallah hemen adet olursun tatlım.yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz
nereye gidiyon kız,konuşamadık ya hiç.ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
Naber kızlar bir kaç gündür giremedim amma ilerlemiş sayfalar önce bir selam veriyim sonra geçmişe bakıyım.Bende dün doktora gittim ufak bir yara olmuş krem verdi yumurtalıklar iyi dedi.İnşallah bir dahaki denemedi çok yumurtam olur zayıfla dedi tam dietteyim anlıycanız açım kızlar öpüyorum sizi.
eşine niye akıl fikir istedin kız ne oldu?????????????
Canım ben bu ay klomen kullandım ya bu batmaları ona bağlıyorum.Adet günüm yarın henüz geçen bir şey yok...Belirti aramak istemiyorum ararsam çokkk şeyler çıkıyor.Bu ay geçen aylardan farklı olarak sadece 3 gün önce olan kasık batmalarım ve halen devam eden göğüs uçlarımın dokununca hissedilir cinsten acısı var.....Dediğim gibi klomendendir klomenden.muhtemelen sonradan hamile kaldın hasretcim.
kızlar,acaba kimyasal gebelik yaşamış olmayasınız,her belirti oluyoda,karın batması hamile olmadan pek olmuyo,adet oluyoz sanarken,bebeği düşürüyo olma ihtimaliniz olabilir,bende tam üç defa oldu,gününüz geçince hemen kan testi verdiniz mi?
inşallah hemen adet olursun tatlım.
nereye gidiyon kız,konuşamadık ya hiç.
Merhaba şeker,dr.un verdiği ilaçla birşeyciğin kalmaz inşallah,yumurtalıklarına da maşallah diyelim.. Açlığına gelince sık dişini birtanem ha gayretNaber kızlar bir kaç gündür giremedim amma ilerlemiş sayfalar önce bir selam veriyim sonra geçmişe bakıyım.Bende dün doktora gittim ufak bir yara olmuş krem verdi yumurtalıklar iyi dedi.İnşallah bir dahaki denemedi çok yumurtam olur zayıfla dedi tam dietteyim anlıycanız açım kızlar öpüyorum sizi.
Canım keşke bilgim olsa da soruna cvp verebilsem ama beta değerleriyle ilgili hiç bir fikrim yok buna en iyi hamile kalmış arkadaşlarım yanıt verebilir sanırım...arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?