Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz

ya kuusra bakmayın kızlr bi alıntı yapıyım dedim karıştırdım
ilkaycım ben oy verdim canım mevlam mutlu etsin bir ömür boyu
diğer kızlar sizlerden naber
nasılsın birsenim
bu arada ben derini çok özledim çoktandır görüşemedik pc hala yapılmadımı ya dönse aramıza

teşekkür ederim kayracım ama baya ağrım var az olsa sorun yapmamda bakalım hayırlısı sen nasılsın canım
Allahım hayırlı sağlıklı bebişler versn canım inşallah hayırlısıyla doğurmak nasip olur
teşekkür ederim boncuğum sen nasılsın
samyeli kendine dikkat et canım annen veya başkası gelecekmi yanında kalmaya kendine iyi bak

birsenimde doktora gidecekti inşallah sorun yoktur hayırlı haberlerle döner
sagol canım düşündüğün için kanama alanı var demiştim ya 22 m ve bebeğin üst kısmında duruyomuş o yüzden risk teşkil ediyomuş ağrım da hala devam ediyo bakalım bugün sadece ultrasona girdim yarın normal kontrolum var hyırlısı olsun inşallah bişey olmaz kendine iyi bak canım
canım ankarada ankara tüp bebek merkezi var bildiğim iyi olan Allah hayırlısını versin kolay gelsin

derdam sgl canım geçmişteydim görmedim iyi sayılırım teşekkürler canım sen nasılsın

Öylemi bende okuyum o zaman canım ya inş Allah bu dileğimizi kabul eder o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olmasını onun o mis kokusunu duymayı rabbim büyüktür inanıyorum olucak her ay hayal kırıklığına uğramak çok zor inşallah tüm isteyenlere bu duyguyu en güzeli ile tatdırsn Aminnnnnnnnnnnnnnnn

muhtemelen sonradan hamile kaldın hasretcim.

kızlar,acaba kimyasal gebelik yaşamış olmayasınız,her belirti oluyoda,karın batması hamile olmadan pek olmuyo,adet oluyoz sanarken,bebeği düşürüyo olma ihtimaliniz olabilir,bende tam üç defa oldu,gününüz geçince hemen kan testi verdiniz mi?
yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz
inşallah hemen adet olursun tatlım.
ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
nereye gidiyon kız,konuşamadık ya hiç.

Naber kızlar bir kaç gündür giremedim amma ilerlemiş sayfalar önce bir selam veriyim sonra geçmişe bakıyım.Bende dün doktora gittim ufak bir yara olmuş krem verdi yumurtalıklar iyi dedi.İnşallah bir dahaki denemedi çok yumurtam olur zayıfla dedi tam dietteyim anlıycanız açım kızlar öpüyorum sizi.

canım,peki safrakesesi ameliyatını ne zaman yaptırcan?
geçmişten çıkmanın imkanı olmaz ayrıca,söylemedi deme.
inşallah pıtır pıtır gelir yumurtalar,ardındanda bebişler.

hayırlı geceler kızlar.. önce annemgeldi kadında benle aynı düşüncedeymiş dedi arabayı sat falan neyse cıktı evine sonra ben eşimi aldım konuştum rest çektim dedim yeter artık boşanmaya karar verdim dedim oda sinirlendi evi terketti gitti yarım saat sonra dolaştı dolaştı geldi tekrar konuştuk tmm bende düşünüyorum falan falan dedi bilmiyorum artık zaman gösterecek artık.. teşekkür ederim hepinize..

Canım ben bu ay klomen kullandım ya bu batmaları ona bağlıyorum.Adet günüm yarın henüz geçen bir şey yok...Belirti aramak istemiyorum ararsam çokkk şeyler çıkıyor.Bu ay geçen aylardan farklı olarak sadece 3 gün önce olan kasık batmalarım ve halen devam eden göğüs uçlarımın dokununca hissedilir cinsten acısı var.....Dediğim gibi klomendendir klomenden. Bu ara da kendimi acayip rahatlatıyorum he klomenden değilse Allahhh derim yani

Merhaba şeker,dr.un verdiği ilaçla birşeyciğin kalmaz inşallah,yumurtalıklarına da maşallah diyelim.. Açlığına gelince sık dişini birtanem ha gayret

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen
Canım keşke bilgim olsa da soruna cvp verebilsem ama beta değerleriyle ilgili hiç bir fikrim yok buna en iyi hamile kalmış arkadaşlarım yanıt verebilir sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…