Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım,peki safrakesesi ameliyatını ne zaman yaptırcan?
geçmişten çıkmanın imkanı olmaz ayrıca,söylemedi deme.
inşallah pıtır pıtır gelir yumurtalar,ardındanda bebişler.

haftaya salı inşallah sorma nasıl korkuyorum.Bu yumurtalara hep iyi diyolar sonra zortluyo bizim yumoşlar analamadım gitti canım.Bu arada dediğin gibi geçmişi terk ettim.

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen

Canım tuhaf bir durum doktoruna sordunmu belki düşük gibi bir tehliken var ilaç verirler.Aman canım doktora bildir.Hadi hayırlısı.

İnşallah canım açlık için söylenebilecek en güzel şey demişsin başka çare yok......

arkadaşlar bir soru sorucam beta sonuçlarım sırasıyla 44.76 59.40 83.1 169.87 151.0 155.89 neden inio neden çıkıo yardım edin lütfen

merhaba arkadaşım bende bu hafta tup bebek transferi oldum bugun 3.gunum 3 gundur beta hcg yi araştırıyorum kaçıncı gunde yaptırdın bunları ben araştırıp ogrendigimi soyliyim yinede bi doktora sor ama benm arastırdıgım kadarıyla gittikce duşmesi boş gebelik habercisi inşallah oyle degildir tabi normalde 2 gunde sayının ikiye katlanması gerekiyor gercek gebelik olması için bunda eminim ama tabi tam gununde yinede bir tahlil yaptır inşallah gercek gebeliktir

canım ya dualara amin demişsin allahım razı olsun seninde gönlüne göre versin
ayrıca çok saol evet dert ortağıyız kardeşiz bunu biliyorumda işte nebiliyim alışınca zor oluyo tatlım yinede çok düşüncelisin saol
ya girmeyince cezamız ağır oluyo bende içinden çıkamıyorum ama okumadanda olmuyo haberdar olamıyosun .sende bukadar ince düşünüp tek tek yazdığın için çok teşekkürler
ben bayadır giremiorum sizleri çok özledim iki dk fırsat buldum ama siz yoksunuz
neyse ben kaçar allaha emanet olun k.i.b
nerelerdesin kaçak işlerin var değilmi kolay gelsin canım
çok neşeliyim kanka,maşallahım var,sebebi galiba tedaviye başlıyo olmam.

selam duru cum,çıkabildin mi geçmişten?

ohh maşallah allahım daim etsin tedavin hayırlı olsun canım inşallah yiğenim gelicek
sevtunum bende cevap yazmayınca görmedin sandım tamam canım sen başla tedaviye hemen okuruz nidemek buarada hiçbişeyi kafaya takma 3 günlük dünya boşver salla canım
kuşumun ismini sormuşsun daha öncede yazdım ama görmemişsin galiba UMUT benim oğluşumun ismi
canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı
canım senin şuanda relaks olman gerek kafaya takma iyi düşün iyi olsun ayrıca 7. gün çok erken enazından 10. günü bekle ben 12. günde yaptırmıştım inşallah sıkı sıkı tutunur minişin
hasretcim bizde merak etmiştik seni demek doktor şüphelendi inşallah hamilelik vardır canım
buarada diğer mesele noldu?
canım kıyamam olsun ya geçicek hem sağlıklı olduğunu gösterir bulantılar
3 ayı bitirdinmi geçicek
pazartesi pıt pıtlarıda duyarsın inşallah bitanem
canım artık kendimizle dalga geçer olduk yaa allahım sonumuzu hayır eyylesin
bi bakıyosun hamilesin topicimiz uğurlu geşir umarım
yarın regl günüm eger kırmızıları gormessem benı merak etmeyın bır kac gun bunalımlarda olucam ınsallah kırmızılar gelır de sinirim bozulmaz
kuzu moral bozmak yok gelsede gelmesede yola devam diyoruz
kızlar oy verir misiniz.eşime süpriz yapacağım....ATV Sevgililer Günü Yarışması - Video
bende verdim oy inşallah güzel bir süpriz yaparsın eşine
kıyamam kuzu ya çok dikkat et dinlen bolca allahım korusun minişini inşallah
okumak istersen seve seve canım
banucum geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olsun
buarada aç olmak çok zor allah yardımcın olsun canım
herkeze hayırlı geceler,ben çıkıyorum.
niye kaçtın erkenden yaa :26:

bi sorun var gibi canım bence doktorunla mutlaka görüş yada yaptırdığın yerler farklıysa ondanda böyle çıkmış olabilir ama görüldüğü gibi iyi katlanmıyor

Son düzenleme:

sağol canım allah sanada sabır versin canım senin neden düştü tatlım bi sorunmu oldu

ah kızlar ahh kızlarrrr saolun dusunup yazanlara da yazmayanlarada kardelosum saol canım buarada umut evet haber vermıs rabbım en kısa zamanda gondersın melegını ınsallah zelalcaya da sabır dılıyorum
waycım benım 5 aylıkken suyum geldı canım erken doguma gıymek zorunda kaldık bu ay 29unda 4 ayım dolacak bebegımı kaybedelı
ablacım yaaaaaaa devam edıyoz da kırmızılar duzenlı olsa daha b hevesle devam etcem ama o da bır krıter degıl tabıkı allah katıda haddımı asan sozler solememey dıkkat edıyorum da ben ıstıyorum tabı ama en ıyısını rabbım bılır

bırsenım kalbını ferah tut cnm ınsallah agrıların gecer bgn muayene olucakmıssın hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum allah kavustursun cnm kardesın gıtmıs
kayram ınsallah gelır cnm kırmızıların hersey yoluna gırer ve bıran önce evıne dönersın tatlım
kardeloş bu sefer kızdım sana öncelıkle tedavın hayırlı olsun cnmama ben sana nekadar yazsamda sen yazdıklarımı görmüyorsun nedense sonrada bana küsüyorsundaha gecen yazdım sen tarıh verdınmı görmedım aradım bulamadım sana zahmet yıne verırsın dıye ama yıne görmemıs sın neyse canın sagolsun
hasretım umarım hamıssındır cnm benım
hıranur sende yoğunmussun cnm cok yorma kendını
sevtunum sen ıyı olda boşver cnm benı ben kırılmam kımseye
lagrıma her aılede var böyle sorunlar zaman en ıyı ılactır ınsallah hersey yoluna gırer cnm
yeterden haber yok esı amelıyat olucaktı umarım hersey yolundadır
banucugum sende amelıyat olcakmıssın cnm ınsallah kolaylıkla atlatırsın cok gecmıs olsun tatlım
anatolyam derınım pelınım aleynam sızler nasılsınız canlarım cok özledım vallah böyle toplasmayı ramazn gelınce görcem ben sızlerıböyle cok ayrı kaldık

Son düzenleme:
canım beyninde kist var ameliyat olacak
inşş hayılısıyla

rabbim şifasını versin inşallah canım

YENİ TARİHİM 8 MART BU TARİHTEN ÇOK ÜMÜTLİYİM :26:

çok şükürkü buralara ulaşa bildim ama çok yorgunum çok sizleride çok özledim sen neler yapıyorsun ablanı yolcu etmişsin allah kavuştursun canım ayrılık zor çok zor

samyelim çok sevindim kuzum rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tamam bende okuyorum o zaman zayıflamak için elma sirkesi içiyorum bir sakıncası olmaz demi arkadaşlar bir bilginiz varsa bana söylermisiniz

canım çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bu arda nerelerdesin sen kacak 1 haftadır merakta bırktın neler yaptın bakalım anlat:97::97::97::97:

ebrarcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve bebişli yıllara inşallah bitanem

kırılmadıgına inan çok sevindim bu aralar gene benim ayarlar bozulduda saçmalarsam ne olur kimse üstüne alınmasın
canım iyi olmana sevindim ya keşke telin olsada seni ameliyattan sonra bir arayabilsem içim rahat ederdi demi
allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw
Allah kabul etsin canım

Aminn cemil cümlesine aminnnn..

amin canım cümlemizinkini hoş geldin bu arad bende panik atak arkadaşın sevtun kulun hasılsın tanıştıgımıza memnun oldum

semracım allah razı olsun evet gitti nasip olursa bende yazın gidicem kardeşimi evlendiriyoruz okulların kapandıgı hafta allahım nasip ederse tabebakalım mercimegim olursa gidemicem ama olsun yavrum benle olsun gitmesemde olur

ebrarcım canım inan şidi yazınca aklıma geldi adı dedimya unutuyorum herşeyi kafama bir şey takmıyım diyorum ama olmuyo bebem şimdide eşimin ailesi bizi defterden silmiş garip eşim kandilde anacıgını aradı kandilleşmeye gene yok dedirti kız eşim çok üzülüyo ne yapacagım bilmiyorum ya ortada kaldım inanın ben panik atak olmuyumda kim olsun
çok kötüyüm çok keşke diyorum bir igne yapsalarda haftalarca uyusam okadar yoruldumki bu hayattan

canım ebrarım dogum günün kutlu mutlu huzurlu işşallah eşinle birdahaki seneye bebeginle olursun saglıklı bir şekilde

Son düzenleme:
lagrima

canım bak allahım seni sınıyo böyle düşün elbet bir çıkış yolu bulucaksın ben buna inanıyorum o senin suyuna gitmiyosa sen onun suyuna git birde öyle dene ne dersin bu konuda bak biz kadın olarak çok yıpranıyoruz ama yılmak yok sakın sabret canım sabrın sonu selamettir bunu unutmayasın herşeyi kafana takarsan benim gibi olursun haberin olsun
allahım yar ve yardımcın olsun ne deyimbiz burdayız sanal alem deyip geçmicen bak ben burda hamileligi yaşadım allah hepsinden razı olsun bebegim için çok çabaladım arkadaşlarımda benle çabaladı ban dualar ettiler okadr kişinin hakkını yedin allahım haklarını helal etsinler helede hastaneden geldim eve hiç bir şey yapmadan pc başına geçtim yazılanları okudukça gözlerim sel oldu gitti eşimde çok agladı inan merak etti ne yazmışlarki seni bu kadar aglattılar dedi baktı bütün bebek figürlerini görünce dediki bak ne iyi arkadaşların var burdakiler acımadı sanlda olsa üzülüyolar bize dedi onlar yanında olsalardı ev işlerinide herşeyinide yaparladı dedi buna inan burası çok güzel bir yer biz burdayız canın ne zamn dertleşmek isterse biz burdayız dinleriz anlarız seni sakın üzülme canım herşey olacagına varıyo inan ben bunu derim bunu söylerim gel bakıyım sen şefkatli kollarıma biraz sana şefkat vereyim ben

herkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın

BU ARADA KIRMIZILARI GORDUM COK SUKUR ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GERCI BUNA DA NAZAR OLURMU DICEKSINIZ AMA ADET OLMANIZ SADECE ILACA BAGLI OLUNCA ILACSIZ ADET OLMAK INSANA RUYA GIBI GELIYOR ISTE BU HALLERE DUSTUK ALLAH BETERINDEN SAKLASIN

hadi gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…