Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim kayracım sağol

kıslar tosti gebeymiş bir yerde yazısını okudum bugun 2 kere test yapmıs silik cıkmıss

ya gercektenmı cok sevındım gercı problem neydı bılmıyorum ama asabıldıgıne cok sevındım rabbım tamamına erdrısın senın agrılar nasıl oldu gun aldım demıstın hangı gun yaptırıyosun kromozom testını canım

kuzum allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasp etsin olamamakda ayrı bir dert çok iyi anlıyorum seni inşallah gelsin kırmızılar
saol bitanem allah razı olsun

EBUSUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM YENI YASIN SANA MUTLULUK SAGLIK GETIRSIN KESKE DEDIGIN HERSEY GERCEKLESSIN INSALLAH

çok duygulandım görünce çok teşekkür ederim bitanecik arkadaşım hep beraber nice senelere inşallah bebişlerimizle

EBUSUMA ..........
çok güzel yaa ellerine sağlık kuzum
doğum günün kutlu olsun ebrarım tüm güzellikler seni bulsun
semroşum çok saol canım allah razı olsun
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
sevtunum öncelikle teşekkür ederim çok saol
inşallah eşinin ailesiylede aranız düzelir enazından senin düzelmesede eşinin düzelse çok iyi olur bence telefonla olmaz eşin gitmeli kuzum nacizane fikrim
ebrarcım doğum günün kutlu olsunn

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

aman ağrılarım hep aynı canım sorma mayısın 9. gün verdiler

beklicez bakalım o zamana kadar diğer gerekeenleri yaparım diyorum lakoskopi gbi

çok teşekkür ederim balım allah razı olsun hep birlikte güzel senelere inşallah
buarada gözünaydın çok sevindim inanki bak bişeyler yoluna girmeye başladı

aman ağrılarım hep aynı canım sorma mayısın 9. Gün verdiler

Beklicez bakalım o zamana kadar diğer gerekeenleri yaparım diyorum lakoskopi gbi
ıyı bakalım hayırlısı canım laparoskopıyı neden ıstedıler kı o zamana kadar calısma yok yanı beklemek zor ınan cok ıyı bılıyorum ama ben kendı adıma hamıle kalmaktan da korkuyorum artık herseyı allaha bıraktım
çok teşekkür ederim balım allah razı olsun hep birlikte güzel senelere inşallah
buarada gözünaydın çok sevindim inanki bak bişeyler yoluna girmeye başladı

ınsallah bıtanem omrun yuz akını buytmekle gecsın ınsallah evet bebısım gordum sonunda kırmızıları ınsallah duzelmeye baslamıstır laparoskopıden sonra bozulurmu kı aman herseyı dusun dusun offf yetr artık hayırlısı allahtan

doğum günümü kutlayan herkese tekrardan teşekkürler
birlikte nice güzel senelere inşallah tabiki bebişlerimizle
hepinizi çok öpüyorum

aminnnn kuzum inşallah ya hepimizin ömrü öyle geçsin
valla deryam senin adına çok seviniyorum hep böyle düzgün gitsin iyi düşün iyi olsun kuzum

buarada kardeloş yok nerelerde bu hatun ?

aminnnn kuzum inşallah ya hepimizin ömrü öyle geçsin
Valla deryam senin adına çok seviniyorum hep böyle düzgün gitsin iyi düşün iyi olsun kuzum

Buarada kardeloş yok nerelerde bu hatun ?

amın balımmm saol kuzum ınsallah hepımızın hersey gonlunce olsun ama oce hayırlısı olsun anneme dedım sabah wcden cıkınca ınsan allaha kırmızıları gormek ıcın dua edermı dedım ama ben o hale geldım artık dusun

aminnn kayram amin
tahmin edebiliyorum çünkü aynı senin gibiyim kırmızı görünce bayram ediyorum resmen
allahım negünlere kaldık

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

ole canım en ıyısını yapıyosun zaten baska caremıs de yok
gercekten yaa bu kardelos nerede en son pzt gorusmustum sabah merak ettım sımdı gercı sen konustun dun ebosum dımı belkı ısı vardır

evet canım ben dün konuştum galiba işi var yoksa gelirdi bu saate kadar

amin amin binlerce kez amin
evet canım ben dün konuştum galiba işi var yoksa gelirdi bu saate kadar
neyse o ıyı olsunda nasılsa gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…