canım benim çok sağ olBen eve yeni geldim yemek işini bu gün annem halletmiş sağ olsun...mutfakta kolaylıklar dilerim canım benim
iyiyim kayracım sağol
kıslar tosti gebeymiş bir yerde yazısını okudum bugun 2 kere test yapmıs silik cıkmıss
aman ağrılarım hep aynı canım sorma mayısın 9. gün verdiler
beklicez bakalım o zamana kadar diğer gerekeenleri yaparım diyorum lakoskopi gbi
Canım inşallah tüm sorunların en kısa zamanda ortadan kalkar..Acil şifalar dilerim..Allah yar ve yardımcın olsun inşallahaynen bende RABBİME SIĞINIYORUM kayracım hayırlısı artık
Aminnnnnnnnnnnnnnnya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın !!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
gözün aydın canım benim hayırlı uğurlu olsunevet kuzum kırmızılardayım buay çok şükür geldi
merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım
bilmem iyimiyim değilmiyim bugün adet olmam lazım ama şimdilik yok bişey bi belirti filan da yok merakla bekliyorum işte düşünmeyim diyorum ama elimde değil sabah 3 kere üzerimi giyip ecz gitmeye karar verdim sonra vazgeçtim daha çıkmaz yada belki olurum diye
iyi olmaya çalışıyorum canım cimcime okuldan geldi çizgi flim izliyo şimdi düzensiz adet olmak çok zor canım ben kendim yaşamadım ama ablamdan biliyorum 6 sene bebişi olmadı adet düzeni yok tu ama şimdi çok şükür 2 çocuğu var darısı sana inşallah
sağol cnm oh annelerın yaptıgı yemekte bı hos olur afıyet olsun sızede
Ben kactım kızlar öptüm sızlerı
Allah kabul etsin bacım ...abla ben okudum bitti yazıverdim.bu arada doğum günün kutlu olsun rabbim en kısa zamanda dileğini nasip etsin inş sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın.
kayram regl olmuşsun geçmiş olsun canım.böğürtlen kökünü ben adetin 4.cü günü içtim canım ama ne kadar kullanılacağı hakkında bilgim yok.araştırayım yazarım yine.
samyeli tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin yavrunu sağlıklı bir hamilelik dileğiyle inş
arkadaşlar herkese merhabalar...ben tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu ve internette sonucla ilgili araştırma yaparken e2 tahlili diye bişye yaptıranlar gordum acaba aranızda bu tahlilin ne işe yaradıgını bilen varmı
sağol canım aminn inşallah iyi dileklerin için cok teşekkür ederimhamile olan arkadaşımızı tebrik ediyor hayırlıyla allah kucağında da görmeyi nasip etsin diyorum.
Canım inşallah tüm sorunların en kısa zamanda ortadan kalkar..acil şifalar dilerim..allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Estradiol,östrojen hormonu ben bunun gebelikten önce rutin hormon tahlilinde yapıldığını biliyorum ama gebelikte hiç bir bilgim yok,çünkü bu vakte kadar hiç gebe kalmadım canım...Bilgisi olan arkadaşlarımız cevap vereceklerdir sana...
Bir de tedavinden inşallah pozitif sonuç alır mutluluktan uçarsın.Hayırlı uğurlu olsun
sağol canım aminn inşallah iyi dileklerin için cok teşekkür ederim
Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43
Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43
çok sagol canım allah razı olsun inşallah gebe kalmış olurum inşallahhhhhh rabbim sanada herkesede nasip etsin hepimize inşallah
Amin Aminnnn Allah senden de razı olsun tatlım benim..İnşallah bir hafta kadar bir zaman sonra kocamann hamileyim yazını görmek kısmet olur burada
ay kanka,bu alıntıyı okurken kafama dankk dedi,bugün eboşumun doğum günüsüydü diye,ben gerçekten bvi tuhaf oldum şu günlerde,griplik miiiii,gariplik mi bilemedim.canım ya dualara amin demişsin allahım razı olsun seninde gönlüne göre versin
ayrıca çok saol evet dert ortağıyız kardeşiz bunu biliyorumda işte nebiliyim alışınca zor oluyo tatlım yinede çok düşüncelisin saol
ya girmeyince cezamız ağır oluyo bende içinden çıkamıyorum ama okumadanda olmuyo haberdar olamıyosun .sende bukadar ince düşünüp tek tek yazdığın için çok teşekkürler
nerelerdesin kaçak işlerin var değilmi kolay gelsin canım
ohh maşallah allahım daim etsin tedavin hayırlı olsun canım inşallah yiğenim gelicek
sevtunum bende cevap yazmayınca görmedin sandım tamam canım sen başla tedaviye hemen okuruz nidemek buarada hiçbişeyi kafaya takma 3 günlük dünya boşver salla canım
kuşumun ismini sormuşsun daha öncede yazdım ama görmemişsin galiba UMUT benim oğluşumun ismi
canım allahım sabır versin evine huzur ve bereket versin inşallah düzelir eşinin tavırları ama evliliğin ilk yıllarında herkesde yaşanıyo butarz problemler inşallah kısa sürede toparlarsınız hem maddiyatyı hemde maneviyatı
canım senin şuanda relaks olman gerek kafaya takma iyi düşün iyi olsun ayrıca 7. gün çok erken enazından 10. günü bekle ben 12. günde yaptırmıştım inşallah sıkı sıkı tutunur minişin
hasretcim bizde merak etmiştik seni demek doktor şüphelendi inşallah hamilelik vardır canım
buarada diğer mesele noldu?
canım kıyamam olsun ya geçicek hem sağlıklı olduğunu gösterir bulantılar
3 ayı bitirdinmi geçicek
pazartesi pıt pıtlarıda duyarsın inşallah bitanem
canım artık kendimizle dalga geçer olduk yaa allahım sonumuzu hayır eyylesin
bi bakıyosun hamilesin topicimiz uğurlu geşir umarım
kuzu moral bozmak yok gelsede gelmesede yola devam diyoruz
bende verdim oy inşallah güzel bir süpriz yaparsın eşine
kıyamam kuzu ya çok dikkat et dinlen bolca allahım korusun minişini inşallah
okumak istersen seve seve canım
banucum geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olsun
buarada aç olmak çok zor allah yardımcın olsun canım
niye kaçtın erkenden yaa :26:
bi sorun var gibi canım bence doktorunla mutlaka görüş yada yaptırdığın yerler farklıysa ondanda böyle çıkmış olabilir ama görüldüğü gibi iyi katlanmıyor
düzene giredi bile inşallah,ameliyattan sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrah kızlar ahh kızlarrrr saolun dusunup yazanlara da yazmayanlarada kardelosum saol canım buarada umut evet haber vermıs rabbım en kısa zamanda gondersın melegını ınsallah zelalcaya da sabır dılıyorum
waycım benım 5 aylıkken suyum geldı canım erken doguma gıymek zorunda kaldık bu ay 29unda 4 ayım dolacak bebegımı kaybedelı
ablacım yaaaaaaa devam edıyoz da kırmızılar duzenlı olsa daha b hevesle devam etcem ama o da bır krıter degıl tabıkı allah katıda haddımı asan sozler solememey dıkkat edıyorum da ben ıstıyorum tabı ama en ıyısını rabbım bılır
ya ne kızıyon ufacık çocuğabırsenım kalbını ferah tut cnm ınsallah agrıların gecer bgn muayene olucakmıssın hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum allah kavustursun cnm kardesın gıtmıs
kayram ınsallah gelır cnm kırmızıların hersey yoluna gırer ve bıran önce evıne dönersın tatlım
kardeloş bu sefer kızdım sana öncelıkle tedavın hayırlı olsun cnmama ben sana nekadar yazsamda sen yazdıklarımı görmüyorsun nedense sonrada bana küsüyorsun daha gecen yazdım sen tarıh verdınmı görmedım aradım bulamadım sana zahmet yıne verırsın dıye ama yıne görmemıs sın neyse canın sagolsun
hasretım umarım hamıssındır cnm benım
hıranur sende yoğunmussun cnm cok yorma kendını
sevtunum sen ıyı olda boşver cnm benı ben kırılmam kımseye
lagrıma her aılede var böyle sorunlar zaman en ıyı ılactır ınsallah hersey yoluna gırer cnm
yeterden haber yok esı amelıyat olucaktı umarım hersey yolundadır
banucugum sende amelıyat olcakmıssın cnm ınsallah kolaylıkla atlatırsın cok gecmıs olsun tatlım
anatolyam derınım pelınım aleynam sızler nasılsınız canlarım cok özledım vallah böyle toplasmayı ramazn gelınce görcem ben sızlerıböyle cok ayrı kaldık
maşallah,maşallah,herşey güzel olacak inşallah.herkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın
BU ARADA KIRMIZILARI GORDUM COK SUKUR ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN GERCI BUNA DA NAZAR OLURMU DICEKSINIZ AMA ADET OLMANIZ SADECE ILACA BAGLI OLUNCA ILACSIZ ADET OLMAK INSANA RUYA GIBI GELIYOR ISTE BU HALLERE DUSTUK ALLAH BETERINDEN SAKLASIN
banada mıdoğum günümü kutlayan herkese tekrardan teşekkürler
birlikte nice güzel senelere inşallah tabiki bebişlerimizle
hepinizi çok öpüyorum
benim gündüzleri işim olcak bi süre,sonrada akşamları okicam diye göbeğim çatlıcak ama idare etcez bi süre bakalım.ole canım en ıyısını yapıyosun zaten baska caremıs de yok
gercekten yaa bu kardelos nerede en son pzt gorusmustum sabah merak ettım sımdı gercı sen konustun dun ebosum dımı belkı ısı vardır
yumurta takibinde,yumurtanın iç gelişimini ölçtüklerini söylemişlerdi bana,ama transferden sonra neye yarar bilemiyorum.arkadaşlar herkese merhabalar...ben tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu ve internette sonucla ilgili araştırma yaparken e2 tahlili diye bişye yaptıranlar gordum acaba aranızda bu tahlilin ne işe yaradıgını bilen varmı
Amin Aminnnn Allah senden de razı olsun tatlım benim..İnşallah bir hafta kadar bir zaman sonra kocamann hamileyim yazını görmek kısmet olur burada
slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?