Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim kayracım sağol

kıslar tosti gebeymiş bir yerde yazısını okudum bugun 2 kere test yapmıs silik cıkmıss

hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyor Hayırlıyla Allah kucağında da görmeyi nasip etsin diyorum.

aman ağrılarım hep aynı canım sorma mayısın 9. gün verdiler

beklicez bakalım o zamana kadar diğer gerekeenleri yaparım diyorum lakoskopi gbi

aynen bende RABBİME SIĞINIYORUM kayracım hayırlısı artık
Canım inşallah tüm sorunların en kısa zamanda ortadan kalkar..Acil şifalar dilerim..Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Aminnnnnnnnnnnnnnn

evet kuzum kırmızılardayım buay çok şükür geldi
gözün aydın canım benim hayırlı uğurlu olsun

merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım

Canım şükür Allah'a diyelim..İnşallahhh bebiş yola çıkmıştır da adet olmassın Bu gün benim de günüm şu an için gelen giden bir şey yok inşallah gelemez uzun bir süre de bayram ederiz

Allah kabul etsin bacım ...

arkadaşlar herkese merhabalar...ben tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu ve internette sonucla ilgili araştırma yaparken e2 tahlili diye bişye yaptıranlar gordum acaba aranızda bu tahlilin ne işe yaradıgını bilen varmı

Estradiol,östrojen hormonu ben bunun gebelikten önce rutin hormon tahlilinde yapıldığını biliyorum ama gebelikte hiç bir bilgim yok,çünkü bu vakte kadar hiç gebe kalmadım canım...Bilgisi olan arkadaşlarımız cevap vereceklerdir sana...

Bir de tedavinden inşallah pozitif sonuç alır mutluluktan uçarsın.Hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
sağol canım aminn inşallah iyi dileklerin için cok teşekkür ederim

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43

çok sagol canım allah razı olsun inşallah gebe kalmış olurum inşallahhhhhh rabbim sanada herkesede nasip etsin hepimize inşallah

sağol canım aminn inşallah iyi dileklerin için cok teşekkür ederim

Çok güzelmiş canım,tüylerim diken diken oldu.Muhteşem bir paylaşım çok teşekkürler

eline saglık arkadaşım allah razı olsun cok guzelmiş

çok sagol canım allah razı olsun inşallah gebe kalmış olurum inşallahhhhhh rabbim sanada herkesede nasip etsin hepimize inşallah

Amin Aminnnn Allah senden de razı olsun tatlım benim..İnşallah bir hafta kadar bir zaman sonra kocamann hamileyim yazını görmek kısmet olur burada

Amin Aminnnn Allah senden de razı olsun tatlım benim..İnşallah bir hafta kadar bir zaman sonra kocamann hamileyim yazını görmek kısmet olur burada

inşallah canım inşallah cunku normal yolla gebelik bizde mumkun degil ancak rabbimin mucizesiyle olacak başka turlu mumkunatı yok

ay kanka,bu alıntıyı okurken kafama dankk dedi,bugün eboşumun doğum günüsüydü diye,ben gerçekten bvi tuhaf oldum şu günlerde,griplik miiiii,gariplik mi bilemedim.
ama kılpayı arayarakatan kjendimi affettirmişimdişr umarım.
düzene giredi bile inşallah,ameliyattan sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ne kızıyon ufacık çocuğa
şaka bi yana ben sana ikinciye yazmamışım mı?zaten bende var bi tuhaflık,var varrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse kayra komutanım yazmış,sağolsun.
bu arada deryoşum,ben ikinci posta ilk inciri içtim bugün,şifa olur inşallah.
maşallah,maşallah,herşey güzel olacak inşallah.
doğum günümü kutlayan herkese tekrardan teşekkürler
birlikte nice güzel senelere inşallah tabiki bebişlerimizle
hepinizi çok öpüyorum
banada mı
ole canım en ıyısını yapıyosun zaten baska caremıs de yok
gercekten yaa bu kardelos nerede en son pzt gorusmustum sabah merak ettım sımdı gercı sen konustun dun ebosum dımı belkı ısı vardır
benim gündüzleri işim olcak bi süre,sonrada akşamları okicam diye göbeğim çatlıcak ama idare etcez bi süre bakalım.
yumurta takibinde,yumurtanın iç gelişimini ölçtüklerini söylemişlerdi bana,ama transferden sonra neye yarar bilemiyorum.

inşallah seninkide kısmet olur,klomen batma etkisi yapmıyo çünküm.

slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer

inşallah canım tebriklerr

Son düzenleme:

canım eboşum,rabbim sana hayırlı,sağlıklı,huzurlu,bebişlerinle beraber yaşayabileceğin uzun bir ömür nasib etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…