Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

[sevtunum yanlış analamadıysam eşinin ailesiyle mi aranız kötü özel değilse neden acaba ben böyle aileler daha doğrusu annelere akıl erdiremiyorummmmm

ahh canımm benim eşimde bana alamak istiyor ama bakamam die korkuyorum

aslında ben kedileri cook seviyorum selcukta kedi sevmiyoo oof offfffffff

blagodevoyce hiranur_87 sunger+ ragnev aysosman sevtun2+

KISLAR NASILSINIZZ sesiniz cıkmıyooo

yaa yeterim nerde benimmmmmm:92::92::92::92:

canlarım size dayum olmuyo biraz daha başında durusam benim yavru beni ahanda böle böle yapcek
canım yeterin eşinin kafasında kist çıkmış ameliyat olucaktı allahım şifa versin eşine acısını göstermesin işşllah ben kaçtım allahıma emanet olun namaz kılmadın daha bu arada ben cuma günü yokum ablam taşınıcak bir geçe orda kalıcam cuma evini temizlicez cumarteside taşıcez yerleştiricez ben malesef duaya katılamıcam şimdiden allahım dua ve dileklerinizi kabul etsin işşallah tez zmanda yavrularınızla kucaklarınız dolar işşallah
hade ben kaçtım

severim senin tombulu dikkat etkız çok yedirme obez olur allah muhafaza aynen öyle canım çift çizgiyi görmeden umut lanmak yok ama niye bilmem bu ay çok umutluyum aslında hiç bi belirti yok dr gitmeme lazımdı ona bile gitmedim kısmet bekliyom bakalım ne olacak diye

doğru yaaa nasıl gecti ameliyat acaba görüşürüz cnm
#
# sunger
# elixsir
# ragnev
# aysosman
# sevtun2

nasılsınız ben sizleri çok özledim yaffffffff
h.g cnm nasılsın bizde seni özledik

ahh canımm benim eşimde bana alamak istiyor ama bakamam die korkuyorum

aslında ben kedileri cook seviyorum selcukta kedi sevmiyoo oof offfffffff
yok be bende kedileri sevmem sevemem bi türlü
by by by by öptümmmmmmmm yine bekleriz
#
# sunger
# elixsir
# ragnev
# aysosman
# sevtun2

nasılsınız ben sizleri çok özledim yaffffffff

selam hoş geldiiiiiiiiinnnnnnnnn

aminnn sağol..Allah razı olsun.. sanırım evliliğe alışamadığından ama alışır inşallah..alışır değil mi ?

[sevtunum yanlış analamadıysam eşinin ailesiyle mi aranız kötü özel değilse neden acaba ben böyle aileler daha doğrusu annelere akıl erdiremiyorummmmm

eltim arayı bozdu deyim bebem lafları abarttıp şutlamış kaynanama biz oruya gittik önce bir güzel orucumu açtırdı sonrada anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi konuda bana kalsın sadece ölen bebegimle ilgili bebem yaramı deşmek istemiyorum sadece ondan yani ben artık bu yolda tekim bir yaradanım var birde eşim yanımda kendi ailemi katma onlarda memlekette bir ablam burda kaynansıyla oturuyo 1 yaşında oglu var elşi biraz sorunlu o gelemicek işin kötüsü benim rahimin samyeli gibi dikilicek 9 ay bebek gibi yatıcam hiç bir şey yapamıcam malesef anlıcagın garip kuş misali eşim bakıcak artık kaynanam dedi ne haliniz varsa görün artık beni ilgiklendirmiyosunuz dedi ondan sildi bizi telefon açıyoruz yok dedirtiyo gideriz evde yok artık biz tekiz bu yolda allahım yardımcım olsun eşim beni haklı buldu eltimi haksız benim yüzümden anne ogul kavga etti tek mesele bu ben yaradana havale ettim beni böyle üzdügü için eşimede üzülüyorum ondan gene geldi benim hastalık üstüme panik atak illeti
allahım nasıl biliyosa öyle yapsın ne deyim ben çıkıyorum bu jkerez kusura bakmayın annem deminden beri bagırıyo birde 30 yaşında ondan azar işitiyorum çocuk gibi

haklısın insanın kendi evi gibisi yok.. en kısa zamanda evinize kavuşursunuz inş..benim eşimdede yok namaz ama onu öğretmem pek zor ama uğraşıyorum hadi hadidiye..sağolasın..[QUOTE=sevtun2;17674770]
allah yardımcın olsun ne deyim canım ya bazıları öyle öluyo işte sen rabbime çok dua et bol tespih çek bol bol namaz kıl bak nasıl ferahlıyosun inan bana namazları bile eşimin gözünün önünde kılıyorumki o da beni görsün namaz kılsın diye şimdi anlaştık söz verdi bana evimin tamiri bitsin oda namaza başlıcak allahımın izniyle şimdi diceksiniz evle namazın ne alakası var çok alakası var benim eşim çok titiz temiz bir insan aynı benim kafadan annemde oldugumuzdan zorlama yok eve hele bir geçelim bakıcez bu arada eşim dün eve gitti boya için bugünde gidicekti ama işi çıktı arkadaşları yardım edicekti ama kabul etmedi biraz içi sinmez o bu konularda biraz titiz kimsenin yaptıgını beyenmez öyle onlar dedi baştan sagma yaparlar balım dedi adam haklı işşallah sag saglim biterde bende evime geçerim nede olsa insanın kendi evi gibi yok yaw[/QUOTE]

boş ver be canım yanlızım bile deme herkez kalbi gibidir iyilik garip der benim anacım gerçektende öyleboş verrrrrr takma kafana üçgünlük dünta bilseler kıymetini kalp kıramazlar ki zaten canım ya
[/QUOTE]

çok doğru evim evim evim en rahat yer her kazin kendi evi

ewet imtihanım da bu benim.. daha beterlerinden korusun Rabbim.. hoş demişsin suyuna git diyede Allah ozaman :))) olmayan paraları harcar kafamıza göre takılırız..sanal alem deyip asla geçmem eşimlede internette tanışmıştım,,çogu arkadaşımlada sanalda tanıştım ama suyuna gitmeyi denicem de ah annemle kardeşim susabilse birazcık..bana söylüyorlar bende gidip ona ama tabi aradaki ben olan bana oluyor... diğer arkadaşalrım da cok iyiler ama sen bi değişiksin bana farklı bi his veriyorsun..ilk buraya yazdığımşa seninle konuştugum için olabilir...Allah razı olsun teşekkür ederim..
benim için bol bol dua edin olurmu? Rabbim eşime akl fikir ve bize bebek nasip etsin inşallahhh...

amin butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
kayracım sagol şekerim adet olmuşsun hayırlısı olsun gecmiş olsun hastaneye yatıyomuşsun histereskopi olcakmışsın cok gecmiş olsun canım
gözün aydın samyeli ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun sen bu ay farklı bişeyler yaptın mı anlatmamışsın anlatsana bizede yardımcı olursun belki
canım cok üzüldüm ALLAHIM İNŞALLAH en kısa zamnnda hamile kalmanı nasip eder cümlemizede İNŞALLAH
# ragnev
# aleyna84+
# sevgi3434 slm kızlar aleynam nasılsın
birsencim nasılsın dün misafirim vardı tel. baktım sadece yazamadım dr gidiceksin galiba bugun İNŞALLAH hersey yolundadır güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH
[
iyiyim kayracım sağol

kıslar tosti gebeymiş bir yerde yazısını okudum bugun 2 kere test yapmıs silik cıkmıss
hayırlı olsu ALLAH tamamına erdirsin
iyiyim canım canım kek istedi üzümlü namazımı kılayım yapıcam

oh miss gibi bende keki çig olarak cok seviyorum pişmeden önceki halini afiyet olsun

Son düzenleme:
kızlar herks iyidir umarım ben şimdi gecmişten cıktım hepsini okudum aklımda kalanlarıda yazıyım

yetercim amaliyatınız İNŞALLAH cok başarılı gecer ve sende eşinde en yakın zamnda evladınla mutlu mesut yaşarsınız İNŞALLAH yakında İNŞALLAH sende bizde hamile haberlerimizi yazarız

abla sen NAsılsın iyisin dir İNŞALLAH Benimde misafirim vardı kac gündür tel. arada girdim ama yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…