İnşallah dediğin gibi olur canımın içi,beklemedeyim hayır ben bunca yıldan sonra gebe kalacak olursam inanıp hazmetmem de zaman alacak gibi görünüyoray kanka,bu alıntıyı okurken kafama dankk dedi,bugün eboşumun doğum günüsüydü diye,ben gerçekten bvi tuhaf oldum şu günlerde,griplik miiiii,gariplik mi bilemedim.
ama kılpayı arayarakatan kjendimi affettirmişimdişr umarım.
düzene giredi bile inşallah,ameliyattan sonra gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ne kızıyon ufacık çocuğa
şaka bi yana ben sana ikinciye yazmamışım mı?zaten bende var bi tuhaflık,var varrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse kayra komutanım yazmış,sağolsun.
bu arada deryoşum,ben ikinci posta ilk inciri içtim bugün,şifa olur inşallah.
maşallah,maşallah,herşey güzel olacak inşallah.
banada mı
benim gündüzleri işim olcak bi süre,sonrada akşamları okicam diye göbeğim çatlıcak ama idare etcez bi süre bakalım.
yumurta takibinde,yumurtanın iç gelişimini ölçtüklerini söylemişlerdi bana,ama transferden sonra neye yarar bilemiyorum.
inşallah seninkide kısmet olur,klomen batma etkisi yapmıyo çünküm.
slm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer
Sağol canım benim biz şükür iyiyiz sen nasılsın eşinin durumu nasıl ??nasılsınız arkadaşlar
sağol canım allah razı olsunİnşallah dediğin gibi olur canımın içi,beklemedeyim hayır ben bunca yıldan sonra gebe kalacak olursam inanıp hazmetmem de zaman alacak gibi görünüyorHayırlısı Allah'tan diyelim...
Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin,darısı bizlerin de başına
Sağol canım benim biz şükür iyiyiz sen nasılsın eşinin durumu nasıl ??
canım sağol
eşimin ameliyatı çarşabaya kaldı bende evdeyim tetkleri bitmedi
yapılanların sonuçları pzrts çıkacakmış bu gün eşime tekrardan tesler yapacaklar
eşimde sabah geleck salı tekrar gideceğiz has
sevtunum benim kuş muhabbet kuşu değil oyüzden farklılık oluyo benim saka kuşu
özel iki yemimiz var bide kumumuz ve gaga taşımız var o kadar benceçok abartma olanla idare etsin ufaklık
öyle canım ya benim durumumda ablanınki gibi zaten düzene girse bebekde gelicekde hayırlısı allahım bağışlasın ablana evlatlarını
saol tatlışım ağzına yüreğine sağlık kuzum
buarada kutlaman içinde çok teşekkür ederim
çok saol canım
inşallah alışır canımbazı erkeğin biraz zamana ihtiyacı oluyor
bende iyiyim çok şükür kuzum aynı bildiğin gibi işte gelen giden hayat koşturmacası
seninlede görüşemez olduk eski günleri özlüyorum inanki
aleynam çok teşekkür ederim bitanem çok incesin çok mutlu ettin beni allah razı olsun
her ceza böyle tatlı olsa değilmi valla bazen ağır gelsede okumakdan vazgeçemiyorum sende öylesin helal olsun canım
inşallah herşey içinden geçtiği gibi olur tatlım ümit etmekden vazgeçme sakın yoksa yaşanmıyor be bacım
buarada doğum günümü kutlamışsın çok teşekkür ederim allah razı olsun
inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur 1 hafta sonra müjde verirsin bize canım
ayy müthiş bir haber tebrik ederim tostişim hayden kızlar halaya
süper bir pasta olsada yesekçok teşekkürler kanka
ayrıca afeddim merak etmeama unuttuğunu düşünmüştüm
yetercim hayırlı sonuçlar alın inşallah canım allahım eşinede tüm hastalarada şifa versin
Tamam tatlım bizim şarkımız olsun elbet bir gün buluşacağızzzzzzcanım eşinin ameliyatı atmış demek kız gelip şu doktorları dövümmü ben ellerim kaşınıyoda bu aralar
canım paylaştıgın için sagolasın çok güzelmiş:82::82::82:
canım allahım analı babalı büyütsün işşallah sag sagşim alırsın işşallah kucagına
ah canım seni gene kaçırmışım desene tühama neyse elbet birgün buluşacagız bu ömrü ömrüm boş geçmeyecek onun gibi bir şarkıydı senle bizim şarkımız olsun çok uyduda
canım önca boş ver onun huyuna gitme çok para harcıyosa bak benim eşimde öyleydi sen beni biliyonmu sen anasını aglattım senin yapacagın ilk iş elinden aylıgını alıcen ben öyle yaptım mesela herşeyi ben alıyorum market pazar vs işte ona yaptırmıyorum ona göre bir puan öndesin unutma alışkanlıklarını degiştiricen bunu unutma canım allahım yardımcın olsun ne deyim canım yaişşallah tez zamanda bebegini alırsın kucagına
kız bir dilim banada yolla gebertirim he
ebrarcım nasılsın bebem nasıl senin umutcuk ya canım sıkkın ablamın oglu ateşlenmiş tam 40 ateşi hastanede allah rızası için ne olur dua edinde yavruma bir şey olmasın
sağol canım allah razı olsun
canım eşim yarıneve gelecek ameliyatı çrşbya kaldı
tetkikler ancak çıkcakmış
allahım eşlerimizi bizlere bağışlasın inşşşşş
adet oldum gulum ve acayıp sevınıyorum ne hallere dustum gor artıkevet hastaneye yatıcaam nasıpse hem hıstereskopı hem laparoskopı olucam bakalım sonucunu sımdıden merak edıyorum canım cok tesekkur ederım hepımız ıcın guzel gunler dılıyorum bende gelsın artık su veletlerde onlarla ugrasalım bıraz da:26::26::26:
afıyet olsun canım bol bol bebıs olsun
cok tesekkur ederım bıtanem ıyıkı varsın ve ıyıkı topıgımızdesın bu arada gecmısı okuma hassasıyetını gosterdıgın ıcın sana ayrıca tesekkur edıyorum umudunu da sakın ama sakın kaybetme ınsallah hamıleleık haberını alırsın ve sonra da bızı bırakmassın canımm:26::26:
geldı kusum geldı herkes gelmemesıne hasret ben gelmesıne ıste bole:44::44:sol canım ellerıne saglık ekledıgı ıcın benım ıcın son olmucak gıbı ama yınede saol balım
canım gecmıs olsun allah sabır versın benım de bır dusugum vr ama fakultede proflar var ben onlardan bırınde takıpteyım tetkıkler devam edıyo sende kadın dogum proflarından bırıne gıdersen yonlendırır dıye dusunuyorum canım ınsallah yararı olmustur bı daha bole bısey yasamassın ınsallah
ınsallah canım ınsallah bebegın senınledır
canım ınsallah haftaya hamıleyım yazarsın allah emeklerını bosa cıkarmasın canım:26:
canım sıfa olsun ınsallah sana sormak ıstedıgım cok sey var da karsılasamadık bır turlu bende de lıralar bıttı ama en kısa zamanda yuklıcem ınsallah tedavı ıyı gıdıyodur umarım ınsallah bu sefer
canım cok sevındım ne zamandır beklıyordun sorun neydı bılmıyorum ama allahın ıznı ıle asmıssın ınsallah tamamına erdırsın allahım
canım ya esının amelıyat sarkmıs hayırlısı olsun guc olmasın da olur ınsallah tekrar sıfalar dılıyorum
sevtun ablanın ogluna da acıl sıfalar olsun kuzum benım neden ateslenmıs acaba
Hayırlısı canım benim..Acil şifalar diliyorumm....Duana katılıyorum Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Moralini yüksek tutmaya çalış bir tanem Allahın izniyle tedavisi olacak ve bitecek....sağol canım inşşşşş
inşşşşşş
elimden geleni yapıyorumMoralini yüksek tutmaya çalış bir tanem Allahın izniyle tedavisi olacak ve bitecek....
Bacılar gelirseniz buralardayım hem sülümana bakıyor hem sayfayı takip ediyorum
Ben burdayım bacımm pür dikkat izlemiyorum kız dizilerle aram pek yok sadece kanuni merağımdan dolayı izlemeye başladım ama içine dalamıyorum böyle bir izlemek işteya herkes hürremi izliyor sanırm
Ben burdayım bacımm pür dikkat izlemiyorum kız dizilerle aram pek yok sadece kanuni merağımdan dolayı izlemeye başladım ama içine dalamıyorum böyle bir izlemek işte
Evet biraz öyle ama yalın haliyle yayınlasalar izleyenler sınırlı sayıda olurdu.Malum bizim millet aşk,şehvet, entrika olmadı mı pek tutmuyorlar izlediklerini.Ne yapalım bizde alıştık galiba böylesine maalesefya ben hürremi izliyorum ama(tarihimizi seviyorum )
sulandırlmış buldum konuyu yaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
keşke aslına sadık kalınsaymış
Evet biraz öyle ama yalın haliyle yayınlasalar izleyenler sınırlı sayıda olurdu.Malum bizim millet aşk,şehvet, entrika olmadı mı pek tutmuyorlar izlediklerini.Ne yapalım bizde alıştık galiba böylesine maalesef
canımcım,karşılaşamadık ki,benimkide seninkiyle ters yön,şıkır şıkır gidiyo paracıklar,neyse biz msn de görüşmeye çalışalım en iyisi.adet oldum gulum ve acayıp sevınıyorum ne hallere dustum gor artıkevet hastaneye yatıcaam nasıpse hem hıstereskopı hem laparoskopı olucam bakalım sonucunu sımdıden merak edıyorum canım cok tesekkur ederım hepımız ıcın guzel gunler dılıyorum bende gelsın artık su veletlerde onlarla ugrasalım bıraz da:26::26::26:
afıyet olsun canım bol bol bebıs olsun
cok tesekkur ederım bıtanem ıyıkı varsın ve ıyıkı topıgımızdesın bu arada gecmısı okuma hassasıyetını gosterdıgın ıcın sana ayrıca tesekkur edıyorum umudunu da sakın ama sakın kaybetme ınsallah hamıleleık haberını alırsın ve sonra da bızı bırakmassın canımm:26::26:
geldı kusum geldı herkes gelmemesıne hasret ben gelmesıne ıste bole:44::44:sol canım ellerıne saglık ekledıgı ıcın benım ıcın son olmucak gıbı ama yınede saol balım
canım gecmıs olsun allah sabır versın benım de bır dusugum vr ama fakultede proflar var ben onlardan bırınde takıpteyım tetkıkler devam edıyo sende kadın dogum proflarından bırıne gıdersen yonlendırır dıye dusunuyorum canım ınsallah yararı olmustur bı daha bole bısey yasamassın ınsallah
ınsallah canım ınsallah bebegın senınledır
canım ınsallah haftaya hamıleyım yazarsın allah emeklerını bosa cıkarmasın canım:26:
canım sıfa olsun ınsallah sana sormak ıstedıgım cok sey var da karsılasamadık bır turlu bende de lıralar bıttı ama en kısa zamanda yuklıcem ınsallah tedavı ıyı gıdıyodur umarım ınsallah bu sefer
canım cok sevındım ne zamandır beklıyordun sorun neydı bılmıyorum ama allahın ıznı ıle asmıssın ınsallah tamamına erdırsın allahım
canım ya esının amelıyat sarkmıs hayırlısı olsun guc olmasın da olur ınsallah tekrar sıfalar dılıyorum
sevtun ablanın ogluna da acıl sıfalar olsun kuzum benım neden ateslenmıs acaba
inşallah durucum,inşallah.Canımsın ya sizlerde iyi ki varsınız.. Ben sizleri yakından takip etmekten çok mutluyum inanRabbim hiç kimseyi umutsuz bırakmasın birtanem,çok şükür umutlarımız hala bizimle birlikte.. Bacım kız Allah izin verir de ben hamile kalacak olursam,he bir de ölmez sağ kalırsam doğum sancım başlayana kadar yanınızda olmak istiyorum valla bak şaka falan değil içimden yükselen bir ses bu ...
canımcım,karşılaşamadık ki,benimkide seninkiyle ters yön,şıkır şıkır gidiyo paracıklar,neyse biz msn de görüşmeye çalışalım en iyisi.
inşallah durucum,inşallah.
kanka,ben unutmuştum aslındada,son anda hatırladım kız,çaktırma
nasılsın canım
iyidir duru cum,iğnemi vurdurdum geldim
birsencim selam kuzu,napıyon?
ne habersin
ne iğnesi yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?