Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah dediğin gibi olur canımın içi,beklemedeyim hayır ben bunca yıldan sonra gebe kalacak olursam inanıp hazmetmem de zaman alacak gibi görünüyor Hayırlısı Allah'tan diyelim...

Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin,darısı bizlerin de başına

nasılsınız arkadaşlar
Sağol canım benim biz şükür iyiyiz sen nasılsın eşinin durumu nasıl ??

sağol canım allah razı olsun
canım eşim yarıneve gelecek ameliyatı çrşbya kaldı
tetkikler ancak çıkcakmış
allahım eşlerimizi bizlere bağışlasın inşşşşş

Canım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah..Umarım tez aelden kurtulur eşin bu rahatsızlığından

Tamam tatlım bizim şarkımız olsun elbet bir gün buluşacağızzzzzz

Canımsın ya sizlerde iyi ki varsınız.. Ben sizleri yakından takip etmekten çok mutluyum inan Rabbim hiç kimseyi umutsuz bırakmasın birtanem,çok şükür umutlarımız hala bizimle birlikte..Bacım kız Allah izin verir de ben hamile kalacak olursam,he bir de ölmez sağ kalırsam doğum sancım başlayana kadar yanınızda olmak istiyorum valla bak şaka falan değil içimden yükselen bir ses bu ...

Ben burdayım bacımm pür dikkat izlemiyorum kız dizilerle aram pek yok sadece kanuni merağımdan dolayı izlemeye başladım ama içine dalamıyorum böyle bir izlemek işte

ya ben hürremi izliyorum ama(tarihimizi seviyorum )
sulandırlmış buldum konuyu yaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
keşke aslına sadık kalınsaymış

ya ben hürremi izliyorum ama(tarihimizi seviyorum )
sulandırlmış buldum konuyu yaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
keşke aslına sadık kalınsaymış
Evet biraz öyle ama yalın haliyle yayınlasalar izleyenler sınırlı sayıda olurdu.Malum bizim millet aşk,şehvet, entrika olmadı mı pek tutmuyorlar izlediklerini.Ne yapalım bizde alıştık galiba böylesine maalesef

reytinğler en çok aşk sahnelerinde tavan yaptığına bakılırsa doğru söylüyorsun

canımcım,karşılaşamadık ki,benimkide seninkiyle ters yön,şıkır şıkır gidiyo paracıklar,neyse biz msn de görüşmeye çalışalım en iyisi.
inşallah durucum,inşallah.

kanka,ben unutmuştum aslındada,son anda hatırladım kız,çaktırma

canlaarrr ben 11 marta kaldimmm adett oldum daha önce yazmistim ama kimse görmedi benniii neyse eklerseniz sevinirim ..esim bilgisayari istiyor gene görüsürüz kizlarr .. bikmadan usanmadan calismalara devapp p ((( kolay gelsin herkese))

aeo ii geceler bayanlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…