Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

abla dogum günün kutlu olsun nice mutlu seneler eşinle evladtlarınla mutlu mesut günler dilerim yeni yaşında evldınla girmek nasip olsun İNŞALLAH AMİN

Allah sizlerden de razı olsun canım cezamı çekmeye geldim bu gün evde değildim Şaka bir yana seve seve okuyorum inan bana Nedense benim de içimde öyle bir his var,sizler bana uğur getireceksiniz gibi geliyor..Bir yandan dediğin gibi hayatla dalga geçerken diğer yandan ümit etmeyi de elden bırakamıyorum sanırım...Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım ya ...

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************PELİN67*************************13 MART************************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 MART*************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/

Son düzenleme:
Rabbim aynı acıyla tekrar sınamasın canım..Hayırlısıyla inşallah yeniden bebişine kavuşursun...

rabbim şifasını versin inşallah canım

YENİ TARİHİM 8 MART BU TARİHTEN ÇOK ÜMÜTLİYİM :26:

Yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun canım rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah

Way selam canım nasılsın
ebrarcım doğum günün kutlu olsunn

Ebrar bacım doğum gününmüş kutlarım.Nice yıllara sağlık ve mutluluklarla erişmen dileğiyle tatlım

Sevtunum bacım hepimizin ayarı arada bir kaçıyor rahat ol biz bizi anlarız canım Gönüller bir olsun tatlım Allah hepimize değişik değişik sıkıntılar verebiliyor rabbim dermansız dert vermesin..Ben de sizleri tanımış olmaktan çokkkkkkkkk mutluyummm...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim iki düşüğüm oldu bunun içinde doktorlarım bursa fakilteye sevk etti orda hangi doktora çıkmalıyım yardım edin bana

Sevtunum bacım hepimizin ayarı arada bir kaçıyor rahat ol biz bizi anlarız canım
SELAM DURUCUM NASILSIN
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza benim iki düşüğüm oldu bunun içinde doktorlarım bursa fakilteye sevk etti orda hangi doktora çıkmalıyım yardım edin bana

Bİ FİKRİM YOK CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Bacım hoşgeldin..Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah..Aramızda Bursa da bulunan arkadaşlarımız varsa mutlak soruna cevap vereceklerdir..Acil şifalar dilerim...

ugurboncugu benim yeni tarih 6 mart canım İNŞALLAH bu ay mujdeli bi ay olu hepimiz için AMİN

Amin canım yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Nihanca************************3 şubat**************************
egal***************************4 şubat**************************
gul tamer***********************12 şubat************************kızlar sızden haber yok gülcum sende nezamandır gırmıyosun cnm umarım ıyısındır

Aminnnn Rabbim yolunu hayırlısıyla açık etsin canım yeni dönemin uğurlar getirsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…