inşallah sonucun pozitif olurda,artık uğraşmana gerek kalmaz.herkese hayirli aksamlar...bende sizler gibi anne olmak icin ugrasiyorum analigi tadmak istiyorum insallah..
temmuz ayin da kismetse evlendigim 4 yil olacak.yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum...ilk dr.iyi gelmedi bana tedavilirim cok basit ve siradan di yaklasik 7 ay boyunca surekli hapli tedaviler gordum sonunda ilerleyemedigim icin biraktim dr.simdi baska bir dr.ve cok memnunum direk gobekden ignelere gectik..ilk asilamami 09.02 de yaptirdim 24 unde belli olacak test yapacam ozaman.ama hic umutlu degilim...hayirlisi allahdan...bu da tutmazsa sonra adetimin 4.gunu yine ignelere devam bu sefer asilama yine ama daha gelismis sisteme gececez...allah hepimizin gonlune gore verir insallah
teşekkür ederim sizlere tek tek arkadaşlar.. bugün erken eve geldi başımağrıyor dedi ve yattı saat 5 gibi kalktı konuştuk sakin sakin.. söyledim sizin dediklerinizi o da büugün baya bir düşünmüş ondan ağrımış başı.. dedi kardeşimle konuştum nisan gibi eskişehire gidicez orda annesinden kalan arsa var onu müteahhit de vereceklermiş ordan gelen para ile 50 bin tl falan anca kredi çekip mayıs gibide ev alırız sende işine ağırlık verirsin ben krediyi öderim senin paranlada geçiniriz dedi.. tamam dedim böyle anlaştık ama tabi araba hala satımıyor :) ozamana Allah kerim bakalım ne olcak anlaştığımız gibi olacakmı göreceğiz.. iyi mi nasıl anlaşma? teşekkürler tekrar..sizi seviyorummm çokiyisiniz...
ben yumurta takibi yaptoıırıyorumda yetercim,ondan iğneye başladım,menagon.
sen naptın,yattınız mı hastanede,yoksa gidip geri mi gönderdiler?
inşallah sonucun pozitif olurda,artık uğraşmana gerek kalmaz.
iyidir duru cum,iğnemi vurdurdum geldim
birsencim selam kuzu,napıyon?
ben yumurta takibi yaptoıırıyorumda yetercim,ondan iğneye başladım,menagon.
sen naptın,yattınız mı hastanede,yoksa gidip geri mi gönderdiler?
Kusura bakma canım istemeyerek gözden kaçmıştır yeni dönemde bol şans dilerimcanlaarrr ben 11 marta kaldimmm adett oldum daha önce yazmistim ama kimse görmedi benniiineyse eklerseniz sevinirim ..esim bilgisayari istiyor gene görüsürüz kizlarr .. bikmadan usanmadan calismalara devapp p ((( kolay gelsin herkese))
aeo ii geceler bayanlaarrr
teşekkür ederim sizlere tek tek arkadaşlar.. bugün erken eve geldi başımağrıyor dedi ve yattı saat 5 gibi kalktı konuştuk sakin sakin.. söyledim sizin dediklerinizi o da büugün baya bir düşünmüş ondan ağrımış başı.. dedi kardeşimle konuştum nisan gibi eskişehire gidicez orda annesinden kalan arsa var onu müteahhit de vereceklermiş ordan gelen para ile 50 bin tl falan anca kredi çekip mayıs gibide ev alırız sende işine ağırlık verirsin ben krediyi öderim senin paranlada geçiniriz dedi.. tamam dedim böyle anlaştık ama tabi araba hala satımıyor :) ozamana Allah kerim bakalım ne olcak anlaştığımız gibi olacakmı göreceğiz.. iyi mi nasıl anlaşma? teşekkürler tekrar..sizi seviyorummm çokiyisiniz...
Selam canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsinherkese hayirli aksamlar...bende sizler gibi anne olmak icin ugrasiyorum analigi tadmak istiyorum insallah..
temmuz ayin da kismetse evlendigim 4 yil olacak.yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum...ilk dr.iyi gelmedi bana tedavilirim cok basit ve siradan di yaklasik 7 ay boyunca surekli hapli tedaviler gordum sonunda ilerleyemedigim icin biraktim dr.simdi baska bir dr.ve cok memnunum direk gobekden ignelere gectik..ilk asilamami 09.02 de yaptirdim 24 unde belli olacak test yapacam ozaman.ama hic umutlu degilim...hayirlisi allahdan...bu da tutmazsa sonra adetimin 4.gunu yine ignelere devam bu sefer asilama yine ama daha gelismis sisteme gececez...allah hepimizin gonlune gore verir insallah
canım iyi olmana çok sevindim inan haydi bakalım başlangıcı yapmışsınız gerisi teferruat bebem unutma gücünü sabrını yirimedikten sonra san kimse karşı gelemez üzemez diyene bakbeni üzen üzüyoda boşver inan okuyunca çok sevindim sen benim verdigim tarihleri sakın kaçırma yoksa sana böle böle yaparım
# evanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# KAYRAM29+
bebikleri çok şükür yavrumun ateşi düşmüş neşesi gelmiş yerine bu arada kardelen profum gülün pek güzel olmuş canem ne güzel gül reçeli yapılır heamanın
ben geldim heran gidebilirim yavru yakalamzsa tabe
insallah artik allaha kalmis...aranizda su anda hamile olan varmi..kusura bakmayin yeni oldugum icin bilmiyourm kim hamis..eger varsa ne igneleri kullandi kisacasi nasil tedavi uygulandi
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
Aleyküm selam bacım hoş geldin sağol sen nasılsın ?selamlar olsun herkeslere nasılsınız
# sincap08
# _ebru32
# evanur
# arzum66
# Duru_
# birsen29
# sevtun2+
# kardelen5233
selam ben geldim kizlarr
selamlar olsun herkeslere nasılsınız
# sincap08
# _ebru32
# evanur
# arzum66
# Duru_
# birsen29
# sevtun2+
# kardelen5233
selam ben geldim kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?