Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
kız senin ne işin var elin kocasıyla,bacaklarını kırmim bak senin

evanur cum,ben daha yeni adet oldum,seninki benden önce olur inşallah.
Ayrıca bizim burası gerçekten çok sıcaktır,tavsiye ederiz
diğer topiklere girmesem mi artık acaba burda muhabbet daha iyi sayenizde
bir nomero topic:81:hihoyyyyytttttttttttttttt:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118:

yetercim esin nasil oldu canim???insallah daha iyidir:26::26::26::26::26:

kiz sevtun nerelerdesin sennnn:26::26::26::26:özledim seniii heeee

Son düzenleme:
silver21 kardelen5233 evanur birsen29 sevtun2 lagrima hepinize selam olsun bacılarım hayırlı akşamlar
canım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi ama
kız gülü görünce reçelmi geldi aklına
anammmmmmmmmm insan koklamak falan ister direk yiyecek
kız senide yirim bak
kız sevtun,işin gücün yemek,sen rejimde değilmisin bakim

canım,burda ilaçla hamile kalan hiç yok,bi tane aşılama var,o nun iğnelerini mbilmiyorum,bide ben hamile kalabilirsem,ilk olcam galiba.
canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80 benim balatalar sıyırıldı gene ne yapcem oluyo arası böel idare ediceniz artıgın
# sincap08
# _ebru32
# evanur
# arzum66
# Duru_
# birsen29
# sevtun2+
# kardelen5233

selam ben geldim kizlarr
hoş geldin bebem

aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo

1 numarasınız o zaman
hakikaten öyle yani bundan sonra burdayım inşallah . zaten ordan oraya kkimseyi de hatırlamıyo insan dimi yani

aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo[/QUOTE]

evet canim cok farkli digerlerinden gercekden yani dk 1 gol 1hesabi...ben aliskanliklarimdan kiolay kolay vazgecmeyenleredenim....

hosbulduk sevtunumnasilsin canim??simdi daha iyisindir insallah:26::26:senin yavru evde yok galiba

conem ne kızıyosun be facede baktım gül dedim nerelerdesin dedim eşide kardeşim ben eşiyim gülün babası hasta ameliyat olucak ban yaz dediydi demiş ama açamamış topigi rica etti sen dermisin diye ondan yane deyim didim ben yanlış birşey yaparmıyım heç bak ne kadar şirinim bu şirinligi bir size gösteririm birde eşime:86::86::86::86:
yetercim esin nasil oldu canim???insallah daha iyidir:26::26::26::26::26:

kiz sevtun nerelerdesin sennnn:26::26::26::26:özledim seniii heeee
canım buralardayım senide ben çok ösledim gel öpem seni bir nanaktan

bu aralar panik atagım azdı bebem kafam yerinde degil benimkiler bir gelip bir gidiyolar delü gibisen ne yaptın görüşmeyeli ben az içeri giriyimde benim yavru uyanmasın dönerim birazdan

sevtun2 hosbulduk tatlim bence buranin yeri daha ayri ayyyy vallahi ben sildiden cok sevdim sizleri..ha hayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…