Aleyküm selam bacım hoş geldin sağol sen nasılsın ?
hoşgelmişsin tatlım nassın
hoş geldiniz hatunlarrrrrrrr
diğer topiklere girmesem mi artık acaba burda muhabbet daha iyi sayenizde
hosbulduk kizlarsizde hosgeldiniz hamdolsun iyiyim,sizler nasilsiniz???:26::26::26::26::26:
aleyküm selam canım hoş geldinn# sincap08
# _ebru32
# evanur
# arzum66
# Duru_
# birsen29
# sevtun2+
# kardelen5233
selam ben geldim kizlarr
bnce deneme derim...:13:
kız senin ne işin var elin kocasıyla,bacaklarını kırmim bak seninkızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
evanur cum,ben daha yeni adet oldum,seninki benden önce olur inşallah.aleykumsalam durucum..
Ya kizlar size bir sey diyeceem burdakiler gercekden de mukmmel derecede yazismalar yapiyorsunuz.ayrimcilik yapmamacasina..genelde diger veya soyle soyleyeyim sansimdan di sanirim boyle gormedim herkese ayri ayri tesekkur ederim...
bir nomero topic:81:hihoyyyyytttttttttttttttt:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118:diğer topiklere girmesem mi artık acaba burda muhabbet daha iyi sayenizde
canım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi amasilver21 kardelen5233 evanur birsen29 sevtun2 lagrima hepinize selam olsun bacılarım hayırlı akşamlar
kız senide yirim bakkız gülü görünce reçelmi geldi aklına
anammmmmmmmmminsan koklamak falan ister direk yiyecek
canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80kız sevtun,işin gücün yemek,sen rejimde değilmisin bakim
canım,burda ilaçla hamile kalan hiç yok,bi tane aşılama var,o nun iğnelerini mbilmiyorum,bide ben hamile kalabilirsem,ilk olcam galiba.
hoş geldin bebem# sincap08
# _ebru32
# evanur
# arzum66
# Duru_
# birsen29
# sevtun2+
# kardelen5233
selam ben geldim kizlarr
aleykumsalam durucum..
ya kizlar size bir sey diyeceem burdakiler gercekden de mukmmel derecede yazismalar yapiyorsunuz.ayrimcilik yapmamacasina..genelde diger veya soyle soyleyeyim sansimdan di sanirim boyle gormedim herkese ayri ayri tesekkur ederim...
nasıl yani anlamadım kız
herkes beklemede ne olsun senin durum ne
aleyküm selam canım hoş geldinn
ne zamandır istiyosun senallah beklentilerinizin sonunu mutluluk eylesinben hep bekliyorum isteee ne olsun
hosbulduk canimnasilsin???
canım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi ama
kız senide yirim bak
canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80benim balatalar sıyırıldı gene ne yapcem oluyo arası böel idare ediceniz artıgın
hoş geldin bebem
aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo
conem ne kızıyosun bekız senin ne işin var elin kocasıyla,bacaklarını kırmim bak senin
evanur cum,ben daha yeni adet oldum,seninki benden önce olur inşallah.
Ayrıca bizim burası gerçekten çok sıcaktır,tavsiye ederiz
bir nomero topic:81:hihoyyyyytttttttttttttttt:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118:
canım buralardayım senide ben çok ösledim gel öpem seni bir nanaktanyetercim esin nasil oldu canim???insallah daha iyidir:26::26::26::26::26:
kiz sevtun nerelerdesin sennnn:26::26::26::26:özledim seniii heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?