sarılalımm canımmm benim ev allahtan çok sogukk deyil mutfak camını açtımm şimdii dışarsı ne sogukkk bu kışş çetin gececek gibii ay bi karr yagsa şöyle 1 metre falan atsamm kendimiii üstüneee dönsem dursamm içndee çok seviyom ben kar ı hadi sarılalım canımm sarıla sarıla azalırmışş soguklarr hahahahaha bu benim uydurmam
kız güzel şeyler al balım benim eskitmeydi mobilyalarım bende kaynanama verdim evi yeniledim yemek odamı çok güzel oldu herşeyini degiştirdim fiyatları bildir kız neler alıcan bakalım görüşürüz bu aradabilmiyorumkismileŞenizŞeniz
tuğçecim,öpüşelimde öyle git kuzum,işlerimi yapıyodum arada,cvp veremedim sana.Şeniz
maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
bende öyle yapıyorum ama canım inşAllah üşütmem yoksa benimkinin çenedinden kurtulamam
ay canım benim evde aynı durumda ama yapacak adam yok ne olacak bu durum bilmiyorum hiç gözüm almıyo zaten eve gidince karnımı zor doyuruyorum bi kadın mı çağırsam diye düşünüyorum canım da sıkılıyo sonumuz hayır olsun biri evi görürse belediyeye haber verir diye korkuyorum:roflol:
neyse canım sana kolay gelsin görüşürüz Allaha emanet ol
heee kuzum aynı işler bende de var.....bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...
kız müge anlı başladı kız bu kadın kesin bişey saklıyo he çocuk 3 kere kartalda görünmüş bana yapmacım geliyo be bu hatun aglayınca ben olsam yalan makinasına baglardım healsanaalsanasmile
burası da öyle ebrarım yaaa arada güneş açıyo ama çok soğuk hava...kızlar burda kasvetli bir hava var yaa sizin oralarda nasıl ?
günaydınnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzz güzell bi günn diliyorumm hepinizeeeeeeee
yarasın canımm şifaa olsunnn bende ara vermiştimm bu ayy başlıcam hatta bu gün başlıcammm benim kırmızıı kartt geldidee akşamm haberini verdii saaolsunn 1 saatt önce kendisi teşriff etttiii :teytey::teytey:
ıyyyyyy bu ne biçim bi tat yaaaaa
zaten bebek fikri bir nevi terapi gibi oldu canım en azından şimdi bir amacım var diyorum hastalığı yaklaştırmıyorum yanıma inşallah sonunu getirebilirm:Saruboceq:zaten benim bebek işi de yılan hikayesine döndü ne zaman başına geçsem birşey oluyor bizde kimseye demedik niyetimiz var diye olursa o zaman öğrensinler:umursamaz:istiyor istiyor olmuyor diye acımalarından sıkıldım insanların:sinifsinif:
iyiyim hayalciğim başının ağrısı hafifledi mi?bende iyi bir kadın doğumcu arıyorum zaten korkuyorum bir de doktor germese barieyvahedigeldismile
delüüüü gacı....:roflol::icecream:iyiyim flanım sen nasılsın tatlımm
kızz kardelenn çokk ayıpp ne ooo ıyyy falannn tiksinerekk içmeee fayda etmezz gülümm
al bardagıı karşına önce bi konuşş onlaa ona onu içmeyii sevdigini söyleee ben seni seviyorum sende beni sevv şifa ol bana de ve güzelce içç tadi çok kötü deyill severekk iççç ben hiç tiksinmedim keyifle içtimm
kızz kendime almıcam benim mobilyalar daha 2 senelik hahaha kaynanama alıcaz o oturma odasını yenilicek halı perde falan da bakıcaz....
olsun kuzucum bende seni öpüyorum....
ben gelişrim bacı alıştım 2 gündür temizlik yapmaya.... kış erken bastırcak işler sıkıstı şimdi... yarın da kazakları çıkarıp havalandırıcam bakalım duruma göre yazlıkları kaldırırım yavaş yavaş... ama hepsinin yıkanması ütülenmöesi lazım offfff
heee kuzum aynı işler bende de var.....
kız havva demi... ben de huylanıyom o kadından çok yapmacık demi iticilik var... bence de o kadında var bişiy neysen müge abla bulur cıkarır onu.....
burası da öyle ebrarım yaaa arada güneş açıyo ama çok soğuk hava...
günaydın balııımmmmmm nasılsın???
ayy kızlar burnunuzu tıkayıp için ... soğan kürü hakkaten cok faydalı ben de yaptım 2 ay yapılcak hayalim yarıda kesme emi....
en doğrusunu yapıyorsun canım millete cvp vermekte insanın moralini bozuyo zaten inşAllah çok bekletmez bebişin seni canım
zaten bebek fikri bir nevi terapi gibi oldu canım en azından şimdi bir amacım var diyorum hastalığı yaklaştırmıyorum yanıma inşallah sonunu getirebilirm:Saruboceq:zaten benim bebek işi de yılan hikayesine döndü ne zaman başına geçsem birşey oluyor bizde kimseye demedik niyetimiz var diye olursa o zaman öğrensinler:umursamaz:istiyor istiyor olmuyor diye acımalarından sıkıldım insanların:sinifsinif:
gülüm geçmiş olsun balım senin doktor nerde bacım istanbulda özel muanehane demi???başımın agrısı var biraz canımm saatini bekliyoo gececek inşallah bunada şükürrr delirtecek kadar deyill
sen nerde oturuyon canım ist damıı burda olsan var bi güzel doktor giden pek mumnunn en son bende gittimm ona hsg falan istedi tekrardan tahlil falan bu ay kısmetse yaptıracam tekrar arap kökenli dr ama çokk tatlıı bişeyy erkek elii çok hafif nasıl muayne etti anlamadım 15 dk o uzun ultrasonla aşagıdan baktı baya bi inceledi her türlü muayne yaptı hiç anlamadım valla
tugggçemmmm benimm minikkk bebişimmmm hoşgeldinnnnn nasılsınnn bebişimmmmmm
yaa kızlar boncuk ebrara mesaj atcaktı ebrar demin gelmiş ama bişey yazmadığına göre haber yok boncuktan... inşallah iyi haberle gelir....
iyiyim hayalim sen nasılsın????:ecrin_bebek:
inşallah iyi haberlerle gelirr canımm bende merak ettim valla yataktan kalktım heencik aklıma geldii bu arada kız ben sizleri gördüm rüyamda bilinmiii tam kalkacam zaman
hepinizz yazıyosunuz bana ha böyle yazışıyoz hamilesin diyosunuzz yokk be diyorumm inşallah ama nerde diyorumm yok yokk hamilesin sen diyonuz kırmızılar geldi nasıl olacam hamile diyom inşallah bidakii aya diyom ama çok seviniyomm hayrolsunn
kızlar ben çıkyorum kendınize iyi bakın öptüm
kızlar ben çıkyorum kendınize iyi bakın öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?