Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkyorum kendınize iyi bakın öptüm
güle güle canım...
ne yazdım beişimmmm... ????merak ettim....??? ben sana kızar mıyım bebişimmmm...... de bakem cok merak ettim heeee:sm_confused:

yok be gülüm ist.değilimmafoldumbenlohusa hastası olmuştum ben ya 45 gün günde 3 sefer rahimde parça var mı yok mu diye kürtaja ve pansumana aldılar beni o yüzden o masadan çok korkuyorum görünce benim betim benzim atıyoreyvahedigeldismile

ayyy kuzum hayır olsun vesile olsun kuzuuuummmmmm önmüzdeki aya inşallahhhhhh kuzuuuuummmmmmm....... kız sizdeki sorun sadece tüp tıkanıklığımıydı???

aminn kuzum inşallah hayrolsun hayırlara çıksın

benim iki tüpümde tıkalı bebişimm bide eşiminde spermlerinde var sorun anlıcan normal yolla olmazz benimm tüp le anca oda şimdilik çok uzakk bebişimm

öyle deme hayalim Allah'ın işi belli mi olur... kız sen sütle maydanoz buharına oturdun mu???

güle güle canım...

ne yazdım beişimmmm... ????merak ettim....??? ben sana kızar mıyım bebişimmmm...... de bakem cok merak ettim heeee:sm_confused:

yazmıştımkii hoşgeldinnnn bebişimmm sana bebişimmm demekk istiyomm içimden öyle geliyo çünkü ben seni küçükk görüyomm sankim böyle 18 19 yaşında kımıl kımılll yaramaz ve çok tatlı bi kız çocugu gibi hissediyom seni bunu yazmıştım canımm sonra sildimm dedim belkim kırılırsın kızarsın diyee

öyle deme canım Rabbim yeterki ol desin nasıl olduğuna şaşar kalısın :Saruboceq:hiç moralini bozma tatlım rüyanda çıkan gerçek olur belki öbür aya güzel haberini alırız belki belli mi olur?a.s.

yok canım kızar mıyım heççç sen bana 18 dicen de ben kızcam pehhhhh..... sağol tatlım zaten kendim de o yaşlarda gözüküyom balım ama değilim maalesef.... ne istersen de kuzum kızarmıyım sana hiççç......olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
çok kımıl kımılım hem her yerim kımıldar benm hahahahaha.......delikafaduldensırnaşık şey

herkese selam kızlar napıyonuza.s.

boncugumdan haber yok galiba daha gelmemiş İNŞALLAH güzel haberlerle gelir

öyle deme hayalim Allah'ın işi belli mi olur... kız sen sütle maydanoz buharına oturdun mu???

kuzumm süte oturmadım maydonaz yanii sade süte oturmuştumm kırk kilide oturdumm
başka neye oturdum bilmiyomm hahahahah

oturcak ne varsa siz söyleyin ben oturayım valla bakalım bu ay hsg çekilcek diyom bu ay çektirmesemde süte otursam bide kuyuya gene salsamm bişilerii soganıda içecem tekrar bu gün başlayıpp sonra mı çektirsem bi daki aya her ay her ay çektiremem hsg o bakımdan hepsini bi seferde deneyeyimm sonra gidip çektireyimm diyom bi yananda git çektir kurtul deyoll zamanında biliyon ha boyna gnderdikk kuyuya bişilerr açmışsa açmıştırr zatenn hahahaha açacagı kadarrr hahahaha

bu arada evet maddi açıdan tüp uzak bebişimmmm

hayalcim hiç ugraşma şekerim git filmini cektir ben yaptım onları hiç faydası olmadı şeker,im zamn kaybı başka bişe deyil tabi sen bilirsin son karar senin

yok kimseye söylemeyeceğiz tugcalcığım etrafımdaki bazı lüzumsuzlar beni çok üzdü:umursamaz: sorana düşünmüyoruz biz kapattık o defteri diyoruz ama yine susmuyorlarklava:

KIZ BİRİ PANİK ATAK HASTASIYIMMI DEDİ GELSİN BİR ÖPEYİM ONU BENDE ÖYLEYİM MALESEF 7 SENEDİRŞenizŞeniz:gitme:

yok kimseye söylemeyeceğiz tugcalcığım etrafımdaki bazı lüzumsuzlar beni çok üzdü:umursamaz: sorana düşünmüyoruz biz kapattık o defteri diyoruz ama yine susmuyorlarklava:

KIZ AYNI DERT BENDEDE VAR HE İNSAN HİÇMİ DÜŞÜNMEZ ACABA BU KIRILIRMI KIRILMAZMI DİYE senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…