güle güle canım...kızlar ben çıkyorum kendınize iyi bakın öptüm
ne yazdım beişimmmm... ????merak ettim....??? ben sana kızar mıyım bebişimmmm...... de bakem cok merak ettim heeee:sm_confused:iyiyim çok şükürrr bebişimm
kız sana bişey yazdım ama sonra kızarsın diye sildimm hani hoşgeldin yazdımya bebişim dedimya onun arkasınada bişi yazdımm dedim sonra belkimm kırılır kızarr sildimm bebişimm
başımın agrısı var biraz canımm saatini bekliyoo gececek inşallah bunada şükürrr delirtecek kadar deyill
sen nerde oturuyon canım ist damıı burda olsan var bi güzel doktor giden pek mumnunn en son bende gittimm ona hsg falan istedi tekrardan tahlil falan bu ay kısmetse yaptıracam tekrar arap kökenli dr ama çokk tatlıı bişeyy erkek elii çok hafif nasıl muayne etti anlamadım 15 dk o uzun ultrasonla aşagıdan baktı baya bi inceledi her türlü muayne yaptı hiç anlamadım valla
ayyy kuzum hayır olsun vesile olsun kuzuuuummmmmm önmüzdeki aya inşallahhhhhh kuzuuuuummmmmmm....... kız sizdeki sorun sadece tüp tıkanıklığımıydı???
aminn kuzum inşallah hayrolsun hayırlara çıksın
benim iki tüpümde tıkalı bebişimm bide eşiminde spermlerinde var sorun anlıcan normal yolla olmazz benimm tüp le anca oda şimdilik çok uzakk bebişimm
kızlar ben çıkyorum kendınize iyi bakın öptüm
güle güle canım...
ne yazdım beişimmmm... ????merak ettim....??? ben sana kızar mıyım bebişimmmm...... de bakem cok merak ettim heeee:sm_confused:
aminn kuzum inşallah hayrolsun hayırlara çıksın
benim iki tüpümde tıkalı bebişimm bide eşiminde spermlerinde var sorun anlıcan normal yolla olmazz benimm tüp le anca oda şimdilik çok uzakk bebişimm
yazmıştımkii hoşgeldinnnn bebişimmm sana bebişimmm demekk istiyomm içimden öyle geliyo çünkü ben seni küçükk görüyomm sankim böyle 18 19 yaşında kımıl kımılll yaramaz ve çok tatlı bi kız çocugu gibi hissediyom seni bunu yazmıştım canımm sonra sildimm dedim belkim kırılırsın kızarsın diyee
öyle deme hayalim Allah'ın işi belli mi olur... kız sen sütle maydanoz buharına oturdun mu???
herkese selam kızlar napıyonuza.s.
boncugumdan haber yok galiba daha gelmemiş İNŞALLAH güzel haberlerle gelir
yok kimseye söylemeyeceğiz tugcalcığım etrafımdaki bazı lüzumsuzlar beni çok üzdü:umursamaz: sorana düşünmüyoruz biz kapattık o defteri diyoruz ama yine susmuyorlarklava:
KIZ BİRİ PANİK ATAK HASTASIYIMMI DEDİ GELSİN BİR ÖPEYİM ONU BENDE ÖYLEYİM MALESEF 7 SENEDİRŞenizŞeniz:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?