Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Canım günüm dündü ama bu ay klomen kullandım ya gecikme olabilir diye düşünüyorum normalde gecikmem olmaz ancak geçmişte de klomen gecikkme yapmıştı..Hayırlısı ne ise o olsun bekleyelim bakalım

tesekkur ederim tatlim...ayyy neden oyle diyon ki kadinlar yillanan sarap gibiler...insallah bu dogum gunun ugur getirir sana...insallah melegin seninle olur

Sabrın sonu selamettir bacımcımm rabbim boy boy hayırlısından evlatlar nasip etsin sana inşallahhhh

canım iç güveyden halliceyim işte nasıl olum bugün kahvaltımı yaptım tombulumun kafesini temizledim 3 tane tospam var onların kabını temizledim kerataların içinde helede bir tosba var sorma çok hareketli temiz suyu bulunca sıcacık ne güzelde yüzüyolar anlıcagın bebek yok hayvan sevgisi çok bende ben 2 tane 5 aylık erken dogumdan ogullarımı kaybettim en son dogumumu 4 ay önce yaptım 2 aydır ugraşıyorum tık yok
bu arad memleketten bir tanıdık vardı kızı 28 yaşındaydı kanserdi ilik kanseri dün makinalara baglıydı fişini çekmişler öglen gömmüşler olan oglana oldu 7 yasında oglu vardı ana baba kardeşleri perişan yani allahım eyüp sabrı versin işşallah onlara çok zor helede genç yaşta ölünce daha zor evladı ortada kaldı anne şefkatinden mahrum yavrum biraz ona canım sıkkın allahım günahlarını tahsilatını affetsin

ALLAH SABIR versin cnm yaaa

Allah iyilikler versin canım benim hayvanlar güzeldir ben de isterim ama anam izin vermez sanırım hatunun alerjisi var...Bebişlerini kaybetmiş olmana çok üzüldüm,fakat umudunu asla yitirme benim kız kardeşimin rahimi iki bölmeden oluşuyormuş bu anlayana kadar 4 düşüğü oldu hepsi de 5-6 aylıklardı..Şu anda iki oğlu var rabbim uzun ömür versin inşALLAH...Rabbim sanada en kısa zamanda evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...Hayatını kaybeden kardeşimize çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..Allah ailesine sabır versin çok zor bir şey...Tatlım kalanlar öyle böyle yaşıyor vah gidene yaşı gençmiş gerçekten çok acı ....

banada yardımcı olun lütfen klomen klullanıyorum bu hap yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik oluşturucumu?banada banada
Canım klomen yumurtalık uyarıcı bir ilaç..kullandığın ay birden fazla yumurtlatıyor şansını biraz fazlalaştırıyor..Sonuç alanlarda var alamayanlarda.. hakkında hayırlısı olsun inşallah

ALLAH SABIR versin cnm yaaa
sagolun allah razı olsun hepinizden
canım bende rahim agzı açıklıgı varmış ondan bebeklerim öldü 2 hamileligimde okadar dedim doktora açıklık yok diye hep geri yolladı 3 kere kanam oldu acile gitiik onlarda bir şey yok deyip yolladılar şimd,i kesin teşşih kondu 3 aylıkken rahimimi dikicekler 9 ay bebek gibi yapıcam anlıcagım kkimselerde yok malesef bakan allahıma emanetim artık allah razı olsun dedigin gibi olan gidenlere oluyo bu arad ben çıkıyorum daha namaz kılıcam tespih çekicem sonra görüşürüz işşallah

Canım Allah büyüktür benm kardeşimde rahimi dikişli 7 ay yattı ama Allah nasip etti oldu bebişleri ..Ben inanıyorum senin de bebişlerin olacak rabbimin izniyle yüreğini ferah tut dualarım sizlerle...Kendine iyi bak tatlım Rabbim ibadetini kabul etsin aminnnn...........

yaza kadar uğraşmayacagım arabasıyla bakalım yaptıgımız anlaşmayı uygulamaya geçirmezse açarım gene ağzımı :)

aa negüzel sevindim senin adına hadi hayırlısı
bence kocişin arabayı satmaz erkekler için çok önemli arabaları hiç boşuna uğraşma derim :26:
i

canim bende asiri derecede adet duzensizligi var hap kukllanmadigim surece adet olamam ben.klomeni ilk 5ay boyunca hersey normaldi hatda 28.gunde adet olurdum..dr.verdigi gunlerde iliskiye girmeme ragmen olmadi isde bebek...klomeni 6.ayimda adet olmadi iki ayi bulmustu adet olamam sonra oldum yinede adet 7.ayimdaki hapimda kist ortaya cikti dr.muanesinde ozaman adet olamadim yaklisik 3aya yaklasmitim dr
.gittigimde ogrendim bende biliyordunuz kist olacagini neden bende kist sorunu cikardiniz siz yaotiniz falan demistim...sonra biraktim odr.zaten..

simdiki dr.sordum genelde 5aydan fazla kullanilan klomen kist yapabilir dedi normalde 3ay boyunca kullanilmasi lazimdi falan dedi...ben hic memenun kalmadim klomenden bana gic iyi gelmedi..bas agrisi migde bulantisi halsizlik kasiklarda agrilarvs..cok sikayetlerim vardi...insallah sende boyle bir sorun olmaz

merhaba ebrar nasılsın canım diper topiğe de yazdım inşallah iyisindir kandil günü tüm topicte anne olmak isteyenlere ve özellikle senle derine dua ettim canım inşallah hayırlısıyla haberlerini de alıcam az kaldı canım kızçenin teki uyuyor teki ayakta diğeri uyanmadan ortalığı toplıyım dünün dağınıklığı var daha yatağı bile kapatmadım halimizi görme yani öptüm canım arkadaşım

Canım keçiboynuzu kürünü yap hareketliliğide artırıyor.

Ay iyiki gördüm hemen okuyorum bu hafta yok sanıyordum ben.

Canım yavrucukların için çok üzüldüm inşallah bundan sonra sorun bulunduğuna göre bir dahakinde hayırlısıyla alırsın kucağına.Yakınınada çok üzüldüm gencecikmiş Allah günahlarını affetsin yakınlarına sabır versin en çok yavrusuna :((((((

amin cümlemizinkinide canım benim gene terkettin beni he sendemi bürütüs bende terkettim ama neyse canım benide dikicekler yavrum sag saglim benle kalsın daha bir şey istemiyorum
allah razı olsun canım benim allahım hepimize sabır versin işşallah
bu arada millet nerde genemi terkedildim ben ya aglıcam şimdi he:95::95::95::95:

allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere işşallah yatınca evi toplarsın canım

Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası))
kaçak yakaladım ben burdayım o orda gelde iki lafın belini kıralım bebem kim oldugunu biliyo özledim kız senle muhabbetiebrar nerelerede sahi yarı milletde yok bu hatunlara ne olduda girmiyolar artık topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…