canım nasılsın bebem görüşmeyeli ne biliyim bende 2 tane kaybettimya bu neticede yaradan veriyo yaradan alıyo işşallah rabbim acısını göstermezolsun kusurabakmadık :) sen rahat ol..
lagrima+ sevtun2 banu145145
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,bende dedektifliğe soyundum arıyom,öyle bişey görmedim,ALLAHIM TÖÖÖBEEEEEEcanım yeni hamile bir arkadaşımız vardı subatta bebeg,in,i kaybetmiş ama 2010 yanlış okumuşumallahım saglıklı veriri işşallah aylar tutunca yılını yanlış okumuşum ben
yaa birsenin ağrıları vardı nasıl oldu acaba:26:
sağol akide şekerim hoşş buldum sen nasılsınkıss durucum nasılsınn h.g.
kardelen5233+ sevtun2+ Duru_ hypatia banu145145
h.geldiniz kısslar nasılsınzızz
sağol akide şekerim hoşş buldum sen nasılsın
hoşbulduk iksircim,sende hoş geldin.
canım nasılsın bebem görüşmeyeli ne biliyim bende 2 tane kaybettimya bu neticede yaradan veriyo yaradan alıyo işşallah rabbim acısını göstermez
şükür kavuşturana ne var ne yok bakalım :86::86:
ne olsun kısslar bunada şükürr yaa su molfik reklamına bitiyorumm burnumun direği sızlıyooo
ne olsun tatlım git gel konya altı saat can sıkıntısı işte bakim dedim bacılarım ne yapıyor
evet yaaaa,ne tatlı bebişler var orda
ne olsun kısslar bunada şükürr yaa su molfik reklamına bitiyorumm burnumun direği sızlıyooo
vallahi ölüyorum bitiyorum onlara rabbim ne tatlı yaratmıss
inş darısı basımızaa kardeloşum
akşam akşam beni güldürdünya dilerim yaradanımdan tez vakitte evladınla güldürsün bebekim
ay çok güldüm he
Amin bacıcım hayırlısıyla inşallahvallahi ölüyorum bitiyorum onlara rabbim ne tatlı yaratmıss
inş darısı basımızaa kardeloşum
amin amin inşallah
ben şimdi çıkmalıyım kızlar,görüşürüz
Sağol bacıcım şükür Allah'a sen nasılsın
amin amin inşallah
ben şimdi çıkmalıyım kızlar,görüşürüz
Sağol bacıcım şükür Allah'a sen nasılsın
canım nasılsın bebem görüşmeyeli ne biliyim bende 2 tane kaybettimya bu neticede yaradan veriyo yaradan alıyo işşallah rabbim acısını göstermez
:
görüşürüz bebekim bende çıkıyorum malesef akşam ezanı yaklaşıyo hayde ben kaçtım içerde misafirimmde var ayıp olmasın hatuna
Hayırdır ne koşturması bu tatlım ?bende yorgun ama iyiyim.. koşturdum gene bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?