aminn... görüşmeyeli yorgun ama iyiyim çok şükür.. sen nasılsın bakalım?
amin amin inşallah
ben şimdi çıkmalıyım kızlar,görüşürüz
Amin canım cümlesini ....Ne yapalım ama düşün düşün düşün nereye kadar gülüp geçmek lazım bazen de
Amin bacıcım hayırlısıyla inşallah
Hayırdır ne koşturması bu tatlım ?
anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
Anladım canım anneannen ve annene acil şifalar diliyorum..Rabbim sana da güç kuvvet versin ki onların ihtiyaçlarını evinin eşinin ihtiyaçlarını karşılayabilmen için....
Selam canım hoşgeldin nasılsın?. İyi yapmışsın seni gördük mutlu olduk ...Ben yemeğimi yaptım gevezeliğe geldimcanım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inş
slm kızlar nasılsınız bende yemek yapcam başlamadan bakıyım dedim
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inş
slm kızlar nasılsınız bende yemek yapcam başlamadan bakıyım dedim
selam kızlar ne var ne yok var mı gelişme
ebracım hala ugramadııı
Selam canım henüz bir gelişme yok sen de ne var ne yok?selam kızlar ne var ne yok var mı gelişme
neyse kısslar ben de cıkıyorum kocişim gelicekyemek hazırlamam lzaım hepinize iyi aksamlar görüşürüz yarın
Evet ebrar yok yeter de hiç girmedi bu gün nerde bu kızlar :44:
Selam canım henüz bir gelişme yok sen de ne var ne yok?
Adet görmedin daha sanırım,kimbilir belki de bebiş vardır kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam cicimbende de aynı ya işte gelişme yok . bi dahaki aya kalanlardan olcam sanırım ben hiç belirti yok çünkü ateş ölçüyorum işte bazen düşüyo arada bugün de çıkmış yine anlamadım gitti
Adet görmedin daha sanırım,kimbilir belki de bebiş vardır kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?