Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
Hayırdır ne koşturması bu tatlım ?

Son düzenleme:

Anladım canım anneannen ve annene acil şifalar diliyorum..Rabbim sana da güç kuvvet versin ki onların ihtiyaçlarını evinin eşinin ihtiyaçlarını karşılayabilmen için....

canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inş
slm kızlar nasılsınız bende yemek yapcam başlamadan bakıyım dedim

amin sağol.. vücutlarının zekatını veriyorlar banada hizmet düşüyor :)
Anladım canım anneannen ve annene acil şifalar diliyorum..Rabbim sana da güç kuvvet versin ki onların ihtiyaçlarını evinin eşinin ihtiyaçlarını karşılayabilmen için....

ben cıkıyorum kızlar gene girmeye calısırım annemin üstünü giydircem yukarı cıkıyorum :) görüşrüzz

Evet ebrar yok yeter de hiç girmedi bu gün nerde bu kızlar :44:

Selam canım henüz bir gelişme yok sen de ne var ne yok?

bende de aynı ya işte gelişme yok . bi dahaki aya kalanlardan olcam sanırım ben hiç belirti yok çünkü ateş ölçüyorum işte bazen düşüyo arada bugün de çıkmış yine anlamadım gitti

bende de aynı ya işte gelişme yok . bi dahaki aya kalanlardan olcam sanırım ben hiç belirti yok çünkü ateş ölçüyorum işte bazen düşüyo arada bugün de çıkmış yine anlamadım gitti
Adet görmedin daha sanırım,kimbilir belki de bebiş vardır kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam cicim

Adet görmedin daha sanırım,kimbilir belki de bebiş vardır kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam cicim

geçen 2 ay çok umutluydum da bu ay hiç yok inan bi dahaki aya sakladım umutlarımı nasip artık.21şubatı bekliyorum işte...........

lagrımacıgım cok gecmıs olsun cnm annene ve anneannene allah sıfa versın ınsallah
sevtun yalnıs okumusun demek bende üzülmüştüm kız allah korusun o bızı unutsada bız onu düşünüyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…