geçen 2 ay çok umutluydum da bu ay hiç yok inan bi dahaki aya sakladım umutlarımı nasip artık.21şubatı bekliyorum işte...........
lagrımacıgım cok gecmıs olsun cnm annene ve anneannene allah sıfa versın ınsallah
sevtun yalnıs okumusun demek bende üzülmüştüm kız allah korusun o bızı unutsada bız onu düşünüyoruz malesef
sagol cnm ıyıyım sen nasılsın adet gelmemıs umarım bebiştendırİyi akşamlar hoşgeldin boncuğum nasılsın
Çok şükür ben de iyiyim sakin sakin bekliyorum ha geldi ha gelcek diye canım gelmeyi unutmuş olsun inşallahsagol cnm ıyıyım sen nasılsın adet gelmemıs umarım bebiştendır
Çok şükür ben de iyiyim sakin sakin bekliyorum ha geldi ha gelcek diye canım gelmeyi unutmuş olsun inşallah
herkese iyi aksamlar kizlar....
guncellestirilmis listeyi kim yapiyor bilginiz varmi bende olmak istiyorum o listede...
ınsallah cnm allah gönlüne göre versın
ben kactım sımdılık allaha emanet olun
Allahın işine karışılmaz en umutsuz anında ol deyiverir inşallah senin için o zaman bu zamandır canım
Benim de adet günüm dündü biliyorsun,hala gelen giden bir şey yok umutlanmaya devam Allah yazdıysa bizde yaşarız inşallah er ya da geç
herkese iyi aksamlar kizlar....
guncellestirilmis listeyi kim yapiyor bilginiz varmi bende olmak istiyorum o listede...
Sağol canım sana da hayırlı akşamlar listeyi uğurboncuğum yapıyor yanılmıyorsam okur birazdan mesajını
Estf. canım yaallah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla .ya kusura bakma benim hafıza zayıftır söylemişsindir de ben unutmuşumdur.eeeee test yapmadın mı daha? en azından idrar testi yap kan için bekle derim çünkü geçen ay adetim 1 gün gecikti kan testi yaptırdım ama negatifti üzüldüm yani ama inşallah senin öyle olmaz hayırlısıyla bebiş olur......
tamam kuzum...
ne oldu senin kirmizilar gelmedi mi sanki oyle bir sey okudum yoksa yanlis mi okudum...
allahim gonlune gore verir insallah
Gelmedi canım bekliyorum,hayırlısı Allah'tan
inşşş gördüğün tek kırmızı benim yazdıklarım olsun
Estf. canım yaTest yapmadım yapmayı da düşünmüyorum klomenin etkisi olabileceği fikrim hala sabit..Değilse de şöyle 4-5 gün geçsin..Senelerdir yaptığım binlerce test üzdü beni o yüzden testlerle de aram iyi değil ...Bekleyelim bakalım nolcak
HAYIRLI OLSUN
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
Bacıcım şimdi idrar testi yapsam bir şey çıkmıcak erken çünkü..Heyecan iyidir hem ayda bir heyecan olsun hayatımızda dimibekleyelimdeeeeeeeeeeeeheycandan duramayızkiii ama sen ol biz bekleriz yinede
Oy oy canım hoş geldinnn..İnşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?