evet canım o kadar alışmışım ki sizlere yüzlerinizi görmesemde hepiniz hep aklımda ve dualrımdasınız inş eboşum rabbim ayırmasın bizleri birbirimizdenbelli oluyo kuzum zaten pcde olsan baya hızlı yazardın
ayy peloşum hayırlara çıksın inşallah allahım nasip etsin kuzuma hamişliği tamam konuşunca anlatırım
bak nekadar güzel bişey birbirimizi rüyamızda bile görüyoruz hiç yüzümüzü görmesekde
inşallah allahım nasip ederde hep birarada oluruz
cook sagol canım inş bi sorun cıkmaz heycanla bekliyorum...pelincim inş iyi cıkar sonucların
pelincim mutlu bile oldum yanlisliklada olsa hamile ile ismim yanyana gelince sevindim
kizlar bende iyiyim hamd olsun
gokceye cok gecmis olsun allah sifa versin
yaa gebe kalanlar uğramaz oldu artık
allahım söyletti inşallahpelincim mutlu bile oldum yanlisliklada olsa hamile ile ismim yanyana gelince sevindim
kizlar bende iyiyim hamd olsun
gokceye cok gecmis olsun allah sifa versin
aminnnnnn peloşum amin kuzumevet canım o kadar alışmışım ki sizlere yüzlerinizi görmesemde hepiniz hep aklımda ve dualrımdasınız inş eboşum rabbim ayırmasın bizleri birbirimizden
kıslar ben cıkıyorum kocişim oyun oynucakmıs hepinize iyi aksamlar
# elixsir+
# aleyna84
# zeynepy
# eylull
ebrarım canlarım ben cıkıyorum hic bırakmak istemiyorum sizi ama annem icerde tek kaldı evime dönmeden biraz daha vakit geciriyim tekrar görüşmek üzre hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun
nasılsınız canlar ben az vaktim var eşim az sonra ister pc yi size bakıyım dedim
çok geçmiş olsun annenede,anneannede lagrimacım.anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
sorunu göremedik ki,görseydik mutlaka cevap verirdik.iyi akşamlar arkadaşlar çok birşey bilmiyorum kulüb hakkında ama birşey sormuştum hiç kimse bir bilgi vermedi yanlış yeremi gönderiyorum acaba lütfen yardım edin sizlerlen diğer arkadaşlar gibi bende yazışmak istiyorum lütfen yardım edin lütfen
geçmişle ilgilenme hassasiyetinden ötürü seni kucaklamak geldi içimdenselamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
ya ne bilim kanka,günlerden ne,aylardan ne,hatta yıllardan ne unutmuş durumdayım ben,iyiden kafayı sıyırıyom sanırsam,du şöyle bi silkelenim:84:tostişim çok saol kuzum allah razı olsun
ayrıca tekrardan tbrikler allahım tamamına erdirsin sağlıkla deriniminde selamı var çok tebrik etti seni
oldu kuzu görürsem söylerimgayet iyi o çalışmamanın verdiği huzurla
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde
çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönülden
tamam canım sen dinlen bebişe ve kendine çok iyi bak
canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsın
minişde iyileşir inşallah ya bebekler hasta olunca çok üzülürüm ben
canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez seni
canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsun
aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışım
ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurum
eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsiniz
banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .
canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaa
çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylık
derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizi
yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayız
canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünme
garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallah
tamam duayı bitti yazıyorum ağzına yüreğine sağlık
aminnn inşallah yeterim
çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım
herkese selam olsun bugün giremedim kocişim izinliydi dışarı çıktık biraz şimdi omaç izliyo bende size bakıyım dedim .herkes iyidir inşallah
görüşürüz duru cum.Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum
ya sana bişiler sorcaktım,niye karşılaşamıyoz ki?ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
çok geçmiş olsun minik kuzuya inşallah.kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa
saçmalama kız,kist için yaparlar onu bencede.aleykumselam derin ve anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........
inşallah inşallahkızlar merhaba benimde dileğim ANNE olmak .......hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallah.
bekarken bende aynen sen gibiydim,şimdi evliyim ama hala aynıyım işteya ben evli felan değilim ama aşırı derecede anne olma özlemim var :)
çok aşırı olmazsa bi zararı olmaz canım,ama kesinlikle sağlıklı beslenerek zayıflamanı tavsiye ederim nacizane.kusura bakmayın sizleri kırdıysam herkez birbiriyle çok iyi sohbet ediyor bende sizin gibi sıkı fıkı olmak istedim teşekkür ederim herkese cvplarınız için beni çok mutlu etti bu arda sorum şu hamile kalmak istiyorum ya zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum acaba bir zararı olurmu bir bilginiz varmı canlarım ya
çok geçmiş olsun annenede,anneannede lagrimacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?