Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım o kadar alışmışım ki sizlere yüzlerinizi görmesemde hepiniz hep aklımda ve dualrımdasınız inş eboşum rabbim ayırmasın bizleri birbirimizden

pelincim inş iyi cıkar sonucların
cook sagol canım inş bi sorun cıkmaz heycanla bekliyorum...
pelincim mutlu bile oldum yanlisliklada olsa hamile ile ismim yanyana gelince sevindim
kizlar bende iyiyim hamd olsun
gokceye cok gecmis olsun allah sifa versin

canım birazda olsa mutlu edebildiysem ne mutlu bana inş gercekte olcak aleynacım hayırlısıyla...

yaa gebe kalanlar uğramaz oldu artık

canları saolsun napalım
pelincim mutlu bile oldum yanlisliklada olsa hamile ile ismim yanyana gelince sevindim
kizlar bende iyiyim hamd olsun
gokceye cok gecmis olsun allah sifa versin
allahım söyletti inşallah
evet canım o kadar alışmışım ki sizlere yüzlerinizi görmesemde hepiniz hep aklımda ve dualrımdasınız inş eboşum rabbim ayırmasın bizleri birbirimizden
aminnnnnn peloşum amin kuzum

kıslar ben cıkıyorum kocişim oyun oynucakmıs hepinize iyi aksamlar

tamam canım iyi akşamlar sana görüşmek üzere öptümmmmmmmmmmm

kızlar buarada yusnes vardı hatırlıyanlar vardır topicimizin ilk hamişi bebişi olmuş keşke gelip bihaber verseydi .bizde kutlasaydık onu .neyse güle güle büyütsün bebişini sağlıkla inşallah

# elixsir+
# aleyna84
# zeynepy
# eylull
ebrarım canlarım ben cıkıyorum hic bırakmak istemiyorum sizi ama annem icerde tek kaldı evime dönmeden biraz daha vakit geciriyim tekrar görüşmek üzre hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun

tamam peloşum sanada iyi akşamlar bende çıkıcam zaten başım ağrıyo pc daha beter ediyo çok öptüm anneye selamlar görüşmek üzere balım

bende iyim şükür minşte iyi
canım kuusra bakma geçmişe bakamdım doğum günümüş galiba kusura bakma bitanem yeni gördüm
mevlam yeni yaşında güzllikler getirsin sana tüm dileklerin gerçek olsun herşey gönlünce olsun balım
bu arada tositide tebirik ederin çok mutlu oldum mevlam kucağına almayı nasip etsin inş

kusura bakmayın sizleri kırdıysam herkez birbiriyle çok iyi sohbet ediyor bende sizin gibi sıkı fıkı olmak istedim teşekkür ederim herkese cvplarınız için beni çok mutlu etti bu arda sorum şu hamile kalmak istiyorum ya zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum acaba bir zararı olurmu bir bilginiz varmı canlarım ya

çok geçmiş olsun annenede,anneannede lagrimacım.
]

sorunu göremedik ki,görseydik mutlaka cevap verirdik.
geçmişle ilgilenme hassasiyetinden ötürü seni kucaklamak geldi içimden
ya ne bilim kanka,günlerden ne,aylardan ne,hatta yıllardan ne unutmuş durumdayım ben,iyiden kafayı sıyırıyom sanırsam,du şöyle bi silkelenim:84:
Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum
görüşürüz duru cum.
ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
ya sana bişiler sorcaktım,niye karşılaşamıyoz ki?
kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa
çok geçmiş olsun minik kuzuya inşallah.
saçmalama kız,kist için yaparlar onu bencede.
kızlar merhaba benimde dileğim ANNE olmak .......hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallah.
inşallah inşallah
ya ben evli felan değilim ama aşırı derecede anne olma özlemim var :)
bekarken bende aynen sen gibiydim,şimdi evliyim ama hala aynıyım işte

çok aşırı olmazsa bi zararı olmaz canım,ama kesinlikle sağlıklı beslenerek zayıflamanı tavsiye ederim nacizane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…