selamm kızlar nasılsınızzz
Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı
Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı
selam hasretcim,yaz bakalım sonucu,merakla bekliyossss
valla bende almadım lekelenmemi diye açık hakve bir akıntı ama sanırım adet öncesi belirtiler.
Oy çok şirinsin:) inşallah rabbim senide benide isteyen herkeside sevindirir. adet gelmesin bebişler gelsin AMİNNN
hayırlısı olsun hastercim,inşallah yeni aya olur.kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı(((
insallah oyle olur tatlim ama sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum.hayirlisi rabbimden rabbim ne eylerse guzel eyler senin test gunun nezaman
insallah oyle olur tatlim ama sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum.hayirlisi rabbimden rabbim ne eylerse guzel eyler senin test gunun nezaman
insallah oyledir isterim su hislerim beni yaniltsin tabikide...
tamam canim kocaman..iyiaksamlar
Geçen ay 25inde oldum bu ay 22si olmam gerekiyor normal şartlarda. aralıkta gonalf450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 2yumurta oluşmuştu ama biri büyüktü yinede olmadı ama aşılama değildi. bu ayda yine gonalf ve oviterelle kullandım 3-4tane 20mm 18mm çapında 3-4 yumurtam oldu ve aşılama oldum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?