Bende aynen göbekten yaptırdım ve pahalıda ilaçlar yaklaşık 400 ilaçlar tuttu 1500 de aşılama. bende anlamıyorum halimden adet olcakmısım gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum:) inşallah yanılırız.[/QUOTE
canim ben okadar yuksek bir maliyet odemedim yur disinda yasiyorum ben.keske bu sustem guzel hasret kaldigim memleketimde vatanim dada olsa da hem maddi hem manivi yuk olunmasa allah yardimcimiz olsun insallah hamilelik belirtileridir de oyuzden boyle davraniyoruzdur....isde insan adet olmayinca yinede umutlaniyor artik heveslenmeye korkuyorum eskiden oldugu gibi manevi yonden cokuntu yasamak istemeyirum cunku
Bende aynen göbekten yaptırdım ve pahalıda ilaçlar yaklaşık 400 ilaçlar tuttu 1500 de aşılama. bende anlamıyorum halimden adet olcakmısım gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum:) inşallah yanılırız.[/QUOTE
canim ben okadar yuksek bir maliyet odemedim yur disinda yasiyorum ben.keske bu sustem guzel hasret kaldigim memleketimde vatanim dada olsa da hem maddi hem manivi yuk olunmasa allah yardimcimiz olsun insallah hamilelik belirtileridir de oyuzden boyle davraniyoruzdur....isde insan adet olmayinca yinede umutlaniyor artik heveslenmeye korkuyorum eskiden oldugu gibi manevi yonden cokuntu yasamak istemeyirum cunku
Rahatlamak için enazından paylaşırsın işte:) burda tecrubeli ve bizim gibi bir sürü insan varmış.. ben hep dışardan takip ediyordum bugun üye oldum.
yaa birsenin ağrıları vardı nasıl oldu acaba:26:
işşallah iyidir canım ya benimde aklım onda ya ne yaptı acaba allahım hem anneyi hemde emrami korusun işşallah
ebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz byeebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15bitti
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
DURU.........................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
Rahatlamak için enazından paylaşırsın işte:) burda tecrubeli ve bizim gibi bir sürü insan varmış.. ben hep dışardan takip ediyordum bugun üye oldum.
evet canim bende cok memnunum bu topik hepsinden farkli baska bir yere topige girsen boyle degil burdakiler bir tane tanidikca sende cok iyi anlayacaksin beni cok sicak ve candanlar canlarim benim
yaza kadar uğraşmayacagım arabasıyla bakalım yaptıgımız anlaşmayı uygulamaya geçirmezse açarım gene ağzımı :)
allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere işşallah yatınca evi toplarsın canım
bulutun bebegi vefat etmiş kızlar galiba
ne olsun kısslar bunada şükürr yaa su molfik reklamına bitiyorumm burnumun direği sızlıyooo
anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
Amin canım...Sen de Allaha emanet ol sevgiyle kal
bende iyiyim canım sagolannemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
selamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!
Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum
kizlar ben kactim kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun vakit buldugum zaman gelirim yine
ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa
aleykumselam derin ve anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........
kızlar merhaba benimde dileğim ANNE olmak .......hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallah.
işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİNya ben evli felan değilim ama aşırı derecede anne olma özlemim var :)
Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı
kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı(((
Teşekkürler canım inşallah.. Benimde 10 yaşında bir kızım var uzun zaman ara verdim şimdide olmuyor hayırlısı bakalım...
anladim canim hayrilisi allhdan artik en hayirli zamani bilip bizlere oyle verir..insallah sonuc verir tedavin.ben adetle ilgisi olmadan oldum asilamami gobekden igne sonra yumurta kontrolleri sonra kan testleri sonrada asilama islemi bana soylenen adet olmzsan eger 24unde test yap kan veya idrar egerki yoksa bir sey ilacda yazdi 5gun boyunca kullan sonrada adetle olan asilamaya gecmek...adetimin 4.veya 5.gunu olacan puregon adinda igneyi 10.gunu gel demisti..bnde klomen kullandim hic ama hic buyume olmadi puregon igneleri 75mg lik gunde 1tane kullandim buyuduler..
umarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez
sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı
canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak ALLAHIN izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı
tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,ALLAHIM acil şifalar versin ALLAH sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için RABBİM gönlünün muradını versin
durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş RABBİM görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,ALLAH gönlündeki muradı versin
kötü düşünme pelincim ALLAH büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah
garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın
ne güzel bi paylaşım çok saol canım
iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)
merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz
ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur ALLAH büyük
geçmiş olsun yavruya ALLAHIM ŞAFİ adıyla şifa versin işallah
Bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,
işallah canım
işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN
ALLAH bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum
hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))
İŞALLAH kızına bi kardeş gelir tez vakitte ALLAH büyükkkk
Kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana
ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun ALLAH bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayıama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan Göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,
birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım ALLAHA emanet ol
arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
tamam canim hic adetle alakaan ilgin olamdan ignelere basliyorsun puregon 75mg gunde birtane sonra gidiyon yumurtaliklarin belirli boyuta geldiyse eger prengly adinda catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesini vurulmadan once progestoronvs..kan testi yapildi ve carsamba gunu catlayacagini soyledi hani kan testine gore...bu ilk asilama asamasiydi
ikincisi adetimi bekleyecem 4.veya5.gunu igne puregon igneleri vurmaya basladgim gunden sayarak 10.gunude dr.gidecem sonra yine yumurta takibi vs...vs...
aslında gene aynı sistem ama,yumurtaları arada uyararak,olgunlaşmasını sağlamış anladığım kadarıyla.
hayırlısı olsun,bebiş olsun,göbüşler dolsun inşallah.
neyse bu sefer kesin çıktım,bu eboşta gelmedi bugün hiç.
acaba iki hafta dolmadı mı,kardelen 49 da gelemedi bi türlü.
ebracım nurgülcüm allahım tez zamanda evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin işşallah canlarım ben 2 gün evde olmucem ablam taşınıyo yardıma gidicem sonra görüşürüz duaya kalamıcam sabah 8 gibi evden çıkmam lazım işşallah bir dahakinde burda olurumebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
ben herkezi yaradana havale ettim nasıl biliyosa öyle yapsın yaradan beni üzüpte bu hale koydukları içinallahin degneyi yokmuz tatlim sen en dogrusunu yapmissin tabikide lafin sirasi geldiginde soyleyeceksin allaha havalede et..zaten rabbim bizleri goruyor biz havale etmesek bile o kimsenin agini kimsede birakmiyor hem bu dunyada hemde asil yasam olan oteki dunyada...gun gelir harman donermis bir gun sende anne oldugunda ozaman gorurler...onlar senin uzulmeni ve esinle huzursuz olamni istemisler cunku bu davranislarin daha mantikli aciklamasi yok...sende onlarin kurdugu bu tuzaga dusme gerkirse evde agla sizla bagir cagir ama onlarin yaninda hep mutlu ol....bunu yapmani oneririm...kiyamam ben sana rabbim gordu ve duydu...rahat ol sen
canım inan çok merak ettim hani ban arkadaşya bakıyım dedim birde ne görüm başka bir sitedelagrımacıgım cok gecmıs olsun cnm annene ve anneannene allah sıfa versın ınsallah
sevtun yalnıs okumusun demek bende üzülmüştüm kız allah korusun o bızı unutsada bız onu düşünüyoruz malesef
anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
Çok geçmiş olsun Allah sanada güç versin.anneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
Canım hepimiz yaşıyoruz bu duyguyu ama inanalımki olsun inşallah.sagol canım... allah razı olsun...inş temiz cıkar... yüregimi ferah tutmaya calışıyorum ama bazende cok korkuyorum ya hic bir zaman bebegim olmassa
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
Canım okudum dualarımı bu kadar geciktim kusura bakma.canımsın güzel arkadaşım benim bende iyki tanımışım sizleri iyki hayatımdasınız gerçekten çok güzel dostluklar kurduk allahım daim etsin canım .
buarada o moddan arada banada geliyo ama sonra gidiyo şükür hep devam etse insan kafayı yerde .sen bence boşuna üzüyosun balım kendini hamile kalabiliyosun geriside gelicek allahımın izniyle .hem eşini baba edemiycek olan sen değilsinki herşey rabbimin elinde biz istermiydikki böyle olsun .ama kader yazgı kuzum rabbim dilerse ne sorun olursa olsun verir bunu unutma
aleykumselam derin ve anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........
Arkadaslar merhaba
ıstanbulda ıyı bı doktor arıorum.. yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?