Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaa birsenin ağrıları vardı nasıl oldu acaba:26:

işşallah iyidir canım ya benimde aklım onda ya ne yaptı acaba allahım hem anneyi hemde emrami korusun işşallah

ebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz bye

yaza kadar uğraşmayacagım arabasıyla bakalım yaptıgımız anlaşmayı uygulamaya geçirmezse açarım gene ağzımı :)

umarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez

allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere işşallah yatınca evi toplarsın canım

bulutun bebegi vefat etmiş kızlar galiba

sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı
ne olsun kısslar bunada şükürr yaa su molfik reklamına bitiyorumm burnumun direği sızlıyooo

canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak ALLAHIN izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı

tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,ALLAHIM acil şifalar versin ALLAH sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için RABBİM gönlünün muradını versin

Amin canım...Sen de Allaha emanet ol sevgiyle kal

durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş RABBİM görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,ALLAH gönlündeki muradı versin

bende iyiyim canım sagol annemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:

kötü düşünme pelincim ALLAH büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah

garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın

Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!

ne güzel bi paylaşım çok saol canım

Akide şekerlerim bana müsaade hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar diliyorum

iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)

kizlar ben kactim kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun vakit buldugum zaman gelirim yine

merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz

ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...

ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur ALLAH büyük

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa

geçmiş olsun yavruya ALLAHIM ŞAFİ adıyla şifa versin işallah

Bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,

kızlar merhaba benimde dileğim ANNE olmak .......hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallah.

işallah canım

ya ben evli felan değilim ama aşırı derecede anne olma özlemim var :)
işallah işallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN

Şubatın 7sinde aşımala yaptırdım kızlar. Normalde 22-23ünde adet olmam gerekiyor ama belirtileri çok erken başladı bugun kanverengi giibi akıntı geldi sizce normalmi? sanırım tutmadı

ALLAH bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum

kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı (((

hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))

Teşekkürler canım inşallah.. Benimde 10 yaşında bir kızım var uzun zaman ara verdim şimdide olmuyor hayırlısı bakalım...

İŞALLAH kızına bi kardeş gelir tez vakitte ALLAH büyükkkk

Kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana

ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun ALLAH bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayıama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan Göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,

birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım ALLAHA emanet ol

arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm

artik duygusalli mi dersin ne dersin daha bilemem ama ben fefkalade buldum mukmmller allah razi olsun herkesden buda bir hakdir heee kizlar okadar dertlerimi dinliyorsunuz uzuluyorsunuz seviniyorsunuz dua ediyorsunuz hepniz helal edin hakkinizi

demin gidemedinm,şimdi gitcem,ama şu adetsiz göbekten iğneyi anlamadım,hepoimize göbekten vuruyolar zaten,yada koldan,o tercih meselesi,ama adetsiz olanı açıklar mısın?
birsencim,iyi olmanıza sevindim tatlım.

evet tatlim oyle oldu olsun seninle tanismakda emini cok guzeldir memnun olacagima inaniyorum...

allah yardimcin olsun insallah tum dualarini rabbim kabul eder rabbim ne eylerse guzel eyler...

hamdolsun iyiyim ela cım,bi yaramazlık yok,bende dr takişbindeyim bu ay,inşallah tutunur bebişim.
sende inşallah en hayırlı dr la,en güzel şekilde hamileliğini yaşar ve sonuca ulaşırsın

tamam canim hic adetle alakaan ilgin olamdan ignelere basliyorsun puregon 75mg gunde birtane sonra gidiyon yumurtaliklarin belirli boyuta geldiyse eger prengly adinda catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesini vurulmadan once progestoronvs..kan testi yapildi ve carsamba gunu catlayacagini soyledi hani kan testine gore...bu ilk asilama asamasiydi

ikincisi adetimi bekleyecem 4.veya5.gunu igne puregon igneleri vurmaya basladgim gunden sayarak 10.gunude dr.gidecem sonra yine yumurta takibi vs...vs...

aslında gene aynı sistem ama,yumurtaları arada uyararak,olgunlaşmasını sağlamış anladığım kadarıyla.
hayırlısı olsun,bebiş olsun,göbüşler dolsun inşallah.
neyse bu sefer kesin çıktım,bu eboşta gelmedi bugün hiç.
acaba iki hafta dolmadı mı,kardelen 49 da gelemedi bi türlü.

ayni ayni degisen birsey yok ama ikicisi adetliyken isde..aa bak birde bana ikincide yumurtaliklarini toplayacam falan demisti ilkini yaptikdan sonra bende fazla kulakda asmadim neyse artik ikinciye gittigimde detaylari ozaman daha iyi anlarim...insallah canim insallah hepmizin oyle olur insallah...gorusuruz tatlim allaha emanet ol...

insallah bizlere guzel haberler vermek icin bekliyorlardirlar

ebracım nurgülcüm allahım tez zamanda evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin işşallah canlarım ben 2 gün evde olmucem ablam taşınıyo yardıma gidicem sonra görüşürüz duaya kalamıcam sabah 8 gibi evden çıkmam lazım işşallah bir dahakinde burda olurum
ben herkezi yaradana havale ettim nasıl biliyosa öyle yapsın yaradan beni üzüpte bu hale koydukları için
canım inan çok merak ettim hani ban arkadaşya bakıyım dedim birde ne görüm başka bir sitede sorun degil ama girmesin ama insan bir haber verir okadar insan merak eder demedi unuttu bizleri boşverin herkez kendi bilir burda zorlama yok demi

bu arad tombulumun resmini faceye koydum yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım oglum şirinmi degilmi

canım geçmiş olsun allahım şifa versin işşallah ben çıkıyorum beni özleyin anacım

garibim çilekeşim gelmişin gene yetişemedim sana elacım evet adı gibi kendide güzel görücüye çıkardım kız oglumu

tabikide tatlim oyle en dogrusunu yapmissin guclu ol yikilma sen esine ve bebisine odaklan geri kalan butun kotu sozler bos

kızlar bende anne olmak istiyorum ya ama korkuyorumbu evlilik biterse ben naparım çocukla diyede düşünüyorum ama bebekleri çok seviyorum dayanamıyorum arkadaşlarımı oldu

Çok geçmiş olsun Allah sanada güç versin.

sagol canım... allah razı olsun...inş temiz cıkar... yüregimi ferah tutmaya calışıyorum ama bazende cok korkuyorum ya hic bir zaman bebegim olmassa
Canım hepimiz yaşıyoruz bu duyguyu ama inanalımki olsun inşallah.

Canım okudum dualarımı bu kadar geciktim kusura bakma.
Burdaki dostluk gerçekten başka süpersiniz valla kızlar.Ahh mod yokmu hepimize geliyo ama Allahtam sabır diyoruz ve burdaki destekle toplanıyoruz ama inanıyorum bizlerinde olucak minişleri.

Canım çok geçmiş olsun inanki hiçbirşey çıkmıycak çapada herşeyi araştırıyorlar.

Arkadaslar merhaba
ıstanbulda ıyı bı doktor arıorum.. yardımcı olur musunuz ?

Canım benim bildiğim bahçelievler çalışlar caddesinde emine vanlıoğlu var çok iyi bir doktor ablam onda doğumunu yaptı kızkardeşim ona gidiyo bebek olmamasındada iyi bir doktor.Ama sende araştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…