amin diyorum canı gönülden rabbim daha fazla bekletmesin arkadaşımızıda benide inşallah .mübarek cuma vaktinin hürmetine .
Hepinizdende allah razı olsun çok seviyorum sizi canım arkadaşlarım
eşinde küçükmüş ALLAHIM isteyen herkese versin içinde de bizlere İNŞALLH AMİN
elixircim kız üzülme sen hamile kalabiliyosun yine kalırsın İNŞALLAH
byyy görüşürüz emelcimmneyse canlarım görüşürüz benim çıkmam lazım yarım sat sonra eşim gelecek allaha emanet olun kendinize i bakın bye bye
canım ya san sora birşey sorucam
byyy görüşürüz emelcimm
anlamadım canım
canım ya bende bebek istiyorum ama biraz zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum bir sakıncası olabilirmi
canım ya cvp alamadımbenimde kocişim gelcek cıkıcam şimcikk görüşürüzzz selametle kalın
sevtunum kayram siz nerdesiniz kıss bugun
hiç göremedim sizii
neyse iyi aksamlarr
canım ya bende bebek istiyorum ama biraz zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum bir sakıncası olabilirmi
bende öyle bir sorun olmadı eşim belki zararı olabilir diye kullanmama karşı sizlere bi sormak istedim yinede teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım benimhiç bir bilgim yok cnm ama miyden fena olur benimkini öle yapmıstıı
yok öyle diğil bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi sabah aç karna akşam yemekten sonra canım sen fazla kullandığın için de dokunmuş olabilir mideneElma sirkesini nasıl kullanıyorsun ki? bir bardak suya 3çorba kaşığı şeklinde kullanmıstım bende. ama bende sanmıyorum gebelikle alakası yoktur.
yok öyle diğil bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi sabah aç karna akşam yemekten sonra canım sen fazla kullandığın için de dokunmuş olabilir midene
Elma sirkesini nasıl kullanıyorsun ki? bir bardak suya 3çorba kaşığı şeklinde kullanmıstım bende. ama bende sanmıyorum gebelikle alakası yoktur.
anladım canım artık yapmıyorum zaten bıktım:) şimdi tek uğraşım çocuk yapabilmek
iyiaksamlar canim sukurler olsun iyiyim sen nasilsin
bugun yoktun nerelerdeydin aradim seni
inş en kısa sürede hamiş haberini alırız o zaman canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?