benim yaş 18 daha ben klomen kullandım.bitti dün doktorumdaydım bi mucize oldu yumurtam gelişmiş doktorum öyle dioooo.pko yumurtaları biraz inatçı olurmuş ama ben bunu yendim allahımın sayesinde.cumartesi çatlama iğnesi yapılacak beklicez yaniiii...çok mutluyum tabi güzel haber almak iii geldi!doktorum 2 aya kalmaz hamiş olabileceğimin müjdesini verdi inşallah bakalım.
evet ya boşuna yıpratıyo kendini hayatın tadını çıkarsa negüzel olur
emelll daha cok gencsin kız bence cok takma beni sormuşsun ben 3 yılı bitiırdım 26 yaşındayım bebek hasretiyle yanıyoruz ALLAHIM İNŞALLAH bizide sevindirir amin
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 emel5 elixsir+ aleyna84+ tosti+
hanımlar öpüyorum sizi yemek yapıcam sonra görüşürüz inşallah :80::80:
şaka gibi emel sen 18 yasındamısınnn
canım daha yaşın çok ufakmış ya hayatını yaşa bence bukadar takma kafaya
bak takmadığında hayat çok daha güzel olur
hoşgeldin amin inşallah canım
hoşgeldin canım allahım senide enkısa zamanda sevindirsin
eşin kac yaşında emelevet yeniiim ama çok çok olgunum yeri gelir sizlerle aynı fikirde olabilirim...ama ben hayatın tadını yeteri kadar çıkarttım bekarken.anne olmak istiyorum....bekaken de küçük anneydim kızkardeşime bakıyordum anne çalışıyordu ve kızkardeşim daha 12 aylıktı ona annlik yaptığımda yani anlarım bebek bakmaktan.bebek bakma duygusunu az çok bilirim ama anne olma duygusunuda tatmak eşimede babalık duygusunu tattırmak istiyorum çünkü onun yaşı büyük.onun yaşındaki arkadaşlarının hep var.çok istiyor tabi bende.umarım isteyen herkese verir allah...
umarım olur seninde bi sorun varmı peki tedavi gibi?
evet 18 yaşındayım neden sordun canımmmm......
şaka gibi emel sen 18 yasındamısınnn
daha cok gencsin cnm yaa ben 25 şim26 ya az kaldı
eşin kac yaşında emel
şimdilik takip yaptırıyorum yarın kontrolum var bakalım ne olmuş yumurtalar
eşim 26 sında canımmmmm.
yok demi seninde bebiş varmı?üzülme olur mutlaka hem ben 18 im ama ya kendime baktırmasaydım aman daha yaşım küçük olur deseydim vaktim geçseydi o zaman ne yapardım?
eşim 26 sında canımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?