Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 emel5 elixsir+ aleyna84+ tosti+

hanımlar öpüyorum sizi yemek yapıcam sonra görüşürüz inşallah :80::80:

emelll daha cok gencsin kız bence cok takma beni sormuşsun ben 3 yılı bitiırdım 26 yaşındayım bebek hasretiyle yanıyoruz ALLAHIM İNŞALLAH bizide sevindirir amin

inş. canım rabbim gönlüne göre versin ama dediğim gibi yaşın cok küçük olmuyor diye kendini harab etme zamanı gelince nasibinde varsa oluyor zaten bu yaşlatın tadını cıkar en güzel zamanların kızlar bana müsade ezan okunmak üzere grş yine rabbim dualarımızı kabul etsin inş. öpüyorum herkesi grş

evet ya boşuna yıpratıyo kendini hayatın tadını çıkarsa negüzel olur

evet yeniiim ama çok çok olgunum yeri gelir sizlerle aynı fikirde olabilirim...ama ben hayatın tadını yeteri kadar çıkarttım bekarken.anne olmak istiyorum....bekaken de küçük anneydim kızkardeşime bakıyordum anne çalışıyordu ve kızkardeşim daha 12 aylıktı ona annlik yaptığımda yani anlarım bebek bakmaktan.bebek bakma duygusunu az çok bilirim ama anne olma duygusunuda tatmak eşimede babalık duygusunu tattırmak istiyorum çünkü onun yaşı büyük.onun yaşındaki arkadaşlarının hep var.çok istiyor tabi bende.umarım isteyen herkese verir allah...

eşin kac yaşında emel
umarım olur seninde bi sorun varmı peki tedavi gibi?

şimdilik takip yaptırıyorum yarın kontrolum var bakalım ne olmuş yumurtalar

eşim 26 sında canımmmmm.

öyle talıki benim kocam onu çok seviyorum.eminimki hepiniz öyle diyonuzdur demi?beni hiç üzmez çok anlayışlı bitane bitane.....ben evlenmeyi hiç düşünmezdim taki eşim karşıma çıkana kadar ben çalışıyodum yan gelip yatıyordum....evlenmek kim ben kim ama oldu işte allah istedi......bırak evliliği çoçuk bile aklıma gelmezdi severim ama öyle abartılı deildi....ama insan eşini sevince mutlu olunca bi şet eksik kalıyor eşimi işe gönderiyorum evim çok sesiz bomboşom işim bitiyor napcamı bilmiyorum akşam gene eynı sesiz istıyorzki evde bağıran ağalyan anne baba dien biri olsun haksızmıyım?

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
elixsir emel5+ ragnev hellalu evanur

hu huuuuuuuu kıslarrr:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…