benimde bugün pazarım var canım azcık sebze myve alıcam
doğudur erkek evde oldumu bişey yapamıyosun allah kolaylık versin
demek 1 haftan kaldı hadi inşallah patlat müjdeyi canım
ya bu semroş nerelerde merak ettim doktora gidecekti galiba
saol canım allah razı olsun ben kırmızı yaptım arkadaşlarda görür umarımhım kolay gelsin canım evet ya evde oldumu yaptırmılar
evet canım 1 hafta kaldı inşallah canım inşallah ama bu pek ümidim yok gibi ya
canım sana birşey söyleyeceğim ben bir paylasım yapmak istiyorum bi bitki kitabinda bir şey gördüm yazıyorduki erkekte sperm hareketsizliği ve tembelliği olanlara nohut suyu ve nothut yemeyi çok ii geliyormuş ne zamandır yazmak istiyordum unuttum sanırım ben hamile kaldığım ay bunu denemiştim ve sanırım bunun sayesinde bunu okumayan lara paylasırmısın
yaaaa neden canım bi sorun yok inşaallh
saol canım allah razı olsun ben kırmızı yaptım arkadaşlarda görür umarım
bende duymuştum iyi geldiğini
ayrıca umudum yok deme belli olmaz canım
inşallah yoktur canım kontrol amaçlı gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
ben kaçıyorum canım kusura bakma çok öpüyorum seni
görüşmek üzere bitanem herşey gönlünce olsun
çok saol canım inşallah hepimiz tez vakitte
canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolunda
anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaa
allahım yardımcımız olsun canım
peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzum
çok saol canım ağzına yüreğine sağlık
öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkide
allahım hayırlı evlatlar versin bizlere
birsenim çok saol kuzum allah razı olsun
ya sen yorma kendini huzursuzda olma seni biliyoruz zaten bitanesin sen bitane
canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksın
banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?
buarada hiç önemli değil gönüllerimiz bir tatlım amin demen yeterli
ya napalım işte kader millet yollara döküyo biz bitane için 40 takla atıyoruz allahım imtihanımızı kolaylaştırrsın inşallah
tamam canım sen nezaman istersen ozaman okuruz problem yok
canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalım
allahım şafi ismiyle şifa versin
inşallah güneş doğacak canım inş.
no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorum
sende çok güzel dua etmişsin affediyim barialahım kabul etsin inşallah
buarada gelmedim varmı bidiyeceğin
işlerinde kolaylık diliyorum canım merak ettirdiğin içinde ayrıca kızdım teldende ulaşamayınca baya tırstım yani :18:
canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topic
canım geç kaldım azcık ama iyiyim şükür sen nasılsın
Valla kızlar istanbul avrupa yakasında olanlar hasekiye gidin randevu netten alınıyor hiç bekletmiyolar beş kuruşda vermiyorsunuz.canım galiba öyle arkadaşlarım bahsediyorlardı .
ya sorma tahlillere çok para istiyolar bide ümrana sorsaydın orda biraz daha uygun yaparlardı belki
aslında eniyisi zeynep kamil benim doktorum oranın doktoruydu tahlillerimi hep zeynepkamilde yaptırırdım biraz sıra bekliyosun ama niye fuzuli para vericen yaa
Safra kesesi canım ama bir türlü boğazlarım düzelmedi.canım ya çok mu ağrın oluyo dikkat et bitanem fazla yorma kendini ok kendine dikkat et öptüm
canım çok gecmiş olsun neden ameliyat olacaksın galiba ben kacırdım yazmışsındır ya ben görmemiş olabilirim çok çok çok geçmiş olsun
tamam tatlım 10 ar tane okurm okumadan sorayım dedim eksik yada fazla okumayayım diye tskler
nasılsın binim yine hemen çıkmam lazım girdiğimde gecmişten yine alıntı yaparım ok kib aeo
Toplar canım eğer çok büyük sorun yoksa 6 aya olur inşallah büyüklerimiz demezmi düşüğün ayağı içerde olur diye sakın ümidini kaybetme.sağol canım eline sağlık canım ya sundan dolayı diyorum vicud düşün ardından kendini ne zaman toplayacak billi olmaz diyorlar ve toparlamadan hamiş olunmuyo diyorlar bi raz araştırma yaptımda ondan diyorum pek ümidim yok diye yoksa var hemde nasıl ondan merakla bekliyorum ama aklımdan o gitmiyo çabuk toplasın diye artık düşük yaptığımı düşünmemeye çalışıyorum biliyormusun düşmese şimdi 4 aylık hamiş olacaktım amaaaaaaannnnnn neyse yine düşünmeye basladım
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................10
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8
KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8
tanıştık çok şükür:) amin canım duaların için ALLAH razı olsun
canım banim kardelenim saol arkadaşım işallah dediğin gibi hamileliği güzel yasarım hiç nasip olmadı işallah birdaha hamile kalırsam doya doya yasarım o duyguyu sadece ben deil hepimiz işallah hamileliği sonrada anneliği hayırlısıyla yasarızzzzzzzzz,,,,bu ay işallah tutunacak bebeğin arkadaşım gönlünü ferah tut ALLAH yardımcımız olsun
ALLAH gönlüne göre versin canım ama öle ayrılmayı falan düşünüyosan eşinden,bebeği bi kez daha düşün,çünkü büyük bi sorumluluk annelikbiliyosun
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden
saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN işallah şu prolaktinde bi hallolurda yoluma devam ederim stresten kaynaklandığını duymuştum canım saolasın sen nasılsın nasıl gidiyo
amin amin amin canım
amin işallah bütün dileklerimiz kabul olur canım
üzülme arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş işallah bidahaki aya hakkında hayırlısı olan bebeğin olur işallahhhhhhh
amin açılan ellerimiz boş çevrilmesin işallah yetercim
ne güzel temenniler ALLAH razı olsun canım
amin amin bugün ne kadar güzel dualar edilmiş RABBİM kabul etsin
durdur o canavarıişallah hersy istediğin gibi olur canım
amin ebrarım
amin işallah işallah
amin amin işallah işallah
hoşgeldin aramıza canım ALLAH gönlünün muradını versin
amin amin amin
ALLAHIM dualarımızi kabul etsin işallah
nerelerdesin kardelencim iyisin umarım hersy yolundamı
sıkma canını RABBİM tez vakitte bizide sevindirecek kardelencim
olurmu canım ne kusuru düşünmen yeter,,,,iyim çok şükür sen de iyisin okudum yazını çok sevindim minişinde sende iyisin oh ne güzeldarısı bizim başımıza işallah,,,kendini yorma yavruya iyi bak annesi
o güneş ALLAHIMIN izniyle doğacak canım,,,olsun sen sağlıklı olda işlerin biraz ertelensin iptal olsun sen iyi ol bebeğin gelecekkkkkkkkk RABBİM ol diyecek imkansızlar imkanlı olacak olmazları olduran rabbim bizimde bebeklerimize ol dicek olacak işallah
annene çok geçmiş olsun canım
aleyküm selam garibim
Arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben bu gün hastanedeydim tekrar prolaktin ve brucella için kan verdim değerlere bakacaklar çarşamba sonuçları alıp artık dr gitcem hangisine gitcem hiç bi fikrim yokişallah ALLAH korkusu olan işini iyi yapan biri denk gelir bakalım bu dr konusu beni yıprattı inanın ama olsun sonuçlarım elimde giderim birine napim Ebrarım üsttede yazdığım gibi benim çapada bugün 11.20 de randevum vardı eve gelmeme 14.30 oldu duayı kaçırdım canım hakkınızı helal edin sende nurgül arkadaşımızda,,,,ALLAH gönlünüze göre versin canım
elixsircim yazılarıma cvp yazmamışın canım beni unuttunmu
durucum sende bana bişeycik yazmamışın ama ben seni çok merak ediyorum hamişmisin diye varsa öyle bi güzellik hemen yazzzzzzzzzzzzzzarmısın?
kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız kardeloş nerde geziyodun ne işin vardı bakıım nasılsın özlettiniz kendiniziami,n amin amin
canım arkadaşım,dua saatinde burda olamadığım için çok özür diliyorum,bitakım işlerim var,şu sıralar onları yetiştirmmke için kk yi açmadım bugün,çünkü gelince takılı klaıyorıum,ama tabiki dua da aklımdan çıkıvermiş,zaten okuyamadımda,aminde diyemedim
rabbim okuyanlar hürmetine,ayetler hürmetine,duasını kabul ettiği zatlar hürmetine,en sevgilisi hürmetine dularımızı kabul etsin,sana,nurgul e,kk de bulunan,bulunmayan bebek isteyen herkeze,yanı sıra da bana en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin inşallah.
söylemem işte,kulağına söylicektim ama vaz geçtim
cısssssssssssssssssssss yapma bana,gelseydin sende
amin amin amin.
çok teşekkür ederim canım,tamda iyi denk geldi,çok mutlu oldum böyle olmasına,okuyan okumayan,amin diyen herkeze şimdiden çok teşekkürler,benim için dilediğinizin bin katını nasib etsin rabbim size
canım gelemedim malesef,işlerim var şu sıralar
gül ün babası rahatsızmış galiba
o kadarı fazla olur sanırım,sabah bi bardak suya bi tatlı kaşığı olması yeterli diye biliyorum.
rabbimin elbetteki bi bildiği var,biz isyan etmeyelim ki,sabır sınavını başaralım inşallah.
ben kullanmıştım,normalde çok düzenli olan adetimin günleri şaştı,tabi şeklide,sonra bıraktım,çok şükür düzene girdi,ama o zamanlar pıhtılaşmam olduğunu bilmiyodum,coraspinle beraber kulanılmalıymış doğum kontrol,kardelen 49 um öyle dediydi.
kuzu yaaa,çok meraklandırmışım,senin aradığın saatte iğnedeymişim ben,çok özür.
kalmaz kuzu kalmaz,bu topic pek boş kalmaz
annenin alçıları kaç gün kalcak.
canım,kusura bakma,pc yi kaptırdım,bissürü alıntımda gitti,eşlim kapatmış sayfayı,saatlercede oturdu,anca yazıyorum tekrardan
sen iyi olda,gerisi önemli değil birsencim,çok dinlenmeye bak,kaytar arada canım,accık anlayışlı olsun büyüklerin.
hoş bulduk,nasılsın,daha iyisin inşallah.
evet canım iltihap yok inşallah olmazda gerçi çok su içiyorum wc yede çok gidiyom inşallah hayırlısıyla ameliyatlar çabucak biterNeyse iltihap olmaması çok iyi Canım benim kilo vermem lazım mayısa kadar belki bira veririm şimdi dietteyim birde safra kesesi ameliyaatı olucam geçen ayki tüp denememde bayağa sıkıntı vermişti.
Canım sen kanı tekrarla muhakkak
ebrracım nasılsın pazarınız güzelmi ben pendik pazarına gitmiştim cumartesi ama pahalıçok saol canım inşallah hepimiz tez vakitte
canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolunda
anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaa
allahım yardımcımız olsun canım
peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzum
çok saol canım ağzına yüreğine sağlık
öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkide
allahım hayırlı evlatlar versin bizlere
birsenim çok saol kuzum allah razı olsun
ya sen yorma kendini huzursuzda olma seni biliyoruz zaten bitanesin sen bitane
canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksın
banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?
buarada hiç önemli değil gönüllerimiz bir tatlım amin demen yeterli
ya napalım işte kader millet yollara döküyo biz bitane için 40 takla atıyoruz allahım imtihanımızı kolaylaştırrsın inşallah
tamam canım sen nezaman istersen ozaman okuruz problem yok
canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalım
allahım şafi ismiyle şifa versin
inşallah güneş doğacak canım inş.
no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorum
sende çok güzel dua etmişsin affediyim barialahım kabul etsin inşallah
buarada gelmedim varmı bidiyeceğin
işlerinde kolaylık diliyorum canım merak ettirdiğin içinde ayrıca kızdım teldende ulaşamayınca baya tırstım yani :18:
canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topic
canım geç kaldım azcık ama iyiyim şükür sen nasılsın
sanada iyi hafta sonları tosti ya kocişine diyince hamiş olduğunu ne dedi yanındaykenmi söyledin merak ettim bide ticker yapsana bizde bilelim ne kadarlık:71:iyi hafta sonları kızlar
canım ya çok mu ağrın oluyo dikkat et bitanem fazla yorma kendini ok kendine dikkat et öptüm
canım çok gecmiş olsun neden ameliyat olacaksın galiba ben kacırdım yazmışsındır ya ben görmemiş olabilirim çok çok çok geçmiş olsun
tamam tatlım 10 ar tane okurm okumadan sorayım dedim eksik yada fazla okumayayım diye tskler
nasılsın binim yine hemen çıkmam lazım girdiğimde gecmişten yine alıntı yaparım ok kib aeo
sağol canım eline sağlık canım ya sundan dolayı diyorum vicud düşün ardından kendini ne zaman toplayacak billi olmaz diyorlar ve toparlamadan hamiş olunmuyo diyorlar bi raz araştırma yaptımda ondan diyorum pek ümidim yok diye yoksa var hemde nasıl ondan merakla bekliyorum ama aklımdan o gitmiyo çabuk toplasın diye artık düşük yaptığımı düşünmemeye çalışıyorum biliyormusun düşmese şimdi 4 aylık hamiş olacaktım amaaaaaaannnnnn neyse yine düşünmeye basladım
selam kısslar nasılsınızz elacım nasılsın cnm
birsenimde burdaa
Allah allah kullandığın ilaç varmı? psikolojiknilaçlarda cok geciktirebiliyor. Hamile olasılığın yüksek görünüyor
Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
slm nasilsinizz???? kahverengilere bakilirsa bi cok kisi hamile olabilirr evanurunda vardi yanlis hatirlamiyosam ins hamiledir hepsidee
Kızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?