Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benimde bugün pazarım var canım azcık sebze myve alıcam
doğudur erkek evde oldumu bişey yapamıyosun allah kolaylık versin
demek 1 haftan kaldı hadi inşallah patlat müjdeyi canım

hım kolay gelsin canım evet ya evde oldumu yaptırmılar
evet canım 1 hafta kaldı inşallah canım inşallah ama bu pek ümidim yok gibi ya
canım sana birşey söyleyeceğim ben bir paylasım yapmak istiyorum bi bitki kitabinda bir şey gördüm yazıyorduki erkekte sperm hareketsizliği ve tembelliği olanlara nohut suyu ve nothut yemeyi çok ii geliyormuş ne zamandır yazmak istiyordum unuttum sanırım ben hamile kaldığım ay bunu denemiştim ve sanırım bunun sayesinde bunu okumayan lara paylasırmısın

saol canım allah razı olsun ben kırmızı yaptım arkadaşlarda görür umarım
bende duymuştum iyi geldiğini
ayrıca umudum yok deme belli olmaz canım
yaaaa neden canım bi sorun yok inşaallh

inşallah yoktur canım kontrol amaçlı gidecekti hayırlı haberler alır inşallah

sağol canım eline sağlık canım ya sundan dolayı diyorum vicud düşün ardından kendini ne zaman toplayacak billi olmaz diyorlar ve toparlamadan hamiş olunmuyo diyorlar bi raz araştırma yaptımda ondan diyorum pek ümidim yok diye yoksa var hemde nasıl ondan merakla bekliyorum ama aklımdan o gitmiyo çabuk toplasın diye artık düşük yaptığımı düşünmemeye çalışıyorum biliyormusun düşmese şimdi 4 aylık hamiş olacaktım amaaaaaaannnnnn neyse yine düşünmeye basladım

Sağol canım inşallah b iran önce iyileşirim.

Valla kızlar istanbul avrupa yakasında olanlar hasekiye gidin randevu netten alınıyor hiç bekletmiyolar beş kuruşda vermiyorsunuz.

Safra kesesi canım ama bir türlü boğazlarım düzelmedi.

Toplar canım eğer çok büyük sorun yoksa 6 aya olur inşallah büyüklerimiz demezmi düşüğün ayağı içerde olur diye sakın ümidini kaybetme.

teşekür ederim elacım çok şükür azaldı ağrılarım fazla ayakta kalınca dolanınca artıyo inşallah tahlillerin temiz çıkar
kız kardeloş nerde geziyodun ne işin vardı bakıım nasılsın özlettiniz kendinizi
evet canım iltihap yok inşallah olmazda gerçi çok su içiyorum wc yede çok gidiyom inşallah hayırlısıyla ameliyatlar çabucak biter
ebrracım nasılsın pazarınız güzelmi ben pendik pazarına gitmiştim cumartesi ama pahalı
:71:iyi hafta sonları kızlar
sanada iyi hafta sonları tosti ya kocişine diyince hamiş olduğunu ne dedi yanındaykenmi söyledin merak ettim bide ticker yapsana bizde bilelim ne kadarlık

ah canım o kadar düşünüyoruzki kafamız allak bullak oluyo benimde bebişim dursaydı şimdi 4 aylık kucağımda olacaktı ama olacağı varsa oluyo yoksa ne yaparsak yapalım hiç bişey elden gelmiyo sabrederek hayırlısını istiyoruz neyse ben iyiyim ağrım hafifledi çok ayakya durursam oluyo sende kendini üzme dikkat et

Allah allah kullandığın ilaç varmı? psikolojiknilaçlarda cok geciktirebiliyor. Hamile olasılığın yüksek görünüyor

hayır canım sadece folikasit kullanıyorum onun dışında ilaç kullanmadım hiç inşallah yaaaa iyi ce stre oldum gerçi pazartesidoktora gidicem hayırlısı bakalım..

Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....

gecmiş olsun durucuum coküzüldüüm

birsencim gösürüşürz cnm

slm nasilsinizz???? kahverengilere bakilirsa bi cok kisi hamile olabilirr evanurunda vardi yanlis hatirlamiyosam ins hamiledir hepsidee

çok geçmiş olsun durucum .. çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin. annemin dayısıda kolan kanseri şua tedavisi görüyor.. inşallah hepsi iyi olur bir an önce.Rabbim hastane kapılarında süründürmesin dermanını versin inşallah...

çokkk geçmiş olsun.. ikiside kolay ameliyatlar üzülme..bu aralar sende sınanıyorsun.. vücudunun zekatı onlar geçer hemencik inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…