selam kizlarkeyifleriniz iyidir insallah:26:bir gecmise gitmeden selam vereyim dedim sizeee
tatlim bende senin gibi olmustum en guzeli bir psikolaga gitmek cunku cok ilerledigi taktirde bunu hic bir yol ile insanlar atlatamiyorlar...cok iyi gelecek sana ve bir anda bambaska biri olacaksin bebek icin dusuncelerini bir kenera atip dunyaya baska acidan bakacaksin arti en guzel tarafida sanki ilk kez tedaviye dr.gidecekmis gibi olacaksin...allah yardimcin olsun allahim islerini rast getirir insallah...
UGURBONCUGUM;canim ben adet oldum beni silebilirsin.benn biliyordum zaten boyle bir olacagini hamile olmadigimi biliyordum.rabbim ne eylerse guzel eyler demekki en hayirlisi buymus benim icin..daha ikinci asilamam icin gun veremiyorim su anda adetimin 4.gunu igenelre basliyorum kismetsede martin 4undede dr.gidecem ozaman bakacak yumurtaliklarimin durumuna gore.hayirilisi allahdan artik...
herkese hayirli saglikli mutlu pazarlar dilerim...
arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare
Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?
çok geçmiş olsun canım,boğazımdan çok şükür sorunum olmadı,pek bilgim yok canım.
benimde totoş çok acıyo
ebusum aynı seyler cano bılıyosun bazen patlıyoruz dayanamıyoruz ama ertesı gün hıcbırsey olmamıs gıbı hayat dvm edıyorofff neyse canlarım ben gıdım uyum unutum sabah olsun dert ortaklarım kader arkadaslarım sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız
ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
Ben inanıyorum arkadaşlar..Duanın açamayacağı kapı yok. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin diye öğrendiğim duaları sizinle de paylaşmak istedim.Allah kısmet ederse ben de okumaya çalışacağım
1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var
2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.
canlarım..ramazan da geliyor asılalım dualara...yolumuzu aydınlatsın mevla.. tedavilerimizi kolaylaştırsın, mucizelerimize kavuştursun bizi.ona sığınalım bizi en iyi anlayacak olan,kalplerimizdeki iyi kötü her niyeti en iyi bilen bizi yaratan mevlamızdır şüphesiz
duaların kabulü dileğiyle..hepimiz anne oluruz ve buradan yeni gelen üyelere umut oluruz inşallah...
hoşbuldum birtanemiyi diyelim iyi olsun benim regl dönemlerim sancılı geçiyor biraz.uzun zamandır ilk defa bu kadar hareketli bir gün yaşadım.hastane evde kociş arada topiğe bakmaya yazmaya çalıştım. böyle işte tatlım.Bu arada sağol canım rabbim inşallah şifasını gönderir dayıcığıma da
canım hıc onemlı degıl demek perdeden dolayı keske benımkıde perde yzunde n ıkıye bolunmus olsaydı ama degıl malesef benımkısı yapı bozuklugu ve mudahale edılemıyo bı umut sordum ıste acaba benım durumum da da yınede bebegı olmusmu dıye o daha sanslıymıs allah yavrulARINI ONA BAGISLASIN
EVET KUSUM aynen ole onemlı olan sevdıklerının yanında olması canım allah kolaylık versın ne dıyeyım kı
SÖZE NERDEN BAŞLAMALIYIM İÇİMDEKİLERİN HANGİSİ ÖNCE YAZIMA DÖKMELİYİM BİLEMİYORUM . laparoskopi olacağım gün en güzel günüm olabilirdi ben salı günü sezeryana gidiyor ve dönşümde ellerimde ufacık gözlerini daha açamamış gnlümün ailemin uvamın neşesi ile evime gelecek olabilirdim. olmadı nasip değilmiş
korkuyorum ama kafamda bir sürü soru yığını var
hamile kalabilecekmiyim acaba
kaldım diyelim ya yine aynı seyleri yasarsam bu sefer dayanabilirmiyim sizce
ruyalarım darman duman oldu artık benımle dalga gecer gıbı sankı bır gun kanamam oluyor ruyamda dıger gun ıkızlerım oluyor dr soruyor hangısı alayım dıye
ole degılmı ya bı tanesını bıle tasıyamayan rahmım ıkısını bırden nasıl tasısın sonra gozumu acıyorum tavana dıkıyorum sabaha kadar hamıle kalıcam da ne olacak kı gecelerı uyuyabılecekmıyım rahatca hayır cunku kanma da suyumun gelmesı de uykumda yakaladı benı 9 ayı olece gecırebılırmıyım dıyorum yoksa acaba vazmı gecsem dıye soruyorum bole gecıp gıtse mı hayat belkı bır hayvan alırım belkı bı kedı onlara annelık yaparım cennettekı memelegımle konusur rahatlatırım kendımı sonra dıyorum ya esım o ne olacak ben sırf ayını seylerı yasamaktan korktugum cesaretedemedıgım ıcın hıc baba olamasınmı sonra tekrar dusunuyorum ve dıyor kı ıcımden bır ses bosan olsun bıtsın onuda azad et kendını de ama onu da yapamassın dıyor obur ses sen o kadar cesaretlı degılsın kı tek sıgınagın o onun da kaybedersen cıldırırsın yasamassın merak etme sonra obr ses grıyor devreye yasama ıste daha ıyı sen kadınsın tam anlamıyla kadın olamadıktan sonra yasama zaten dıger ses dıyor kı ya sankı hersey bıttımı ya bıdaha olursa dıyosun hep pekı ya bı daha olmassa ya hamılelıgın ıyı gecerse yatınca dınlenınce alırsan bebegını kucagına ama korkuyorum cok korkuyorum helede burada tek bır sorun uzerıne korkup da anne olamayacagını dusunenlerı okudukca daha da cok korkuyorum hamıle kalsam da hem pkodan dolayı hemde cıft rahımden dolayı sureklı artan erken dogum ve dusuk rısklerıme bebegım dayanabılırmı dıye dusunup duruyorum
yardımınıza cok ıhtıyacım ar yoruldum artık ve korkuyorum
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini
saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol
saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı
canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza
saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol
ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme
tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız
ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım
canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba
canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları
herkeze selammmmmmmmmmmmmmmmmm şimdilik kaçtım bayyyyyyyyy:79::79::79::79:
slmmm arkadaslar
cnm evet görmedimolsun canım görmemişindir önemli değil,,,,nasılsın o sölediğin dr devam ediyosun dimi
kıss sen hep ben yokkenmi giriyornniyi akşamlar herkese kayracım nasılsın
canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimiziSÖZE NERDEN BAŞLAMALIYIM İÇİMDEKİLERİN HANGİSİ ÖNCE YAZIMA DÖKMELİYİM BİLEMİYORUM . laparoskopi olacağım gün en güzel günüm olabilirdi ben salı günü sezeryana gidiyor ve dönşümde ellerimde ufacık gözlerini daha açamamış gnlümün ailemin uvamın neşesi ile evime gelecek olabilirdim. olmadı nasip değilmiş
korkuyorum ama kafamda bir sürü soru yığını var
hamile kalabilecekmiyim acaba
kaldım diyelim ya yine aynı seyleri yasarsam bu sefer dayanabilirmiyim sizce
ruyalarım darman duman oldu artık benımle dalga gecer gıbı sankı bır gun kanamam oluyor ruyamda dıger gun ıkızlerım oluyor dr soruyor hangısı alayım dıye
ole degılmı ya bı tanesını bıle tasıyamayan rahmım ıkısını bırden nasıl tasısın sonra gozumu acıyorum tavana dıkıyorum sabaha kadar hamıle kalıcam da ne olacak kı gecelerı uyuyabılecekmıyım rahatca hayır cunku kanma da suyumun gelmesı de uykumda yakaladı benı 9 ayı olece gecırebılırmıyım dıyorum yoksa acaba vazmı gecsem dıye soruyorum bole gecıp gıtse mı hayat belkı bır hayvan alırım belkı bı kedı onlara annelık yaparım cennettekı memelegımle konusur rahatlatırım kendımı sonra dıyorum ya esım o ne olacak ben sırf ayını seylerı yasamaktan korktugum cesaretedemedıgım ıcın hıc baba olamasınmı sonra tekrar dusunuyorum ve dıyor kı ıcımden bır ses bosan olsun bıtsın onuda azad et kendını de ama onu da yapamassın dıyor obur ses sen o kadar cesaretlı degılsın kı tek sıgınagın o onun da kaybedersen cıldırırsın yasamassın merak etme sonra obr ses grıyor devreye yasama ıste daha ıyı sen kadınsın tam anlamıyla kadın olamadıktan sonra yasama zaten dıger ses dıyor kı ya sankı hersey bıttımı ya bıdaha olursa dıyosun hep pekı ya bı daha olmassa ya hamılelıgın ıyı gecerse yatınca dınlenınce alırsan bebegını kucagına ama korkuyorum cok korkuyorum helede burada tek bır sorun uzerıne korkup da anne olamayacagını dusunenlerı okudukca daha da cok korkuyorum hamıle kalsam da hem pkodan dolayı hemde cıft rahımden dolayı sureklı artan erken dogum ve dusuk rısklerıme bebegım dayanabılırmı dıye dusunup duruyorum
yardımınıza cok ıhtıyacım ar yoruldum artık ve korkuyorum
boncukum vallah bende bıktıım inatmıss gibi yanımda nasıl seviyorlar cocuklarınıben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
kısss ne oldu sanaaaalayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur
kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben yakusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo
benim eşimde kızmaya basladı ama sizde olmasanız ne yaparım bennkızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare
cnm nerelerdesin özledim seniiarkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
canım çok teşekkür ederim iyi olduğunada sevindim çok iyi açıklamışın süpersin
canım çok haklısın rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah kendini bukadar üzme lütfen
bizde seni seviyoruz canım
evet canım hayırlısı olsun inşallah fıstığım sevinsin artık teyzesi iyiki varsınız
ayyyyyyyy deme kız kavuşamadan ayrılıyor muyuz çok üzüldüm
sanada iyi pazarlar fıstığım
canım nasılsın doktora gidecekmişsin ben öle duydum bi sorun yok demi
yok vaycım çok şükür doktorum altıncı ayın bitince gel demişti onun için gittim bu ay yumurta takibine başlıyacakmışız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
SİZİ GÖRMESEMDE ARKADAŞLIĞIMIZ SANALDA OLSA SİZİ ÇOK SEVİYORUM
kısar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam
ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum
elacım evet aynı doktora gidiyorum
cnm evet görmedimkusura bakma
saol bıtanem evet gıdıyor basımın tatlı belası offf onsuz gunler daha bı gecmıcek ama ınsallah ıkı ay sonra benım evıme gelecek
kuzu ya sana kuscem bak sımdı en sana gecmıste yazdım okumadınmı bır ıkı sayfa once hemde bıkac kere ben cevabı goremedım ama cevabı benım ıcın cok onemlı ınankı nolur gor benı ve cevapla kuzummmmmmm
slmmmmmmmmmmmm fıstıklarrrrrr
ne habersiniz
aleykumsalam tatlim sukurler olsun sen nasilsin
slmmmmmmmmmmmm fıstıklarrrrrr
ne habersiniz
sağol canım grip oldum yine yaaaaaaaaa
sağol canım grip oldum yine yaaaaaaaaa
güzel haberlerle dön inşşşşşşşşşşşşş
selam canım geçmiş olsun
sağolun kızlargecmis olsun bitanem...annemde oyleydi bol bol c vitamini al iglamur ic oda cok iyi geliyor..
sağol cnm inşallah
kızlar nerelerdesiniz hava kapalı topik sessiz ay patlıyacam şimdi bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye
kızlar nerelerdesiniz hava kapalı topik sessiz ay patlıyacam şimdi bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?