Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim.sanada hayirli pazarlar

iyiyiz kardelencim cok sukur,insallah sende iyisindir.

canim benim yaa,rabbim safi ismi ile sifa versin sevtuncum..belki uzak kalmak iyi gelir sana bir sure,kendi evine gecince daha bir rahtlarsin gibime geliyor insallah öyle olur canim..bu arada guvenilir bir psikolaga gitmeyi dusundunmu hic??yada gittin mi?bilmiyorum ama,bir git istersen..rabbim yar ve yardimcin olsun..seni özleyecegim sevtuncum

Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?

evet cok guzel olur banucum,ama sanirim bu topikte bana yakin yokturr

çok geçmiş olsun canım,boğazımdan çok şükür sorunum olmadı,pek bilgim yok canım.
benimde totoş çok acıyo

gecmis olsun kardelencim,igneden dolayi ise,masaj yap kolonya ile iyi gelir canim

canim benim,allah sabirlik versin.uzulme bu kadar,tamam zor bir imtian yasadiklarimiz ama yipratma kendini bu kadar..bebegimiz yok diye dunyanin sonu degil yaa,dua edelim bizimde sevindigimiz gunler gelecek elbet

ne guzel bilgiler yazmissin,allah razi olsun canim..haklisin maneviyata yönelmek lazim.taktir rabbimin dilerse verir dilerse vermez..hz meryeme hicbir erkek eli degmeden isayi nasip edende o,rabbimin herseye gucu yeter,bizde iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin insallah

allah yardimcin olsun canim,bilirim o sancilaribazen istegimiz disi harektlilikler olabiliyor hayatimizda..rabbim saglik versin,gerisi olur gider durucum

ahhh canim benim,kayracim rabbim insana kaldiramayacagi yuku yuklemezmis..yasadiklarimiz kolay degil tabii,ama rabbime siginmaktan baska caremiz yok..o dilerse yoklar var olur..ayrica daha önce yasadiklarinin birdaha yasanacagina garanti yok tatlim..uzme kendini,esinde problem olsa idi sen onu birakirmiydin,tabiki birakmazdin..sen bunlari dusunme kayracim,bebegimiz olmuyor diye dunyanin sonu degil ya,herseyde bir hayir var..dua edelim bizimde sevinecegimiz gunler gelecektir elbet..rabbim yuzunu guldursun,sikintilarini gidersin..

iyi olmana sevindim canim,rabbim daha iyi etsin..hepimizin böyle donemleri oluyor malesef,biz kardesiz birbirimizi destek icin burdayizsanada iyi pazarlar tatlim

olsun canım görmemişindir önemli değil,,,,nasılsın o sölediğin dr devam ediyosun dimi
cnm evet görmedim kusura bakma
saol bıtanem evet gıdıyor basımın tatlı belası offf onsuz gunler daha bı gecmıcek ama ınsallah ıkı ay sonra benım evıme gelecek

kuzu ya sana kuscem bak sımdı en sana gecmıste yazdım okumadınmı bır ıkı sayfa once hemde bıkac kere ben cevabı goremedım ama cevabı benım ıcın cok onemlı ınankı nolur gor benı ve cevapla kuzummmmmmm[/QUOTE]

iyi akşamlar herkese kayracım nasılsın
kıss sen hep ben yokkenmi giriyornn
canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimizi
boncukum vallah bende bıktıım inatmıss gibi yanımda nasıl seviyorlar cocuklarını

bugun bir akrabamızın hamile oldugunu öğrendim nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni

resmen burnumun direği sızladıı

kısss ne oldu sanaaa
benim eşimde kızmaya basladı ama sizde olmasanız ne yaparım benn

tabi birde eşimin desdeği

cnm nerelerdesin özledim senii

kıslar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam

ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum

elacım evet aynı doktora gidiyorum

kısar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam

ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum

elacım evet aynı doktora gidiyorum

güzel haberlerle dön inşşşşşşşşşşşşş

fıkra
Çobanın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Che......rokee Jeep yanaşm......ış. Brioni gömlek, Prada ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve Stefano Ricci kravatlı bir sürücü, aşağıya inip, çobana sormuş.

— Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem, bana onlardan bir tanesini verir misin?

Çoban, bir adama... bir de koyunlarına bakmış; "Tamam" diye cevap vermiş.

Genç adam arabasını park etmiş. Telefonunu bilgisayarına bağlayıp, bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Ardından, çobana dönerek;

"Tam 983 adet koyunun var!" demiş.

Çoban da "Doğru" diye cevap vermiş, "Koyununu alabilirsin". Genç adam koyunu almış ve jeep'inin arkasına koymuş. Bu kez çoban genç adama dönüp;

"Peki... Senin nerede ve ne iş yaptığını bilirsem, koyunumu geri verir misin?" diye sormuş. Adam da "Evet neden olmasın" diye yanıtlamış. Bunun üzerine çoban;

"Sen IMF uzmanısın" demiş.

Adam hayretle sormuş; "Nasıl oldu da bildin?" Çoban "Çok basit!" diye cevap vermiş. "Buraya çağrılmadan geldin, bu bir. İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin. Üçüncüsüne gelince, bir B*ktan anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın... :)):))

kıss sen hep ben yokkenmi giriyornn

canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimizi

boncukum vallah bende bıktıım inatmıss gibi yanımda nasıl seviyorlar cocuklarını

bugun bir akrabamızın hamile oldugunu öğrendim nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni

resmen burnumun direği sızladıı

kısss ne oldu sanaaa

benim eşimde kızmaya basladı ama sizde olmasanız ne yaparım benn

tabi birde eşimin desdeği

cnm nerelerdesin özledim senii

[/QUOTE]

insallah canim insallah...bu ikincidinde umutluyum ama bakalim yine de rabbimin dedigi olur rabbim benimde yuzumu guldurur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…