Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
canım sağlık olsun inşş gelir bebğin nazlı bu sıpalar canım
ay ne bileyim içim sıkılıyor oğlum kardeş istiyor kardeş gelmemekte direniyor oğlum tek olduğu için çok sıkılıyor rabbim sen affet bizi aminnnnnnnnnn

canım yaaa üzülme gelir inşşşşş bebğin bak biz yıllardır bekliyoruz ama gelmiyor hayırlısı inşş rabbim daha fazla bekletmesin inşşşşşş
bekleyen herkese meleğini göndersin

zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...

zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...

canım zaten biliyorsun aşılamada şans %10.15 gibi yani bayağı bir düşük tabiki kısmette olması önemli rabbimin ol demesi gerek inşş senin içinde rabbimin ol dedği zaman yakındır daha çok bekletmesin rabbim inşşşşşş

ins tekrar asilamaya gerek kalmadan kendiliginden olur saglik olsun herkesin imtihani farkli yerden oluyo bzimde bu yolda cile cekmemiz gerekmis demekki cok kafana takma taktikca kafa beyin gidiyo vallahi sabredicez rabbim yuzumuze bakarda ins hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz

evet bitanem dedigin gibi sadece okadarcik bir sans var ama tabikide rabbim ol dediyse olacak o neylerse guzel eyler...insallah tatlim insallah...artik kismetim ikinciye olsun bakalim...bir tek sadece oleme care yokmus diymi...

aşılamanın nasıl yapıldığını öğrene bilirmiyim :26:

canım adetin 2.3 günü vajinal muayene oluyorsun sonra dr sana uygun gördüğü dozda iğnlere başlıyorsun ortalama 10.12 gün gibi yumurtalar yeterli seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapılıyor
sonrasında eşinden spermler alınıyor yıkanıyor ve sana enjekte edliyor
sonra adetini bekliyorsun

zannetmem normal yollarla olsun ozaman olursa mucize olur ben pco hastasiyim ama pcco olupda normal yollardan kalan cok arakadaslarimda var hayirlisi allahdan artik...cile deme itanem sen daha yeni baslayacan tedaviye guclu olmak zorundayiz karsimizda bir savas kaos var bu savasi kazanmaliyiz...baska care yok

evet bitanem dedigin gibi sadece okadarcik bir sans var ama tabikide rabbim ol dediyse olacak o neylerse guzel eyler...insallah tatlim insallah...artik kismetim ikinciye olsun bakalim...bir tek sadece oleme care yokmus diymi...

allahımın ne mucizeleri var yeterki ol desin
bizler elimizden geleni yapıyoruz çabalıyoruz maddi ve manevi allahımda uygun görürse inşş bizler için ol dediği günleri görmek nasip olur
rabbim yardımcımız olsun inşşşşş

vallahi saskin baligi dondum ne yapim ne edim diyee bakalim bizimki nasil olacak icimde benim bi his varki baya ugrasicakmisim gibi geliyo bebek konusunda onceden arkadaslarim derlerde niye kafaya takiyosun yenisin daha olur falan filan ama hep icimde vardi olmayacagi bilmiyorum ya karamsarda olmak istemiyorum ama elimdede degil belki cok istedigimden boyle seyler dusunuyorum

bnde oyle yapmadi adet gunumle alakasi olmadan gobekden ignelere basladim puregon adinda hergun 1tane vuruluyordum 75mglik sonra cagirdi beni muane etti buyuduler ama gebelik icin uygun hala gelmemeislerdiler 5gun daha yap dedi sonra gittim tekrar buyuduler kan testi yapildi progestronvs..testler icin..kanimda cikacakti cunku net olarak olgunlsip olmadigini sonra normal cikti pazarteesi gunu prengly catlama igensini vuruldum carsamba da esim sperm verdi sonra o spermi bana yerlestirdi...olay bukadar...

kizlar heee yemek tarifi gibi oldu bu aama AFIYET OLSUN......

amin amin insallah oda olur rabbim o gunleride gosterir bizlere insallah...tabikide oyle ne mucizelri var...isde bende rabbimin bana uygun gordugu gunu bekliyorum...bunada sukur rabbim sana...

evlendigimin ilk aylarinda kendi kendime diyodum ben hemen kalirim hamile ama laff 1,5 yil olduu hic bisey yokk demek buyukmu konustum ne yaptim allahim affetsin

canim bu olayda ralaxs olmak sart veya insanin kendini rahatlatici bir seylerle ugrasmasi lazim...bu stresinin senin yipratmasindan baska arti bir sey olmuyor aksine daha cok eksiler veriyor hayatina...guclu ve yikilmadan durmak zorundasin...heee hic uzulmeyecen mi tabikide oluyor uzgunlukk ama luhum olan gunler boyunca bu uzuntuyu tasimamak...sen bence kendi kendine soz ver guclu olacagina...belki cok ugrasan belkide hemen olacak bis kullar bilemeyiz bunu rabbim bilir olumden baska herseye care var tatlim allah cok buyuk biz kullarin dualarini er yada gec kabul eder o...

çok teşekkür ederim canım anladım kendiliğinden gelir inşallah minişlerimiz aminnnnnnnnnn

umudumuzu yitirmek yok
ben pek bilmiyorum nasil yapiliyo bu arada benim adimda semra

ay çok sevindim memnun oldum adaşım benimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…