canım ne olduneden sıkıldın sen
kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
canım sağlık olsun inşş gelir bebğin nazlı bu sıpalar canımkizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
ay ne bileyim içim sıkılıyor oğlum kardeş istiyor kardeş gelmemekte direniyor oğlum tek olduğu için çok sıkılıyor rabbim sen affet bizi aminnnnnnnnnn
zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...
zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...
canım zaten biliyorsun aşılamada şans %10.15 gibi yani bayağı bir düşük tabiki kısmette olması önemli rabbimin ol demesi gerek inşş senin içinde rabbimin ol dedği zaman yakındır daha çok bekletmesin rabbim inşşşşşş
aşılamanın nasıl yapıldığını öğrene bilirmiyim :26:
ins tekrar asilamaya gerek kalmadan kendiliginden olur saglik olsun herkesin imtihani farkli yerden oluyo bzimde bu yolda cile cekmemiz gerekmis demekki cok kafana takma taktikca kafa beyin gidiyo vallahi sabredicez rabbim yuzumuze bakarda ins hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz
aşılamanın nasıl yapıldığını öğrene bilirmiyim :26:
evet bitanem dedigin gibi sadece okadarcik bir sans var ama tabikide rabbim ol dediyse olacak o neylerse guzel eyler...insallah tatlim insallah...artik kismetim ikinciye olsun bakalim...bir tek sadece oleme care yokmus diymi...
zannetmem normal yollarla olsun ozaman olursa mucize olur ben pco hastasiyim ama pcco olupda normal yollardan kalan cok arakadaslarimda var hayirlisi allahdan artik...cile deme itanem sen daha yeni baslayacan tedaviye guclu olmak zorundayiz karsimizda bir savas kaos var bu savasi kazanmaliyiz...baska care yok
allahımın ne mucizeleri var yeterki ol desin
bizler elimizden geleni yapıyoruz çabalıyoruz maddi ve manevi allahımda uygun görürse inşş bizler için ol dediği günleri görmek nasip olur
rabbim yardımcımız olsun inşşşşş
vallahi saskin baligi dondum ne yapim ne edim diyee bakalim bizimki nasil olacak icimde benim bi his varki baya ugrasicakmisim gibi geliyo bebek konusunda onceden arkadaslarim derlerde niye kafaya takiyosun yenisin daha olur falan filan ama hep icimde vardi olmayacagi bilmiyorum ya karamsarda olmak istemiyorum ama elimdede degil belki cok istedigimden boyle seyler dusunuyorum
vallahi saskin baligi dondum ne yapim ne edim diyee bakalim bizimki nasil olacak icimde benim bi his varki baya ugrasicakmisim gibi geliyo bebek konusunda onceden arkadaslarim derlerde niye kafaya takiyosun yenisin daha olur falan filan ama hep icimde vardi olmayacagi bilmiyorum ya karamsarda olmak istemiyorum ama elimdede degil belki cok istedigimden boyle seyler dusunuyorum
canım adetin 2.3 günü vajinal muayene oluyorsun sonra dr sana uygun gördüğü dozda iğnlere başlıyorsun ortalama 10.12 gün gibi yumurtalar yeterli seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapılıyor
sonrasında eşinden spermler alınıyor yıkanıyor ve sana enjekte edliyor
sonra adetini bekliyorsun
zannetmem normal yollarla olsun ozaman olursa mucize olur ben pco hastasiyim ama pcco olupda normal yollardan kalan cok arakadaslarimda var hayirlisi allahdan artik...cile deme itanem sen daha yeni baslayacan tedaviye guclu olmak zorundayiz karsimizda bir savas kaos var bu savasi kazanmaliyiz...baska care yok
ben pek bilmiyorum nasil yapiliyo bu arada benim adimda semra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?