Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evlendigimin ilk aylarinda kendi kendime diyodum ben hemen kalirim hamile ama laff 1,5 yil olduu hic bisey yokk demek buyukmu konustum ne yaptim allahim affetsin

yok tatlim oyle dusunme bende oyle soyledim kendi kendime ne dogum kontrol haplari kullandim olmasin diye ama nezaman bebek yapmaya karar verdik normal olarakbir kontrola gidelim dedik birde pco oldugumu ogrendim bir de onunla ugrasiyorum bu arada...sabir rabbim dualarimizi kabul edecek bak gorursun...

canim bu olayda ralaxs olmak sart veya insanin kendini rahatlatici bir seylerle ugrasmasi lazim...bu stresinin senin yipratmasindan baska arti bir sey olmuyor aksine daha cok eksiler veriyor hayatina...guclu ve yikilmadan durmak zorundasin...heee hic uzulmeyecen mi tabikide oluyor uzgunlukk ama luhum olan gunler boyunca bu uzuntuyu tasimamak...sen bence kendi kendine soz ver guclu olacagina...belki cok ugrasan belkide hemen olacak bis kullar bilemeyiz bunu rabbim bilir olumden baska herseye care var tatlim allah cok buyuk biz kullarin dualarini er yada gec kabul eder o...

haklisin oyle ama iste arada bi boyle karamsarligi dusuyo insan ama yinede hamd olsunki cok buyuk problem cikmadi ins asilir buda belki biraz zamanini geciktirir oo yanii en basi hayirlisi herseyin

haklisin oyle ama iste arada bi boyle karamsarligi dusuyo insan ama yinede hamd olsunki cok buyuk problem cikmadi ins asilir buda belki biraz zamanini geciktirir oo yanii en basi hayirlisi herseyin

herkesde olur bu stres arada...iyiki burasi varda birbirimize destek cikiyoruz...bak ne guzel bir problemde yokmus ne guzel isde..evet tatlim herseyin hayirlisi...

evlendigimin ilk aylarinda kendi kendime diyodum ben hemen kalirim hamile ama laff 1,5 yil olduu hic bisey yokk demek buyukmu konustum ne yaptim allahim affetsin

canım nerden bilceksin ki :30::30:hepimiz ilk evlendiğimizde isteyince hamiş kalırız sandık:26::26: gelir bizim sıpalarda sandık:emir_bebek: infertilte neydi ki neren bilecektik:53::53: gelip bizi bulacağını bu kadar uğraştıracağını nerden bilecektik :93::93::93: yaşayarak öğrendik :5::5::5:
hoş ben hiç korunmadım ama 7 sendir gelmedi mucizem o nedenle korunanlarada söyleyecek bir şey bulamıyorum (gelmeyecek se hiç korunmasanda gelmiyor nasılsa )ama ben inanıyorum burada yapılan bu kadar dua bu kadar istek varken rabbim bizlerin dileğini geri çevirmeyecek inşşşş hepimiz dualrı yerini bulacak allahım hepimizin yüzlerini güldürecek inşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare :14::14::14::14::14::14::14:
sevtun sen iyi olda girme kız kendine iyi bak
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini

[/B][/COLOR]
sagol kayracım salı günü tekrar cagırdı bakalım ne olcak

arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
kardeln sen nerdesin kız

yok tatlim oyle dusunme bende oyle soyledim kendi kendime ne dogum kontrol haplari kullandim olmasin diye ama nezaman bebek yapmaya karar verdik normal olarakbir kontrola gidelim dedik birde pco oldugumu ogrendim bir de onunla ugrasiyorum bu arada...sabir rabbim dualarimizi kabul edecek bak gorursun...

sorma bana kalsa 5 ay filan korunucaktim bi planim yoktu ama hemen olsunda istemiyodum evliligin tadini cikarim falan derken oysaa zaten olmuyomus bide cok soruyolar bana bebek varmi diye onceden takmiyodum ama zaman gectikce dokunuyoo

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

,evanur,pelin67,semraozsoy,yeteeeeer,hasretimsinn,ugurboncugum+,
nasılsınız kızlar.................

Yapma be boncuğum zaten sana böyle davranan insan senin dostun olamaz o zamanda onlaarın yaptığı senin umrunda olmasın dimi boşver gül geççççççççççççççç
sağol banum haklısın gülüp gecmem gerek allahım büyük elbet bızde gülcez:16:

boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizle
ah aleynam ah senınle durumlar aynı hıc hamıs kalmadık duygusunu bıle bılmıyoruz her bakıstan anlam cıkartır olduk rabbım sabır versın ve meleklerımızı göndersın ınsallah:16:

kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare :14::14::14::14::14::14::14:
kız gecmıs olsun dıkkatet kendıne özletme:16:

canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza

ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme:
cok sagol kayram senın dedıgın gıbı allahlarından bulsunlar senınde daha ıyı olmana sevındım boşver bız güçlü olalım hayat dvm edıyor sonucta üzülsekte elımıze bısıy gecmıyor bıgün bebeklerımızdende konusucaz elbet:16:

arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
özledık senı cnm benım:16:

UGURBONCUGUM;canim ben adet oldum beni silebilirsin.benn biliyordum zaten boyle bir olacagini hamile olmadigimi biliyordum.rabbim ne eylerse guzel eyler demekki en hayirlisi buymus benim icin..daha ikinci asilamam icin gun veremiyorim su anda adetimin 4.gunu igenelre basliyorum kismetsede martin 4undede dr.gidecem ozaman bakacak yumurtaliklarimin durumuna gore.hayirilisi allahdan artik...

herkese hayirli saglikli mutlu pazarlar dilerim...
hayırlısı cnm ınsallah martta verırsın müjdeyı:16: cnm benım ama lısteden neden sılım senı yenı tarıh vermıcenmı yoksa :26:
canım çok haklısın rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah kendini bukadar üzme lütfen
bizde seni seviyoruz canım

sağol semram ınsallah en kısa zamanda rabbım oglusuna kardes gönderır:16:
SİZİ GÖRMESEMDE ARKADAŞLIĞIMIZ SANALDA OLSA SİZİ ÇOK SEVİYORUM :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
bızde senı sevıyoruz cnm benım:16:

canim benim,allah sabirlik versin.uzulme bu kadar,tamam zor bir imtian yasadiklarimiz ama yipratma kendini bu kadar..bebegimiz yok diye dunyanin sonu degil yaa,dua edelim bizimde sevindigimiz gunler gelecek elbet:38::38::38::38::38::38::38::38:
haklısın garıbım ınsallah dedıgın gıbı bızmde sevındıgımız günler olucak:16:

[

boncukum vallah bende bıktıım inatmıss gibi yanımda nasıl seviyorlar cocuklarını

bugun bir akrabamızın hamile oldugunu öğrendim nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni:14:

resmen burnumun direği sızladıı:43:
sağol cnm benım bızımde ımtıhanımız buymus allah büyük:16:

Son düzenleme:
canım nerden bilceksin ki :30::30:hepimiz ilk evlendiğimizde isteyince hamiş kalırız sandık:26::26: gelir bizim sıpalarda sandık:emir_bebek: infertilte neydi ki neren bilecektik:53::53: gelip bizi bulacağını bu kadar uğraştıracağını nerden bilecektik :93::93::93: yaşayarak öğrendik :5::5::5:
hoş ben hiç korunmadım ama 7 sendir gelmedi mucizem o nedenle korunanlarada söyleyecek bir şey bulamıyorum (gelmeyecek se hiç korunmasanda gelmiyor nasılsa )ama ben inanıyorum burada yapılan bu kadar dua bu kadar istek varken rabbim bizlerin dileğini geri çevirmeyecek inşşşş hepimiz dualrı yerini bulacak allahım hepimizin yüzlerini güldürecek inşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

butun soylediklerine katiliyorum canim...dedigin gibi nerden bilecektin bukadar bilgileri insan ogreniyor bunlarida...yakinda dr.cikariz bizler nerdeyse onlarin bildiklerini biliyoruz...insallah burdakiler cok dua edenler var...rabbim seslerimizi duyar insallah daualrimizi kabuleder insallah...

ben evliligimin ilk 2yillinda korunma haapi kullandim bilseydim olmayacagini kullanmazdim arti daha erkenden baslardim tedavilierme...ama isde hayirlisi buymus demmki benimde kaderimde bunlar varmis...7 yil boyunca ben esimle evlenmek icin bekledim sukur rabbime bizi birbirimize yazmis...simdide bu sevgiye bir eevlet vermek istiyoruz...rabbim dualrimizi kabul eylesin

ins isteyen herkesin olur aynen senin gibi dusunuyodum heralde beni boyle bisey bulmaz cok gulunc kimin ne oldugunu Allah tan baska kimse bilemezki iste ummadigimiz bisey ama olduuu

butun soylediklerine katiliyorum canim...dedigin gibi nerden bilecektin bukadar bilgileri insan ogreniyor bunlarida...yakinda dr.cikariz bizler nerdeyse onlarin bildiklerini biliyoruz...insallah burdakiler cok dua edenler var...rabbim seslerimizi duyar insallah daualrimizi kabuleder insallah...

ben evliligimin ilk 2yillinda korunma haapi kullandim bilseydim olmayacagini kullanmazdim arti daha erkenden baslardim tedavilierme...ama isde hayirlisi buymus demmki benimde kaderimde bunlar varmis...7 yil boyunca ben esimle evlenmek icin bekledim sukur rabbime bizi birbirimize yazmis...simdide bu sevgiye bir eevlet vermek istiyoruz...rabbim dualrimizi kabul eylesin

aminn cnm... gercekten bende cok sey ogrendim arastira arastira niye 7 yil bekledin kucuklugunuzden berimi seviyodunuz birbirinizi

simdilik bir tarih yok kismetse martda tekrar gidecem adetliyken busefer igenelere baslayacam kesin bir tarihim yok asilama oldugm zamanin yulurtaliklarim nezaman buyuyecek bilmiyorum..ben adet oldum o tarih gecersi bir dahaki tarih belli degil diye cikart beni demistim...ben sana yeni tarihi veririm ozaman eklersin:16::16::16:

simdilik bir tarih yok kismetse martda tekrar gidecem adetliyken busefer igenelere baslayacam kesin bir tarihim yok asilama oldugm zamanin yulurtaliklarim nezaman buyuyecek bilmiyorum..ben adet oldum o tarih gecersi bir dahaki tarih belli degil diye cikart beni demistim...ben sana yeni tarihi veririm ozaman eklersin:16::16::16:

tmm cnm sen nasıl ıstersen

aminn cnm... gercekten bende cok sey ogrendim arastira arastira niye 7 yil bekledin kucuklugunuzden berimi seviyodunuz birbirinizi

evet canim esim belcikali yazin tatlile geldiklarinde antalyada bir otelde tanistik ben 18yasindaydim ozamanlar sonra dosnusde ayni ucakda denk geldik sonra ayni memlekte gittik sonra ayni stelerde yasadigimizi ogrendik yani anlayacagin allah yazdi oldu benim kaderim buymus cok buyuk mucadeler ettik cunku benim esimin babasi yunan asilli oldugu icin baya sorunlar cikmisti..ama direndik bu savasi kazandik insallah bebek savasinida kazanriz allahin izniyle

Back
X