tmm cnm sen nasıl ıstersen
sagol bitanem teskur bebek haberini vermek isterdim ama olmadi kismet hayirlisi artik...insallah ikinciye ben sana nezaman ikincide sonuc alacagimi yazarim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm sen nasıl ıstersen
evet canim esim belcikali yazin tatlile geldiklarinde antalyada bir otelde tanistik ben 18yasindaydim ozamanlar sonra dosnusde ayni ucakda denk geldik sonra ayni memlekte gittik sonra ayni stelerde yasadigimizi ogrendik yani anlayacagin allah yazdi oldu benim kaderim buymus cok buyuk mucadeler ettik cunku benim esimin babasi yunan asilli oldugu icin baya sorunlar cikmisti..ama direndik bu savasi kazandik insallah bebek savasinida kazanriz allahin izniyle
sagol bitanem teskur bebek haberini vermek isterdim ama olmadi kismet hayirlisi artik...insallah ikinciye ben sana nezaman ikincide sonuc alacagimi yazarim...
ınsallah cnm ınsallah allah gönlüne göre versın
kızlar ben kactım ıyıaksamlar kendınıze ıyı bakın![]()
canim yaa ama kavusmussunuz sonunda ne guzel tam ask hikayesi vallahii....turk oldugun icinmi babasi yanasmadi
ınsallah cnm ınsallah allah gönlüne göre versın
kızlar ben kactım ıyıaksamlar kendınıze ıyı bakın![]()
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...
hayir esimin annesi kayinvalidem turk..onlarda bir sorun yoktu benim ailem basda babam annem daha yumusakdi okonuda ama sonunda ikna edebildim ama cok zor oldu...cok mucadele ettik ama basardik sonunda...insallah bebekde de oyle olur
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...[/QUOTE
ben iyim tskr sen nasilsin tanimiyorum ama tanismis oluruz:)))))))))
ins cnm dedigin gibi bebek konusundada basarili olursun.....cesur olmak guzel:13:
ahhh ahhh su sevda varya hersey yaptirdi bana ama onca mucadeleye ragmen evdeki tepkilere rahmen kacmadim sukurler olsun ki dugunle evlendim...ama 7yil surdu mucadele ama 10yil olsaydi artik galiba umudu keserdim artik mecburen giderdim...cunku ben esimsiz yapamam...olmaz..allahda ayirmasin bizi hepimizi insallah...
cnm bnm guzel bide yavrunuz olur hic bi eksiginiz kalmaz zaten esini seviyosan herseye degerrr onemli olan ne olursa olsun biribirinizi sevmeniz degilmi gerisi muhim degil![]()
canım önemli degil alıntı yapamasanda okudugunu biliyorum inş agrıların gecer hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın....kızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım
canım ya cok gecmiş olsun allahım şifa versin üzülme tatlım hayırlısı olsun inş bu sıkıntıları atlattıktan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...Kızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
canım sende sagol benim yüregi güzel arkadaşım bende seni seviyorum bu aralar fazla giremiyorum girsemde cok kalamıyorum sohbet edemiyoruz kendine iyi bak öpüyorum seni tatlımçok saol canım inşallah hepimiz tez vakitte
canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolunda
anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaa
allahım yardımcımız olsun canım
peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzum
çok saol canım ağzına yüreğine sağlık
öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkide
allahım hayırlı evlatlar versin bizlere
birsenim çok saol kuzum allah razı olsun
ya sen yorma kendini huzursuzda olma seni biliyoruz zaten bitanesin sen bitane
canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksın
banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?
buarada hiç önemli değil gönüllerimiz bir tatlım amin demen yeterli
ya napalım işte kader millet yollara döküyo biz bitane için 40 takla atıyoruz allahım imtihanımızı kolaylaştırrsın inşallah
tamam canım sen nezaman istersen ozaman okuruz problem yok
canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalım
allahım şafi ismiyle şifa versin
inşallah güneş doğacak canım inş.
no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorum
sende çok güzel dua etmişsin affediyim barialahım kabul etsin inşallah
buarada gelmedim varmı bidiyeceğin
işlerinde kolaylık diliyorum canım merak ettirdiğin içinde ayrıca kızdım teldende ulaşamayınca baya tırstım yani :18:
canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topic
canım geç kaldım azcık ama iyiyim şükür sen nasılsın
canım cok pahalı olmasına gerek yokki icine sinsin yeter...yarin randevumuz var mutfakci ile,dun ölcu aldilar..yarinda plan cizecekler,sonrasindada yapilmaya baslayacak..biz eve gecmeden 1,2 gun önce monte edecekler insallah.insallah hersey gönlumce ve ekonemik olurr..burda cok pahali oldugu icin,esimide maddi acidan sIkintiya sokmak istemiyorum..lukste gözum yok orta halli,rahat kullanabilecegim bir seyler olsun yeter![]()
kardelencim sen nasılsın canım epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir inş...bende çıkıyorum kzılar,herkexze hayırlı geceler.
canım nasılsın bebişi gördünmü kac haftalık hamilesin rabbim tamamına erdiri inş...:71:iyi hafta sonları kızlar![]()
canım gecmiş olsun rabbim şifa versin dayına...hayırlısı olsun tatlım bu ay olmassa bidaki gelir bebişin inş...Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
canım hakkında hayırlısı olsun... inş hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur...selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
samyeli,zeynep ve tosti tebrik ederim kızlar,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin...
Dua eden herkesten Allah razı olsun çok tşk ederim,Allah ne dileğiniz varsa versin aminnnn
Ablammm yeter ve kardeloş için 10ar okuycam ben sanırım sen bitti yazarsın akşam okurum Allah'ın izniyle
Beni soracak olursanız bugun son kontrolüme gittim cumarteside progesteron testi yapılacakmış bi tane büyük 22mm lik yumoşum var bi tane de 7mm de kaldı :)
Hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese biran önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli..
Allah'a emanet olsun hepinizi öpüyorum..
canım benim cok haklısın ama insan hep aynı modda olamıyo bende sorun varmı yokmu bılmıyorumki tedaviye daha yeni başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım sende kendini üzme allaha emanet ol öptüm...SAOL CANIM KÖY KÖY İŞTE VALLA BANA NE SEHIR NEDE KÖY FARKLI GELMIYOR ARTIK GALIBA IKISINE DE DOYDUM EREDE OLURSAM OLAYAIM AMA YANIMDA ESIM VE BEBISIM OLSUN ARTIK SANA DA KOLAY GELSIN CANIM TADILAT VE TASINMA KOLAY DEGIL HIC
ya pelınım ben sana ne dıyım kuzum ya bana bak dıyorum baska da bısey demıyorum halımı bılıyosun anlatmaya gerek yok zaten ınsallah olacak de umutsuzluga kapılma ama bu aralar bende o moddayım da benımdurum daha bı vahım tabıııı
canım dusuk rıskı mı oda ne dıcem sımdı ben dusurdum bıle pkonun dusuk rıskını kafaya hıc takma bence bak bana hem pkodan gelen dusuk rıskı hemde cıft rahımden dolayı erken dogum rıskım var bıtanem ılacla halledılıyo pkonun kı bunu hıc dusunme rahat ol ınsallah bıseycık olmaz kuzum
kuzum ınsallah gerck olacak bırgun ve ınsallah kotu bısey cıkmaz testınde hemen en kotusunu dusunme
canım derınıme selam sole benden de gokceme de acıl sıfalr versın rabbım canım benım ya kıyamam ona
ben sana demedımmı sukurler olsun bısey yok bak
canım onundekı engeller bır bır asılır ve bebısın gelır ınsallah
uzulme be guzelım en azından kırmızıların duzenlı gelıyo
amin amin binlerce nihayetsiz amın dıyorum
duana canı gonulden amın dıyorum ablacım duayı en cok hak eden sensın bızımkılerle de az ugrasmıyosun yanı garıp gelmesın kendıne dua etmek optum
kızlar bıraz da sonra devam edıcem grusuruz
boncugum üzülme lütfen canım hele milletin dedigini hic kafana takma ben öyle yapıyorum artık tabiki bazen üzülüyoruz ama rabbimize sıgınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden canım allaha emanet olben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor
ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk
allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
![]()
canım cok fazla takma kafane rabbime sıgın dua et rabbim şifa versin gecmiş olsun...alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi![]()
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur
kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben yakusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo
![]()
canım ben iyiyim sende iyisindir inş kendine iyi bak öpüyorum seni...arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
canım benim üzülme hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin bu sefer...tatlim bende senin gibi olmustum en guzeli bir psikolaga gitmek cunku cok ilerledigi taktirde bunu hic bir yol ile insanlar atlatamiyorlar...cok iyi gelecek sana ve bir anda bambaska biri olacaksin bebek icin dusuncelerini bir kenera atip dunyaya baska acidan bakacaksin arti en guzel tarafida sanki ilk kez tedaviye dr.gidecekmis gibi olacaksin...allah yardimcin olsun allahim islerini rast getirir insallah...
UGURBONCUGUM;canim ben adet oldum beni silebilirsin.benn biliyordum zaten boyle bir olacagini hamile olmadigimi biliyordum.rabbim ne eylerse guzel eyler demekki en hayirlisi buymus benim icin..daha ikinci asilamam icin gun veremiyorim su anda adetimin 4.gunu igenelre basliyorum kismetsede martin 4undede dr.gidecem ozaman bakacak yumurtaliklarimin durumuna gore.hayirilisi allahdan artik...
herkese hayirli saglikli mutlu pazarlar dilerim...
canım hayırlı haberlerle dönersin inş...kıslar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam
ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum
elacım evet aynı doktora gidiyorum![]()
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
,evanur,pelin67,semraozsoy,yeteeeeer,hasretimsinn,ugurboncugum+,
nasılsınız kızlar.................
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...
evet yinede sukur ama tek eksimgimiz bebegimiz gese artik melegim....tabikide cok seviyorum zaten sevmeseydim bunca seylere katmanmazdim hem oncesi hem sonrasi...
benim suan tek istegim saglikli bi kizim olsun....kizim olmasini cok istiyorum kizlara ayri bi zafim var cok seviyorum kiz cocuklarini yaaa ins saglikli bi kiz bebism olurrr
insallah tatlim allah gonlune gore verir insallah...biz artik cinsiyetden gectik omrumuzce bir tane olsa bile onada raziyiz...benim kiz veyya erkek diye zafim yok herikisinide cok severim...insallah olurda farketliyor bizim icin kiz erkek saglikli hayirli olsun da gerisi onemli degil
oyle saglikli olsunda ama kizda olsa fena olmaz:131: hsyirlisi cnm ya cumayi iple cekiyorum dr. sonuclari net acikliycak insallah guzel seyler olurr.......
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti