Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:43: :43: :43: :43: :43: :59: :59: çok umutsuz ve mutsuz oldum.....
kızlar şimdi anne olmuş bir arkadaşımın paylaşımını sizlerle paylaşmak istedim

Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.

Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.

Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.

Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.

Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.

Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.

ahhh canim benim,kayracim rabbim insana kaldiramayacagi yuku yuklemezmis..yasadiklarimiz kolay degil tabii,ama rabbime siginmaktan baska caremiz yok..o dilerse yoklar var olur..ayrica daha önce yasadiklarinin birdaha yasanacagina garanti yok tatlim..uzme kendini,esinde problem olsa idi sen onu birakirmiydin,tabiki birakmazdin..sen bunlari dusunme kayracim,bebegimiz olmuyor diye dunyanin sonu degil ya,herseyde bir hayir var..dua edelim bizimde sevinecegimiz gunler gelecektir elbet..rabbim yuzunu guldursun,sikintilarini gidersin..

iyi olmana sevindim canim,rabbim daha iyi etsin..hepimizin böyle donemleri oluyor malesef,biz kardesiz birbirimizi destek icin burdayiz:38::38::38::38::38::38::38:sanada iyi pazarlar tatlim:16::16::16::16::16::16::16:
cok saol canım evet bugun daha ıyıyım ve daha mantıklı dusunebılıyorum cok sukur densızın ettıgı bır laf benı ne hallere getırdı ıste neyse gectı herke settıgını bulur ned eolsa
bu arada sonucların cıkıyomus hayırlısı tatlım yanlıs okumadım ınsallah yenı tahlılmı vercen sonucların mı cıkıyor her ne ıse ınsallah guzel haberlelrle gel kuzu

canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimizi:34:

ınsallah canım ınsallah
kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye
kuzum ınsallah ıkıncı denemende sıkıntı olmaz ve ebbegın gelır sana hemencık
zannetmem normal yollarla olsun ozaman olursa mucize olur ben pco hastasiyim ama pcco olupda normal yollardan kalan cok arakadaslarimda var hayirlisi allahdan artik...cile deme itanem sen daha yeni baslayacan tedaviye guclu olmak zorundayiz karsimizda bir savas kaos var bu savasi kazanmaliyiz...baska care yok
sana bsey solıcem bır ıkı sayfa oncede pko ıle ılgılı bıseyler yazmıstım tatlım seve seve sana da yazarım bu sefr grursun ınsallah pko drlaın gulerek karsıladıgı bır hastalıkmıs canım cunku tedavısının kolay oldugunu soluyorlar sakın umutsuzluga kapılma en onemlı neden stres pkoda cunku bılıyorsun ve normal yoldan hamıle kalanlar da cok var tatlım sen seker hapı dedıklerı glukofen glukofaj gıbı haplardan kullanıyormusun merak ettım bende bır pkoluyum ve drum bana hayat boyu bu hapı kullanamcagımı soledı adetlerı duzene sokuyor
sevtun sen iyi olda girme kız kendine iyi bak
sagol kayracım salı günü tekrar cagırdı bakalım ne olcak

kardeln sen nerdesin kız
canım ınsallah guzel haberlerle dön bu arada rahım kalınlıgı ıle ılgılı cok bılgım yok ama sınırda ıse cok da ınce degıl demekkı allahım ıstesın yetrkı neden olmasın
sağol banum haklısın gülüp gecmem gerek allahım büyük elbet bızde gülcez:16:

ah aleynam ah senınle durumlar aynı hıc hamıs kalmadık duygusunu bıle bılmıyoruz her bakıstan anlam cıkartır olduk rabbım sabır versın ve meleklerımızı göndersın ınsallah:16:

kız gecmıs olsun dıkkatet kendıne özletme:16:

cok sagol kayram senın dedıgın gıbı allahlarından bulsunlar senınde daha ıyı olmana sevındım boşver bız güçlü olalım hayat dvm edıyor sonucta üzülsekte elımıze bısıy gecmıyor bıgün bebeklerımızdende konusucaz elbet:16:

özledık senı cnm benım:16:

hayırlısı cnm ınsallah martta verırsın müjdeyı:16: cnm benım ama lısteden neden sılım senı yenı tarıh vermıcenmı yoksa :26:

sağol semram ınsallah en kısa zamanda rabbım oglusuna kardes gönderır:16:
bızde senı sevıyoruz cnm benım:16:

haklısın garıbım ınsallah dedıgın gıbı bızmde sevındıgımız günler olucak:16:

sağol cnm benım bızımde ımtıhanımız buymus allah büyük:16:
senı bole umut dolu gormek cok guzel evet uzulsek de elımıze bısey gecmıyo allah daha kotusunden korusun canım belkı bu sıkıntılar daha buyuk belalrı kovuyordur basımızdan
evet canim esim belcikali yazin tatlile geldiklarinde antalyada bir otelde tanistik ben 18yasindaydim ozamanlar sonra dosnusde ayni ucakda denk geldik sonra ayni memlekte gittik sonra ayni stelerde yasadigimizi ogrendik yani anlayacagin allah yazdi oldu benim kaderim buymus cok buyuk mucadeler ettik cunku benim esimin babasi yunan asilli oldugu icin baya sorunlar cikmisti..ama direndik bu savasi kazandik insallah bebek savasinida kazanriz allahin izniyle
canım tesaduflerle yeseren askınız evlıkle tamamlanmıs ınsallah bebegınızle de taclanır
canım önemli degil alıntı yapamasanda okudugunu biliyorum inş agrıların gecer hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın....

canım ya cok gecmiş olsun allahım şifa versin üzülme tatlım hayırlısı olsun inş bu sıkıntıları atlattıktan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...

canım sende sagol benim yüregi güzel arkadaşım bende seni seviyorum bu aralar fazla giremiyorum girsemde cok kalamıyorum sohbet edemiyoruz kendine iyi bak öpüyorum seni tatlım:54:

canım cok pahalı olmasına gerek yokki icine sinsin yeter...

kardelencim sen nasılsın canım epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir inş...

canım nasılsın bebişi gördünmü kac haftalık hamilesin rabbim tamamına erdiri inş...

canım gecmiş olsun rabbim şifa versin dayına...hayırlısı olsun tatlım bu ay olmassa bidaki gelir bebişin inş...

canım hakkında hayırlısı olsun... inş hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur...

canım benim cok haklısın ama insan hep aynı modda olamıyo bende sorun varmı yokmu bılmıyorumki tedaviye daha yeni başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım sende kendini üzme allaha emanet ol öptüm...

boncugum üzülme lütfen canım hele milletin dedigini hic kafana takma ben öyle yapıyorum artık tabiki bazen üzülüyoruz ama rabbimize sıgınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden canım allaha emanet ol:38:

canım cok fazla takma kafane rabbime sıgın dua et rabbim şifa versin gecmiş olsun...

canım ben iyiyim sende iyisindir inş kendine iyi bak öpüyorum seni...

canım benim üzülme hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin bu sefer...

canım hayırlı haberlerle dönersin inş...

canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...

iyiyim canım epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın bi degişiklik varmı...

kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü...şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi...:54:
canımmmmm ınsallah onemlı bı rahatsızlıgın yoktur uzulme ne olur

evet ALLAHIM OL DERSE olur İNŞALLAH ALLAHIM banada ol der demek seninde inceydi birsen benim 6.5 kız kafam karıştı yazman iyi oldu cok sagol şekerim

kızlar ben cıkıyorum eşim gelcek şimdi ignemi almaya gitti nöbetci eczaneden canım benim bu sogukta dısarda ALLAHIM emeklerimizin karşılıgını verir İNŞALLAH AMİN :16:
ınsallah balım ınsallah rabbım bır gun hepımıze ol dıyecek
kızlar biliyormusunuz rabbim insanlara neler yaşatıyor
ben deliler gibi çocuk istreken 7 yıla 5 tüp bebek sığrıdmışken bir gün eşimin beyminde kist olduğunu öğrendik ve bunu öğrenmemize sebep infertilte oldu hiç düşünmezdim infertilte olduğumuz için şükür edeceğimizi ama şimdi şükürler olsunki eşim erkek infertiltesymiş diyorum eğer bu kitle fark edilmese çok ciddi riskleri olurmuş neyin hayır neyin şer olduğunu gerçekten hiç bilemezmiş insan.... ben hep neden bizi buldu infertilite diye düşünürkennfertiliteden kurtulmaya çalışırken bilmdeğimin onlarca tıp terimizni tedaviyi öğrenmeye çelışırken belkide inşşşşş eşimin hayatı infertilite yüzünden kurtulacak
rabbim ayrdımcımız olsun inşşş
canım yazdıkların benı cok duygulandırdı ınankı cok haklısın rabbım bızı eslerımıze eslerımızı de bızlere bagıslasın allahım sıfa versın esıne ama sen bunları dusunup onu da uzme bıseycık olmayacak allahın ıznı ıle
bende bilmiyodum yeni yeni ögreniyorum kız daha neler ögrencez acaba

canı olmaz adetliyken ayet okuyamassın gunaha girersin ayetel kursu kurandan ayetler selavat getir bol bol b
ah kuzum su umurtlamadır dolenmedır aslında herkes ıcın ne kadar basıt oluveren bu sey allahın bı mucızesı ve akıl ermez kompleks bır yapıda allahım daha fazlasını ogrenmek zorunda bırakmasın gondersın meleklerımızı
kizlar cikmam gerek hepinize iyi geceler,allaha emanet olun:58::58::58::58::58:

yarin sabah doktorda randevum var kizlar..hormon talillerim ve ikinci oldugum tahlil sonucunun degerlendirmesini yapacakmis doktor..bundan sonra nasil bir yol katetmemiz konusunda bizi bilgilendirecekmis..dua edin bana...:59::59::59::59::38::38::38::38::38::38::38:
ah kuzu yukarda yanlıs okumus ınsallah bıseycık yoktur tatlım
allaha emanet ol
önemli değil canım,gelseydinde ben yokmuşum,aslında açıktım ama,malesef kapalı görünüyomuşum,ben sana ayıp ettim diye düşünüyodum dünden beri:1:

iyi olmana çok sevindim tatlım,hep umutluy ol,umutsuz olmak çok büyük günah.:54:

tamam tatlım,alıştım ben artık,sen hemen çıkabiliyon,ben çıkıyom dedikten sonra bi 20 dakika daha kalıyom malesef.

selam garipcim,iyisin inşallah.

selam iksircim,inşallah çok güzel sonuçların çıkar

gününü sorcaktım ama aşağıda yazmışın zaten,hayırlısı artık.

selam ezgiiii,kaçak ezgi:20:

pelincim,teşekkür ederim,iyiyim şimdilik,inşalllah seninde iyi sonuçların çıkarda,kafan biraz rahatlar canım.

e 6 nın altı demiş,seninki 6 nın üstü çıkmış,niye üzülüyon ki,progestan vermedi mi?

çok güzel yazmışsın birsencim,sana katılıyorum sevtun a dediklerin hakkında.

unutarak okursan günah olmaz,ama öğretmek için bile,bile bile okuyamazsın canım.

göbektende,koldanda vurundum ben,en tecrübeliyim galiba bu konuda.

selam iksir:3:

zeloşum naber kuzu*:16:

çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin
olcam kuzu ınsallah olcam hep umutlu hep mutluolucam ınsallah

bu arada eboum uramamamıs bugun hayrdır benmı kacırdım yoksa ananen ıyı olmustur ınsallah ablacım
duru arkadasımızda gelmemıs herhalde pzar gunu dıye :34:
bu arda ben gülle konustum moralı cok ıyı gelmedı babası hasta tabı kolay degıl sızlere selamları var kızlar
bende kacıyorum yarın amelıyat hazırlıklarım var ogleden sonra banka ıslerım obur gun de hastaneye yatıcam bakalım hayırlısı allahtan optum hepınızı

ahanda ebusum geldı kuzum nasılsın gecmıstesın herhalde ben cıkıyorum ararsan msn deyım haberın olsun
bırsencım sende kendıne ıyı bak tabı pasaya ve prensese de:emir_bebek::nazar::49:

cok saol canım evet bugun daha ıyıyım ve daha mantıklı dusunebılıyorum cok sukur densızın ettıgı bır laf benı ne hallere getırdı ıste neyse gectı herke settıgını bulur ned eolsa
bu arada sonucların cıkıyomus hayırlısı tatlım yanlıs okumadım ınsallah yenı tahlılmı vercen sonucların mı cıkıyor her ne ıse ınsallah guzel haberlelrle gel kuzu

ınsallah canım ınsallah

kuzum ınsallah ıkıncı denemende sıkıntı olmaz ve ebbegın gelır sana hemencık

sana bsey solıcem bır ıkı sayfa oncede pko ıle ılgılı bıseyler yazmıstım tatlım seve seve sana da yazarım bu sefr grursun ınsallah pko drlaın gulerek karsıladıgı bır hastalıkmıs canım cunku tedavısının kolay oldugunu soluyorlar sakın umutsuzluga kapılma en onemlı neden stres pkoda cunku bılıyorsun ve normal yoldan hamıle kalanlar da cok var tatlım sen seker hapı dedıklerı glukofen glukofaj gıbı haplardan kullanıyormusun merak ettım bende bır pkoluyum ve drum bana hayat boyu bu hapı kullanamcagımı soledı adetlerı duzene sokuyor

canım ınsallah guzel haberlerle dön bu arada rahım kalınlıgı ıle ılgılı cok bılgım yok ama sınırda ıse cok da ınce degıl demekkı allahım ıstesın yetrkı neden olmasın

senı bole umut dolu gormek cok guzel evet uzulsek de elımıze bısey gecmıyo allah daha kotusunden korusun canım belkı bu sıkıntılar daha buyuk belalrı kovuyordur basımızdan

canım tesaduflerle yeseren askınız evlıkle tamamlanmıs ınsallah bebegınızle de taclanır

canımmmmm ınsallah onemlı bı rahatsızlıgın yoktur uzulme ne olur

ınsallah balım ınsallah rabbım bır gun hepımıze ol dıyecek

canım yazdıkların benı cok duygulandırdı ınankı cok haklısın rabbım bızı eslerımıze eslerımızı de bızlere bagıslasın allahım sıfa versın esıne ama sen bunları dusunup onu da uzme bıseycık olmayacak allahın ıznı ıle

ah kuzum su umurtlamadır dolenmedır aslında herkes ıcın ne kadar basıt oluveren bu sey allahın bı mucızesı ve akıl ermez kompleks bır yapıda allahım daha fazlasını ogrenmek zorunda bırakmasın gondersın meleklerımızı

ah kuzu yukarda yanlıs okumus ınsallah bıseycık yoktur tatlım
allaha emanet ol

olcam kuzu ınsallah olcam hep umutlu hep mutluolucam ınsallah

bu arada eboum uramamamıs bugun hayrdır benmı kacırdım yoksa ananen ıyı olmustur ınsallah ablacım
duru arkadasımızda gelmemıs herhalde pzar gunu dıye :34:
bu arda ben gülle konustum moralı cok ıyı gelmedı babası hasta tabı kolay degıl sızlere selamları var kızlar
bende kacıyorum yarın amelıyat hazırlıklarım var ogleden sonra banka ıslerım obur gun de hastaneye yatıcam bakalım hayırlısı allahtan optum hepınızı

hep umutlu görmek istiyorum seni,herşey rabbimin elinde,o isterse olur,unutma bunu.:54:

herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .

ahanda ebusum geldı kuzum nasılsın gecmıstesın herhalde ben cıkıyorum ararsan msn deyım haberın olsun
bırsencım sende kendıne ıyı bak tabı pasaya ve prensese de:emir_bebek::nazar::49:

geldim canım geldim bende çok kalamıycam rahatsızım yatıcam kuzum
hastane işlerin var yarın galiba inşallah kolaylıkla atlatıcaksın allahım yar ve yardımcın olsun .dualarım seninle kuzum

hep umutlu görmek istiyorum seni,herşey rabbimin elinde,o isterse olur,unutma bunu.:54:
ınsallah balım ınsallah bıdahakı bunalımım hıc olmaz ınsallah
herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .

ah kıyamam bebişim gecmıs olsun cok uzuldum yaaa nıye usuttunmu kendınıde bole oldu kı ıyı bak kendıne

geldim canım geldim bende çok kalamıycam rahatsızım yatıcam kuzum
hastane işlerin var yarın galiba inşallah kolaylıkla atlatıcaksın allahım yar ve yardımcın olsun .dualarım seninle kuzum

ah canımın ıcı yaaa dmek hasta oldun kendıne dıkkat et ne olur hastalık ınsanınustune gecınce gıtmek bılmıyo
yarın kendımı amelıyata hazırlıcam obur gun hastane yolu bakalım

bende onu dicektim,zaten yeter okunuyo diye biliyorum diye,ama atlamışım kuzu.:32:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

sanada banu cum,eboşum zaten gidiyom dediği an çıkar,ona yetişemedim bak.

bigün gerçekten tanıyarak karşılaşırız inşallah,gizemlerği çözeriz belki:82:
İnşallah canım ne güzel olur.

kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare :14::14::14::14::14::14::14:
Sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap canım.Çok geçmiş olsun bu aralar bolbol gez toz.

canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini

saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol

saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı

canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza

saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol

ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme

tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız

ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım

canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba

canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları
Ne biliyim canım doktor dedi vücudun toplanması lazımmış.

zaten biliyordul boyle bir sonuc ile karsilacagimi ilk asilama oldugum gunde eve geldim ve olmadi dedim vede oyle oldu...rabbim bunu en hayirlisi olarak gordu bana ki bunu layik gordu bana...insallah dediginiz gibi olurda rabbim yuzume guler...:49::49::49::49:
İnşallah bir dahaki sefere canım ama bu sefer umutlu ol olucak de hayal kur ne kaybedersinki.....

canım nerden bilceksin ki :30::30:hepimiz ilk evlendiğimizde isteyince hamiş kalırız sandık:26::26: gelir bizim sıpalarda sandık:emir_bebek: infertilte neydi ki neren bilecektik:53::53: gelip bizi bulacağını bu kadar uğraştıracağını nerden bilecektik :93::93::93: yaşayarak öğrendik :5::5::5:
hoş ben hiç korunmadım ama 7 sendir gelmedi mucizem o nedenle korunanlarada söyleyecek bir şey bulamıyorum (gelmeyecek se hiç korunmasanda gelmiyor nasılsa )ama ben inanıyorum burada yapılan bu kadar dua bu kadar istek varken rabbim bizlerin dileğini geri çevirmeyecek inşşşş hepimiz dualrı yerini bulacak allahım hepimizin yüzlerini güldürecek inşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Evet canım bende evlenmeden önce daha hep hayal kurardım ama kısmet ama ben hissetmiştim olmıyacağını.

evet canim esim belcikali yazin tatlile geldiklarinde antalyada bir otelde tanistik ben 18yasindaydim ozamanlar sonra dosnusde ayni ucakda denk geldik sonra ayni memlekte gittik sonra ayni stelerde yasadigimizi ogrendik yani anlayacagin allah yazdi oldu benim kaderim buymus cok buyuk mucadeler ettik cunku benim esimin babasi yunan asilli oldugu icin baya sorunlar cikmisti..ama direndik bu savasi kazandik insallah bebek savasinida kazanriz allahin izniyle
Güzel bir aşk hikayesi inşallh meyvasıda gelir.

kızlar ben size bişe sorucam dr bugun bana catlatma ignesi verdi ama endometriom ince 6.5 araştırma yaptım ince olunca bebek tutanamıyomuş
Ya sen bunları dert etme canım öyle olsa onun içinde ilaç verirlerdi kafanı takma bu dönem rahat olman gereken dönem.

sizlern endometrıoları nasıl yanı rahim duvarı kalınlıgı oluyo bu sey

benim yine morelim bozuldu cok nce deyilmi kızlar belkide ben bu yuzden hamile kalamıyorum bebekler tutanamıyo ALLAH dr dusurmesin bişe sorulmuyoki
Ya sen bunları dert etme canım öyle olsa onun içinde ilaç verirlerdi kafanı takma bu dönem rahat olman gereken dönem
kızlar biliyormusunuz rabbim insanlara neler yaşatıyor
ben deliler gibi.
çocuk istreken 7 yıla 5 tüp bebek sığrıdmışken bir gün eşimin beyminde kist olduğunu öğrendik ve bunu öğrenmemize sebep infertilte oldu hiç düşünmezdim infertilte olduğumuz için şükür edeceğimizi ama şimdi şükürler olsunki eşim erkek infertiltesymiş diyorum eğer bu kitle fark edilmese çok ciddi riskleri olurmuş neyin hayır neyin şer olduğunu gerçekten hiç bilemezmiş insan.... ben hep neden bizi buldu infertilite diye düşünürkennfertiliteden kurtulmaya çalışırken bilmdeğimin onlarca tıp terimizni tedaviyi öğrenmeye çelışırken belkide inşşşşş eşimin hayatı infertilite yüzünden kurtulacak
rabbim ayrdımcımız olsun inşşş
Evet canım şer sanıyoruz bizi nerden buldu diyoruz ve bir gün geliyoki iyiki böyle olmuş diyoruz İnşallah Allahım eşine şifa versin.

iyi dilekelriniz için sağolun kızlar:38::38:
rabbim kimseyi darda zorda koymasın:18::18: rabbim bizlere hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
ne bileyim yaaaaaa ben zaten biraz geç evlendim 28 di yaşım ama ne çok çabaladım bebek için ne çok emek harcadım yarım kalan tedavilerim negatiflerim ne üzüntülerim oldu ama şimdi eşimin sağlığı söz konusu olsunca aslında negatiflerde canımın daha az yandığını fark ettim şimdi daha çok canım yanıyor daha çok üzülüyorum daha çok ağlıyorum eşimi kabetmekten korkuyorum (son zamanlarada böyle bir korku oluştu bende )ama yinede bütün bu sıkıntıların içinde allaha sığınıyorum dualar ediyorum rabbim eşime şifa ver ve bebek bekleyen arkadaşlarımı güldür diye
inşşşş rabbim dualrımızn karşılığını verir inşşş
Lütfen böyle şeyler düşünme inşallah sağlıkla çıkıcak hepimiz dua edicez canım.

Bir arkadas anlatti.Gecenlerde Taksim'de
yururken sIKISINCA
McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten
sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan
cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: "Bir
gun yemege de bekleriz..."
:60::60::60::60:
....Ani bir telefon çalar ve arkadaşın ayağı kırılmış hastaneye kaldırmışlar;hemen arkadaşı ziyarete gittim,yanına vardığımda arkadaş durmadan gülüyor ve babası bu duruma sinirlenip ona bağrıyordu..
Kahka atan arkadaşım bir an durup bana 10 dk. müsade edinde doya doya güleyim der ve biz dışarı çıkarır, 10dk. sonra döneriz.
Arkadaşım anlatmaya başlar...
-Abiciğim sabah okula gitmek için evden çıkmıştım,sonra ayakkabıma küçük bir taş girmiş beni rahatsız ediyordu.Bende ayağımı sallayarak ayakkabımdaki taşın çıkmasını sağlamaya çalışıyordum.Bir müddet taşı hissetmiyor 5-6 adım sonra tekrar taşı hissetmeye başlıyordum.Bende buna bir son vermek için elektrik direğinden tutup ayağımı var gücümle sallamaya başladım, orada bulunan çöpçü..
-Vaayy anaaa adamı elektrik çarpıyor diyerek bana elindeki süpürgeyle vurdu ve ben havada uçarak yere çakıldım...
:52::52::53::60::60:
Canım geçmiş olsun boğaz ağrısı çok zor hala çekiyorum biliyosun ballı limonlu su iç en azından rahatlatıyor.

ınsallah balım ınsallah bıdahakı bunalımım hıc olmaz ınsallah

ah kıyamam bebişim gecmıs olsun cok uzuldum yaaa nıye usuttunmu kendınıde bole oldu kı ıyı bak kendıne
canım bademciklerim fena üşütmek değil aslında zaten bende kronik faranjit var hiç gitmiyoda şimdi daha fena dışardan hissediyorum resmen .saol canım bakmaya çalışıyom işte
ah canımın ıcı yaaa dmek hasta oldun kendıne dıkkat et ne olur hastalık ınsanınustune gecınce gıtmek bılmıyo
yarın kendımı amelıyata hazırlıcam obur gun hastane yolu bakalım
canım benim sakın stres yapma allahın izniyle herşey güzel olcak başarılı geçicek canım dualarım seninle
bende onu dicektim,zaten yeter okunuyo diye biliyorum diye,ama atlamışım kuzu.:32:

:1::1:
valla dedim liste galiba hayalet oldu kimse görmemişmi yetere okunduğunu :1:diye düşündüm
yeterde dememiş bana okunuyo diye galiba onunda haberi yok :30:

canım bademciklerim fena üşütmek değil aslında zaten bende kronik faranjit var hiç gitmiyoda şimdi daha fena dışardan hissediyorum resmen .saol canım bakmaya çalışıyom işte

canım benim sakın stres yapma allahın izniyle herşey güzel olcak başarılı geçicek canım dualarım seninle

Valla dedim liste galiba hayalet oldu kimse görmemişmi yetere okunduğunu :1:diye düşündüm

canım,yeter bana kızmasın ama,o hiç geçmişi okumuyo möalesef,gerçi kızmaz,çünkü eminim ki bu yazdığımıda okumicak,şu sıralar eşi rahatsız,çok geçmiş olsun,sıkıntısı büyük ama böyle bi durum yokkende pek okumuyodu yeter zaten.

İnşallah canım ne güzel olur.

Sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap canım.Çok geçmiş olsun bu aralar bolbol gez toz.

Ne biliyim canım doktor dedi vücudun toplanması lazımmış.

İnşallah bir dahaki sefere canım ama bu sefer umutlu ol olucak de hayal kur ne kaybedersinki.....

Evet canım bende evlenmeden önce daha hep hayal kurardım ama kısmet ama ben hissetmiştim olmıyacağını.

Güzel bir aşk hikayesi inşallh meyvasıda gelir.

Ya sen bunları dert etme canım öyle olsa onun içinde ilaç verirlerdi kafanı takma bu dönem rahat olman gereken dönem

Evet canım şer sanıyoruz bizi nerden buldu diyoruz ve bir gün geliyoki iyiki böyle olmuş diyoruz İnşallah Allahım eşine şifa versin.

Lütfen böyle şeyler düşünme inşallah sağlıkla çıkıcak hepimiz dua edicez canım.

:60::60::60::60:

:52::52::53::60::60:

Canım geçmiş olsun boğaz ağrısı çok zor hala çekiyorum biliyosun ballı limonlu su iç en azından rahatlatıyor.

canımcım olsun ya sen saglıgına kavus da hayırlısıyla bılıyosun kı hamıle kalmak da onemlı tabı ama onemlı olan saglıklı dogum yapabılmek ınsallah ıyılesır ve bır an once kavusursun bebegıne kusum

ben kacıyorum arkadaslar gozlerım kapanıyo artıkın
benım ıcın dua edın neolur
ebosum kendıne dıkkat et esımın bademcıklerı sureklı sıser ve zencefıllı ballı süt ıyı gelıyor kusum ne olur dıkkat et kendıne
kardelosum canım sna hem burdan hem nsnden veda edıcem :9::9:

[

Canım ya ne ameliyatı olcan ben atladım heralde.
canım cıft rahım var bende bırde sol tuum kapalı onun ıcın laparoskopı artı hıstereskopı olucam allahın ıznı ıle

valla dedim liste galiba hayalet oldu kimse görmemişmi yetere okunduğunu :1:diye düşündüm
canımmm esımınde aynı sorunu ar cok kotu bııyorum en ufak sogukta yada sesını zorladıgında bıle ortaya cıkıyor degılmı kıyamam sana yaaa bence dr agıt okadar kotuysen ustune gecmesın hastalık sonra atlatması daha zor oluyo

banucum ,kayram çok saolun canlarım allah razı olsun
inşallah ilerlemez çünkü çok çektiğim için biliyorum
allahım hepimize şifa versin

Back
X