Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banucum ,kayram çok saolun canlarım allah razı olsun
inşallah ilerlemez çünkü çok çektiğim için biliyorum
allahım hepimize şifa versin
canım ınsallah cabucak gecer allaha emanet ol
kızlar ben kaçıyorum,çok fena uykum var,hepinize hayırlı geceler.:71:
ıyı geceler balım yarın grsuruk
canım iyi geceler bende kaçıyorum yatıcam nasipse yarın görüşürüz
herkese iyi geceler tatlı rüyalar :38::38:
sana da ıyı geceler ablacım kendıne ıyı bak bende kactım

önemli değil canım,gelseydinde ben yokmuşum,aslında açıktım ama,malesef kapalı görünüyomuşum,ben sana ayıp ettim diye düşünüyodum dünden beri:1:

iyi olmana çok sevindim tatlım,hep umutluy ol,umutsuz olmak çok büyük günah.:54:

tamam tatlım,alıştım ben artık,sen hemen çıkabiliyon,ben çıkıyom dedikten sonra bi 20 dakika daha kalıyom malesef.

selam garipcim,iyisin inşallah.

selam iksircim,inşallah çok güzel sonuçların çıkar

gününü sorcaktım ama aşağıda yazmışın zaten,hayırlısı artık.

selam ezgiiii,kaçak ezgi:20:

pelincim,teşekkür ederim,iyiyim şimdilik,inşalllah seninde iyi sonuçların çıkarda,kafan biraz rahatlar canım.

e 6 nın altı demiş,seninki 6 nın üstü çıkmış,niye üzülüyon ki,progestan vermedi mi?

çok güzel yazmışsın birsencim,sana katılıyorum sevtun a dediklerin hakkında.

unutarak okursan günah olmaz,ama öğretmek için bile,bile bile okuyamazsın canım.

göbektende,koldanda vurundum ben,en tecrübeliyim galiba bu konuda.

selam iksir:3:

zeloşum naber kuzu*:16:

çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin
sağol canım inşş :16::38:
herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .

canım cok geçmiş olsun :71:

herkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .

ebrar canım geçmiş olsun
çok teşekür edrim benim için eşim için dua okuduğunuz için
allah razı olsun hepinizden
kızlarrrrrr dün akşam biraz duygusaldım yazmasaydım rahatlamayacaktım
sğolun dinlediğiniz cevap verdiğiniz için :70::70::70::70:

kızlar ben size bişe sorucam dr bugun bana catlatma ignesi verdi ama endometriom ince 6.5 araştırma yaptım ince olunca bebek tutanamıyomuş

sizlern endometrıoları nasıl yanı rahim duvarı kalınlıgı oluyo bu sey

benim yine morelim bozuldu cok nce deyilmi kızlar belkide ben bu yuzden hamile kalamıyorum bebekler tutanamıyo ALLAH dr dusurmesin bişe sorulmuyoki
geçmiş olsun canım.alt sınır 6 senin 6.5 çıkmış moralini bozma tedbirini al ama moralle başka düzenleri etkileme biliyosun streste süt hormonlarını etkiliyo.böğürtlen kökünün suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş,yumurta gelişimi çatlaması fln faydası varmış ben 4-5 gün içtim ama midem almadı içerken hiç tat yok bildiğin su gibi ama sonra boğazlarında toprak kokusu bırakıyo.zaten aç karnına içiyorsun tok olsan öğürüp çıkacak gibi oluyo.bi dene inş faydasını görürsün.

kızlar şimdi anne olmuş bir arkadaşımın paylaşımını sizlerle paylaşmak istedim

Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.

Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.

Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.

Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.

Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.

Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.
yetercim paylaşımın çok güzel ve etkileyici olmuş.insan bu duygulardan mahrum oluşuna bi yandan üzülüyo bi yandan da sanki bebeğimiz varmış gibi bu duyguları hissetmiş gibi içimde bi kıpırtı oldu.inş cümlemize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.bu duyguları kağıtta değil yavrumuzla yaşayalım inş.emeğine sağlık canım.
günaydın kızlarrrr güzel bir hafta diliyorum
günaydınn canım hoşgeldin nasılsın?eşin içinde acil şifalar canım rabbim dert verip derman aratmasın kimseye.rabbim yardımcınız olsun inş.dualarımız sizinle canım.
günaydın herkese hayırlı sabahlar.
kayram rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda şifanı versin inş,sonrasında da müjdeni verdirmeyi nasip etsin.
ebrar abla geçmiş olsun.geçen eşimde gripti boğazlarına iyi gelen bişey yaptım sanada söyleyeyim belki faydasını görürsün.bir cezve suya elmayı ve ayvayı küçük küçük doğradım kabuklarıyla bir dilimde limon attım kaynattım balla tatlandırıp içirdim.boğazları çok rahatlamıştı.acil şiafalar abla kendine iyi bak.
kızlar yumurtlama günüm yaklaşınca hormonlarım bana tuzak kuruyo.çok asabi ve sinirli oluyorum kocişle takışıyorum sonrada küsüyorum.ve doğal olarak önemli günlerde uzak kalıyoruz.sonrasında çok moralim bozuluyo.gökten inmeyecekki bebiş bana canım sıkılıyo keyifsizim şuanda.:14:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.alt sınır 6 senin 6.5 çıkmış moralini bozma tedbirini al ama moralle başka düzenleri etkileme biliyosun streste süt hormonlarını etkiliyo.böğürtlen kökünün suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş,yumurta gelişimi çatlaması fln faydası varmış ben 4-5 gün içtim ama midem almadı içerken hiç tat yok bildiğin su gibi ama sonra boğazlarında toprak kokusu bırakıyo.zaten aç karnına içiyorsun tok olsan öğürüp çıkacak gibi oluyo.bi dene inş faydasını görürsün.

yetercim paylaşımın çok güzel ve etkileyici olmuş.insan bu duygulardan mahrum oluşuna bi yandan üzülüyo bi yandan da sanki bebeğimiz varmış gibi bu duyguları hissetmiş gibi içimde bi kıpırtı oldu.inş cümlemize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.bu duyguları kağıtta değil yavrumuzla yaşayalım inş.emeğine sağlık canım.

günaydınn canım hoşgeldin nasılsın?eşin içinde acil şifalar canım rabbim dert verip derman aratmasın kimseye.rabbim yardımcınız olsun inş.dualarımız sizinle canım.
kayram rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda şifanı versin inş,sonrasında da müjdeni verdirmeyi nasip etsin.
ebrar abla geçmiş olsun.geçen eşimde gripti boğazlarına iyi gelen bişey yaptım sanada söyleyeyim belki faydasını görürsün.bir cezve suya elmayı ve ayvayı küçük küçük doğradım kabuklarıyla bir dilimde limon attım kaynattım balla tatlandırıp içirdim.boğazları çok rahatlamıştı.acil şiafalar abla kendine iyi bak.
kızlar yumurtlama günüm yaklaşınca hormonlarım bana tuzak kuruyo.çok asabi ve sinirli oluyorum kocişle takışıyorum sonrada küsüyorum.ve doğal olarak önemli günlerde uzak kalıyoruz.sonrasında çok moralim bozuluyo.gökten inmeyecekki bebiş bana canım sıkılıyo keyifsizim şuanda.:14:

canım eşim için dualrın ve iyi dileklerine teşekür ederim allah razı olsun canım inşş ameliyatı su giçsin eşimin dualrınızla
yukarda ki paylaşımı bir arkadaşım anneler gününde yazmıştı ozaman anne değildi:14: şimdi anne oldu:66::66: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı hepimizn başına inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

abla yeterciyime ben okunsun dedim zaten okunuyomuş pardon canım
sanada cokgecmiş olsun bademcik agrısı kötüdür dr gitmeden de gecmez kız ALLAHIM şifa versin

kayramm sagol canım ALLAH razı olsun sanada cok gecmi olsun amaliyatın cok güzel gecsin İNŞALLAH

Son düzenleme:
sağol canım inşş :16::38:

canım cok geçmiş olsun :71:
çok saol canım allah razı olsun
sen nasılsın tatlışım?
günaydın bebişimz olma dilegiyle annelik hasreti çekenlere dualarm Allahım bizlere hayırlı bebişkler ver:emir_bebek::emir_bebek::61:
aminnn inşallah
ebrar canım geçmiş olsun
çok teşekür edrim benim için eşim için dua okuduğunuz için
allah razı olsun hepinizden
kızlarrrrrr dün akşam biraz duygusaldım yazmasaydım rahatlamayacaktım
sğolun dinlediğiniz cevap verdiğiniz için :70::70::70::70:
çok saol canım
nedemek ya seve seve allahım kabul etsin inşallah

canım tavsiyeni deniycem çok teşekkür ederim
buarada bazı kadınlarda bu tarz gerginlikler olurmuş sen bunu farkettiğinde biraz frenle kendini tabi yapabilirsen çünkü gerçektende zor oluyor .bide küsmeyin tartışsanız bile abla tavsiyesi kuzum çünkü küslük insanları birbirinden soğutan bir durum .evliliğimin ilk yıllarında kocişde küserdi adam akıllı konuştum küslük olmaması gerektiğini anlattım çok şükürki anladı sizde konuşarak çözüm bulmaya çalışın balım .allahım gönlüne göre versin yuvanızı çocuk sesleri şenlendirsin
günaydın kızlar,nasılsınız...
işteyim ama biran önce akşam olsun eve gideyim diye istiyorum...
semoşum kolay gelsin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah
abla yeterciyime ben okunsun dedim zaten okunuyomuş pardon canım
sanada cokgecmiş olsun bademcik agrısı kötüdür dr gitmeden de gecmez kız ALLAHIM şifa versin

kayramm sagol canım ALLAH razı olsun sanada cok gecmi olsun amaliyatın cok güzel gecsin İNŞALLAH
kuzum önemli değil
saol ya boğaz ağrısı fena gerçektende şimdilik iyiyim ama neolur bilmiyorum
kimseler yok... herkes işte sanırım.. nese akşam konusuruz bol bol... :)
selam tatlım nasılsın?
ben evdeyim kuzum çalışmıyorum
burdayım bennn ben zeynep yeni üye Rabbimin izniyle bende anne olmak istiyorum.

selam hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olursun kendini biraz tanıtsana
bide üsküdarlısın galiba ??

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

bu arada ben bugün yumurtluyorum sanırım :) öyle anlattığınız gibi oluyor akıntım.. çalışalım bari akşam :) yoksa yarın mı çalışmam lazım?

çok saol canım allah razı olsun
sen nasılsın tatlışım?

aminnn inşallah

çok saol canım
nedemek ya seve seve allahım kabul etsin inşallah

canım tavsiyeni deniycem çok teşekkür ederim
buarada bazı kadınlarda bu tarz gerginlikler olurmuş sen bunu farkettiğinde biraz frenle kendini tabi yapabilirsen çünkü gerçektende zor oluyor .bide küsmeyin tartışsanız bile abla tavsiyesi kuzum çünkü küslük insanları birbirinden soğutan bir durum .evliliğimin ilk yıllarında kocişde küserdi adam akıllı konuştum küslük olmaması gerektiğini anlattım çok şükürki anladı sizde konuşarak çözüm bulmaya çalışın balım .allahım gönlüne göre versin yuvanızı çocuk sesleri şenlendirsin

semoşum kolay gelsin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah

kuzum önemli değil
saol ya boğaz ağrısı fena gerçektende şimdilik iyiyim ama neolur bilmiyorum

selam tatlım nasılsın?
ben evdeyim kuzum çalışmıyorum

selam hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olursun kendini biraz tanıtsana
bide üsküdarlısın galiba ??

olmuyo abla çok canım sıkılıyo kendimi frenliyemiyorum.yani sırf çocuk calışmaları aksamasın diye bile kendimi durdurayım diyorum ama sinirlerim çok geriliyo,sanki o da benim sinirlerimle oyun yapar gibi dürtüyo beni :97:

Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi :5::5::5:

Back
X