Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım

ah canım benim gel bakıyım buraya:teselli::teselli::teselli: üzülme sen doktoruna göster osana tekrar çekin der zaten eski yöntem derken ne dedin anlamadım tatlım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bunun eskisi yenisidemi vardı ana bir yaşımadaha girdim heohaoldumsmileohaoldumsmile

canım çok geçmiş olsun ya bu insanlarda hiç vicdan yok mu anlamadım acı çekmeyen nasıl çekmiyo tedaiyi tıkanıklık için mi verdi canım
benim pek bilgim yok hsg hakkında ama
sonuçta tamamen kapalı değil belki o da tedaviyle açılır sıkma canını bitanem vardır bunda da bi hayır bak o kadar dua ettin bu sıkıntınında bi ferahlığı olacak sonunda ne olur üzülme canım Rabbim en kısa zamanda kavuştursun meleğine

BENDE ÇEKİNDİM RAHİM FİLMİ CANIM HİÇ ACIMADI ALETLER ŞEFFAFTI ZATEN ÖNCE ÜSTEN ÇEKTİLER İLACI VERMEDEN SONRA İLACI VERDİLER ÇEKTİLER ALLAHIMA ŞÜKÜR CANIM ACIMADI HERŞEY TEMİZ ÇIKTI AMA HAMİLE KALAMADIM 15 AY SONRA HAMİLE KALDIN 13 EKİMDE GİDİCEM DOKTORA BELKİ GENE İSTİCEK RAHİM FİLMİ OZAMAN YANDIKkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayy durrr canımm yaaaa neden hemen karamsarlığa düşüyosun bu doktorlar yokmuuuuu alsanaalsanasmile
eski yöntem dediğin digital olmayan herhalde benimde digital değildi bu arada
senin rahim yapınlada alakası var canım yani çatın felan darsa acıyı daha fazla hissetmişsindir..
sakın kendini boşa strese sokma 3 ay geçsin digital oaln bi yere gider tekrar çektirirsin ki biiraz derken ne kadar biraz bunu biz bilemeyiz tabi ama zaten biraz var isede ilaçla açışmıştır benim okuduklarımda bu tarz şeyleri yaşayanlar hep aynı şeyi yazmış hatta bana çekerken asistanda demişti eğer tıkanıklık varsa biraz daha fazla ilaç yollayıp açmaya çalışıyoruz demişti
canını boşa sıkma sen canımcım :1hug:

rahim filmi çekinenler o ay hamile kalıyolar ben çok kişi biliyorum öyle hamile kalanı allahım yüregine serinlik versin canım üzülme sakın eger beyenmezse doktorun zaten yenden çektir der eger istanbuldaysan fındıkzadede radyotom var orda çekindim ben çok kolay oldu ama parası biraz tuzlu 320 kadardı sanırsam iş bitince yürüyerek çıktım sadece bir gün agrım oldu oda regli olunca agrı oluyoya öyle yani:kedi::kedi:

merhaba cnm geçmiş olsun üzme kendiniii

canım ben hiç dediğin filimden çektirmedim.geçmiş olsun umarım bir daha çektirmek zorunda kalmazsınçok üzüldüm gerçekten canının yanmasıda var bide psikolojik tarafı var.arkadaşlarda bende seni teseelli etmeye ve yanında bulunmaya çalışırız.sen üzülme..olumunekankayizsmile

kızlar bıde bısıy sorcam bılenler cvplarsa sevınırım fılmden sonra ultrasyondan baktı doktor karın boşlugunda sıvı gözlendı buda tüplerden gecıs oldugunu gösterır dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…