Kızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum
selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
canım bende pek bilmiyorum ama üstüne görmüş olabılırsın öyle gözüküyo bi test yap evde istersen...
amin canım teşekkür ederim...geçmiş olsun allah şifa versin
öylemı olmus dersın semrambızde kendımıze uyudururuz neyapalım zaten marta özel kedılı yapcam
pelınım cok sevındım cnm hadı hayırlısı ınsallah bebişinin gelmesıne vesıle olur
cnm bende adet olmayı beklıyorum bgn yrn olcam sonra baslıcaz ınsallahamin canım teşekkür ederim...
cok sagol boncugum amin inş canımsen nasılsın bu arada calışmalara başladınızmı:78:
biraz daha bekle istersen adetin gecerse yine test yaparsın...bu ay ayın 25inde adet olmam gerekiyo ben ayın 19 unda test yaptım ama negatifti
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba
malesef var öyleleri,rabbim hayırlısıyla versin bizlere.bizim dileğimiz anne olmak..millet bebeği olmuşta bebeğini dövüyo..
sonrada Allah rızası için yardım diliyor...neler var hayatta yaa
ikisi içinde inşallah diyorumderinimin hepinize çok selamı var az önce konuştumda inşallah yakın zamanda dönücek gibi aramıza
ayrıca GELİNCİK arkadaşımız vardı onunda hepinize çok selamı var az kalmış doğumuna sağlıkla kcağına alır inşallah
canım,iyi olmanıza çok sevindim,zamanla dahada iyi olcaksınız inşallahselam kızlar,bugun pazara gittiğim için anca girebildim.eşim ile konuştuk illaki 2-3 gün geçince anlıyo hatasını.ama bende içimden geçen bütün düşünceleri döktüm.onunda haklı olduğu yerler var benimde haklı olduğum yerler bunları su üzerine çıkardık.umarım birbirimizi anlamışızdır.şimdilik öyle görünüyor ama.hayırlısı allahtan.
ebrar ablam,banucum,garibim,semram,kardelencim hepinize tşk ederim beni dinleyip verdiğiniz tavsiyeleriniz için.allah razı olsun.rabbim kimsenin yuvasından sağlığı huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.yetercim görünmüyo nasıl geçti eşinin ameliyatı acaba.bütün kızları öpüyorum.
elixsircim iyiyim canım sen nasılsın?
canım,neden öyle dua ettin,rabbim hayırlısıyla ameliyatı atlatmayı nasib et deseydin daha doğru olurdu bence.kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
ankara da değilim kikızlar Ankaradakiler buluşuyormuşş bana bir link geldi http://www.kadinlarkulubu.com/bulusm...bulusuyor.html gelirmisiniz? ya da gelecekmisiniz?
nasıl çıkmış:26:bu lıste neden böyle cıktı ya
çok sevindim peloşum,geçmiş olsun,bebeğine yaklaştığının habercisi olsun inşallahselam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
hadi bakalım canım hayırlısı olsun böyle umitsiz konuşma ama inş gelecek annesine minişicnm bende adet olmayı beklıyorum bgn yrn olcam sonra baslıcaz ınsallahama pek ümıt yok tabı test nısanda vercek daha 2 ayı dolcak bakalım hayırlısı
malesef var öyleleri,rabbim hayırlısıyla versin bizlere.
ikisi içinde inşallah diyorum
canım,iyi olmanıza çok sevindim,zamanla dahada iyi olcaksınız inşallah
canım,neden öyle dua ettin,rabbim hayırlısıyla ameliyatı atlatmayı nasib et deseydin daha doğru olurdu bence.
neyse olmuş bi kere,inşallah en mükemmel şekilde atlatırsın bu durumu.
ankara da değilim ki
nasıl çıkmış:26:
çok sevindim peloşum,geçmiş olsun,bebeğine yaklaştığının habercisi olsun inşallah
selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba
gözün aydın ozamannn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?