Test yap canım en iyi sonuçKızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum
ay çok sevindim pelincim inşallah martta geldi hadi bakalım.selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba
sagol canım...nasılsın...
Test yap canım en iyi sonuç
ay çok sevindim pelincim inşallah martta geldi hadi bakalım.
bende iyiyim canım sagol evet allaha şükür temiz cıktılar kac gündür stres yapıyodum...canım, benim rahim agzında yara varmış onun dondurulması gerekiyo alttan muayenede belli oluyo...iyiyim canım sen nasılsın? sevindim tahl,llerin temiz olmasına..merakımdan soruyuorum neyi dondurcaklar?? ne yerası???
Kıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.
bende iyiyim canım sagol evet allaha şükür temiz cıktılar kac gündür stres yapıyodum...canım, benim rahim agzında yara varmış onun dondurulması gerekiyo alttan muayenede belli oluyo...
bende cok sevindim ya cok gecmiş olsun yetercim inş her şey yolunda gider...
Hoşgeldin grendeams orticimmmm...
Hoşgeldin grendeams orticimmmm...
selam canım hoşgeldin aramıza nasılsın...Selam kızlar,
Ben de erkek infertilitesi bölümünde uzun zamandır paylaşımdaydım, aranıza gelebilir miyim?
teşekkür ederim...fazla bişey sormadım ama enfeksiyondan kaynaklanabiliyomuş...hımmm çokk geçmiş olsun... neden yaralar oluyor peki? bir sebebi varmı??
güle güle canım görüşmek üzreKızlar ben çıkıyorum ay ne olur az konuşun sonra oku oku bitmiyor gözlerim yanıyo vallla.
hepimiz inşallah canımmmmmmmmmm patlama olacak mart patlaması oleyyyyyyyHayırlısı canım benimde 3 haftadır erteleniyo inşallah bende çarşamba ameliyat olucam.
İyiyiz canım bakalım martta kimler şişcekkkk::))))))
kullandım dünürr
kıss börek acıyordumgiremedim sen gitmişssin
slm kızşar ya bu toipklere ne oluyor millet nereye gidiyo anlamadım ya kimse ortalıkta yok
selam canım hoşgeldin aramıza nasılsın...
selam canım hoşgeldin nasılsın...
çok geçmiş olsun,rabbim şifda versin inşallah,çok sevindim.Kıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.Başka topikte bir kız yazmış tesadüfen gördüm çok da iyi oldu.
ayyyy,adın ne kadar zor,sana sadece yeşil desem olar mı?Selam kızlar,
Ben de erkek infertilitesi bölümünde uzun zamandır paylaşımdaydım, aranıza gelebilir miyim?
bende iyiyim canım sagol...Hoşbulduk, iyiyim Pelincim sağol sen nasılsın?
iyiyim canım sagol tahlil sonuclarımı aldım temiz cıkmış icim rahatladı valla...aleyküm selam hoş bulduk canım iyiyim sizler nasılsınız
a.s canım hoşgeldin nasılsın...pelin67 greendreams son_ece ebrar_53+ banu145145 htcdrn
selam herkeze ben geldim ama fazla kalalmam arkadaşlar oturmaya gelecek onları bekliyorum zil çalınca kaçarım nasılsınız hatunlar ecec cim ben de aynı düşünüyorum herkezin pc ye oturduğu saat değişti herhalde ben de çoğu zaman kimseyi bulamıyorum ozaman da geçmişe bakıp çıkıyorummm
teşekkür ederim...fazla bişey sormadım ama enfeksiyondan kaynaklanabiliyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?