Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım sagol...
iyiyim canım sagol tahlil sonuclarımı aldım temiz cıkmış icim rahatladı valla...
a.s canım hoşgeldin nasılsın...
pelin67 greendreams son_ece ebrar_53+ banu145145 htcdrn
selam herkeze ben geldim ama fazla kalalmam arkadaşlar oturmaya gelecek onları bekliyorum zil çalınca kaçarım nasılsınız hatunlar ecec cim ben de aynı düşünüyorum herkezin pc ye oturduğu saat değişti herhalde ben de çoğu zaman kimseyi bulamıyorum ozaman da geçmişe bakıp çıkıyorummm
çok geçmiş olsun,rabbim şifda versin inşallah,çok sevindim.
ayyyy,adın ne kadar zor,sana sadece yeşil desem olar mı?
hoş geldin bu arada
![]()
birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi? bu arada düzenli de değil ilişkimiz 10 15 günde 1 kere...
canım kusura bakma çıkmıştım göremedim ben iyiyim şüküriyiyim canım, sen nasılsın![]()
canım ya biara benimde öyle olmuştu diyebilirimki aylarca geçmedi ne ilaç ne iğne zaten sonra krınik faranjit teşhisi kondu tahlillerde filan hiçbişey çıkmamıştı .inşallah seninde çıkmaz ve biran önce sağlığına kavuşursun canımYok be ebrarcım hala boğaz ağrım geçmedi doktoru aradım yarın gel bakalım ama başka ilaç veremem 4 tur antibiyotik kullandın diyor bazı testler varmış yarın onları yapıcak Allahım inşallah düzelirimde şu ameliyatıda olurum çok stresteyim canım.
Evet canım beslenme uzmanı çok işe yarıyor gerçekten bende gitmiştim bayağada vermiştim.Sonradan gitmeyince tabi aldım bir kısmını....
söylerim canım tabikia.s canım sende selam sülee![]()
selam kızlar,bugun pazara gittiğim için anca girebildim.eşim ile konuştuk illaki 2-3 gün geçince anlıyo hatasını.ama bende içimden geçen bütün düşünceleri döktüm.onunda haklı olduğu yerler var benimde haklı olduğum yerler bunları su üzerine çıkardık.umarım birbirimizi anlamışızdır.şimdilik öyle görünüyor ama.hayırlısı allahtan.
ebrar ablam,banucum,garibim,semram,kardelencim hepinize tşk ederim beni dinleyip verdiğiniz tavsiyeleriniz için.allah razı olsun.rabbim kimsenin yuvasından sağlığı huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.yetercim görünmüyo nasıl geçti eşinin ameliyatı acaba.bütün kızları öpüyorum.
elixsircim iyiyim canım sen nasılsın?
canım önemli değilde sadece dünüre yazınca tüstümmcanım ebrarım yazını okudum ama alıntıda hata yapmışım sanırım amin hepimize hayırla gelir bebişler valla baş ağrısından mahfoldum 31 yıldır hiç böyle başım ağrımadı bende klomenden mi diye düşündüm bilmeme artık ne olduysa salı günü dr gidecez o zaman kadar kocişten uzak duracağım dr öyle dedi bakalım beni çok heveslendirdi bu ay olacak inşallah dedi tabi kısmet heveslenince daha kötü oluyo bakalım mevlam ne eyler ne eylese güzel eyler
alooooooooo iiiiiii valla debeleniyoz işte işle güçleeeeeeeeeee
kuzummm vardır bir hayır mutlaka sen hayırlısı diye dua etmeye devam etkızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
aleynam naber kuzu?buara yoğunsun galibahayırlı akşamlar nasılsınız kızlar................![]()
zaman zaman adetde değişiklik olabiliyo üstünede görmüş olabilirsin test yapıp anlayabilirsin canımKızlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen ay adet olduğum gün kahve rengi akıntım oldu sonra bi gün bişe gelmedi ikinci gün şiddetli geldi sonraki gün gelmedi sonraki günde geldi ve bitti yani bi tuhaftı normalde 6 gün olurum ve ilk çok gelip sonra azalır neyse bu ayda 10 gündür göğüslerimin halkalarında koyulaşma oldu aşırı baş dönme ve mide bulantım var ama onun kullandığım bi ilaçtan olduğunu düşünüyorum helede kıymaya hiç yanaşamıyorum
peloşum şükür yaa bende çok merak etmiştimselam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba![]()
ayy çok sevindim allahım ailesine ve yetere bağışlasın inşallah çok büyük geçmiş olsunKıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.Başka topikte bir kız yazmış tesadüfen gördüm çok da iyi oldu.
hoşgeldin aramıza taiki katılabilirsin aramıza mutlu oluruz canımSelam kızlar,
Ben de erkek infertilitesi bölümünde uzun zamandır paylaşımdaydım, aranıza gelebilir miyim?
Kızlar ben çıkıyorum ay ne olur az konuşun sonra oku oku bitmiyor gözlerim yanıyo vallla.
pelin67 greendreams son_ece ebrar_53+ banu145145 htcdrn
selam herkeze ben geldim ama fazla kalalmam arkadaşlar oturmaya gelecek onları bekliyorum zil çalınca kaçarım nasılsınız hatunlar ecec cim ben de aynı düşünüyorum herkezin pc ye oturduğu saat değişti herhalde ben de çoğu zaman kimseyi bulamıyorum ozaman da geçmişe bakıp çıkıyorummm
hadi bakalım canım hayırlısı olsun inş bu ay gelir bebişin...evet canım cok teşekür ederim....sağol canım hoş buldum iiii valla klomene başladık bakalım kısmetmi bu ay tahlil sonuçları senin sanırım geçmiş olsun iii olmasına sevindim
birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi? bu arada düzenli de değil ilişkimiz 10 15 günde 1 kere...
saol peloşum ben iyiyim canım şükür sende iyisindireminimkihoşgeldin canım nasılsın gecmiştesin heralde...![]()
canım ara verdiğin için problem oluyordur bu şekilde hamile kalmanda zor bencebirşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi? bu arada düzenli de değil ilişkimiz 10 15 günde 1 kere...
canım senin ilk hatan 19 aylık evlisin ve 15 günde bir acır tabi unutuyodur garibim
canım kusura bakma çıkmıştım göremedim ben iyiyim şükür
sen neler yapıyosun?
canım ya biara benimde öyle olmuştu diyebilirimki aylarca geçmedi ne ilaç ne iğne zaten sonra krınik faranjit teşhisi kondu tahlillerde filan hiçbişey çıkmamıştı .inşallah seninde çıkmaz ve biran önce sağlığına kavuşursun canım
söylerim canım tabiki
çok sevindim canım allahım daim etsin muhabbetinizi inşallah bundan sonra sorunsuz bir hayat yaşarsınız
canım önemli değilde sadece dünüre yazınca tüstümm
dimek eşinle birarada olmuycaksınız aman dikkat et koşe bucak kaç canım
kuzummm vardır bir hayır mutlaka sen hayırlısı diye dua etmeye devam et
benimde duamdasın kuzum allahım kolaylıkla geçmesini nasip etsin
aleynam naber kuzu?buara yoğunsun galiba
zaman zaman adetde değişiklik olabiliyo üstünede görmüş olabilirsin test yapıp anlayabilirsin canım
peloşum şükür yaa bende çok merak etmiştim
gözünaydın canım bak ben demedimmi sana yarada dondumu sorun kalmıycak allahın izniyle sonrada gelsin bebiş
evet kuzu ya bende farkettim boluyoki acep
ayy çok sevindim allahım ailesine ve yetere bağışlasın inşallah çok büyük geçmiş olsun
haber verdiğin için çok teşekkürler canım
hoşgeldin aramıza taiki katılabilirsin aramıza mutlu oluruz canım
zaten diziler başladımı herkes tüyer merak etme çok ilerlemez
selam tatlım anca oldu selamını almak geçmiş baya birikmiş
benimde komşular geldi onları gönderip anca fırsat buldum
canım senin ilk hatan 19 aylık evlisin ve 15 günde bir acır tabi unutuyodur garibim
bitanem cok sagol allah razı olsun...evet canım demiştin kalbin o kadar temizki dedigin gibi cıktı...yarın 9 da randevum var yarayı dondurcak doktorum inş acımaz ya birazda ondan korkuyorum eboşum... sen nasılsın bu arada...![]()
saol peloşum ben iyiyim canım şükür sende iyisindireminimki
canım ara verdiğin için problem oluyordur bu şekilde hamile kalmanda zor bence
![]()
canım bende ilişkiye girerken cok acı cekiyodum aynı senin dedigin gibi doktora gittim yara varmış ondan acıyomuş...ama seninki biraz ara verdigin icin acıyo olabilir![]()
küsmeeeeeeee kıyamam sana canım arkadaşım ahanda sanada yazdım![]()
sagol canım bende iyiyim yarınıda atlatırsam daha iyi olcam inş...![]()
saol peloşum ben iyiyim canım şükür sende iyisindireminimki
canım ara verdiğin için problem oluyordur bu şekilde hamile kalmanda zor bence
![]()
canımsın yaa saol senin kalbinde çok güzel
canım hiç acı olmuycak bence yakarken oluyomuşda dondurmada olmuyo diyolar artık bilmiyorum canım
hayırlısıyla onuda atlatıcaksın canım
buarada peloşum listeyi görmemiş olabilirsin dua yazmıştım okuyabilecekmisin ?yoksa ben okuyum canım
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ sunger+ zeynepc80 eylul_ kardelen5233
buarada herkese selam iyisniz inşallah kızlar