babam kızılcahamamlı ama ben doğma büyüm dikmen... sen_?
canım bende anklaralıyım vede şuan ankda oturuyorum sen neresindesin ben sincan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam kızılcahamamlı ama ben doğma büyüm dikmen... sen_?
birazcık kendini anlatır mısın yeşilcim?Merhaba canım ben de aranıza yeni katıldım... Sana kolay gelsin, umarım sonra görüşürüz...
De canım green diyen de var yeşil diyen de var... Hoşbuldumm...
iyiyiz eboş,sen nasılsın kuzu?Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ sunger+ zeynepc80 eylul_ kardelen5233
buarada herkese selam iyisniz inşallah kızlar
hamaniiiiin,korktum ben şimdi:18::81:
saol datlummm
inşallah iyi olcaksın canım allahımın izniyle
buarada kardeloş yine kaçmış yaa bukadar olur buna zincirmi vursak naapsak![]()
zaten burdayım kicanım bir sene cocuk olmayınca düzenli ilişkide tabiki doktora gitmek gerekiyo benim bir seneyi gecti ama aralıkta düşük yaptım yinede icim rahatlasın diye bütün tahlillerimi yaptırdım iyikide gitmişim yara oldugunu farkedemeyecektim yoksa...
amin canım inş...kardeloş buralardaydı nereye gittiki bencede dedigin gibi yapalım![]()
evet tatlim bende oyle bilirdim ama onuda seviyorum bunuda seviyorum diyor bakalim kac gune kadar ablasinin yaninda kalacak arti onunda cocuklari var kizacasi ev ev ustune kurulmaz...ne yapsin isde olusu olan bir gun delisi olan hergun aglarmis...en guzeli dedigim sekilde bosanmasi bosandikdan sonra hic ykdan kendi hayatini bilir ama kocasi birakmam seni diyor...builmiyorum isde gercekden sadece arkadasima cok uzuluyorum biraksa bir dert birakmasa baska dert insallah allahim oana dogru en hayirlisini vesile ederde hersey yoluna girer
amin canım amin,hepimizin dalları tomurcuklanır inşallah.
bak yazmamış işte kimse,daha bi sayfa olmuş,gerçi akşam çıkar acısı
kahve almak için bize bi katya gerekli canım,katya alırsam,hepsini alırım
evet canım,haklısın,bi uzamnadan duymak insanı çok rahatlatıyo,bizim rahat ol dememizde zaten bu testleri tecrübe ettiğimizden.
evet progestandan belli oluyomuş amane zaman yapıldığını bilmiyorum,bi kadın doığumcuya muayene olsan daha aydınlatır ama.
aşkolsun sungerim bitek dünürüne yazmışsın bizde yazmıştık sana
ayrıca ben klomen kullanalı çok zaman oldu başağrısı yaptımı inanki hatırlamıyorum canım
selam tatlışım
kürünüz hayırlı olsun şifa olsun inşallah
garibim negüzel dua ediyosun amin canım hepimizin inşallah
buarada içinin rahatlamasına sevindim hep pozitif ol pozitifi gör canım
selam canım sanada hayırlı günler
ivet sözünü dinledik bak profsun senin sözün dinlenir![]()
canım biliyorsun 2 ay diyet yaptım. sanırım onun etkisiyle kafamdan da atmış oldum o iki ay. kendimi sırf kilo vermeye sarmıştım. 10 kiloda verdim. birde hamile kaldığım ay ovulasyon testi aldım. çift çizgi çıktı gün ve dvam eden 3 gün denedik. ama rabbim büyük aşılama oldum, tedavi oldum olmadı, ara verdiğimiz zaman oldu.İnşallah en kısa zamanda topicde herkes hamile kalır.
sağol dünürüümklomen bende bas ağrısı yapmadı canım
![]()
sağol canım inşallah faydası olur
garibiim sağol bebikimm![]()
derinimin hepinize çok selamı var az önce konuştumda inşallah yakın zamanda dönücek gibi aramıza
ayrıca GELİNCİK arkadaşımız vardı onunda hepinize çok selamı var az kalmış doğumuna sağlıkla kcağına alır inşallah![]()
selam kızlar,bugun pazara gittiğim için anca girebildim.eşim ile konuştuk illaki 2-3 gün geçince anlıyo hatasını.ama bende içimden geçen bütün düşünceleri döktüm.onunda haklı olduğu yerler var benimde haklı olduğum yerler bunları su üzerine çıkardık.umarım birbirimizi anlamışızdır.şimdilik öyle görünüyor ama.hayırlısı allahtan.
ebrar ablam,banucum,garibim,semram,kardelencim hepinize tşk ederim beni dinleyip verdiğiniz tavsiyeleriniz için.allah razı olsun.rabbim kimsenin yuvasından sağlığı huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.yetercim görünmüyo nasıl geçti eşinin ameliyatı acaba.bütün kızları öpüyorum.
elixsircim iyiyim canım sen nasılsın?
kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz
Hayırlısı canım benimde 3 haftadır erteleniyo inşallah bende çarşamba ameliyat olucam.
İyiyiz canım bakalım martta kimler şişcekkkk::))))))
selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba![]()
Kıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.Başka topikte bir kız yazmış tesadüfen gördüm çok da iyi oldu.
Selam kızlar,
Ben de erkek infertilitesi bölümünde uzun zamandır paylaşımdaydım, aranıza gelebilir miyim?
birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi? bu arada düzenli de değil ilişkimiz 10 15 günde 1 kere...
naber kuzu ?nasılsın bakalım
canım bende anklaralıyım vede şuan ankda oturuyorum sen neresindesin ben sincan
arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun insallah canim![]()
evet canim,öncelikle beni siz rahatlatttiniz zaten,allah razi olsun..iyiki varsniz![]()
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin icin guzellikleri göruyorsun tatlim..bende bir guzellik oldugundan degil..dilerim sende en yakin zamanda pozitifi görursun tatlim..rabbim sevindirsin![]()
ahhhh bende diyet yapiyorum ama,tik yok simdiye kadar..bundan sonra olur insallah
sen sagol elixsircimbu arada börek yapmissin,afiyet olsun
![]()
aleykum selam,getiren göturen sagolsun..sende selam söyle ebrarim derine![]()
esinle iyi olmaniza sevindim selinacim,rabbim mutlulugunuzu artirsin insallah![]()
canim basin sagolsun..merak etme dualarimizdasin.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah![]()
hepimiz siseriz insallah banucum,ahhaa da böyle![]()
aleykum selam pelincim,nerelerdesin sen merak ettik senii..tahlil sonuclarinin guzel cikmasina cok sevindim,hayirli olsun insallah.![]()
![]()
cok sagol haber verdigin icin canim..cok sevindim yeter adina..rabbim esine sifa versin insallah![]()
hosgeldin canim aramiza![]()
canim ara verdigin icin olabilir![]()
gecmiste idim kusuruma bakma ebrarim ya,iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin?
# son_ece
# ebrar_53+
# lagrima
# kardelen5233
# garip
# upps24 canlarım ben cıkıyorum hürremi izliycem sonra görüşürüz inş hepinizi cok öpüyorum...![]()
güle güle pelincim,görüşürüz tatlım.# son_ece
# ebrar_53+
# lagrima
# kardelen5233
# garip
# upps24 canlarım ben cıkıyorum hürremi izliycem sonra görüşürüz inş hepinizi cok öpüyorum...![]()
ALLAHIM HAYIRLI TEZKERELERİNİ GÖSTERSİN BÜTÜN ASKERLERE.ben kaçtım komşumun oğlu askere gidiyomuş biraz uğrayım onlara ayıp olmasın
sonra görüşürüz
# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24
hepinize merhaba kizlariyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa
:2::2::2::2::2::2:
dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisisigorta oldugu halde:18::18::18::18:
benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.
dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurrdua edin kizlar
![]()
# son_ece
# ebrar_53+
# lagrima
# kardelen5233
# garip
ben kaçtım komşumun oğlu askere gidiyomuş biraz uğrayım onlara ayıp olmasın
sonra görüşürüz
canım merak ettiginiz icin cok sagolun annemdeyim ya fazla giremiyorum hatta gecmişi okumaya bile vaktim olmuyo...cok sagol bitanem amin inş hepimiz icin hayırlısı olsun...
güle güle pelincim,görüşürüz tatlım.
ALLAHIM HAYIRLI TEZKERELERİNİ GÖSTERSİN BÜTÜN ASKERLERE.
GARİBİM SELAM KUZU,ŞU ADINI DEĞİŞTİRSEK SENİN YAAAA,GARİP OLCAK NEYİN VAR Kİ?
canım tüp bebek mi yaptrıyorsun aminnnnn
yok canim,esimde sperm eksikligi var,benim de biraz tiroitde problem varmis..doktorumuz ilac verdi sadece![]()
ben gecmisi yeni bitirmistim amaiki muhabbet edecektik yaa
neyse görusmek dilegi ile,allaha emanet olun kizlar
Anladim pelincim,sen iyi olda evine gecince gecmiside okursun sık sık gelirsinde tatlim![]()
Aleykum selam canim,aslinda sizler istiyorsunuz diye,degistireyim dedim ama uzun is sanirimsonrasinda vazgectim uzun oluncaa
olsun be kardelenim,bu dunyada adimiz garip olmus ne önemi var,önemli olan ahirette garip olmamak
![]()
tamam canım,sen nasıl istersen,zaten haklısın,önemli olan dünya garipliği değil.
tamam canım allahım inşallah yavrumuzu tez elden kucagımıza almayı nasip ederde bu sıkıntılardan kutuluruz
benim uykum geldi yaaa,çıkcam biraz.millet nereye gitti ya
amiiiiin canim,allah razi olsun..allah seninde sikintilarini gidersin![]()
tamam canım,sen nasıl istersen,zaten haklısın,önemli olan dünya garipliği değil.