# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24
hepinize merhaba kizlariyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa
:2::2::2::2::2::2:
dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisisigorta oldugu halde:18::18::18::18:
benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.
dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurrdua edin kizlar
![]()
canım benim tedaviye başlamanıza sevindim inş faydasını görürsünüz.sizinkiler sigorta karşıladığı halde 500 tutmuş burda sigorta karşılamıyo benim eşimin ilaçlarını özel alıyoruz.6 kutu kullanması gereken ilaç 600 tuttu.1 kutu da 15 gün gidiyo zaten 3 aylık tedavi.ama ilaçlar hazımsızlık ve kilo yaptı bu durumdan şikayetçi olsada kullanıyo.çok şükür 15 günümüz kaldı merakla test verip sonucunu bekliyorum.yoksa bize aşılama yolu görünecek.
lagrıma canım 15 gün ara veip ilişki olursa canın yanar ve bildiğim kadarıyla bu kuruluk durumu senin gebe kalmana engel olabilir.çünkü sende oluşan sıvı spermleri gideceği yere götürüyo.preseed jel araştır senin için şart olan bişey çünkü.sperme zarar vermeyen bi jel.canın yandığı içinde ilişkiden soğursun tabi.dr a da ben 7 ay korunmasız ilşkiden sonra gittim dr a dedim ben bekleyemem 1 yıl belki bi problem var onun tedavisiyle zaten 1 yılı geçeriz demiştim,oda saolsun haklısın dedi tahlilleri isterken yazdı 1 yıldır korunmuyolar diye.eşimde sperm eksik çıktı bide kalitelisi yokmuş fln bak ilaç fln derken 10 ay oldu şimdi.hayırlısı allahtan hepimiz için yardımcımız olsun rabbim inş.