Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

hepinize merhaba kizlar:3::3::3:iyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa:5::5::5::2::2::2::2::2::2:

dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisi:59::59::59:sigorta oldugu halde:18::18::18::18:

benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.

dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurr:59::59:dua edin kizlar:38::38:

canım benim tedaviye başlamanıza sevindim inş faydasını görürsünüz.sizinkiler sigorta karşıladığı halde 500 tutmuş burda sigorta karşılamıyo benim eşimin ilaçlarını özel alıyoruz.6 kutu kullanması gereken ilaç 600 tuttu.1 kutu da 15 gün gidiyo zaten 3 aylık tedavi.ama ilaçlar hazımsızlık ve kilo yaptı bu durumdan şikayetçi olsada kullanıyo.çok şükür 15 günümüz kaldı merakla test verip sonucunu bekliyorum.yoksa bize aşılama yolu görünecek.
lagrıma canım 15 gün ara veip ilişki olursa canın yanar ve bildiğim kadarıyla bu kuruluk durumu senin gebe kalmana engel olabilir.çünkü sende oluşan sıvı spermleri gideceği yere götürüyo.preseed jel araştır senin için şart olan bişey çünkü.sperme zarar vermeyen bi jel.canın yandığı içinde ilişkiden soğursun tabi.dr a da ben 7 ay korunmasız ilşkiden sonra gittim dr a dedim ben bekleyemem 1 yıl belki bi problem var onun tedavisiyle zaten 1 yılı geçeriz demiştim,oda saolsun haklısın dedi tahlilleri isterken yazdı 1 yıldır korunmuyolar diye.eşimde sperm eksik çıktı bide kalitelisi yokmuş fln bak ilaç fln derken 10 ay oldu şimdi.hayırlısı allahtan hepimiz için yardımcımız olsun rabbim inş.

hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyy ne guzel :nazar::nazar::nazar:..allahim sagsaglim kucagina almak nasip eyler insallah darisi basimiza yaaaa...tebrikler...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

tedavide olduğun için affettim seni yoksa halin dumandı haberin ola :20:

aminnnn inşallah kuzu

canım ilaçlar şifa olur inşallah ben ilk defa duydum hormon düzenleyici keşkem burdada olsada bizde alsak galiba yurt dışında imkan daha fazla
parası insanın gözüne gelmiyo yeterki gelsin küçük sıpalar
ayrıca canım kusura bakma komşunun oğlu askere gidiyomuş kadın uğrayıp söyledi mecburen çıkmak zorunda kaldım :38:

tostiş biz iyiyiz sen nasılsın?doktora gidecektin naaptın canım

derdam biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyimi ?

evet benide aradı kanka çok endişeliydi dualarımız onunla kızlar sizde kayrama bolca dua edin
bebek bekliyen hamişlerin yanındaymış bide çok zor onun için içim bi tuhaf oldu rabbim birdahaki sefer bebeğini dünyaya getirmek için gitmeyi nasip etsin :14::14::43:

:27::27::21:

canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulma fazla

selam hasret nerelerdesin sen bakıyım herşey yolundamı canım

canım valla onun içinmi yapar bilemiyorum ama zaten boğaz ağrısı geçmediği için bana kronik faranjit teşhisi koydu yani onu anlıyo doktorlar

banucum sen merak etme ben bugece görevini devraldım ışıkları söndürüp yatarım :38:
sabah aradım kuzuyu,ameliyattan çıkmıştı,çok sevindim,daha tam ayılamamaıştı ama,genede iyi maşallah,rabbim şifasını versin.
hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi yaaa,maşallah,bissürü problemle hemide,maşallah,rabbim bizede nasib etsin inşallah.

canm DUAYI okudum bitti insalllah kabul olurrr. siz beni merak etmeyin ben yazmasamda hep burdayimm gecmisi okumakta bulunuyorumm aksamlari pek giremiyorumda ise basladimm .. bu ayy umudum yokk onun icin cok cocuk üstüne düsüp konus umutlnmak istemiyordummm .duayida untmamistim tatlim bugün söyliyecektimm... yeni arkadaslar katilmis gecmiste gördüm hepsi hos gelmis sefa getirmiss:71::71:

kizlarr yaaa hakkkaten bu ay hic umudum yok niye bilmiyorum ama bu ayda olmamis gibi geliyor artik her ay beklemekten piskolejim bozulmustu herseye durduk yere agliyordum.. en son adet oldugumda hic birseyin asli yok bosu bosuna huzurum bozuluyor diye bos ver dedim kendi kendime allahim bi gün banada verir üstüne düsüp kendimi yipratmanin anlami ne dedim kendi kendime...:75::75::75::75::75::75:

ayrica cok saollun yoklugumu farkettiginiz icinn :46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdin,Seni bulayım diye.
Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye.
Bana kalp verdin,Seni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi”

Canım ne mutlu inşallah bizlerde böyle seviniriz.Allah analı babalı büyütsün.

canm okudum bitti insalllah kabul olurrr. siz beni merak etmeyin ben yazmasamda hep burdayimm gecmisi okumakta bulunuyorumm aksamlari pek giremiyorumda ise basladimm .. bu ayy umudum yokk onun icin cok cocuk üstüne düsüp konus umutlnmak istemiyordummm .duayida untmamistim tatlim bugün söyliyecektimm... yeni arkadaslar katilmis gecmiste gördüm hepsi hos gelmis sefa getirmiss:71::71:

kizlarr yaaa hakkkaten bu ay hic umudum yok niye bilmiyorum ama bu ayda olmamis gibi geliyor artik her ay beklemekten piskolejim bozulmustu herseye durduk yere agliyordum.. en son adet oldugumda hic birseyin asli yok bosu bosuna huzurum bozuluyor diye bos ver dedim kendi kendime allahim bi gün banada verir üstüne düsüp kendimi yipratmanin anlami ne dedim kendi kendime...:75::75::75::75::75::75:

umutsuzluğa kapılmak değilde,kafadan atmak diyelim biz ona,rabbimden umut kesilmez ama en düşünmediğin,hissetmediğin anda gelir inşallah bebişin.:49:

Arkadaşlarım ben dün çapa hast gittim prolaktin testi ve brucella testi vermiştim onların sonucunu aldım çok şükür prolaktin normal,brucellada negatif yani şu anda hiç bi sorun yok diyo dr,çapadaki dr hamileliğini ögrenir ögrenmez gel dedi sıkı gözlem altına alcaklarmış:26:bi tane daha dr gittim özel muayenehanesine oda aynı şeyi söledi iğne falan önermedi şu ana kadar gittiğim 3 dr,,,,ama benim içimden neden hep iğne iyi gelecekmiş gibi geliyor bilmiyorum yarın bi dr daha gitcem ona göre karar verecem,,,karar aşamam çok uzun sürdü ama bu 4. gebeliğim olacak bundan önceki gebeliklerim beni çok üzdü yasadıklarımı yasayan arkadaşlarım çok iyi bilir onun için iyi ve doğru vede çok sakin karar vermek istiyorum acele iş yapmak istemiyorum haaa bu arada bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum daha erken bırakıcaktım ama şu son 2 test benibiraz bekletti artık kısmet,,,bu akşamda duayı bitiririm ebrarcım,,,geçmişe 2 gündür bakamadım bu akşam onada bakarım çünkü arkadaşlarım ne yaptılar merak ediyorum umarım arkadaşlarımda benimerak etmiştir:16::16::16:

canım kardelencim,,,,son durumları yazdım bitanem temizlik yapıyodum ara verdim durumu yazmak için şimdi çıkıcam akşam topikte bulusuruz işallah olurmu?

tamam canım,bende temizlik yapcam zaten.
iyi olmana,sonuçlarının temiz çıkmasına çok çok sevindim emin ol,inşallah en güzel şekilde geçirirsin bu defa hamileliğini,öpüyorum canım:48:

daisy selam,nasıl gidiyo hamilelik,inşallah herşey yolundadır.
ben şimdi çıkıyorum,geldiğimde okurum yazdıklarını,görüşürüz.:16:

Arkadaşlarım ben dün çapa hast gittim prolaktin testi ve brucella testi vermiştim onların sonucunu aldım çok şükür prolaktin normal,brucellada negatif yani şu anda hiç bi sorun yok diyo dr,çapadaki dr hamileliğini ögrenir ögrenmez gel dedi sıkı gözlem altına alcaklarmış:26:bi tane daha dr gittim özel muayenehanesine oda aynı şeyi söledi iğne falan önermedi şu ana kadar gittiğim 3 dr,,,,ama benim içimden neden hep iğne iyi gelecekmiş gibi geliyor bilmiyorum yarın bi dr daha gitcem ona göre karar verecem,,,karar aşamam çok uzun sürdü ama bu 4. gebeliğim olacak bundan önceki gebeliklerim beni çok üzdü yasadıklarımı yasayan arkadaşlarım çok iyi bilir onun için iyi ve doğru vede çok sakin karar vermek istiyorum acele iş yapmak istemiyorum haaa bu arada bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum daha erken bırakıcaktım ama şu son 2 test benibiraz bekletti artık kısmet,,,bu akşamda duayı bitiririm ebrarcım,,,geçmişe 2 gündür bakamadım bu akşam onada bakarım çünkü arkadaşlarım ne yaptılar merak ediyorum umarım arkadaşlarımda benimerak etmiştir:16::16::16:

Canım çok geçmiş olsun sonuçlarına çok sevindim.En iyisini yapıyorsun bir kaç doktora gitmekle.

daisy selam,nasıl gidiyo hamilelik,inşallah herşey yolundadır.
ben şimdi çıkıyorum,geldiğimde okurum yazdıklarını,görüşürüz.:16:

merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuk :( sürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim:59:
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnun :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar:hızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun:27: Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..

oo süper haber darısı basımızaa:66::66::66::66::66::66:
amin canım yaa inşallah
ayyyy ne guzel :nazar::nazar::nazar:..allahim sagsaglim kucagina almak nasip eyler insallah darisi basimiza yaaaa...tebrikler...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
amin tatlım darısı bizlere inşallah
sabah aradım kuzuyu,ameliyattan çıkmıştı,çok sevindim,daha tam ayılamamaıştı ama,genede iyi maşallah,rabbim şifasını versin.

hadi yaaa,maşallah,bissürü problemle hemide,maşallah,rabbim bizede nasib etsin inşallah.
ay içim rahatladı kuzum ya çok şükür sorunsuz geçmesine sevindim
allahım daha iyi etsin onu inşallah bebişine biradım yaklaştı
evet ya biliyosun sorunları vardı ama çok şükür hamile darısı sana olsun kanka
eboş duayı okuyup okumadığını soruyodu canım,gözden kaçırırsan diye tekrar yazıyorum:54:
:71::71:teşekkür ederim ilgilendiğin için
canm DUAYI okudum bitti insalllah kabul olurrr. siz beni merak etmeyin ben yazmasamda hep burdayimm gecmisi okumakta bulunuyorumm aksamlari pek giremiyorumda ise basladimm .. bu ayy umudum yokk onun icin cok cocuk üstüne düsüp konus umutlnmak istemiyordummm .duayida untmamistim tatlim bugün söyliyecektimm... yeni arkadaslar katilmis gecmiste gördüm hepsi hos gelmis sefa getirmiss:71::71:

tatlım kusura bakma senin takip ettiğini bilmediğim için yazdım şimdi biliyorum artık endişelenmem .geçmişte çok yaşadık bu tarz sıkıntılar .ağzına yüreğine sağlık
buarada aklımdan silicem diye karar vermişsin inşallah başarılı olursun :54:
Canım ne mutlu inşallah bizlerde böyle seviniriz.Allah analı babalı büyütsün.
amin banucum inşallah darısı bizlere olsun
aaa negüzel gözünaydın canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın .allahım güzel kalbine göre versin :71:
merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuk :( sürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim:59:
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnun :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar:hızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun:27: Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..
daisycim hoşgeldin iyi olmana sevindim bulantılarda geçicek inşallah bebişin sağlıklı olduğunu gösterir
zaten doğsalar neler yapıcaz onlara değilmi .öpüyorum seni canım

hanımlar kocişim evde bugün giremem pek hepinzi öpüyoum

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10bitti
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10bitti
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10bitti
BANU..........................10
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1Obitti
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

çok eksik var kızlar haber bekliyorum sizden

canım inş istediğingibi bir doktor bulursun:38: neler yasadıgını cok ii anlıyorum:14:

YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.

Back
X