Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuk :( sürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim:59:
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnun :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar:hızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun:27: Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..
Allah kucağına almayı nasip edtsin canım napıcan şimdi bu zorlukları çekicen birde miden bulanınca haşlanmış patates ye iyi geliyomuş.

YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.

Aminnnnnnn canımmm

[
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10bitti
BANU.........................10BİTTİ
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10bitti
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU...........................15
YETER.........................15bitti
BANU..........................10BİTTİ
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1Obitti
DERDA.........................10

çok eksik var kızlar haber bekliyorum sizden

Okudum canımmmmmm

Ey yuce Allah’im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah’im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin

h.g cnmm :71:nasılsıınnn
sagol canım sen nasılsın dün cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın kızlar
Iyiyiz sen nasılsın akşama neler yaptınız kızlar
sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
hayırlı akşamlar... iyiyiz sen nasılsın bakalım???
bende iyiyim hamd olsun içime bi sıkıntı cöktü hayırdır İNŞALLAH
selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH
Kıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.Başka topikte bir kız yazmış tesadüfen gördüm çok da iyi oldu.
cok şükür cok sevindim amaliyatın güzel gecmesine

sen nasılsın bagnu
aleynam naber kuzu?buara yoğunsun galiba :34::34:
abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der
# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

hepinize merhaba kizlar:3::3::3:iyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa:5::5::5::2::2::2::2::2::2:

dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisi:59::59::59:sigorta oldugu halde:18::18::18::18:

benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.

dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurr:59::59:dua edin kizlar:38::38:
hayırlı olsun garip tedavin
hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdin,Seni bulayım diye.
Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye.
Bana kalp verdin,Seni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi”
AMİN AMİN AMİN
Arkadaşlarım ben dün çapa hast gittim prolaktin testi ve brucella testi vermiştim onların sonucunu aldım çok şükür prolaktin normal,brucellada negatif yani şu anda hiç bi sorun yok diyo dr,çapadaki dr hamileliğini ögrenir ögrenmez gel dedi sıkı gözlem altına alcaklarmış:26:bi tane daha dr gittim özel muayenehanesine oda aynı şeyi söledi iğne falan önermedi şu ana kadar gittiğim 3 dr,,,,ama benim içimden neden hep iğne iyi gelecekmiş gibi geliyor bilmiyorum yarın bi dr daha gitcem ona göre karar verecem,,,karar aşamam çok uzun sürdü ama bu 4. gebeliğim olacak bundan önceki gebeliklerim beni çok üzdü yasadıklarımı yasayan arkadaşlarım çok iyi bilir onun için iyi ve doğru vede çok sakin karar vermek istiyorum acele iş yapmak istemiyorum haaa bu arada bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum daha erken bırakıcaktım ama şu son 2 test benibiraz bekletti artık kısmet,,,bu akşamda duayı bitiririm ebrarcım,,,geçmişe 2 gündür bakamadım bu akşam onada bakarım çünkü arkadaşlarım ne yaptılar merak ediyorum umarım arkadaşlarımda benimerak etmiştir:16::16::16:
capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış
YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.
AMİN AMİN AMİN
Ey yuce Allah’im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah’im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin

ALLAHIM kabul et YARABBİM

ay kızlar içime bi sıkıntı düştü hayırdır İNŞALLAH

ABLA ANATOLYA AŞILAMAMI YAPTIRCAKTI BU AY YOKSA TAKİP Mİ AKLIMA GELDİ SENİN HABERİN VARDIR NASIL İYİMİ SON DURUMU NE MERAK ETTİM

BANU.........................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10

BANU..........................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10

ablacım banu okumuş ekleyiverdim.eksik varsa ben okuyabilirim abla sen yazarsın ben bi ara bakarım okurum canım haberin olsun.şansa bırakmayalım haber veremeyenler giremeyenler vardır.dua yarım kalmasın.

..............................................

Son düzenleme:
merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuk :( sürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim:59:
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnun :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar:hızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun:27: Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..
kuzu,sağlıklı hamilelikte öyle olurmuş,maşallah diyelim,isorunların giderek daha rahat geçir inşallah hamileliğini
amin canım yaa inşallah

amin tatlım darısı bizlere inşallah

ay içim rahatladı kuzum ya çok şükür sorunsuz geçmesine sevindim
allahım daha iyi etsin onu inşallah bebişine biradım yaklaştı
evet ya biliyosun sorunları vardı ama çok şükür hamile darısı sana olsun kanka

:71::71:teşekkür ederim ilgilendiğin için

tatlım kusura bakma senin takip ettiğini bilmediğim için yazdım şimdi biliyorum artık endişelenmem .geçmişte çok yaşadık bu tarz sıkıntılar .ağzına yüreğine sağlık
buarada aklımdan silicem diye karar vermişsin inşallah başarılı olursun :54:

amin banucum inşallah darısı bizlere olsun

aaa negüzel gözünaydın canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın .allahım güzel kalbine göre versin :71:

daisycim hoşgeldin iyi olmana sevindim bulantılarda geçicek inşallah bebişin sağlıklı olduğunu gösterir
zaten doğsalar neler yapıcaz onlara değilmi .öpüyorum seni canım

hanımlar kocişim evde bugün giremem pek hepinzi öpüyoum
demin gene konuştuk canım,sabah aradığımda,narkozun etkisindeymiş,rüya mı gördüm diye aradı beni:9:
rahimdeki perdeymiş ve kesilmiş şükür,şimdi iyi maşallah,neşeside yernde gibi:32:
amin amin amin

gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH

sen nasılsın bagnu

abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der

cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH

AMİN AMİN AMİN

capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış

AMİN AMİN AMİN

aleyna cım,bu kadar erken leke gelmesi tutmadığını göstermez canım,acaba senin miniş çok hızlı çıkıp,yerine mi yerleşiyo?
hemen neden kötü şeyler düşünürsün bilmem ki?:49:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233 semraozsoy aysudem_
semracım,aysude cim,selam:3:

selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...

herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba:1

:60::60:
öylemı olmus dersın semram:9:bızde kendımıze uyudururuz neyapalım zaten marta özel kedılı yapcam:9:
pelınım cok sevındım cnm hadı hayırlısı ınsallah bebişinin gelmesıne vesıle olur :16:

evet canım bence öyle çünkü topiğimiz çok gözde bir topik şekerimmmmmmmmmmmmm
Kıazlar yeterin eşi ameliyattan çıkmış doktor ameliyat iyi geçti demiş şimdi ayılmasını bekliyolar çok şükür çok sevindim valla.Başka topikte bir kız yazmış tesadüfen gördüm çok da iyi oldu.

bilgin için teşekkürler canım çok sevindim rabbim şifasını versin inaşallah
birşey danışmak istiyorum..19 aylık evliyim evlendiğim ilk günler değilde son 9 10 aydır zor ilişkiye giriyoruz.. acıyor ilk girerken ama sulandıgında problem yok ama sulanana kadar oo cok uğraşması gerekiyor.. neyse bu bir problem mi? normal birşey mi? bu arada düzenli de değil ilişkimiz 10 15 günde 1 kere...

bence o büyük bir problem aynı sorunu ablamda yaşamıştı bence bir kadın doğuma göründerim
bu arada ben bir çok alıntı yapıp yazamıyorum sayfa kalabalıklığı yapıyorum gibi oldu ama kusurabakmayın.. benide böle idare edin :)

ettik gitti canım :60::60::60:
# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

hepinize merhaba kizlar:3::3::3:iyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa:
dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisi:59::59::59:sigorta oldugu halde:18::18::18::18:

benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.

dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurr:59::59:dua edin kizlar:38::38:

allah şifa versin canım inşallah faydasını görürsün

derda cım,iki dakika msn gelebilir misin?
iksircim,bende sana çaya gelebilir miyim,belki uykum açılır:34:
kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.

inşallah ameliyatı iyi geçer rabbim şifa bersin
hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:

halaya geç kaldım ama geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına alsın inşallah meleğini :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Arkadaşlarım ben dün çapa hast gittim prolaktin testi ve brucella testi vermiştim onların sonucunu aldım çok şükür prolaktin normal,brucellada negatif yani şu anda hiç bi sorun yok diyo dr,çapadaki dr hamileliğini ögrenir ögrenmez gel dedi sıkı gözlem altına alcaklarmış:26:bi tane daha dr gittim özel muayenehanesine oda aynı şeyi söledi iğne falan önermedi şu ana kadar gittiğim 3 dr,,,,ama benim içimden neden hep iğne iyi gelecekmiş gibi geliyor bilmiyorum yarın bi dr daha gitcem ona göre karar verecem,,,karar aşamam çok uzun sürdü ama bu 4. gebeliğim olacak bundan önceki gebeliklerim beni çok üzdü yasadıklarımı yasayan arkadaşlarım çok iyi bilir onun için iyi ve doğru vede çok sakin karar vermek istiyorum acele iş yapmak istemiyorum haaa bu arada bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum daha erken bırakıcaktım ama şu son 2 test benibiraz bekletti artık kısmet,,,bu akşamda duayı bitiririm ebrarcım,,,geçmişe 2 gündür bakamadım bu akşam onada bakarım çünkü arkadaşlarım ne yaptılar merak ediyorum umarım arkadaşlarımda benimerak etmiştir:16::16::16:

etmezmiyiz kız aşk olsun tahlillerini iyi çıkmasına sevindim

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu günlerini hemencik unutacaksın :emir_bebek:

amin canım amin
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233 semraozsoy aysudem_
semracım,aysude cim,selam:3:

selam canım geçmişten anca çıka bildim :27:

BANU.........................10
UMUTBİZİMOLSUN.......10

BANU..........................10
UMUTBİZİMOLSUN........10

Bacıcım ben dün banyo yaptım ama damla damla gelince bu gün'e bıraktım misafirlerimi de az önce yolcu ettim..1.2 saat içinde abdest alıp okuyacağım bilgin olsun okundu yazabilirsin dilersen

lagrima canım merhaba sen nasılsın yaramaz bir durum yoktur iyisindir inşallah..ben bir yandan ortalık topluyor bir yandan arada f5 yapıp gelene gidene bakıyorum henüz geçmişe giremedim.:16:

ben gecmisi yeni bitirmistim ama:59::59:iki muhabbet edecektik yaa:59::59:neyse görusmek dilegi ile,allaha emanet olun kizlar:58::58::58::58::58::58:

anladim pelincim,sen iyi olda evine gecince gecmiside okursun sIK sIk gelirsinde tatlim:16::16::16:

aleykum selam canim,aslinda sizler istiyorsunuz diye,degistireyim dedim ama uzun is sanirim:59::59:sonrasinda vazgectim uzun oluncaa:59::59:olsun be kardelenim,bu dunyada adimiz garip olmus ne önemi var,önemli olan ahirette garip olmamak:34::34::34:
evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım:16:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi bakmadım hiç baksam içinden cıkamam biliyorum :9:
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş:54:
derda cım,iki dakika msn gelebilir misin?
iksircim,bende sana çaya gelebilir miyim,belki uykum açılır:34:
kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
Kronik faranjit için test yapıcak o zaman bana dimi

Kız olurmu öyle şey doktor ayarlıyor sen merak etme.

İnşallah canım kolaylıkla bitsin gitsin.

Geçmiş olsun canım kız o ne fiyat öyle ilaç yüzdesi 500 lira Allah hepimize yardım etsin.

Canım ben yaptım ama yanlış olmuş ben pişirdim tülbente sardım soğuyumca çıkardım tabi.Gene yapıyım bari.
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdin,Seni bulayım diye.
Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye.
Bana kalp verdin,Seni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin�Senden isteyeyim diye�

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
�Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi�
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
Ey yuce Allah�im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah�im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...

sen nasılsın bagnu

AMİN AMİN AMİN

AMİN AMİN AMİN

cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...
herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba:1

:60::60:

evet canım bence öyle çünkü topiğimiz çok gözde bir topik şekerimmmmmmmmmmmmm

bilgin için teşekkürler canım çok sevindim rabbim şifasını versin inaşallah

bence o büyük bir problem aynı sorunu ablamda yaşamıştı bence bir kadın doğuma göründerim

ettik gitti canım :60::60::60:

allah şifa versin canım inşallah faydasını görürsün

inşallah ameliyatı iyi geçer rabbim şifa bersin

halaya geç kaldım ama geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına alsın inşallah meleğini :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

etmezmiyiz kız aşk olsun tahlillerini iyi çıkmasına sevindim

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu günlerini hemencik unutacaksın :emir_bebek:

amin canım amin

selam canım geçmişten anca çıka bildim :27:
cok sagol canım benim amin inş...
Selamlar bacılar..Yeterim nasılsın eşinin ameliyatı gerçekleşti mi ?
selam canım nasılsın gecmişteydim biraz gec oldu kusura bakma tatlım...

görüşürüz canım:58:

selam duru cum,hoş geldin.
yeterin eşi ameliyat olmuş,başka bi bilgimiz yok henüz.

Selam tatlım hoşbuldum,yeteri az önce topicte gördüm ama farketmedi sanırım yazdığımı.Ameliyat inşallah iyi geçmiştir.
Sen nasılsın akidem sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah ?:16:

ben ayetel kürsileri bugun okuycaktım ama yarayı dondurduktan sonra benden akıntı gelmeye başladı okuyamıycam canım cok üzgünüm kusura bakma hatta 15 gün beni mazur görün cok istiyodum ayetel kürsilere katılmak... böyle olcanı bilsem onceden okurdum inanki mesajda attım sana ama görmemiş olabilirin diye burayada yazayım dedim benim yüzümden aksaklık olmasını istemem öpüyorum seni tatlım kendine iyi bak:38:

Back
X