Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Pelinim canım ya bak ikimizde hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz inşAllah gelecek minişin sadace stres yapma o ok büyük faktor ablamın arkadaşı var bütün tahlilleri yapıldı 6 yıldan beri sırf stress yaptığı için çocuğu olmuyo ben bu ay dedim napayım olmazsa olmaz Rabbim ol dedi bu sefer oldu bide bana ne diyorlar biliyormusun senin kocan da hep yanında değil nasıl oldu diye bende Rabbim ol dedi de o yüzden diyorum bu millete yaranamıyorsun hamile kalsan dert kalmasan bi dert Rabbim neylerse güzel eyler deyip ondan gelene razı olmamız gerekiyo kendini üzme bak bende çok üzülüyorum sizi böyle görünce dualarım hep sizinle seni kocaman öpüyorum canım

ne guzel mavım ya demek aynı zamanlarda evlenmısız ins benım melegımde daha fazla bekletmez hayırlısıyla gelır...bılıyorum canım stres onemlı bı faktor ama aklımdan cıkmıyokı bı turlu bundan sonra stres yapmamaya calıscam...dogru dıyosun tatlım allahım ol dıyınce oluyo bız ne yaparsak yapalım nasıp ne zamamsa o zaman olur ıcımı rahatlattın canım allah razı olsun benımde dualarım sızınle bende kocaman optum canım...

ben varım canım nasılsın[/QUOTE]

hu kime deyom ben merhaba pelincim canım ne yapıyon bakalım millet nerde acaba kız biliyonmu:hulya::hulya:

dandini28, pelin67, semraozsoy, sevtun2, tugcal alo napıyonuz huhu

selam herkeze iyi geceler bende ikinci bebeği istiyorum mevlam tüm annelerin yüzünü güldürsün

hu kime deyom ben merhaba pelincim canım ne yapıyon bakalım millet nerde acaba kız biliyonmu:hulya::hulya:

kızlarrrrr nasılsnız ben geldimmmmm kuzularrrrr......

dandini28, pelin67, semraozsoy, sevtun2, tugcal alo napıyonuz huhu

selam herkeze iyi geceler bende ikinci bebeği istiyorum mevlam tüm annelerin yüzünü güldürsün

merhaba canlar nasılsınız

kız sevtun eltini gene gıcık etmişsin aferin sana kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

cok gecmıs olsun canım uzulme boncugum sonucların iyı cıkmıs benım rahım fılmı hakkında bılgım yok bıdakı ay bende doktora gıtcem sorun varmı dıye en cokta rahım fılmı cektırmekten korkuyorum allah hepımızın yardımcısı olsun...ins melegın bıdakı ay gelır hayırlısıyla optum canım...

mavicim niye görmeyelim canım nasılsın bebişin nasıl kalp atışını duydunuzmu

ugurboncugum kullanıcısından alıntı Mesajı göster
slm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım boncuğum senin ağrı çekmen dr hatası canım çeken düzgün çekememiş bende çekindim ama çok az adet sancısı gibi oldu dr una gösterdinmi sonucunu ne dedi

Hepinız hosgeldınız kızlar tlfondan yazdıgım ıcın alıntı yapamıyorum nasılsınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…