mavım yazdıkların aglattı beni canım cok haklısın rabbım ol dıycekkı olcak belkıde hıc olmıycak kotu dusunmek istemıyorum ama elımde olmuyo bazen ıns bıdakı aya gelmezde kırmızılar melegim gelmıs olur hayalı bıle guzel...allah hayırlısını versın...bitanem kendine ve minık melegine cok iyı bak bende cok optum seni...
hu kime deyom ben merhaba pelincim canım ne yapıyon bakalım millet nerde acaba kız biliyonmu:hulya::hulya:
kızlarrrrr nasılsnız ben geldimmmmm kuzularrrrr......
dandini28, pelin67, semraozsoy, sevtun2, tugcal alo napıyonuz huhu
selam herkeze iyi geceler bende ikinci bebeği istiyorum mevlam tüm annelerin yüzünü güldürsün
slm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım
mavicim niye görmeyelim canım nasılsın bebişin nasıl kalp atışını duydunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?