kız sevtun eltini gene gıcık etmişsin aferin sana kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
sevtun bi ara dövelimmi şu eltini sonrada benim eltilerimi döveriz olurmu
her keze selam bayanlar uzun zamandır görüşemedik nasılsınız
hu kime deyom ben merhaba pelincim canım ne yapıyon bakalım millet nerde acaba kız biliyonmu:hulya::hulya:
sevtun bi ara dövelimmi şu eltini sonrada benim eltilerimi döveriz olurmu
cnım ya sorma işyeri o kadar yoğun ki anlatamam sabahlara kadar çalışıyorum.benim prolaktin gene tavan ilaç içiyorum ama dr.deltacortil diye bir ilaç verdi aynı zamanda prolaktin düşmesi için onları alıyorum anlıcağın gene gebelik yok
merhaba sevtunum gecmıse bakıyodum bıde tlfondan yazdıgım ıcın gec gelıyo mesajlarım sen nasılsın canım...
selam,ben geldim,gece üçte emarım var,boyun fıtığından şüphelendi dr.
pelincim,annenlere mi gidiyosun,baya kalcan mı yoksa?
derdacım görüşemiyoz canım,sen yoğun,ben yoğun.
birsencim,sen aşılama mı yaptırdın,yoksa süreli beraberlik mi dedi dr un?
boncukcum,ben anlamadım eski sistem makine nasıl bişey,benim çektirdiğim nasıldı onuda bilmiyorum,ama kelepçe kibi bişey takıp,çevirip çevirip sabitlediler gibi geldi,utancımdan bişey anlamadım,sonrada iğne vurcam biraz canın acır dediydi,onu bile hissetmemiştim,ilaç içeri girerken soğuk olduğu için sızladı sadece,sende nasıl oldu ki?
ayrıca içeriye sıvının dolması,geçiş olduğunun göstergesi ve hafif tıkanıklık varsa,onu orda açıyolarmış zaten,inş.seninkide ilacın basıncıyla açılmıştır ama korkacağın kadarda bi durum yok,tek tüple hamile kalanlar varken,senin durumun çok çok iyi,üzülme olur mu?
evet onun için zaten yemek yiyemiyorum hamile olan var mı
hoş geldin balım kız param olsa sana pc alırdım be sevabıma telde ugraşmazdın bu arada gel öpemŞenizŞeniz
öyle canım her gördüğümde dövesim gelir 3 taneler ama hepsi öküz desem öküzlere hakaret olur kardeloşum aşılamayı salı günü yaptırdım ama bilmiyom anlamadım dr çatlatma iğnesini pzt vurdurdu salı günü 13-19-20 3 tane yumurta vardı ama çatlamamıştı spermler 72 saat rahimde durur onlarda çatlar diye aşılamayı yaptı tam rahimin içine yaptığı için merak etme yumurtanı yakalar dedi çarşamba günü 20 mm olan yumurtam çatlamıştı diğerleride 19-20 mm olmuştu gün aşırı ilişki dedi bakalım adet sonrasını bekleyecezeltilerden dertlisiniz her halde allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?