- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sedis,semra aramıza hoşgeldiniz kızlar.
semra sen bi kez hamile kalmışın,gebelik belirtilerini bizden daha iyi bilirsin,burda hiç hamile olamayanlar var genelde,bence bu soruyu biz sana sormalıyız.
kızlar cok şükür halıme doktorum da aynı seyı dedı fılm koyu cıkmıs hata olabılır dedı bakalım 3 ay klomen catlatma sonrada laparoskopı ınsallah gerek kalmaz ama yınede üzülüyorum elımde degıl esıme baktıkca aglayasım gelıyor bıde bgn o sedyedekı rezıllıgıme tabı ne demek kızlar sıze bıkez yapmıslar benımkı olmadı olmadı dıye bıkac kez rahmı dısarı al spekulumu tak cıkarttılar canımı bakalım hayırlsıı zaman ne gösterıcek
bıde bu karında sıvı görünmesı ıyı bısıy dımı gecıs oldugunu gösterıyor
ebrarım sabah duayı okudum cnm söylemeyı unuttum allah kabuletsın
gökcem bıtanem cok sevındım cnm ınsallah yrn saglıcakla kucagına alırsın cnm bızede dua et olurmu öptüm senı
herkese hayırlı akşamlar.aranıza yeni katıldım.anne olmak istiyorum diyenlerdenim.ama 3 aydır hamile kalamıyorum.en son 6 eylülde adet gördüm şuan bütün bir karamsarlıkla bekliyorum ve bugün aldığım testi yapmaya cesaret edemiyorum.galiba ağlamak istiyorum o yüzden buradayım...
afedcim hoşgeldinkaydirigubbakcemile3
kızlar cok şükür halıme doktorum da aynı seyı dedı fılm koyu cıkmıs hata olabılır dedı bakalım 3 ay klomen catlatma sonrada laparoskopı ınsallah gerek kalmaz ama yınede üzülüyorum elımde degıl esıme baktıkca aglayasım gelıyor bıde bgn o sedyedekı rezıllıgıme tabı ne demek kızlar sıze bıkez yapmıslar benımkı olmadı olmadı dıye bıkac kez rahmı dısarı al spekulumu tak cıkarttılar canımı bakalım hayırlsıı zaman ne gösterıcek
bıde bu karında sıvı görünmesı ıyı bısıy dımı gecıs oldugunu gösterıyor
ebrarım sabah duayı okudum cnm söylemeyı unuttum allah kabuletsın
gökcem bıtanem cok sevındım cnm ınsallah yrn saglıcakla kucagına alırsın cnm bızede dua et olurmu öptüm senı
hoşgeldin canım aramıza tamda olman gereken yerdesin
burda herkes senin gibi anne olmak istiyo kimimiz bu hayale kavuştu kimimizde sabırla bekliyo olması gereken zamanı ama bişey vardı Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyo bunu bil canım
korkunun ecele faydası yok malesef eğer adetlerin düzenliyse silikte olsa bişeyler çıkar belki hiç yoktan bu kadar düşünmemiş olursun benim 6 ay sonra oldu canım senin daha çok yeni burda 15 yıl bekleyen var o yüzden yüreğini ferah tut canım
biraz uzun yazdım ama kuauruma bakmazsın artık
hoşgeldin derinim naslsn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?