Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

baya iyiyim cnm saolasınn

neyse şekerler ben çıkıyorum hepinize iyigeceler gökçem seninde sağlıklı doğum yapmanı temenni eder dua ederim bye canlar

hoşbulduk.allahım kimseyi çok bekletmesin.hele uzun süredir bekleyenleri hiç bekletmesin.

tugcalım sonucum ıyımı sayılır tatlım sence sende haklısın bunada şükür laproskopıden önce bıkez daha cektırıcem kararlıyım anestezıyle ama busefer umarım gerek kalmaz hepımız mutlu oluruz
bıde bızım catımızmı dar bukadar acı cektık cnm anlamadım gıttı benım esımde aynı sekılde delırmıs cıktım bıdaha senı getırmıcem ıstemıyorum dedı sana bııy olsa ben neyapıcaktım dıye gözlerı doldu cnm neler yasıyoruz rabbım hepsını unutturur ınsallah

Son düzenleme:
öncelikle aramıza hoşgeldin canım benimde adetime 2 gün var hiç gebeliğim olmadı ama bbu ay göğüslerde acıma ve dediğin gbi çatlama var sık idrara çkyorum anlamadm valla

canım benimde adetime 4.5 gün var ama bugün pembe renkte bir sıvı geldi hayırlısı

derincim ben grıp tım ya dün gece çok hastalandım eşimde yoktu burda sabaha kadar uyuyamadım öğleye doğru gittik saat6 ya doğru geldik eve dinlendim biraz bide size bakayım dedim

derinim sana da geçmiş olsun canım kusura bakma canım çok kalabalığız....
yok anacım ne kusuru bende yetişmeye çalışıyom herkese yazamadım bile valla...
hoşbulduk.allahım kimseyi çok bekletmesin.hele uzun süredir bekleyenleri hiç bekletmesin.

inşallah canım yaa.belkide yazdın ama görmedim ben.kaç yıldır bekliyosun..

SEVTUNUMMMM niye yazmıyon canımmm ordada mısın...

burdayım canım ya arkadaşım var kaç senedir bebesi olmuyo eşi kalp krizi geçirmiş pil takmışlar böbrekleri bitmiş diyalize giriyomuş arkadaşında kalpinde sorun çıkmış eşine böbregini vericekmiş bebekte istiyo garibim onunla konuyşuyom teselli ediyom yani burdayım sizleride okuyom kusura bakmayım yazamazsa çok üzgün garibim kaynansıylada sorunları var yani ailesiyle başı belada kız çok üzüldüm haline dertleniyo garibim ne yapsın gelicem birazdan ben burdayım ama gene:teselli::teselli::teselli:

kızlar ben müsadenızı ıstıyorum gıdım uyum bıraz kendınıze ıyı bakın cvp yazamadıgım olduysa kusurabakmayın bgnlük mazur görün öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

boncugum gecmiş olsun öncelikle

bende senin gibi cok acı cektim dün sana anlatıpta seni korkutmak istemedim ama dogum yaptım zannettim sanki aglayarak cektirdim dr bana ayagını geri cek dedi düşün acıdan ayagımı hissedemedim cok acıydı benimki şimdi bendende tekrar istiyceklermiş 1 bucuk yıllık rahim filmini istemiyolarmış bende en cok onu düşünüyom RABBİM bu acılarımızın sonunda meleklerimizi gönderir İNŞALLAH AMİN

birinin acık olmasıda cok güzel sevindim canım bence sen üc ay dene tedavini ol ondan sonra olmassa tekrar cektir cünkü tugcenin dediyide dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…