Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya bilmiyomki cnm..biri daha demişti hazır al yaptırma diye...
bizim küçük odanın bi duvarı gömme zaten çok güzle oturcak oraya ne alırsam...
tepehomdan kaça aldınız cnm sorması ayıp..

cano 360 tlye hemide taksitle
çok büyük değil ama hoş
zaten resim çekicem tüm evime msnden gösteririm inşallah

yok abla bitmedi işlerim salonu bitirdim şimdi sabahtan beri yapıyom bitmedi ya

banyom kaldı onuda yapım klozet takımlarını atım tam olacak vc yarın yıkarım artık

eşimde kızıyo kac gündür bu ne yaaa tamam dedim bugün son dedim yarından sonra senleyimmmmsempatiksalakcinni

cano 360 tlye hemide taksitle
çok büyük değil ama hoş
zaten resim çekicem tüm evime msnden gösteririm inşallah

aa süpermiş kıss.çek göriyim cidden merak ettim.çok büyük lazım degill ama küçük de olmaz..kociş ayakkabıcı olunca ayakkabı da çok oluyo haliyle:)küçük odada kutularla yıgılı duruyolar ya isinirm kalkıyo..şimdi bu odaya bide çekyat laıcaz kışı burda geçiricem cano heryeri yakamam dogalgazdan tasarruf edicem bu sene.

ebrar hoşgeldin hayırlı olsun mobilyanız evde bu tür değişiklikler güzel oluyo değilmi?biz hanımlar seviyoruz özellikle.benim evim çok küçük o yüzden evlendiğimizde ne nerdeyse hala orda hiçbişeyi kımıldatamıyoruz inşallah önce evi değiştiririzde sonra eşyalar

evet cnm ya eşin haklı sen çok da yordun kendini..az otur nefes al yafff.

ayyyyyy abla bende cekecem evin resimlerini yeni temizlikte yaptım yasempatiksalakcinni bende meseneden gösterişim kızlara yapalım öyle ya ben merak ediyom herkesin evini

ya ben şimdi emarda o kutunun içine mi gircem
hiç çektirmedim daha önce
saatimde geliyo ha
ayy valla bende boynum için sırf oraya giricem diye istemiyorum
ben nefes alamam orda allah yardımcın olsun canım
ben geldim abla hoşgeldin kolay gelsin işler yogun hayırlı olsun güle güle kullanın tv ünitesini

saol canım bende gittin sandım
daha iyileri sizin olsun
aslında tam tv ünitesi değil kitaplık artı tv koyulcak raf
benim oda küçük üniteler olmadı daha doğrusu olurda misafir geldiğinde köşe takımı yatak olmuycaktı ünite alsaydık dönmeli olduğu için kurtarmıyodu bizde bişeyler uydurduk duvara :))
biraz karışık oldu ama idare edin yoruldum zaten kuzum

kardeloşum korkma canım ya..ben hiç çektirmedim gerçi de bilmiyom yani..ama korkulacak bişey olmaz be canım koluna çekilmicek mi sadece?

ya sen biraz abarttın sanki bu temizlik işini aleyna yaaaa:dilcikar:

derin kahve köpüyüde güzelmiş kızzzzz yakışır güzel bacımaaaaaaaa

sagol cnm bnm o senin güzelligin kıs..onu boyucam heralde cnm kesin olarak...bal rengi pek deigştimicek çünkü...

ay kızlar bayıldım yagmura yaaa...camı açtım mis gibi koktu..ama resmen kar kokusu var havada..

kardelen gecmiş olsun bacım kolundanmı cekiliyon

babam cekildi bişe yok kolay gecti dedi ama bilmiyom tabi şimdi yaşlılkar bizden iyi

bende o şeyin içini cok merak ediyom

kardeloşum korkma canım ya..ben hiç çektirmedim gerçi de bilmiyom yani..ama korkulacak bişey olmaz be canım koluna çekilmicek mi sadece?

boyun fıtığına bakılcana göre koluma değil,bilmiyom ki,şurda oturmaktan mı oldu acaba?
gerçi olsa benim herife olur,12 saat pc başında çalışmak zorunda adamcezim.-tatlicadiarzu-

bu arada gidip gidip geliyorum battaniyenin altındna çıkınca çok üşüyorumda sempatiksalakcinni

benim saçlar şu an bal köpüğü gibi bişi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…