Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bi güle güle dersiniz diye bekledim cevapsız bırakmıyım diye ama neyse..iyi geceler tekrar.hoşçakalın.

olmazmı kız siz benim selamımı almadınız kli hıh şaka şaka kız işim cok salonun yerlerini sildim şimdi yarın misafirim var
9 aydr istyrz cnm hayrlısı
ay daha cok erken ama sen hamilesin galiba baksana kusmalar faln hayırlı olsun canım RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH hamilesindir
aynen öyle canım bendfe senin gibi narkossuz yatmmam abiiio masaya
evey şekerim banada selam vermedin hıhhhhhh küsüm size
canım ya varya senden cok ümitliydim İNŞALLAH bu aya olur ne diyceymi bilemiyom şimdi

RABBİM yardımcımız olsun İNŞALLAH

aynen öyle cok şanslısın

derinim kız sacını boyuyomuşsun bende yakında boyadım lav ateşi kolestonun eşim beyendi ama benim cok hoşuma gitmtedi

seninki sarı biraz koyuluk sana daha cok yakışır eminim

sagol aleynacım..olmadı ama saglık olsun..aksine vallaha çok rahatladım canım..varmı yokmu diye düşünmek beni çok sinirlendiriyo çünkü çok geriliyorum...şimdi en azından rahat davranırım...

kaçtım kıslar .

kızz derin gidiyonmu ben alıntıları yazıyodum

hadi güle güle canım iyi geceleropuyorumnanaktan

cok takma kafaya zaten sen cok takmıyon en iyisinide yapıyon canım kardeşim

derinim kız sacını boyuyomuşsun bende yakında boyadım lav ateşi kolestonun eşim beyendi ama benim cok hoşuma gitmtedi

seninki sarı biraz koyuluk sana daha cok yakışır eminim

evet canım yarın boyamak istiyorum fikrim değişmezse:))
şimdi çok sarı oldu..koyu yapıcam ama çok degil..
lav ateşimi aboo o ne kısss alev alev oldun desene yakacan adamıkaydirigubbakcemile3güle güle kullan canım.beyaz tenliysen çok ykaışmıştır eminim..bende degişikligi seviyorum..röfleye dönene kadar bi hal olmuştum gerçi ama neyse:)

dediydim amaaaaa:gitme:
he gördüm cnm az naz yapayım dedim hemen yazmadınız ya ondan küstümkaydirigubbakcemile3öptüm kardeloşum.
kızz derin gidiyonmu ben alıntıları yazıyodum

hadi güle güle canım iyi geceleropuyorumnanaktan

cok takma kafaya zaten sen cok takmıyon en iyisinide yapıyon canım kardeşim

gidiyom taklım ya uykum geldi biraz..erken yatam artık...bi rahatlama geldi şimdi uyurum hemen:)
evet tkamıyom kafaya vallaha...sadece adet dönemlerinde sıkıntım oluyo biraz.hep geciktigi için belirsizlik oluyo.ama iyiyim yani şimdi süperim.Şeniz

bende lav kızılına boyicam,herifim başka renk istemiyo,çok yakışıyomuş kızıl bana.:kedi:naniknanik

derinim sorma adam cayır cayır yanıyo aklinialirimsmileyaktım kavurdum adamı kaydirigubbakcemile3

beyaz tenliyim canım ama kaşlarım siyah ya biraz o hoşuma gitmedi cok artaya cıktıular

ayyyyyyyyy kardelen adamın neyi beyeniyosa onu yap şekerim

benimkide sever aslında kızılıda nedense kahve tonlarından gidiyom evlendiyimden beri

bende lav kızılına boyicam,herifim başka renk istemiyo,çok yakışıyomuş kızıl bana.:kedi:naniknanik
:asigim:aşıklar siziii benim adam da sarıdan dönme diyo ama olsun..seviyo o her rengi ama en çok sarıyı.
derinim sorma adam cayır cayır yanıyo aklinialirimsmileyaktım kavurdum adamı kaydirigubbakcemile3

beyaz tenliyim canım ama kaşlarım siyah ya biraz o hoşuma gitmedi cok artaya cıktıular

olsun cnm ya kızılda koyu renk kaş sırıtmaz...iyi duruyodur bence...oraya takıntı yaparsan daha çok gözüne batar...kızılı bende yapmıştım .ay bi gidemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…