Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen sacımın rengi avatarımdaki kız gibi oldu şimdi dikkatimi cekti koyu renk ya sacım bu kadar actı

ooo,benim saçımda koyu ama bana baya kızıl olaraktan giriyo,nasıl oluyosa,herkezde şaşırıyo bu duruma.
seninkide güzel renk olmuş aslında,kız gibiyse,ama illa kızıl istersen,üstüne tekrar boya.

selam canlarım ben geldim
bugün çok yoğundu yaa
oturma odama kitaplık artı tv ünitesi tarzı bişey yaptırdım hazır bulamadık odam küçük olduğu için yaptırdım neyse cumartesi gelicekti .biz bugün tüm gün dışardaydık eve geldiğimiz 7ydi .sonra bitelefon getiriyoruz diye .sonra geldiler takıldı filan saat oldu 11 .hala tam yerleştiremedik kitapları filan yarın koyucam sadece bugün tozunu aldım .tvyi filan koyduk .bizim evde kablo derdi çok kociş meraklı maşallah onlarla uğraştı filan banada habire bi iş verdi yani kısacası gelemedim aklım burdaydı .gerçi kardeloş haber vermiştir size .
neyse canlarım uzattım sizler nasılsınız özledim yaa
derinim test negatifmiş boşver takma ya rahat rahat ilaçlarını içde iyileş .iyi ettin yaptırmakla için rahatlamıştır
kardeloş geçmiş olsun kuzu sende emara gidecekmişsin hadi hayırlı sonuç alırsın inşallah

derinim nereye yaa azcık konuşalım beee
kardeloşum bitmedi kuzum ya asıl iş yarın :hulya:

canım güle güle kullanın kitaplıgınız..bende ayakkabılık yaptırıcam küçük odaya kısmetse...
kociş çalıştırdı seni desene:))
evet yaptım cano bin kere aynısını dedim sıkılmayın ama inan çokkkk rahatladım çok..

buarada yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler kaydirigubbakcemile5

bugece baya kalabalıkmışsınız
alıntı yapamıyorum çok kaynatmışsınız valla kızlar

ya noluyo ebrarım bi ikimiz yazıyoz..kızlar ya yatacaktım bak sizin için kaldım gelin az daha konuşak beeee.

cano saol
bişey diyimmi hiç yaptırma hazır al daha iyi
biz ayakkabılığı tepehome var ordan aldık çok güzel hemide uygun
ohh cano sen rahatsan bende rahatım üzülme yeterki olumunekankayizsmile

cano saol
bişey diyimmi hiç yaptırma hazır al daha iyi
biz ayakkabılığı tepehome var ordan aldık çok güzel hemide uygun
ohh cano sen rahatsan bende rahatım üzülme yeterki olumunekankayizsmile

ya bilmiyomki cnm..biri daha demişti hazır al yaptırma diye...
bizim küçük odanın bi duvarı gömme zaten çok güzle oturcak oraya ne alırsam...
tepehomdan kaça aldınız cnm sorması ayıp..

tamam derinim sen ısıt sütünü balım ben burdayım
topicde nöbet sırası bende kaydirigubbakcemile3

ya ben şimdi emarda o kutunun içine mi gircem
hiç çektirmedim daha önce
saatimde geliyo ha

derincim bende o kahve köpüğüne bayılıyomda,herif tutturdu kızıl diye.

kızılda güzel ama kızıldan sonra istedigin renge çok zor dönüyosun canım..o yüzden ben bikaç defa yaptım şimdi uzak duruyorum..çünkü o kızıl yüzünden hala daha 3 yıl oldu eski röflem yerine gelmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…