- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben sabaha kadar burdayım kaydirigubbakcemile3
herhalde 6 ya kadar dayanabilirim hep öyle oluyo kaydirigubbakcemile3
boyun fıtığına bakılcana göre koluma değil,bilmiyom ki,şurda oturmaktan mı oldu acaba?
gerçi olsa benim herife olur,12 saat pc başında çalışmak zorunda adamcezim.-tatlicadiarzu-
:umursamaz:ben sana küsüm ki.:umursamaz:
ooo sen köklü yaptın galiba ben artık bayrama yaa şimdi zaten omzum filan ağrıyo fenayım yine .güle güşle kirlet tatlımyok abla bitmedi işlerim salonu bitirdim şimdi sabahtan beri yapıyom bitmedi ya
banyom kaldı onuda yapım klozet takımlarını atım tam olacak vc yarın yıkarım artık
eşimde kızıyo kac gündür bu ne yaaa tamam dedim bugün son dedim yarından sonra senleyimmmmsempatiksalakcinni
bence çok iyi düşünmüşsün bende salonu kapatıcam çok büyük salonum zaten zor ısıtıyodumaa süpermiş kıss.çek göriyim cidden merak ettim.çok büyük lazım degill ama küçük de olmaz..kociş ayakkabıcı olunca ayakkabı da çok oluyo haliyle:)küçük odada kutularla yıgılı duruyolar ya isinirm kalkıyo..şimdi bu odaya bide çekyat laıcaz kışı burda geçiricem cano heryeri yakamam dogalgazdan tasarruf edicem bu sene.
saol tatlım daha iyileri sizin olsunebrar hoşgeldin hayırlı olsun mobilyanız evde bu tür değişiklikler güzel oluyo değilmi?biz hanımlar seviyoruz özellikle.benim evim çok küçük o yüzden evlendiğimizde ne nerdeyse hala orda hiçbişeyi kımıldatamıyoruz inşallah önce evi değiştiririzde sonra eşyalar
ayyyyyy abla bende cekecem evin resimlerini yeni temizlikte yaptım yasempatiksalakcinni bende meseneden gösterişim kızlara yapalım öyle ya ben merak ediyom herkesin evini
kızz Allah senii...ben normal film çekildim cnm yıllar önce boynum için..öyle çıktı ortaya yani fıtık...daha dogrusu fıtıktan bahsetti o zaman olabilirsin dedi ama bende damar gerilmesi oluyomuş..bi damar var o kaskatı oluyomuş..bide boyun kemigimde egrilik var karışık benim biraz yani.
ayşe hoşgeldin nassın bacımŞeniz
aaaaaaaaaaa neden kiiiiiiii :1shok:
sebebi yok,derinin dediği gibi küsme günümdeyim,illa küsmem gerek,kocama küsim dedim,geldi gönlümü aldı,bende seni buldum.sempatiksalakcinni
hee iii o zemenn bende gönlünü alam gel öpemmm şölee biii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?