Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin ebroşum naber datlum seninde cuman mubarek olsun
selinacım ben içmeyimbacım zate yeterince kilo almışım veremiyom da sen ye afiyet olsun
verirsin canım merak etme hele kızın bi ayaklansın arkasında koşarken erir gidersin.saol canım tşk ederim.
ebrar_53+ GokceRana23 kardelen49+ SeLiNa23+ kardelenbhr+ sevtun2+ b
selammm kıslar duaya yetiştimmm
selam canım hoşgeldin
selinacım biz bu ay aşılama deniyoruz canım
allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş çok bekletmeden gelsin bebişiniz.
kardelenbhr ebrar_53+ lagrima kardelen5233 GokceRana23 SeLiNa23 sevtun2
hayırlı cumalar arkadaşlar
Bende şehitlerimizi rahmetle anıyorum Allah onlardan razı olsun
hayırlı cumalar canım hoşgeldin
amin rabbim inş duru arkadaşımıza katından hayırlı evlatlar la sevindirsin.

çanakkale zaferimizi kutlayıp şehitlerimizi rahmetle anıyorum

geçmişe çok bakamıycam duayı hazırlamam gerek
evet,bende unutmuşum,bende kutlıcaktım.
bizim için kanlarını döken şehitlerimizin şefaatlerine nail eylesin rabbim inşallah.
onlara layık nesiller olabilmeyi,nesiller yetiştirebilmeyi nasib etsin ALLAHIM.
ayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
ben artık tekrar zayıflama diyetine döndüm şekerim,yiyemiyorum kek.
evet,ne tatlı gülüyolar,geçen 4 aylık bi bebek vardı,arkadaş sayılır annesi,azcık bakmam gerekti,ay nazar değdircem diye bıraktım,elleiyom,kahkaha atıyo zilli,ne de tatlı gülüğyo maşallah.
ebrar_53+ GokceRana23 kardelen49+ SeLiNa23+ kardelenbhr+ sevtun2+ b
selammm kıslar duaya yetiştimmm
selam iksir.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah ALLAHım sen gönüllerimizin muradını ver inşallah

dualara tüm kalbimle amin diyorum
allahım arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah
hepinizden mevlam razı olsun hanımlar

amin aminn rabbim nanelişeker ve anatolia arkadaşlarımıza katından hayırlı evlatlar la sevindirsin.hasretlerini dindirsin.aminn

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelenbhr+ SeLiNa23+ kardelen5233+ lagrima+ GokceRana23+ kardelen49+ elixsir+

MAŞALLAH KALABALIĞIZ

eliksircim sende hoşgeldin canım
kızlar kociş geliyo öglen yemege kalkam bi yemek hazırlıyam dönerim sonra:) kib

h.b kıslar nasılsınızz sağolun

ablacım aminnnnnnnnn diyorum tüm kalbimlee arkadaşlarıma ALLAHIM tez zamanda nasip etsin inş

amin amin amin.
rabbbim tutişimize,adurumuza ve naneli şeker arkadaşımıza hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib etsin ejn kısa zamanda inşallah.

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GÜNEYCANAN........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
YEŞİM.............1 YIL
SELİNA............11 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)okundu

Son düzenleme:

AMİNN.. Rabbim Durumuz için dualarımızı kabul etsin...

abla benim 11 ay oldu düzenliyorsan diye söyliyeyim dedim.

AMİN. Rabbim Nanelişeker arkadaşımız için okuduğumuz dualarımızı kabul etsin.

Amin.. Rabbim arkadaşımız ANATOLİAMIZ için okuduğumuz dualarımızı kabul etsin...

kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.

oley ben geldim çok şükür okadar badireleri atlatım geldim hayde namaza didim yolladım gitti bende başına oturdum bu arada çanakkale zaferim kutlu olsun bende diyorum bir şey var ama:44::44::44::44:bu arada canlarım dün okadar alıntı yaptım yollucam olmadı silinmi mikrop şeyokadar yazdım onamı yanıyım okadar ellerim yoruldu yavrunun korkusundan beni yakalıcak diye onamı yanıyım:18::18::18::18:neyse bende 2 kere yazdım olmadı bıraktım artık

bu arada garibim çilekeşim inan sana okadar güzel şeyler yazdımki malesef silindi yazdıklarım:

canım inan hayat üzülmeye sıkılmaya deymiyo ben okadar yıprandımki bir anlatsam yemin olsun burdakiler gözyaşlarıyla okurlar tek öneli olan kendinsin canım bunu unutma yoksa taka taka benim gibi kafayı yersin inanilşk evlendim üstüme bir borç yıgıldı sonra onu öde elti illetiyle kayananayla ugraş sülaleside cabası sonra hamile kaldım bebegimi 5 ay boyunca taşıdım düşük ihtimalim oldugu halde kimse kapımı acmadı kaynanama herseferinde dedim anne evin işi var diye hep dedi evinemi ettiler yapma olur biter anlıcagın garip sevtun tek kaldı dogum yaptım bir eziyet çektim eltim olsun anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sonra hamile kalamadım 7 sene eltim benden önce kaldı laf yemelerim cabası anlatsam o küçük dilinizi yutarsınız dersinizki allahım bukadarmı kötü olur insantedavi süresinde bebek saibi olamadım doktor her seferinde olucak vs dedi durdu olmayınca olmuyo canım be o seccadelerin dili olsa konussa allah ve kul arasında kalır bunlar ama okadar agladımki eşimle dalga geçenlermi benle dalga geçenlermi aman bunu bırak bunu rahimi çürümüş yok efendim bu her ay hamile kalan diyenlermi sakat sın bebegi tutamıyosun dieynlermi bebegini sen öldrüdün diyenlermi bu döl tutamıyo bunun gibi sakatı şişkoyu nerden buldun hep kilolu diyenlermi canımı nasıl yaktı biliyomusun bebek görmeye gidipte ellerime çocugu bile vermeyenlermi aman eline verme nazarı deger diyenlermi hiç unutmuyorum kıskançlıkla suçlandım ben biliyomusun her namazda dua ederdim rabbim önce ablama ver sonra bana onun yaşı var derdim hep yaradan biliyoya ama eşi beni kıskançlıkla suçladı ben agladım hamile diye dediginde içimden dedimki rabbim dualarımı kabul ettim ablam hamile diye çok sevindim agladım adam kıskançlıkla suçladı beni allahım kim benim hakkımda ne düşünüyosa iyi bin katını ver benim hakkımda kötü düşünenide onbin katını ver derim hep her namazda dualarımı edrim rabbim benim gibi garibi sevindirdin benim gibi olan garipleride sevindir derim dedigi gibi ebraraın o seneler yokmu ah seneler eltim dogurdu millet taktı kafaya beni kaynanam yüzüme dediki şakasına sen döl tutma seni şutlarım babanın evine dedi okadar agırıma gittiki şaka dedim dedi ama bileem yani günahınıda alamam hamile kaldım düştü bebegim nazara geldi bir komşu demişki işşallah karnındaki geberirde evlat sahibi olamaz demiş kapı kapı doktor doktor gezde çaçuk yüzü göstermesin yaradan dedni benim suratıma hemde en yakınım ben ne yapayım rabbimden başka kimimiz var demi kendimizden vazgeçtikte ah o eşler yokmu eşler eşim benim yanımda kimseyi sevmez 2 oglumda çok agladı garibim dedim okadar avazım çıktıgı kadar aglayasım varki dedim ban kaldırdı çık yataga agzına yastıgı sok bagıra bagıra agla dedi o neden deyince ben öyle yaptm dedi okadar agladıkki sorma gitsin hamile kalamıyanın bir derdi hamile kalaıpta yarı yolda bebegini kaybedendenlerin bir derdi var okadar acıki deyme gitsin yarama bak ben hamile kalamasaydım ben kalamzdım yaradan istedikten sonra neler oluyo bilemezsin göççenin dedigi gibi bak garibim ne badireler atlattı ondan pay biç yaradan rabbim yumurtaya can veriyo neden senin bedenine can vermesin herşeyin bir sebebi var canım bunu sakın unutmayasın rabbimden umut kesme canım gücüne gider bak ben dedim 7 senede bir hamile kalıyorum dedim hep ama bak yaradan 1 seferde yolladı bebegimi ah canım tek hamile kalmakla iş bitmiyoki okadar stresli oluyoki insan ben mesela rabbim bilir sonumu benim dikişinde garantisi yok ya tutmazsa bir daha anne olamıcam ben üzülme kardeşim yaradan ol derse olur bir dogumu durdurumazsın birde ölümü bunu asla unutma seni okadar iyi anlıyorumki inan hepsini yaşadım ben kiloyuda kafana takma ne kilolular hamile kalıyo farzet rabbim seni sınava tutmuş bak bu sınavdan 100 alıcan ben buna inanıyorum kendin için degilsede eşin için dayan bebegim benim ben çünkü çok yıprandıgımda eşim dediki kendin için olmasada benim için dayan dedi bende öle yapıyorum tez zamanda yaradanım annlik gibi kutsal duyguyu yaşatsın işşallah hepinize

hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…