- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
hoşgeldin süngercim sanada hayırlı cumalar
canımcım,çok geçmiş olsunEBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
kardelen cimbence banu dada dr muhtemel tarihi söylemiştir,ama takipte daha erken gelişirse,adetin erken günlerinde yapacaktır illaki,ben öyle düşündüm en azındanbanucum geçmiş olsun ben bugün doktora sordum adetin 20. günü aşılama olurmu diye hayır olmaz dedi çok geç ve adetin 20. günü aşılamalar yumurtlama sorunu olanlarda yapılır dedi canım
hamile olabilirsin,kan testi ver bence.arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldı.4 yıllık evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz artık.Yeni başladık.Size bir sorum olcak.Adetten sonra hamile kalma ihtimali varmıdır?normalde 26 bilemedin 27. gün aralıklarla adet olurdum.tam adetim geçikti dedim.29.gün adet oldum(( Hüsrana uğradım.adetim 3 gün sürdü.Birden kesildi.Adet olmadan önce mide bulantım vardı.Buaralar bile sabah kalktığımda midem bulanıyor.Sizce neden?Şimdiden teşekkür ederim..:44:
canımcım,bu aralar iyi haber verme zamanım değil ki,daha yeni apdestlendim hemide,döllenme bile çok uzak bi ihtimalevet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekilde
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat et
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletme
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulur
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yorma
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürler
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimi
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artık
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olur
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ahhhhhh ahhh,sen niye ağlamaya başladın gene yaaa,dövcem seni,hem bana söz verdiğin şeyide göndermemişin zaten,ağlarsan böyle oluabla nanelı ve durununkı okundu sırayla okudugum ıcın yanı anatolıanınkı kaldı bende bugun banyo yapamadım yarın yapıcam sen bu haftaya da benı yazabılırsın olurmu balım
gecmıs olsun cnım allah korumuş valla
kızlar herkesı teker teker okudum ama kendımde yazacak gucu bulamıyorum banada oldu olan su an durumumu herkes tahmın edıyordur aglamaktan şiş gozler vs herkesın yasadıgı durumlar ıste lagrımanın yazısını okuduktan sonra ıyıce dagıldım neyse kuzular kusuruma bakmayın bıseyler demeyı ve kendımı avutmayı cok ısterdım ama bogazım hıckırıklarımı tutmaktan acıyor allaha emanet olun ıyı gecelr
gözün aydın,değerin çok düşük değil,tam normal seviyelerinde gibi görünüyo.size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
benim dr um,değer 24 olduğu halde 25, günümde nasıl sevinmişti,benim kadar sevindiğini hissetmiştim,ama yükselmediğindede sanki kendi bebeği tehlikede gibi üzülmüştü.yok kız daha 11.ci günüm bitti.tarihim 2 nisan.herhalde yumurtluyom ondan ağrıdı sanırım.çok keskin sancılardı ama.hayırlısı.
reglin geçmediği için değerin böyle çıkmış ama bence çok düşük değil.yumurtlamadan 1 hafta sonra 50 çıkar.yumurtlama olduğun güne göre öyle çıkmıştır geç yumurtlamışsındır.dr un olumlu şeyler diyeceğine daha bişey yokken sizi kuşkulandırmış.bence başka bir dr bul.her huylandığını pat diye söylerse dr sen kafana taktıklarınla strese girersin.gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inş.
mesela birsoş,çok düşüktü değeri,ben kendimden hesapla,çok düşük değeri,yürümez bu hamilelik demiştim ama,maşallah emre miz utandırdı bizi.valla canım hiiçç stres yapma.çünkü hangi gün yumurtladığını bilemezsin düzenli yumurta takibi yaptırdınmı bu ay? yumurtlama olduktan sonra spermin tutunup gitmesi fln nerden baksan 3-4 gün.ondan sora kanda bhcg değeri yükselmeye başlar.buda standart değer yumurtlamadan 1 hafta sonrası 50 dir.100-150 diye yükselir senin daha günün geçmemiş bile.ben bu sitede regl günü iken tahlil yaptırıp 30 lu 40lı sonuçlarla hala sağlıklı hamilelik geçiren insanlarda gördüm.boşuna stres yaparsın işte o zaman değerleri kendin etkilersin.takma kafana.eminim yükselicektir.
boşuna mı maaş istiyo aleyna cım,yetiştiriyo kendini.MAŞALLAH kız cok bilgilisin bu konularda kardeleni aratmıyosun
sana özel mesaj attım canım bi bak istersen
ne biliyon,belki sperm yumurtlama gününe kadar yaşıcak orda,rabbimin elinde değil mi kiinsallah selınam bgne kadar olmadı ya oyüzden benım ümıtszlıgım asılama yada tüple olucak sankı bakalım hayırlısı artık
ah aleynam onlar sanslılar bacım nerde bızde o sansdedıgın gıbı ALLAHIN işi
ıyıyız cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
kuzum bı seferde oluyoda o bı seferde ovülasyon günüm degıldıkıhayırlısı bakalım
ah ebusum arada oluyor cnm sabrımızın bıttıgı anlar sanırım sonra ınancımız Allahımız gelıyor aklımıza duruluyoruz bıara ama bırakmıyor ıste ıcımızde heran patlamaya hazır bı volkan gıbı Allah sabır versın güç versın dayanma gücü versın göndersın ınsallah bebişlerımızı artıksende güçlü ol sanslarını zorla bacım ben sana hep dıyorum ıkna et esını pes etme belkıde RABBIM senın bı adımını beklıyor hersey vesıle degılmı son bıkez daha at adımını bak nasıl güzel olucak hersey
Benımde umudum var hiçbirsey olmazsa tüple vesıle olur ınsallah dıyorum beklıyorum sabırla hayırlısı herseyın
sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne
ınsallah derınım ınsallah RABBIM sınıyor bızı ınsalah hepımız mutlu oluruz en kısa zamanda
bırsenım nasılsın cnm hıc gelmeyenler derken hamıslerdenmı demek ıstedın sılıceklerım var zatende ya gelırlerse dıye bekletıyorum ama onlar ıcın o lısteye gırmek önemlı degıl zaten pazara kadar bekleyıp sılcem cnm
ah kayram daha dün konustuk senınle güçlü olmak zorundayız aglama lütfenbak cok az kaldı senın müjde vermene ben cok ınanıyorum cok ümıtlıyım senın adına
hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
canım ya her zamanın ayrı bir sevinci ve sıkıntısı var tabiki.bende çocuğum olsun diye çok istiyorum ama aklımın bi kenarınada geliyi diyorum ki ya sonra çocuk büyüdükçe sıkıntıları artarsa huzursuz olursam ya kızarsam o çocuğa rabbim demezmi ne çabuk unuttun çocuk diye yalvardığın günleri.ah canım senin çocuğun var diye konuşmana hangimiz ne diyebiliriz.sende ilerisinin fikrini veriyorsun biz yaşayamadığımız için anlayamayız zorluğunu da güzelliğini de sen bize yol gösteriyorsun.asla ben kendi adıma yani senin fikirlerini öğrenmek yaşadıklarını bilmek isterim belki birgün bizde yaşıcaz çünkü.herşeyi göze almak lazım.çocuk çok güzel bişey ama kesinlikle bunu yaşamadığım halde bilebiliyorum ki çok büyük te bir sorumlulukk.ama yinede rabbim o güzelliği yaşatsın bilelim öğrenelim istiyorum.cümlemizin dualarını kabul etsin rabimm inş.hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
samyeli bitirmiş canım bende ekleyiverdimDURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15bitti
EBRAR......................15bitti
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10bitti
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
EBRAR........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10bitti
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti
günaydın canımmmGünaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar olsun.duaya katılmaya çalışcam işim çıkmazsa son anda.
Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.şehitlerimizin ruhu şaad olsun
sanada hayırlı cumalar canım ben iyiyim çok şükür.GokceRana23 SeLiNa23 kardelen5233 guneycanan kardelenbhr
Konu Etiketleri
hepinize hayırlı cumalarr İYİSİNİZDİR İNŞALLAH
meraba merabaa nasılsın canımmm.çalışmaların bitti mi kız.kızlar hepinize tekrar merhabalar ,
samyeli26,
SeLiNa23,
guneycanan+,
kardelen5233
geçmiş olsun canım gel ben pişirem mis gibi tarhana çorbası çakı gibi olursun sora.geçmiş olsun acil şifalarr..sağol canım hoşbuldum çok fena hastayım yaaaa nefes alamıyorum burnumdan ilaçta içemiyorum korkumdan nane limon kaynattım ama ne fayda işe yaramadı anam bacım yanımda değ,ilki bi çorba pişirsin
canımcım,çok geçmiş olsun
kardelen cimbence banu dada dr muhtemel tarihi söylemiştir,ama takipte daha erken gelişirse,adetin erken günlerinde yapacaktır illaki,ben öyle düşündüm en azından
hamile olabilirsin,kan testi ver bence.
canımcım,bu aralar iyi haber verme zamanım değil ki,daha yeni apdestlendim hemide,döllenme bile çok uzak bi ihtimal
bu aralar hayatımdaki en iyi haber,kocişimin balayı modunda olması
ahhhhhh ahhh,sen niye ağlamaya başladın gene yaaa,dövcem seni,hem bana söz verdiğin şeyide göndermemişin zaten,ağlarsan böyle olu
gözün aydın,değerin çok düşük değil,tam normal seviyelerinde gibi görünüyo.
dr lar 100 altlarında hep tedirgin davranıyolar,stres yapıp,kendini yıpratma.
benim dr um,değer 24 olduğu halde 25, günümde nasıl sevinmişti,benim kadar sevindiğini hissetmiştim,ama yükselmediğindede sanki kendi bebeği tehlikede gibi üzülmüştü.
mesela birsoş,çok düşüktü değeri,ben kendimden hesapla,çok düşük değeri,yürümez bu hamilelik demiştim ama,maşallah emre miz utandırdı bizi.
boşuna mı maaş istiyo aleyna cım,yetiştiriyo kendini.
maaş deyince,bugün ayın kaçı ki
ne biliyon,belki sperm yumurtlama gününe kadar yaşıcak orda,rabbimin elinde değil mi ki
üzülmek için sebep arıyosunuz kendinize,belki yumurtan erken gelişti,belki geç gelişcek,daha çalışcaksınız belki,nerden nasıl üzülsek diye,elinizde sebep ypokken sebep buluyosunuz kızlar,daha genceciksiniz,yapmayın bunu kendinize.
ah gökçe cim,çok haklısın,rabbim bizlerinde hasretlerini dindirsin artık,şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin.
elixsircim dünürüm bende geçen hafta senin de giremediğin zamandan bahsettim zaten kızma bu haftayı demedimkızma yaaaaaaaaaaaaaaa
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?