Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar üzgünüm benim yine çıkmam gerekiyo.yemek saati gelmiş.Duamıza canı yürekten aminnnnnn diyorum.arkadaşlarımıza ve cümlemize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin.çooook öptüm hepinizi Allah'a emanet...

hoşgeldin süngercim sanada hayırlı cumalar

sağol canım hoşbuldum çok fena hastayım yaaaa nefes alamıyorum burnumdan ilaçta içemiyorum korkumdan nane limon kaynattım ama ne fayda işe yaramadı anam bacım yanımda değ,ilki bi çorba pişirsin

canımcım,çok geçmiş olsun
banucum geçmiş olsun ben bugün doktora sordum adetin 20. günü aşılama olurmu diye hayır olmaz dedi çok geç ve adetin 20. günü aşılamalar yumurtlama sorunu olanlarda yapılır dedi canım
kardelen cimbence banu dada dr muhtemel tarihi söylemiştir,ama takipte daha erken gelişirse,adetin erken günlerinde yapacaktır illaki,ben öyle düşündüm en azından
hamile olabilirsin,kan testi ver bence.
canımcım,bu aralar iyi haber verme zamanım değil ki,daha yeni apdestlendim hemide,döllenme bile çok uzak bi ihtimal
bu aralar hayatımdaki en iyi haber,kocişimin balayı modunda olması
ahhhhhh ahhh,sen niye ağlamaya başladın gene yaaa,dövcem seni,hem bana söz verdiğin şeyide göndermemişin zaten,ağlarsan böyle olu
gözün aydın,değerin çok düşük değil,tam normal seviyelerinde gibi görünüyo.
dr lar 100 altlarında hep tedirgin davranıyolar,stres yapıp,kendini yıpratma.
benim dr um,değer 24 olduğu halde 25, günümde nasıl sevinmişti,benim kadar sevindiğini hissetmiştim,ama yükselmediğindede sanki kendi bebeği tehlikede gibi üzülmüştü.
mesela birsoş,çok düşüktü değeri,ben kendimden hesapla,çok düşük değeri,yürümez bu hamilelik demiştim ama,maşallah emre miz utandırdı bizi.
MAŞALLAH kız cok bilgilisin bu konularda kardeleni aratmıyosun

sana özel mesaj attım canım bi bak istersen
boşuna mı maaş istiyo aleyna cım,yetiştiriyo kendini.
maaş deyince,bugün ayın kaçı ki
ne biliyon,belki sperm yumurtlama gününe kadar yaşıcak orda,rabbimin elinde değil mi ki
üzülmek için sebep arıyosunuz kendinize,belki yumurtan erken gelişti,belki geç gelişcek,daha çalışcaksınız belki,nerden nasıl üzülsek diye,elinizde sebep ypokken sebep buluyosunuz kızlar,daha genceciksiniz,yapmayın bunu kendinize.

ah gökçe cim,çok haklısın,rabbim bizlerinde hasretlerini dindirsin artık,şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin.

canım ya her zamanın ayrı bir sevinci ve sıkıntısı var tabiki.bende çocuğum olsun diye çok istiyorum ama aklımın bi kenarınada geliyi diyorum ki ya sonra çocuk büyüdükçe sıkıntıları artarsa huzursuz olursam ya kızarsam o çocuğa rabbim demezmi ne çabuk unuttun çocuk diye yalvardığın günleri.ah canım senin çocuğun var diye konuşmana hangimiz ne diyebiliriz.sende ilerisinin fikrini veriyorsun biz yaşayamadığımız için anlayamayız zorluğunu da güzelliğini de sen bize yol gösteriyorsun.asla ben kendi adıma yani senin fikirlerini öğrenmek yaşadıklarını bilmek isterim belki birgün bizde yaşıcaz çünkü.herşeyi göze almak lazım.çocuk çok güzel bişey ama kesinlikle bunu yaşamadığım halde bilebiliyorum ki çok büyük te bir sorumlulukk.ama yinede rabbim o güzelliği yaşatsın bilelim öğrenelim istiyorum.cümlemizin dualarını kabul etsin rabimm inş.

samyeli bitirmiş canım bende ekleyiverdim
Günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar olsun.duaya katılmaya çalışcam işim çıkmazsa son anda.

Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.şehitlerimizin ruhu şaad olsun
günaydın canımmm
GokceRana23 SeLiNa23 kardelen5233 guneycanan kardelenbhr
Konu Etiketleri
hepinize hayırlı cumalarr İYİSİNİZDİR İNŞALLAH
sanada hayırlı cumalar canım ben iyiyim çok şükür.
kızlar hepinize tekrar merhabalar ,
samyeli26,
SeLiNa23,
guneycanan+,
kardelen5233
meraba merabaa nasılsın canımmm.çalışmaların bitti mi kız.
sağol canım hoşbuldum çok fena hastayım yaaaa nefes alamıyorum burnumdan ilaçta içemiyorum korkumdan nane limon kaynattım ama ne fayda işe yaramadı anam bacım yanımda değ,ilki bi çorba pişirsin
geçmiş olsun canım gel ben pişirem mis gibi tarhana çorbası çakı gibi olursun sora.geçmiş olsun acil şifalarr..

korkma kız daha gelmedi maaş günü.hoşgeldin canım nasılsın?hayırlı cumalar

çanakkale zaferimizi kutlayıp şehitlerimizi rahmetle anıyorum

geçmişe çok bakamıycam duayı hazırlamam gerek

süngercim çok geçmiş olsun canım ıhlamur kaynatıp içmeyidde ihmal etme çabucak atlatırsın inş
selinacım inş sizde cocuk sahibi olursunuz herkez zor derdi büyüdükçe zorlaşacak derdi inanmazdım ama hakkaten öyle daha yolun ilk adımındayım bende sabah kalktıgımızla başlıyo önce karnını doyur sonra altını degiştir sonra kaka yaptımı yapmadımı die aklında tut sonra banyosu sonra kıyafetleri uyuyup uyandıgında terlemişmi terlememişmi testi yap:)gece olunca hadi zamanında uyusun uyumayınca evin dört bi odasında gezdir :) sonra bugün hava güzel dışarı çıksak mı diye düşünüp neyse gökce var gitmeyelim zaten yeni igleşti diyip eve hasip olmalar biliyorum bunlar en basitleri daha zor şeyler var :) hepsi büyüyüp evlenincede gecmeyecek neyseee rabbim saglıkla büyütmek nasip etsin dilerim hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız doya doya koklarsınız bebişlerinizi kızsanız bile sonra onun gülüşü ile moral bulursunuz inşşşşş

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15bitti
EBRAR......................15bitti
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10bitti
SAMYELİ.................10bitti
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
EBRAR........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
KARDELEN49........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10bitti
SAMYELİ....................10bitti
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti

hoşgeldin ebroşum naber datlum seninde cuman mubarek olsun
selinacım ben içmeyimbacım zate yeterince kilo almışım veremiyom da sen ye afiyet olsun

kardelenbhr ebrar_53+ lagrima kardelen5233 GokceRana23 SeLiNa23 sevtun2
hayırlı cumalar arkadaşlar
Bende şehitlerimizi rahmetle anıyorum Allah onlardan razı olsun

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

eliksircim sende hoşgeldin canım
kızlar kociş geliyo öglen yemege kalkam bi yemek hazırlıyam dönerim sonra:) kib

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah ALLAHım sen yardım et

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah ALLAHım sana sığındık senden istiyoruz arkadaşımıza yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…