insallah selınam bgne kadar olmadı ya oyüzden benım ümıtszlıgım asılama yada tüple olucak sankı bakalım hayırlısı artıkamin canım benim cümlemizinde inş.
bahar sıkıntısı mı bu ya canım bende de aynıydı.ama bugun iyiyim çok şükür.
hiç belli olmaz canım ya sevtunda bi sefer yaramazlık yapmıştı bak hamilezamanımız geldiyse neden olmasın.derslere kafayı yormuşken belki bi süpriz olur canım benim.en kısa zamanda müjde vermek nasip olsun sana inşşşş....
ah aleynam onlar sanslılar bacım nerde bızde o sansboncuk burdan bi arkadaş vardı oda 1 kere calışma olmus ve kız hamile kaldı şimdi oglu oldu belli olmaz canım İNŞALLAH sende verirsin bize bu güzel haberi
sayıya bakmıyo bu işler ALLAHIM ol demesine bakıyo canım
ıyıyız cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor hayatBoncugum,derinim,pelinim,deryacım,birsenim,kardelen49,kardelenbhrm,tugcem siz nasılsınız?Çok kalabalığız aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka kusura bakmayın canlar he garibimm cnm üzülme hayırlısıyla gelir inş bebişin canını sıkmamaya çalış olur mu?
Ben bişe daha söylicektim ama unuttumneysee aklıma gelirse yazarım artıkın...
kuzum bı seferde oluyoda o bı seferde ovülasyon günüm degıldıkısenin his yanlış çıktı zeyhraaaaaaaa
zaten bebek sadece bi seferle oluyo tatlım,yumurta spermi bi kere kaptı mı,bi daha açılmıyo zaten
:
ah ebusum arada oluyor cnm sabrımızın bıttıgı anlar sanırım sonra ınancımız Allahımız gelıyor aklımıza duruluyoruz bıara ama bırakmıyor ıste ıcımızde heran patlamaya hazır bı volkan gıbı Allah sabır versın güç versın dayanma gücü versın göndersın ınsallah bebişlerımızı artıkboncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
sagol paylasımın ıcın lagrımacımbaşka bir topikten aynen alıntı yaptım..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıneEBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
ınsallah derınım ınsallah RABBIM sınıyor bızı ınsalah hepımız mutlu oluruz en kısa zamandacanım iyilik nolsun..seni merak etmiştik ama sonradan aklıma geldi derslerine çalışıyodur dedim...neden sıktın canını öyle ya.rahat ol fıstıgım..bazen öyle oluyo sıkma canını...inş bebiş yakında gelirde tüm sıkıntıların yok olur gider onun haberinle
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
ah kayram daha dün konustuk senınle güçlü olmak zorundayız aglama lütfenkızlar herkesı teker teker okudum ama kendımde yazacak gucu bulamıyorum banada oldu olan su an durumumu herkes tahmın edıyordur aglamaktan şiş gozler vs herkesın yasadıgı durumlar ıste lagrımanın yazısını okuduktan sonra ıyıce dagıldım neyse kuzular kusuruma bakmayın bıseyler demeyı ve kendımı avutmayı cok ısterdım ama bogazım hıckırıklarımı tutmaktan acıyor allaha emanet olun ıyı gecelr
sungercim benim sitemim sadece beni suçsuz yere yargılaman oldu yani açıklamanı yapmışsın sonrada listede görmeyince ismini haketmediğim halde bazı şeyler yazmışsın bu benim ağırıma giden .keşke sadece açıklamanı yapıp bitirseydin haa ben onun üstüne sana kötü bir söz söylesem haklı olarak sitem edersin .ben hayatım boyunca kimseyi kırmadım emin ol .33 yaşındayım insanları incitmemek için hep kendimi incittim .bağışlamak filan nedemek yaa haşa haddimiz yok buna .biz arkadaşız bundan sonra böyle sorun olmasını istemem .eğer burda olmaya devam edersen beni daha iyi tanırsın elbet .
şuanda gerçekten kötüyüm yani bukonuyla alakalı değil ama içimde fırtınalar kopuyo benim derdim evlat hasreti butarz şeyleri kafama takmak istemiyorum .çünkü yeterince sorunum var canım .burda bulunma nedenim bu zaten yoksa ne işim var kkda .konuyu uzatmaya gerek yok sen katılmak istersen herzaman dua listesinde yer var sana tabi topicimizdede
hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15bitti
EBRAR......................15bitti
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
EBRAR........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
KARDELEN49........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti
GokceRana23 SeLiNa23 kardelen5233 guneycanan kardelenbhr
Konu Etiketleri
hepinize hayırlı cumalarr İYİSİNİZDİR İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?