Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın hayırlı cumalar olsun allah dualarımızı kabul etsin
ebrar ablacım birazdan okıycam ayetel kürsileri onu haber verim dedim ama sen okudu yazmışsın zaten
carsıya gidicem öğlende kuran okunacak bende giremem diye şimdi haber verim
duaya şimdiden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum gelebilirsen yine gelirim öpüyorum herkesi

insallah selınam bgne kadar olmadı ya oyüzden benım ümıtszlıgım asılama yada tüple olucak sankı bakalım hayırlısı artık

ah aleynam onlar sanslılar bacım nerde bızde o sansdedıgın gıbı ALLAHIN işi

ıyıyız cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat

senin his yanlış çıktı zeyhraaaaaaaa

zaten bebek sadece bi seferle oluyo tatlım,yumurta spermi bi kere kaptı mı,bi daha açılmıyo zaten

:
kuzum bı seferde oluyoda o bı seferde ovülasyon günüm degıldıkıhayırlısı bakalım

boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
ah ebusum arada oluyor cnm sabrımızın bıttıgı anlar sanırım sonra ınancımız Allahımız gelıyor aklımıza duruluyoruz bıara ama bırakmıyor ıste ıcımızde heran patlamaya hazır bı volkan gıbı Allah sabır versın güç versın dayanma gücü versın göndersın ınsallah bebişlerımızı artıksende güçlü ol sanslarını zorla bacım ben sana hep dıyorum ıkna et esını pes etme belkıde RABBIM senın bı adımını beklıyor hersey vesıle degılmı son bıkez daha at adımını bak nasıl güzel olucak hersey
Benımde umudum var hiçbirsey olmazsa tüple vesıle olur ınsallah dıyorum beklıyorum sabırla hayırlısı herseyın

sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne

ınsallah derınım ınsallah RABBIM sınıyor bızı ınsalah hepımız mutlu oluruz en kısa zamanda

boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan

bırsenım nasılsın cnm hıc gelmeyenler derken hamıslerdenmı demek ıstedın sılıceklerım var zatende ya gelırlerse dıye bekletıyorum ama onlar ıcın o lısteye gırmek önemlı degıl zaten pazara kadar bekleyıp sılcem cnm
ah kayram daha dün konustuk senınle güçlü olmak zorundayız aglama lütfenbak cok az kaldı senın müjde vermene ben cok ınanıyorum cok ümıtlıyım senın adına

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

Son düzenleme:

canım haklısın daha önemli sorunlar var konuşulacak uatmak istemiyorum dediğin gibi alınganlıklarımın da kusuruna bakma oluyo işte aslında kimseye yansıtmamak gerekir ama neyse benim adetim 3 gün geçti acaba diyorum merak ediyorum oldumu bu ay çatlatma iğnesini 18 m di dr yaptı dört yumurta var ama 2 si büyümüş dedi acaba işe yaradımı bilm,iyorum yarın test yapacam tabi bu günde olmazsam kısmet dua okunan arkadaşlarımın allah muradlarını versin şimdiden amin amin

elixsircim dünürüm bende geçen hafta senin de giremediğin zamandan bahsettim zaten kızma bu haftayı demedim kızma yaaaaaaaaaaaaaaa

derinsu teşekkürler düşüncelerin için ve arkadaşlığın için dediğini tutup bi numara isteyecem inşallah bi dahada olmazzz

günaydınn gğzel arkadaslarım hayırlı cumalar hepinize...

dua vakti giremedigim için şimdi girip AMİN demek istedim..Rabbim kabul eylesin dualarımızı...3 arkadasımızada vesile kılsın inşallah amin...

ebuşum gece yazdıklarını okudum cano evet kalamadım ben uykum gelmişti çünkü...bu arada tabisi seni çok seviyoruz ve hep dualarımdasın kuzum bunu unutma canım arkadasım

sunger rica ederim cnm...yanlış anlaşılmalar oluyo işte...ebrarımın hakkı çok geçiyor bize..Allahım onunda herkesin muradını versin...bu arada inş hamilesindir canım.

kızlarr altta görüyom sizi ama gidiyorum giyinip çıkayım geç bile kaldım...öptüm hepinizi hayırlı cumalar tekrar...

bu arada ÇANAKKALAE ZAFERİ miz kutlu olsun...şehitler ölmez vatan bölünmez!!!

Son düzenleme:
#
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# brsnugur
herkeze hayırlı cumalar canlarım kardeşimden girebilirsem giricem duayaşimdiden allahım kabul etsin duamızı işşallah bebeklerimiz tez zamanda gelirduayada katılıcam işşallah ama bizimkini kandırabilirsem

günaydın kızlar hayırlı cumalar.rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.
çanakkale zaferimiz kutlu olsun kızlar.

Günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar olsun.duaya katılmaya çalışcam işim çıkmazsa son anda.

Çanakkale zaferimiz kutlu olsun.şehitlerimizin ruhu şaad olsun

hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..

GokceRana23 SeLiNa23 kardelen5233 guneycanan kardelenbhr
Konu Etiketleri
hepinize hayırlı cumalarr İYİSİNİZDİR İNŞALLAH

çok doğru yazmışsın arkadaşım.ama elde olmuyor işte,bizim yapabileceğimiz sadece sabretmek ve Rabbimizden ümidimizi kesmemek,dualar okumak ve ona yalvarmak.başka çaremiz yok.ama çok zor bir süreç ne de olsa biz de insanız.zaman zaman bunalımlara düştüğümüz oluyo.Allah'ım yardımcımız olsun.cümlemizin gönlünün muradını versin.Rabbim bu günümüzü aratmasın inşaallah.şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine aminnnnnnn

kızlar ben okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…