bişey olmz kuzum yaa sanmıyorum benkız daha akşam apdestlendim,sence zarar eder mi,daha yumoş varsa bile,anca büyüyodur
nedemek sevtunum ya allahım hepimizden razı olsun güzel bişeyler yapıyoruz nemutlu bizekız ses var icrart yok he bir yapta getir içek yiyek yaw erinmesem gelicem nnanagına kondurucam ama neysegel hade öpem küsme sen
amin diyorum tez zamnada rabbim nasip etsin kollarımız boş kalmasın işşallah
allah razı olsunki sen vesile oldun biz katıldık hakkını helal et bebikim iyiki bu topigi yapmışsın sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım ne mutlu bana
canlarım işşallah hamile bölümünde olursunuz hepiciginiz ebrarım bebekim semracıgıda koy canem öpüyorum hepiciginizi nanaktan
çenesi düşük hatun# kardelen49 naber bebekim görüşmeyeli
# SeLiNa23 kız hep ses var icrarat yok bak sen böyle konuşmaya devam edersen seni ordan kaçırırım sonra doguma kadar etmedigini bırakmam haberin olsun yemek konusunda
# ebrar_53+ biraz birikmiş ama okadar degil bebekim ben yokumyaben oluyum vay haline okadar çenem düşüyoki burda millete laf yetiştirmekten sayfalar alıyo başını gidiyo ondan sonra oku bitir evime bir geçseydim hayırlısıyla anam bıramıyo bebege bir şey olur diye gen hapis kaldım ulen
# kardelen5233+ naber profum bir bakmışsın birdahaki ay hamilesin kız hayde bismilllah diyelim hemencik
# samyeli26+canım dikişin haftayamı sakın korkma ben yanındayım :18::18::18: herşey bebegim için de gir canım korma uyutuyolar kalku-ıyosun olay bitiyomuş allahım saglıklı sahhatli 40 haftaları doldurmamız dilegiyle işşallah çıkınca neler oldu yazarsın
yok canım ben artık sterse girmiyorum stres kim ben kimbende korktum buna birşeymi yaptında üzdüm diye herşey yavrum için canım artık inanın bundan sonra öle yoksa ben daha kötü olucam bunu çok iyi biliyorum neler neler var hastanelerde rabbim beterinden korusun canım ama insan düşünmedn yapamıyo bu benim son şansımmı diye bu hamileligimde çok sevinmek istemiyorum insan hamile olduguna sevinmezmi sevinemiyorum artık aylarıda kafaya takmıcam hiç bir şeyi tek üzüntün anacım tansiyonu çok çıkıyo ne yaptıysam düşmüyo limon sarımsak 3 tane tansiyon hapı içiyo ama gene yok garibim düşük tansiyon hastasıydı benim bebegim öldü kadın üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldıu keşke kendim onu üzmeseydimde olmasaysı hasta allahım ban ve kardeşlerime bagışlasın onu dur ben bir ölçüyüm geliyim tansiyonunu
hanımlar benim çıkmam gerek eşim camiden gelicek kahvaltı sofram bile duruyo
sonrada onunla çıkıcam kardeşimi görmeye gidicem
gece nasipse görüşürüz öpüyorum sizi
tekrardan hayırlı cumalar
ay kızlar şuanda tüylerim dken diken ağlıyorum inanın
evimin yakınında okul var çanakkale içinde şarkısını çalıyo çok fena oldum yaa
hele çanakkale orda insan kendini kaybediyo çok tuhaf oldum yaa
ALLAHIM onlardan razı olsun
canım ben gittim oraya okadar güzel bir duyguyduki sormaay kızlar şuanda tüylerim dken diken ağlıyorum inanın
bişey olmz kuzum yaa sanmıyorum ben
nedemek sevtunum ya allahım hepimizden razı olsun güzel bişeyler yapıyoruz nemutlu bize
sizde iyki varsınız canım
canım semranın olmaması dua listesinde olmadığındandı ama şimdi oda listemizde onuda yazarım tabiki
çenesi düşük hatun
ya geçmiş çok olunca zor oluyo böyle iyi aslında canım
canım hap gibi yutuyor bu arada tansiyonu iyi 13 eee 8 rabbime şükürler olsun ben çıkıyorum canlarım namaz kılıcam anacım çagırıyo bu arada ilif yapıyo saçaklı iple civciz sarisı pek dadlu oldu be sonra göürüşürüzcanım sarımsağı ezmiyorsun yada bütün vermiyorsun dimi.tansiyonu dengelemesi için hap büyüklüğünde kesip hap gibi yutulması lazım.
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inş.sağol canım hoşbuldum çok fena hastayım yaaaa nefes alamıyorum burnumdan ilaçta içemiyorum korkumdan nane limon kaynattım ama ne fayda işe yaramadı anam bacım yanımda değ,ilki bi çorba pişirsin
oooohhhh afiyet olsun balım,kan olsun can olsun lop lop yağ olsunayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
Allah'ım yardımcınız olsun canım inş.olur bu sefer inş.selinacım biz bu ay aşılama deniyoruz canım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amiiiiiiiiiiiiinnnnn Rabbim en kısa zamanda göndersin minişlerini inşaallah.Acı göstermesin.herşeyin hayırlısını nasip etsin
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
canım benimkini de düzeltebilirmisin 3 yıl oldu dabebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GÜNEYCANAN........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
YEŞİM.............1 YIL
SELİNA............11 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)okundu
kıyamam ben sana canım benim duygusal arkadaşım.çanakkaleye gitmek bi nasip olmadı ben de çok gitmek istiyorum.inş.bu yaz istiyoruz.ay kızlar şuanda tüylerim dken diken ağlıyorum inanın
aferim sana işte böyle.herşey çok güzel olcak inş.Allah'ın izniyle.sen böyle pozitif ol yeterkiyok canım ben artık sterse girmiyorum stres kim ben kimbende korktum buna birşeymi yaptında üzdüm diye herşey yavrum için canım artık inanın bundan sonra öle yoksa ben daha kötü olucam bunu çok iyi biliyorum neler neler var hastanelerde rabbim beterinden korusun canım ama insan düşünmedn yapamıyo bu benim son şansımmı diye bu hamileligimde çok sevinmek istemiyorum insan hamile olduguna sevinmezmi sevinemiyorum artık aylarıda kafaya takmıcam hiç bir şeyi tek üzüntün anacım tansiyonu çok çıkıyo ne yaptıysam düşmüyo limon sarımsak 3 tane tansiyon hapı içiyo ama gene yok garibim düşük tansiyon hastasıydı benim bebegim öldü kadın üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldıu keşke kendim onu üzmeseydimde olmasaysı hasta allahım ban ve kardeşlerime bagışlasın onu dur ben bir ölçüyüm geliyim tansiyonunu
geçmiş olsun canım inş doktor sana iyi gelicek bir yol söylerrkızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için
ah garıbım bende senınle aynı durumdayım cnm ıkı yıl gectı hala evde ıkı kısıyız gözyaslarım kurudu artık aglamaktan ınsanlardan kacmaktan bıktım ınsallah cnm ınsallah bırgün bızde verıcez müjdelerı
ınsallah pelınım cok sagol hayatımızın odak noktası oldu malesefhayırlısı ınsallah umarım bızd eyasarız o mutlulugu en kısa zamanda
canım benim ya ne diycemi bilmiyorum bende seninle aynı duygular icindeyim bide erkekte sorun olmayıp bayandaysa sorun daha kötü oluyo rabbim hepimize sabır versin annelik duygusundan mahrum bırakmasın dualarımızı kabul etsin inş...lütfen üzülme ben artık milletin söylediklerini hic takmıyorum kafama sadece eşime üzülüyorum baba olmak cok istiyo ama malesef benim yüzümden olamıyo...allahım inş hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda
h.g canım nasılsın...
evet canım dedigin gibi oldu bir saniye bile düşünmeden edemiyorum ama artık üzülmekte istemiyorum rabbim hepimize hayırlı zamanda bir bebiş nasip etsin inş...
a.s canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlım...
hoşgeldin canıminşaallah Rabbim gönlüne göre verir
geçmiş olsun canım,adet mi olcaksın ondan mı ağrıyo karnın
olsun güzelim geçecek bunlar da geçecek Rabbim sabrını sınıyodur belki bilemeyiz ki.ama sen güçlü bi kadınsın belli,direnirsin.
ayyy içim bi tuhaf oldu yaaaa ne güzel Rabbim yardımcınız olmuş da meleğinizi göndermiş,ne güzel
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur
sana da geçmiş olsun tatlım.her hastalığın başı stres.ne geliyosa ondan geliyo başımıza.biraz rahatlasak çok güzel olcak ama o da elimizde değil işte
canım benim kıyamam ben sana.Şeytan sana musallat olmuş,vesvese veriyo.dua oku canım bol bol.hepimiz aynı durumdayız.hatta daha uzun süredir anne olmayı bekleyen arkadaşlarımız var.bebeklerini kaybedenler var.onlara göre yine çok şükür halimize.zor biliyorum ama bu da bizim sınavımız napalım.Allah'ım yardımcımız olsun inşaallah.
iyiyim canım nasıl olayım.bu akşam yine doktora gideceğiz bakalım durum nasıl.inş.bi problem çıkmaz.
ah kzum msnde de gorustuk gercı ama yıne de solemek ıstedım bende aynı durumdayım malesef dıle getrmekten korkuyorum allah bıse sabır versın ve en kısa zamanda bebıslerımızı
canım ne demek erken ne demek benım belkı uzulmeye hakkım yok senı cok ama cok ıyı anlıyorum ve ınanıyorum kı bu topıcte senı anlamayacak arkadas yoktur cnku derdımız ortak dermanımız ortak sorunmuz yavrumuzun olamaması derman ıse allahtan bıze verecegı evımızın nesesı olacak kucagımızı dolduracak bır yavrucuk her soz her duygu aslında bızımde hıssettıgımız ama artık solemkten bıle korktugumuz seyler uzulme demıcem cunku aynı durumdayken kım ne derse desın uzuldugumu bıldıgım ıcın ıse yaramaz bılırım bundan dolayı allah bununla bas etme gucu versın ve bızı daha fazla maddı manevı sıkıntıya sokmadan göndersin minik meleklerimzi
demek grıp oldun he kuzu gecmıs olsun dıkkat et kendıne valla obur konuda artık ben ne dusunecegımı ne dıyecegımı sastım kaldım ve sadece beklemeye karar verdım kımı dıyor amelıyatı adetın ılk gunu sayman gerek ona gore hesapla kımı dıyor baska bısey aman saldım cayıra artık bugun de banyo yapcam yanı gelen gıden yok nede olsa
amin canım benim cümlemizinde inş.
bahar sıkıntısı mı bu ya canım bende de aynıydı.ama bugun iyiyim çok şükür.
canım benim ne demek bizi üzmek ya.hepimiz burda derdimizide paylaşıyoruz mutlululuğumuzu da sevincimizide.sakın böyle düşünme.sen hepimizin içinde yaşadıklarını ve dile getiremediği şeyleri yazmışsın.bir kelimesini eksik yaşayan yok burda emin ol.inş yazdıktan sora rahatlamışsındır.ama bundan sonra şunu düşün,biz başkaları için çocuk istemiyoruz.soranlara da böyle dersin.biz ne zaman istersek o zaman olur de sustur.eğer seni üzüyolarsa sende üzeceksin.rabbim büyük hepimizi sevindirecek elbet ama zamanımızı bekliyoruz.sıramız ne zaman gelip bu dünyadan gideceksek,anne olmanın da bi sırası var demekki.biz inançlı insanlarız canım.dua ederek rahatlayabilirsin.üzme kendini desemde kendime bile bunu uygulayamıyorum ama sen üzülmemek için elinden ne geliyosa yapabilirsin.umarım rabbim en kısa zamanda hepimize müjde vermeyi nasip etsin inş.
hiç belli olmaz canım ya sevtunda bi sefer yaramazlık yapmıştı bak hamilezamanımız geldiyse neden olmasın.derslere kafayı yormuşken belki bi süpriz olur canım benim.en kısa zamanda müjde vermek nasip olsun sana inşşşş....
gariphepimiz aynı trenin yolcusuyuz ayrı vagonlardayız ama aynı yere gitmek için ugraşıyoruz seeni o kadar iyi anlıyorum ki bizden daha iyi anlıycak kişide yoktur ama dua etmek ten başka caramizde yok canım bence sevinmelisinki eşin sana destek elleriyle kür hazırlıyomuş ya oda zorluk cıkarsaydı herşey daha kötü olurdu canım
İNŞALLAH cok beklemeyiz bazen bende diyorum hiç anne olamayacakmıyım acaba üzülüyorum sonrada kendime diyorum hakkımda demekki olmaması hayırlı diyorum ALLAHIM herekese veriyo istese banada verir ama vermiyo demekki cocugumun olması benim için hayırlı deyil diyorum teselli ediyorum kendimibazende boncugun dediyi gibi aylık bunalıma giriyorum bogazıma sıkıyolar herşey üstüme geliyo gibi oluyo bazende iyi oluyorum yaşıyıp gidiyoruz ALLAHIM daha beterinden korusun
sende üzme kendini daha cok başındasın hiç tedavi olmadınız aşılama tüp onları yaptırırsan hemen olcak belki İNŞALLAH hepimiz yakında hayırlısıyla hamile kalırız saglıkla mutlulukla yaşarız İNŞALLAH
senin yaşadıgın yerde ailen yokmu sadece eşinin tarafımı var garip
boncuk burdan bi arkadaş vardı oda 1 kere calışma olmus ve kız hamile kaldı şimdi oglu oldu belli olmaz canım İNŞALLAH sende verirsin bize bu güzel haberi
sayıya bakmıyo bu işler ALLAHIM ol demesine bakıyo canım
bende ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı kacırdımmı yoksa daha gelmedimi anlamadım hiç calışmada oomadı bu ayda gitti bizim
sağol birsenim h.buldum ama hala tam giremiyorumağrım oluyorr
bencede takma kafana cnm
ses cıkmayınca demişssin sungerciim biliyorsun rahatsızımpc basına oturamıyorum hermazn ki gibii ama zaten bende ggiremiyordumm kk ya yeni girmeye basladımm zaten bu haftaki duaları kendinde bulabilirsin artık girebiliyorsun
selam kıslar nasılsınızz ben hala rahatsıızım fazla giremiyormm
garibiim üzülme cnm yazını okudumkıyamam sana yaaaa
neyse görüşürüüz kıslar hepinizi öpüyorumm
hayelet varmış topicde,biz kim olduğunu biliyoz ama o hayalet saklandığını düşünüyo galiba
ah canımcım,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar,ama kendini bu kadar yıpratma olur mu?
rabbim en kısa zamanda nasib etsin hepimize bebişler.
senin his yanlış çıktı zeyhraaaaaaaa
zaten bebek sadece bi seferle oluyo tatlım,yumurta spermi bi kere kaptı mı,bi daha açılmıyo zaten
kız daha dur yaaa,ne ara kaçırdın,daha şu günlerde senin günler,benden bir iki gün önce olduydun zaten.
oooo,tutişim,balım,hoş geldin kuzu,gel öpem seni.
nassın?
dimek ablanla buluşmak istiyon he,kıskanırım ama
canım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanem
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzum
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallah
saol bitanem ağzına sağlık
sen nasıl oldun görüşemedik nezamandır
saol güzel kardeşim düşüncelerin içindemekki tam ifade edememişim kendimi canım
neyse dedimya sağlık olsun
buarada hangilerini okudun balım yani kimlere diğerinide ben okuyum isim yazarsan sevinirim
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?
saol derdam ağzına sağlık
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaa
bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin için
inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz kuzum
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum
yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaasevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel
kuzum ya nasılsın özledim seni bugün düşündüm aramayı ama kötüydüm
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim
aleyküm selam garip inan ağlayarak okudum ve suan cidden kötü oldum.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... düşündüklerinin duyduklarının aynısını bende duyuyorum bende yaşıyorum bende düşünüyorum.. Rabbim versin hepimize ne diyeyim.. ol demesi yeterli bi ol dese..
başka bir topikten aynen alıntı yaptım..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
EBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
tamam cnm artık takma kafaya..ebuşunda dedigi gibi listede herzaman yer var.çıkarılmanın sebebini yanlış anlamışsın sen ondan kaynaklandı zaten...hepimiz birbirimize dua etmeye devam edicez sende olacaksın herkes olacak.yeterki aksaklıklar yaşanmasın..çünkü biliyosun ki duaların 1 tanesi dahi eksik yada fazla olmamalı...haber alınamadıgında bi kişi onun yerine okuyo ve haber vermeyen de okuduysa eger bu sefer fazla okunmuş oluyo..313 kilit...sayı bu kadar önemli olmasaydı derdik ki herkes şu kişiye ayetel kürsü okusun istedigi kadar...
bu arada cnm sen ne yap biliyonmu...kızlardan birinin telini al yakın arkadaslarında..böyle bişey oldugunda en geç perşembe gecesi haber etmiş olursun ona göre davranılır ok
canım iyilik nolsun..seni merak etmiştik ama sonradan aklıma geldi derslerine çalışıyodur dedim...neden sıktın canını öyle ya.rahat ol fıstıgım..bazen öyle oluyo sıkma canını...inş bebiş yakında gelirde tüm sıkıntıların yok olur gider onun haberinle
ay garipçim yaa...bencede buna üzülmenin erkeni geçi pek olmaz..istiyosan istiyosundur..Allah boş bırakmıcak kucagını buna inan..vede sürekli insanları düşünüp yaşama...bırak ne düşünürlerse düşünsünler bu yaşadıgını sen seçmedin ve bi kusur degil...o onların cahillikleri...sürekli soranlar utanmalı..bizde dediklerini yaşıyoruz canım sıkılmanı anlıyorum ama hep bebege odaklı yaşamak iyi degil bunu unutma...çok kişi bunu başaramıyo olabilir ama dene en azından...öpüyorum seni.
Allah zihin açıklıgı versin gülüm...
paylaşımın çok güzel ve umut verici...yapabilen için süper..bende şöyle kocişi alıp köye kaçsam yani kocişlerin köyeama 15 gün patlarım yawwww telefon yok bişi yok anamm...
aleykümselam bacımmiyilik saglık sende iyisin inş...çok öpüyorum seni kuzum
kuzummmmm bitanem aglama yolursun benide üzersin...seni böyle görmek istemiyorum..ama bi yandan da bazen deşarj olmak gerekiyo diye düşünüyorum canım arkadasım benim...dualarım seninle ve tüm arkadasalrımla..bigün gelecek sende çok güzel bi anne olacaksın seni seviyorum
amin bersum sago lcnm benim..bi geçmiş olsun diyemedim karşılaşıpta..aslında seni altta gördüm cnm ama yazamadım birsürü alıntı almıştım ve bi yandan yemek yapıyodum git gel mutfak oda arası mekik dokudum herzamanki gibiiyi olmana sevindim bersum..ogluşun totoşunu ısır hafiften benim için
tmm kuşum öpüldün
evet cano aynen..gelir şimdi..hatta kapının sesi geldi anneee geliyo
evet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekilde
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat et
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletme
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulur
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yorma
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürler
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimi
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artık
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olur
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
oley ben geldim çok şükür okadar badireleri atlatım geldimhayde namaza didim yolladım gitti bende başına oturdum bu arada çanakkale zaferim kutlu olsun bende diyorum bir şey var ama:44::44::44::44:bu arada canlarım dün okadar alıntı yaptım yollucam olmadı silinmi mikrop şey okadar yazdım onamı yanıyım okadar ellerim yoruldu yavrunun korkusundan beni yakalıcak diye onamı yanıyım:18::18::18::18:neyse bende 2 kere yazdım olmadı bıraktım artık
bu arada garibim çilekeşim inan sana okadar güzel şeyler yazdımki malesef silindi yazdıklarım:
canım inan hayat üzülmeye sıkılmaya deymiyo ben okadar yıprandımki bir anlatsam yemin olsun burdakiler gözyaşlarıyla okurlar tek öneli olan kendinsin canımbunu unutma yoksa taka taka benim gibi kafayı yersin inan ilşk evlendim üstüme bir borç yıgıldı sonra onu öde elti illetiyle kayananayla ugraş sülaleside cabası sonra hamile kaldım bebegimi 5 ay boyunca taşıdım düşük ihtimalim oldugu halde kimse kapımı acmadı kaynanama herseferinde dedim anne evin işi var diye hep dedi evinemi ettiler yapma olur biter anlıcagın garip sevtun tek kaldı dogum yaptım bir eziyet çektim eltim olsun anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sonra hamile kalamadım 7 sene eltim benden önce kaldı laf yemelerim cabası anlatsam o küçük dilinizi yutarsınız dersinizki allahım bukadarmı kötü olur insan tedavi süresinde bebek saibi olamadım doktor her seferinde olucak vs dedi durdu olmayınca olmuyo canım be o seccadelerin dili olsa konussa allah ve kul arasında kalır bunlar ama okadar agladımki eşimle dalga geçenlermi benle dalga geçenlermi aman bunu bırak bunu rahimi çürümüş yok efendim bu her ay hamile kalan diyenlermi sakat sın bebegi tutamıyosun dieynlermi bebegini sen öldrüdün diyenlermi bu döl tutamıyo bunun gibi sakatı şişkoyu nerden buldun hep kilolu diyenlermi canımı nasıl yaktı biliyomusun bebek görmeye gidipte ellerime çocugu bile vermeyenlermi aman eline verme nazarı deger diyenlermi hiç unutmuyorum kıskançlıkla suçlandım ben biliyomusun her namazda dua ederdim rabbim önce ablama ver sonra bana onun yaşı var derdim hep yaradan biliyoya ama eşi beni kıskançlıkla suçladı ben agladım hamile diye dediginde içimden dedimki rabbim dualarımı kabul ettim ablam hamile diye çok sevindim agladım adam kıskançlıkla suçladı beni allahım kim benim hakkımda ne düşünüyosa iyi bin katını ver benim hakkımda kötü düşünenide onbin katını ver derim hep her namazda dualarımı edrim rabbim benim gibi garibi sevindirdin benim gibi olan garipleride sevindir derim dedigi gibi ebraraın o seneler yokmu ah seneler eltim dogurdu millet taktı kafaya beni kaynanam yüzüme dediki şakasına sen döl tutma seni şutlarım babanın evine dedi okadar agırıma gittiki şaka dedim dedi ama bileem yani günahınıda alamam hamile kaldım düştü bebegim nazara geldi bir komşu demişki işşallah karnındaki geberirde evlat sahibi olamaz demiş kapı kapı doktor doktor gezde çaçuk yüzü göstermesin yaradan dedni benim suratıma hemde en yakınım ben ne yapayım rabbimden başka kimimiz var demi kendimizden vazgeçtikte ah o eşler yokmu eşler eşim benim yanımda kimseyi sevmez 2 oglumda çok agladı garibim dedim okadar avazım çıktıgı kadar aglayasım varki dedim ban kaldırdı çık yataga agzına yastıgı sok bagıra bagıra agla dedi o neden deyince ben öyle yaptm dedi okadar agladıkki sorma gitsin hamile kalamıyanın bir derdi hamile kalaıpta yarı yolda bebegini kaybedendenlerin bir derdi var okadar acıki deyme gitsin yarama bak ben hamile kalamasaydım ben kalamzdım yaradan istedikten sonra neler oluyo bilemezsin göççenin dedigi gibi bak garibim ne badireler atlattı ondan pay biç yaradan rabbim yumurtaya can veriyo neden senin bedenine can vermesin herşeyin bir sebebi var canım bunu sakın unutmayasın rabbimden umut kesme canım gücüne gider bak ben dedim 7 senede bir hamile kalıyorum dedim hep ama bak yaradan 1 seferde yolladı bebegimi ah canım tek hamile kalmakla iş bitmiyoki okadar stresli oluyoki insan ben mesela rabbim bilir sonumu benim dikişinde garantisi yok ya tutmazsa bir daha anne olamıcam ben üzülme kardeşim yaradan ol derse olur bir dogumu durdurumazsın birde ölümü bunu asla unutma seni okadar iyi anlıyorumki inan hepsini yaşadım ben kiloyuda kafana takma ne kilolular hamile kalıyo farzet rabbim seni sınava tutmuş bak bu sınavdan 100 alıcan ben buna inanıyorum kendin için degilsede eşin için dayan bebegim benim ben çünkü çok yıprandıgımda eşim dediki kendin için olmasada benim için dayan dedi bende öle yapıyorum tez zamanda yaradanım annlik gibi kutsal duyguyu yaşatsın işşallah hepinize
canım gökçem..bilmezmiyim senin o günlerini..Allahım yavrunu sana bagışlasın...ne demek nede olsa oldu askolsun öyle düşünür müyüz hiç seni çok iyi anlıyorum..bebiş olmakla iş bitmiyo kardeşimden biliyorum..onlar dünyanın en güzel şeyi fakat yorucu da anneler için...Allah sanada kolaylık versin cano seni seviyomm biliyon dimii özledim bide çok öptümhayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
kuzuu geçmiş olsun yaa.nedir bu bel agrıları bizde.benim biraz hafifledi ama önceki güne göre...inş doktor gereken neyse yapar iyileşirsin cnm.öptüm senikızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
tamamdır canooo...Allahım kabul etsin şimdiden...hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için
oyy kıyamam canım benim bende agladım yaffay kızlar şuanda tüylerim dken diken ağlıyorum inanın
Allah zihin açıklıgı versin bebişim öptüm seni.can gönülden amin dıyorum dualara ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERINI GÖNDERIR INSALLAH durumun anatolyamın nanelısekerımın göbüşlerınız dolsun ınsallah
ben kactım kızlar derse baslıcam öptüm hepınızıe
canim arkadaslarim,dun sanirim yazilarimla sizleri uzudumkusuruma bakmayin hepiniz hakkinizi helal edin bana sizden baska kimsem olmadigi icin,paylasmak istedim..
destek olan butun arkadaslarimdan rabbim ebeden razi olsun,dilerim rabbim hepinizim yuzunu guldursun
iyiki sizleri tanimisim,iyiki sizler varsnizi
ebrarim özellikle sen hakkini helal et canim,sanirim seni uzudum,inan bu duruma ben daha cok uzuldum..iyiki varsin ebrarim,iyiki senin gibi guzel yürekli bir arkadasa sahibim,
ah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn decnm çok geçmiş olsun ya üzüldüm...iyice dinlen cnm tekrar geçmiş olsun..
kayram yaa üzülme kuzu nolur neler konustuk geçen..güçlü olucan başka yolu yok öptüm seni.
evet senden oldukuzum saol evet geldi kardeşim bende daha iyiyim beni seven ve düşünen dostlarımın olduğunu bilmek çok güzel seviyorum sizi yaa
geldinmi bilmiyorum ama kuzum galiba kaçırdım seni
offf hep benden oldu yaa kayram nolur üzülme seviyorum seni balım
duayıda gece okuycam nasipse sen merak etme canım
evet kuzum ya sorma ona çok ihtiyacım vardı kısada olsa geldi şükür
ayyy çok sevindim tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah değerin yükselir canım
evet kuzu hep konuşuyoruz ama insanız sonuçta geliyor gidiyor ara ara ama şimdi iyiyim ama tetiklenirse geri gelir bu durum eboşuma kardeloşuma da buradan laf gondermıs olayıminsallah selınam bgne kadar olmadı ya oyüzden benım ümıtszlıgım asılama yada tüple olucak sankı bakalım hayırlısı artık
ah aleynam onlar sanslılar bacım nerde bızde o sansdedıgın gıbı ALLAHIN işi
ıyıyız cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
kuzum bı seferde oluyoda o bı seferde ovülasyon günüm degıldıkıhayırlısı bakalım
ah ebusum arada oluyor cnm sabrımızın bıttıgı anlar sanırım sonra ınancımız Allahımız gelıyor aklımıza duruluyoruz bıara ama bırakmıyor ıste ıcımızde heran patlamaya hazır bı volkan gıbı Allah sabır versın güç versın dayanma gücü versın göndersın ınsallah bebişlerımızı artıksende güçlü ol sanslarını zorla bacım ben sana hep dıyorum ıkna et esını pes etme belkıde RABBIM senın bı adımını beklıyor hersey vesıle degılmı son bıkez daha at adımını bak nasıl güzel olucak hersey
Benımde umudum var hiçbirsey olmazsa tüple vesıle olur ınsallah dıyorum beklıyorum sabırla hayırlısı herseyın
sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne
ınsallah derınım ınsallah RABBIM sınıyor bızı ınsalah hepımız mutlu oluruz en kısa zamanda
bırsenım nasılsın cnm hıc gelmeyenler derken hamıslerdenmı demek ıstedın sılıceklerım var zatende ya gelırlerse dıye bekletıyorum ama onlar ıcın o lısteye gırmek önemlı degıl zaten pazara kadar bekleyıp sılcem cnm
ah kayram daha dün konustuk senınle güçlü olmak zorundayız aglama lütfenbak cok az kaldı senın müjde vermene ben cok ınanıyorum cok ümıtlıyım senın adına
evet kuzu canım çok sıkıldı valla gel döv beni gerçekten hakedıyorum galiba hemen gönderiyom o şeyi de hemennnnncanımcım,çok geçmiş olsun
kardelen cimbence banu dada dr muhtemel tarihi söylemiştir,ama takipte daha erken gelişirse,adetin erken günlerinde yapacaktır illaki,ben öyle düşündüm en azından
hamile olabilirsin,kan testi ver bence.
canımcım,bu aralar iyi haber verme zamanım değil ki,daha yeni apdestlendim hemide,döllenme bile çok uzak bi ihtimal
bu aralar hayatımdaki en iyi haber,kocişimin balayı modunda olması
ahhhhhh ahhh,sen niye ağlamaya başladın gene yaaa,dövcem seni,hem bana söz verdiğin şeyide göndermemişin zaten,ağlarsan böyle olu
gözün aydın,değerin çok düşük değil,tam normal seviyelerinde gibi görünüyo.
dr lar 100 altlarında hep tedirgin davranıyolar,stres yapıp,kendini yıpratma.
benim dr um,değer 24 olduğu halde 25, günümde nasıl sevinmişti,benim kadar sevindiğini hissetmiştim,ama yükselmediğindede sanki kendi bebeği tehlikede gibi üzülmüştü.
mesela birsoş,çok düşüktü değeri,ben kendimden hesapla,çok düşük değeri,yürümez bu hamilelik demiştim ama,maşallah emre miz utandırdı bizi.
boşuna mı maaş istiyo aleyna cım,yetiştiriyo kendini.
maaş deyince,bugün ayın kaçı ki
ne biliyon,belki sperm yumurtlama gününe kadar yaşıcak orda,rabbimin elinde değil mi ki
üzülmek için sebep arıyosunuz kendinize,belki yumurtan erken gelişti,belki geç gelişcek,daha çalışcaksınız belki,nerden nasıl üzülsek diye,elinizde sebep ypokken sebep buluyosunuz kızlar,daha genceciksiniz,yapmayın bunu kendinize.
ah gökçe cim,çok haklısın,rabbim bizlerinde hasretlerini dindirsin artık,şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin.
durum duana amin diyorum ve rabbim gönlünün muradı olacak kucağını ve gönüllerinizi dolduracak ışığını evinizin her bir köşesinde hissedeceğiniz bir yavru göndersin sana en kısa zamanda inşallah
YA RABBİ
nanaelim allahım seni de maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtarsın eşini ikna edebilmen için yardımcın olsun ama inşallah kendiliğinden geliversin miniğin
YA RABBİ
kuzum duana gönülden amin diyorum allahım emeklerini boşa çıkarmasın bitanem tedavilerinin sonucu pozitif olsun inşallah evinin huzuru mutluluğu yüzünün akı olacak bir yavru göndersin sana allahım en kısa zamanda
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
allah allah nıye ole oldun acaba kuzum ne zman doncen acaba hastaneden merak ettım sımdı kendı saglıgın onemlı bıtanem sakın ıhmal etmekızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
ah kuzu demek gıdıyorsun gonlunun huzuru kardesını gormeye benden ısmımle selam solersen cok seevınırım opuyorum senıhanımlar benim çıkmam gerek eşim camiden gelicek kahvaltı sofram bile duruyo
canımın ıcı allahım gonlune huzur zıhnıne acıklık versın ınsallah hersey gonlunce olurcan gönülden amin dıyorum dualara ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERINI GÖNDERIR INSALLAH durumun anatolyamın nanelısekerımın göbüşlerınız dolsun ınsallah
ben kactım kızlar derse baslıcam öptüm hepınızıe
sende ıyıkı varsın canım arkadasım sakın ama sakın sızı uzdum falan dıye de dusunme hepızımızın hıssettıklerını ama soleyemedıklerını solemıssın sadece dedıgın gıbı bır gun gelecek yavrumuz ama allahım yuce allahım cok yakın bır zamanda hayırlı saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırıp daha sonrasında da yavrumuzu saglıcakla kucagımıza almayı hakkımızda hayrlı kılsıninsallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..
cok saglasin iyi dileklerin icin canim,iyiki varsiniz,insanlarin dediklerini takmiyorum desem yalan olur,elimde degil uzuluyorum istebende en cok esime uzuluyorum cok istedigini bildigim icin bu beni yiyip bitiriyor..neyse alllah buyuk bizimde olur birgun insallah
evet canim haklisin bu da bizim imtianimiz,rabbim hepimize sabirlik versin insallah,desteklerin icin cok tesekkur ederim
amiiin kayracim cok iyisiniz,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim..bizim bebegimizin olacagi gunler yakindir insallah,dilerim rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin
sagolasin selinacim,haklisin dua etmekten baska caremiz yok,ancak öyle kendimizi rahtlatabiliriz,cok tesekkurler destegin icin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun
haklisin canim hepimiz ayni trenin yolcusuyuz,rabbim bu yolculugumuzda bize yardim etsin,en yakin zamanda bu yolun sonunda bizi yavrularimiza kavustursun..destegin icin cok tesekkur ederim,iyiki varsinizbu arada benim ailem turkiyede canim,esimin aileside emekli olduklari icin giris cikis yapiyorlar,kisin gelip biraz kalip gidiyorlar,cogunluk turkiyedeler..burda esimle biz yanliziz,birkac akrabamiz var sadece
sagolasin canim benim,iyiki varsiniz
amiiin canim,rabbim hepimize nasip etsin insallah,destegin icin cok tesekkur ederim
gönlu guzel arkadasim benim,uzulme,seni ben uzdu isem özur dilerim,böyle olsun istemezdim..bende dun cok kötuydum,agladigim bir anda icimi size bosaltmak istedim,yanlisti belki,yapmamam gerekirdi ama oldu iste,dilerim rabbim ümit ettiklerimize bizi nail eylesin,hayirli evlatlar versin,yuzumuzu guldursun..
destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim
canim cok gecmis olsun rabbim safi ismi ile sifa versin
cok sagolasin canim,haklisin yapamasamda bebek odakli yasamamayi deneyebilirim..bundan sonra öyle kararlar aldim zaten,rabbim kararlarimi uygulamak nasip etsin
cok sagolasin canim
ümit oldu yazilarin bana,cok tesekkur ederim canim,rabbim gökceyi hayirli evlat eylesin
dualara yurekten amin diyorum,rabbim 3 arkadasimizinda yuzunu guldursun,dualari vesile eylesin
demek cıkıyorsun kuzum ıslerını halledebıldınmı merak ettım yada yazdında benmı kacırdım kuzu öpüyorum seni çokcanım gökçem..bilmezmiyim senin o günlerini..Allahım yavrunu sana bagışlasın...ne demek nede olsa oldu askolsun öyle düşünür müyüz hiç seni çok iyi anlıyorum..bebiş olmakla iş bitmiyo kardeşimden biliyorum..onlar dünyanın en güzel şeyi fakat yorucu da anneler için...Allah sanada kolaylık versin cano seni seviyomm biliyon dimii özledim bide çok öptüm
kuzuu geçmiş olsun yaa.nedir bu bel agrıları bizde.benim biraz hafifledi ama önceki güne göre...inş doktor gereken neyse yapar iyileşirsin cnm.öptüm senibu arada bel mel derken çalışmaları aksatma heee
tamamdır canooo...Allahım kabul etsin şimdiden...
oyy kıyamam canım benim bende agladım yaffmüge anlının programında da andılar duygulandım..Allahım şehitlerimizden razı olsun topraklarımızı korudular nur içinde yatsınlar.
Allah zihin açıklıgı versin bebişim öptüm seni.
ne demek senden de ALLAH razı olsun garibim...daha iyisindir inşallah...
kızlar kaçtım ben..eve geldim biraz işim vardı şimdi dükkana gidiyorum hoşçakalınnnn
canim arkadaslarim,dun sanirim yazilarimla sizleri uzudumkusuruma bakmayin hepiniz hakkinizi helal edin bana sizden baska kimsem olmadigi icin,paylasmak istedim..
destek olan butun arkadaslarimdan rabbim ebeden razi olsun,dilerim rabbim hepinizim yuzunu guldursun
iyiki sizleri tanimisim,iyiki sizler varsnizi
ebrarim özellikle sen hakkini helal et canim,sanirim seni uzudum,inan bu duruma ben daha cok uzuldum..iyiki varsin ebrarim,iyiki senin gibi guzel yürekli bir arkadasa sahibim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?