Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız daha akşam apdestlendim,sence zarar eder mi,daha yumoş varsa bile,anca büyüyodur
bişey olmz kuzum yaa sanmıyorum ben
nedemek sevtunum ya allahım hepimizden razı olsun güzel bişeyler yapıyoruz nemutlu bize
sizde iyki varsınız canım
canım semranın olmaması dua listesinde olmadığındandı ama şimdi oda listemizde onuda yazarım tabiki
çenesi düşük hatun
ya geçmiş çok olunca zor oluyo böyle iyi aslında canım

canım sarımsağı ezmiyorsun yada bütün vermiyorsun dimi.tansiyonu dengelemesi için hap büyüklüğünde kesip hap gibi yutulması lazım.

hanımlar benim çıkmam gerek eşim camiden gelicek kahvaltı sofram bile duruyo
sonrada onunla çıkıcam kardeşimi görmeye gidicem
gece nasipse görüşürüz öpüyorum sizi
tekrardan hayırlı cumalar

güle güle canım hasret gider kardeşinle gezin tozun eğlenin.hoşçakall:80:

hayırlı cumalar canım görüşmek üzere
hanımlar bende kaçar hepiniz Allah 'a emanet olun

Amin canım mekanları cennet olsun inşallah ben çanakkaleye gitmiştim tabi şehitliğede çok duygulanmıştım biliyomusun dökülen kanlardan dolayı deniz seviyesi yükselmiş ozamanlar

canım ben gittim oraya okadar güzel bir duyguyduki sorma
ben ben vet ben allah sendednde razı olsun
canım sarımsağı ezmiyorsun yada bütün vermiyorsun dimi.tansiyonu dengelemesi için hap büyüklüğünde kesip hap gibi yutulması lazım.
canım hap gibi yutuyor bu arada tansiyonu iyi 13 eee 8 rabbime şükürler olsun ben çıkıyorum canlarım namaz kılıcam anacım çagırıyo bu arada ilif yapıyo saçaklı iple civciz sarisı pek dadlu oldu be sonra göürüşürüz

slm ben geri geldim kociş gitti:)
ebroşum bende seni seviyorum canım benim
okunan tüm dualarada amin diyorum rabbim kabul etsin inşallah

can gönülden amin dıyorum dualara ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERINI GÖNDERIR INSALLAH durumun anatolyamın nanelısekerımın göbüşlerınız dolsun ınsallah

ben kactım kızlar derse baslıcam öptüm hepınızıe

sağol canım hoşbuldum çok fena hastayım yaaaa nefes alamıyorum burnumdan ilaçta içemiyorum korkumdan nane limon kaynattım ama ne fayda işe yaramadı anam bacım yanımda değ,ilki bi çorba pişirsin
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inş.
ayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
oooohhhh afiyet olsun balım,kan olsun can olsun lop lop yağ olsun
selinacım biz bu ay aşılama deniyoruz canım
Allah'ım yardımcınız olsun canım inş.olur bu sefer inş.

amiiiiiiiiiiiiinnnnn Rabbim en kısa zamanda göndersin minişlerini inşaallah.Acı göstermesin.herşeyin hayırlısını nasip etsin
canım benimkini de düzeltebilirmisin 3 yıl oldu da
kıyamam ben sana canım benim duygusal arkadaşım.çanakkaleye gitmek bi nasip olmadı ben de çok gitmek istiyorum.inş.bu yaz istiyoruz.
aferim sana işte böyle.herşey çok güzel olcak inş.Allah'ın izniyle.sen böyle pozitif ol yeterki
annene de çok geçmiş olsun diyorum canım fazla tuzlu,yağlı da yedirmeyin o da çok yükseltiyo tansiyonu.benim kayınvalidem de yüksek tansiyon hastası o bol bol limon yiyo düşüyo.annene neden ii gelmedi acaba.inş bi an önce iyileşir.

Allah'a emanet canım.seninle buluşmak yine başka bahara kaldı desene

kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
geçmiş olsun canım inş doktor sana iyi gelicek bir yol söylerr
hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için

tamam ablacım ben şimcik okuruum bitti yazabilirsinn boş boş otruyorum zaten

insallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..

cok saglasin iyi dileklerin icin canim,iyiki varsiniz,insanlarin dediklerini takmiyorum desem yalan olur,elimde degil uzuluyorum istebende en cok esime uzuluyorum cok istedigini bildigim icin bu beni yiyip bitiriyor..neyse alllah buyuk bizimde olur birgun insallah

evet canim haklisin bu da bizim imtianimiz,rabbim hepimize sabirlik versin insallah,desteklerin icin cok tesekkur ederim

amiiin kayracim cok iyisiniz,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim..bizim bebegimizin olacagi gunler yakindir insallah,dilerim rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin

sagolasin selinacim,haklisin dua etmekten baska caremiz yok,ancak öyle kendimizi rahtlatabiliriz,cok tesekkurler destegin icin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun

haklisin canim hepimiz ayni trenin yolcusuyuz,rabbim bu yolculugumuzda bize yardim etsin,en yakin zamanda bu yolun sonunda bizi yavrularimiza kavustursun..destegin icin cok tesekkur ederim,iyiki varsinizbu arada benim ailem turkiyede canim,esimin aileside emekli olduklari icin giris cikis yapiyorlar,kisin gelip biraz kalip gidiyorlar,cogunluk turkiyedeler..burda esimle biz yanliziz,birkac akrabamiz var sadece

sagolasin canim benim,iyiki varsiniz

amiiin canim,rabbim hepimize nasip etsin insallah,destegin icin cok tesekkur ederim

gönlu guzel arkadasim benim,uzulme,seni ben uzdu isem özur dilerim,böyle olsun istemezdim..bende dun cok kötuydum,agladigim bir anda icimi size bosaltmak istedim,yanlisti belki,yapmamam gerekirdi ama oldu iste,dilerim rabbim ümit ettiklerimize bizi nail eylesin,hayirli evlatlar versin,yuzumuzu guldursun..

destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim

canim cok gecmis olsun rabbim safi ismi ile sifa versin

cok sagolasin canim,haklisin yapamasamda bebek odakli yasamamayi deneyebilirim..bundan sonra öyle kararlar aldim zaten,rabbim kararlarimi uygulamak nasip etsin

cok sagolasin canim

ümit oldu yazilarin bana,cok tesekkur ederim canim,rabbim gökceyi hayirli evlat eylesin

dualara yurekten amin diyorum,rabbim 3 arkadasimizinda yuzunu guldursun,dualari vesile eylesin

cok sagolasin destegin icin sevtuncum,rabbim hepinizden razi olsun..bizede dua et olurmu?senin dualarin kabul olur insallah..hadi sende uzme kendini hersey kendine der sevtunum,allah buyuk

canim arkadaslarim,dun sanirim yazilarimla sizleri uzudumkusuruma bakmayinhepiniz hakkinizi helal edin banasizden baska kimsem olmadigi icin,paylasmak istedim..

destek olan butun arkadaslarimdan rabbim ebeden razi olsun,dilerim rabbim hepinizim yuzunu guldursun

iyiki sizleri tanimisim,iyiki sizler varsnizi

ebrarim özellikle sen hakkini helal et canim,sanirim seni uzudum,inan bu duruma ben daha cok uzuldum..iyiki varsin ebrarim,iyiki senin gibi guzel yürekli bir arkadasa sahibim,

canım gökçem..bilmezmiyim senin o günlerini..Allahım yavrunu sana bagışlasın...ne demek nede olsa oldu askolsun öyle düşünür müyüz hiç seni çok iyi anlıyorum..bebiş olmakla iş bitmiyo kardeşimden biliyorum..onlar dünyanın en güzel şeyi fakat yorucu da anneler için...Allah sanada kolaylık versin cano seni seviyomm biliyon dimii özledim bide çok öptüm
kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
kuzuu geçmiş olsun yaa.nedir bu bel agrıları bizde.benim biraz hafifledi ama önceki güne göre...inş doktor gereken neyse yapar iyileşirsin cnm.öptüm senibu arada bel mel derken çalışmaları aksatma heee
hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için
tamamdır canooo...Allahım kabul etsin şimdiden...
oyy kıyamam canım benim bende agladım yaffmüge anlının programında da andılar duygulandım..Allahım şehitlerimizden razı olsun topraklarımızı korudular nur içinde yatsınlar.
Allah zihin açıklıgı versin bebişim öptüm seni.

ne demek senden de ALLAH razı olsun garibim...daha iyisindir inşallah...

kızlar kaçtım ben..eve geldim biraz işim vardı şimdi dükkana gidiyorum hoşçakalınnnn

cnm çok geçmiş olsun ya üzüldüm...iyice dinlen cnm tekrar geçmiş olsun..

kayram yaa üzülme kuzu nolur neler konustuk geçen..güçlü olucan başka yolu yok öptüm seni.
ah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn de
evet senden oldu sana ayrı bir gönül bağım var biliyorsun ama iyisin şükürler olsun dualarım hep seninle inan bana:26:

evet kuzu hep konuşuyoruz ama insanız sonuçta geliyor gidiyor ara ara ama şimdi iyiyim ama tetiklenirse geri gelir bu durum eboşuma kardeloşuma da buradan laf gondermıs olayım
evet kuzu canım çok sıkıldı valla gel döv beni gerçekten hakedıyorum galiba hemen gönderiyom o şeyi de hemennnnn
durum duana amin diyorum ve rabbim gönlünün muradı olacak kucağını ve gönüllerinizi dolduracak ışığını evinizin her bir köşesinde hissedeceğiniz bir yavru göndersin sana en kısa zamanda inşallah
nanaelim allahım seni de maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtarsın eşini ikna edebilmen için yardımcın olsun ama inşallah kendiliğinden geliversin miniğin
kuzum duana gönülden amin diyorum allahım emeklerini boşa çıkarmasın bitanem tedavilerinin sonucu pozitif olsun inşallah evinin huzuru mutluluğu yüzünün akı olacak bir yavru göndersin sana allahım en kısa zamanda
allah allah nıye ole oldun acaba kuzum ne zman doncen acaba hastaneden merak ettım sımdı kendı saglıgın onemlı bıtanem sakın ıhmal etme
ah kuzu demek gıdıyorsun gonlunun huzuru kardesını gormeye benden ısmımle selam solersen cok seevınırım opuyorum senı
canımın ıcı allahım gonlune huzur zıhnıne acıklık versın ınsallah hersey gonlunce olur
sende ıyıkı varsın canım arkadasım sakın ama sakın sızı uzdum falan dıye de dusunme hepızımızın hıssettıklerını ama soleyemedıklerını solemıssın sadece dedıgın gıbı bır gun gelecek yavrumuz ama allahım yuce allahım cok yakın bır zamanda hayırlı saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırıp daha sonrasında da yavrumuzu saglıcakla kucagımıza almayı hakkımızda hayrlı kılsın
demek cıkıyorsun kuzum ıslerını halledebıldınmı merak ettım yada yazdında benmı kacırdım kuzu öpüyorum seni çok

ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN VE BİZLERİDE ONLARIN ŞEFAATİNE LAYIK KILSIN EMANET ETTİKLERİ BU VATANA SAHİP ÇIKABİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH
kızlar uzun zamandır solemek ıstıyorum ya ben bu smıleylerı kullanmayı cok sevmıyorum ınsallah saka yaptıklarım falan anlasılıyordur yazı ya sonucta belkı farklı anlasılır sonuna gulen smıley falan kullanmadıgım ıcın bole bır durum olursa mutlka soleyın
bu arada gunlerdır almak ıstedıgım çok yuksek topuklu uzun cızmelerı sonunda aldım yasasınnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaa helal olsun

burda hepimiz aynı dertteyizz

biz anlarızz birbirimiziiin halinden üzülme ne olursuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…