hanımlar bu hafta BANUYA,SAMYELİNEVE SUNGERE OKUYCAZ
banumuz tedavide olduğu için
samyelide rahimine dikiş atılcak inşallah sorunsuz atlatsın diye
sungerde listedeki sıra ona geldiği için
Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?
geçmiş olsun canım Allah iyilik versin.kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
oley ben geldim çok şükür okadar badireleri atlatım geldimhayde namaza didim yolladım gitti bende başına oturdum bu arada çanakkale zaferim kutlu olsun bende diyorum bir şey var ama:44::44::44::44:bu arada canlarım dün okadar alıntı yaptım yollucam olmadı silinmi mikrop şey okadar yazdım onamı yanıyım okadar ellerim yoruldu yavrunun korkusundan beni yakalıcak diye onamı yanıyım:18::18::18::18:neyse bende 2 kere yazdım olmadı bıraktım artık
bu arada garibim çilekeşim inan sana okadar güzel şeyler yazdımki malesef silindi yazdıklarım:
canım inan hayat üzülmeye sıkılmaya deymiyo ben okadar yıprandımki bir anlatsam yemin olsun burdakiler gözyaşlarıyla okurlar tek öneli olan kendinsin canımbunu unutma yoksa taka taka benim gibi kafayı yersin inan ilşk evlendim üstüme bir borç yıgıldı sonra onu öde elti illetiyle kayananayla ugraş sülaleside cabası sonra hamile kaldım bebegimi 5 ay boyunca taşıdım düşük ihtimalim oldugu halde kimse kapımı acmadı kaynanama herseferinde dedim anne evin işi var diye hep dedi evinemi ettiler yapma olur biter anlıcagın garip sevtun tek kaldı dogum yaptım bir eziyet çektim eltim olsun anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi sonra hamile kalamadım 7 sene eltim benden önce kaldı laf yemelerim cabası anlatsam o küçük dilinizi yutarsınız dersinizki allahım bukadarmı kötü olur insan tedavi süresinde bebek saibi olamadım doktor her seferinde olucak vs dedi durdu olmayınca olmuyo canım be o seccadelerin dili olsa konussa allah ve kul arasında kalır bunlar ama okadar agladımki eşimle dalga geçenlermi benle dalga geçenlermi aman bunu bırak bunu rahimi çürümüş yok efendim bu her ay hamile kalan diyenlermi sakat sın bebegi tutamıyosun dieynlermi bebegini sen öldrüdün diyenlermi bu döl tutamıyo bunun gibi sakatı şişkoyu nerden buldun hep kilolu diyenlermi canımı nasıl yaktı biliyomusun bebek görmeye gidipte ellerime çocugu bile vermeyenlermi aman eline verme nazarı deger diyenlermi hiç unutmuyorum kıskançlıkla suçlandım ben biliyomusun her namazda dua ederdim rabbim önce ablama ver sonra bana onun yaşı var derdim hep yaradan biliyoya ama eşi beni kıskançlıkla suçladı ben agladım hamile diye dediginde içimden dedimki rabbim dualarımı kabul ettim ablam hamile diye çok sevindim agladım adam kıskançlıkla suçladı beni allahım kim benim hakkımda ne düşünüyosa iyi bin katını ver benim hakkımda kötü düşünenide onbin katını ver derim hep her namazda dualarımı edrim rabbim benim gibi garibi sevindirdin benim gibi olan garipleride sevindir derim dedigi gibi ebraraın o seneler yokmu ah seneler eltim dogurdu millet taktı kafaya beni kaynanam yüzüme dediki şakasına sen döl tutma seni şutlarım babanın evine dedi okadar agırıma gittiki şaka dedim dedi ama bileem yani günahınıda alamam hamile kaldım düştü bebegim nazara geldi bir komşu demişki işşallah karnındaki geberirde evlat sahibi olamaz demiş kapı kapı doktor doktor gezde çaçuk yüzü göstermesin yaradan dedni benim suratıma hemde en yakınım ben ne yapayım rabbimden başka kimimiz var demi kendimizden vazgeçtikte ah o eşler yokmu eşler eşim benim yanımda kimseyi sevmez 2 oglumda çok agladı garibim dedim okadar avazım çıktıgı kadar aglayasım varki dedim ban kaldırdı çık yataga agzına yastıgı sok bagıra bagıra agla dedi o neden deyince ben öyle yaptm dedi okadar agladıkki sorma gitsin hamile kalamıyanın bir derdi hamile kalaıpta yarı yolda bebegini kaybedendenlerin bir derdi var okadar acıki deyme gitsin yarama bak ben hamile kalamasaydım ben kalamzdım yaradan istedikten sonra neler oluyo bilemezsin göççenin dedigi gibi bak garibim ne badireler atlattı ondan pay biç yaradan rabbim yumurtaya can veriyo neden senin bedenine can vermesin herşeyin bir sebebi var canım bunu sakın unutmayasın rabbimden umut kesme canım gücüne gider bak ben dedim 7 senede bir hamile kalıyorum dedim hep ama bak yaradan 1 seferde yolladı bebegimi ah canım tek hamile kalmakla iş bitmiyoki okadar stresli oluyoki insan ben mesela rabbim bilir sonumu benim dikişinde garantisi yok ya tutmazsa bir daha anne olamıcam ben üzülme kardeşim yaradan ol derse olur bir dogumu durdurumazsın birde ölümü bunu asla unutma seni okadar iyi anlıyorumki inan hepsini yaşadım ben kiloyuda kafana takma ne kilolular hamile kalıyo farzet rabbim seni sınava tutmuş bak bu sınavdan 100 alıcan ben buna inanıyorum kendin için degilsede eşin için dayan bebegim benim ben çünkü çok yıprandıgımda eşim dediki kendin için olmasada benim için dayan dedi bende öle yapıyorum tez zamanda yaradanım annlik gibi kutsal duyguyu yaşatsın işşallah hepinize
kuzum yaa inanki aklımdaydı ve buyazını görmeden yazmıştım bile
kalp kalbe karşıymış okuycaz tabiki sen herzaman okuyosun yanlız bırakmadın hamilede kalsan saol tatlım
ne filmi kuşum,mr isticem ben yaaaaa,sırtüstü yatamıyorum,hep yan yatmak zorundayım ben,sırtüstü yatarsam tutuluyo,sabah kesinlikle kalkamıyorum
ne filmi kuşum,mr isticem ben yaaaaa,sırtüstü yatamıyorum,hep yan yatmak zorundayım ben,sırtüstü yatarsam tutuluyo,sabah kesinlikle kalkamıyorum
kız ses var icrart yok he bir yapta getir içek yiyek yaw erinmesem gelicem nnanagına kondurucam ama neyseayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amin diyorum tez zamnada rabbim nasip etsin kollarımız boş kalmasın işşallah
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
dualara tüm kalbimle amin diyorum
allahım arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah
hepinizden mevlam razı olsun hanımlar
allah razı olsunki sen vesile oldun biz katıldık hakkını helal et bebikim iyiki bu topigi yapmışsın sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım ne mutlu banaToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelenbhr+ SeLiNa23+ kardelen5233+ lagrima+ GokceRana23+ kardelen49+ elixsir+
MAŞALLAH KALABALIĞIZ
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YILokundu
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YILokundu
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YILokundu
GÜNEYCANAN........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
TOSTİ.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
YEŞİM.............1 YIL
SELİNA............11 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)okundu
kız daha akşam apdestlendim,sence zarar eder mi,daha yumoş varsa bile,anca büyüyodur
sevtun ben sana kırıldım haberin olsun niye diye sorma biraz kendin düşün
kız hayırdın ne ettimde kırıldın bakem sen kafayı yorarsam şimdi gelir benim panik atak bir ip ucu verben kimseyi kırarmıyım kız en son yapacagım son şey
canım dualara katılmak istersen bizimle olman gerekiyor buyoldaadetim bitsin bende okurum sizlere ama bitmedi ben 2 iğnemi yaptım bu gün
tostim saol kuzum ağzına sağlıkgünaydın hayırlı cumalar olsun allah dualarımızı kabul etsin
ebrar ablacım birazdan okıycam ayetel kürsileri onu haber verim dedim ama sen okudu yazmışsın zaten
carsıya gidicem öğlende kuran okunacak bende giremem diye şimdi haber verim
duaya şimdiden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum gelebilirsen yine gelirim öpüyorum herkesi
boncuğum ben çooooooooooooook tedaviler gördüm be kuzu yoruldum sanırsam eşimde öyleinsallah selınam bgne kadar olmadı ya oyüzden benım ümıtszlıgım asılama yada tüple olucak sankı bakalım hayırlısı artık
ah aleynam onlar sanslılar bacım nerde bızde o sansdedıgın gıbı ALLAHIN işi
ıyıyız cnm sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
kuzum bı seferde oluyoda o bı seferde ovülasyon günüm degıldıkıhayırlısı bakalım
ah ebusum arada oluyor cnm sabrımızın bıttıgı anlar sanırım sonra ınancımız Allahımız gelıyor aklımıza duruluyoruz bıara ama bırakmıyor ıste ıcımızde heran patlamaya hazır bı volkan gıbı Allah sabır versın güç versın dayanma gücü versın göndersın ınsallah bebişlerımızı artıksende güçlü ol sanslarını zorla bacım ben sana hep dıyorum ıkna et esını pes etme belkıde RABBIM senın bı adımını beklıyor hersey vesıle degılmı son bıkez daha at adımını bak nasıl güzel olucak hersey
Benımde umudum var hiçbirsey olmazsa tüple vesıle olur ınsallah dıyorum beklıyorum sabırla hayırlısı herseyın
sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne
ınsallah derınım ınsallah RABBIM sınıyor bızı ınsalah hepımız mutlu oluruz en kısa zamanda
bırsenım nasılsın cnm hıc gelmeyenler derken hamıslerdenmı demek ıstedın sılıceklerım var zatende ya gelırlerse dıye bekletıyorum ama onlar ıcın o lısteye gırmek önemlı degıl zaten pazara kadar bekleyıp sılcem cnm
ah kayram daha dün konustuk senınle güçlü olmak zorundayız aglama lütfenbak cok az kaldı senın müjde vermene ben cok ınanıyorum cok ümıtlıyım senın adına
inşallah gecikmen bebiştendir canım allah gönlüne göre versincanım haklısın daha önemli sorunlar var konuşulacak uatmak istemiyorum dediğin gibi alınganlıklarımın da kusuruna bakma oluyo işte aslında kimseye yansıtmamak gerekir ama neyse benim adetim 3 gün geçti acaba diyorum merak ediyorum oldumu bu ay çatlatma iğnesini 18 m di dr yaptı dört yumurta var ama 2 si büyümüş dedi acaba işe yaradımı bilm,iyorum yarın test yapacam tabi bu günde olmazsam kısmet dua okunan arkadaşlarımın allah muradlarını versin şimdiden amin amin
saol canom benim bende sizi çok ama çok seviyorumgünaydınn gğzel arkadaslarım hayırlı cumalar hepinize...
dua vakti giremedigim için şimdi girip AMİN demek istedim..Rabbim kabul eylesin dualarımızı...3 arkadasımızada vesile kılsın inşallah amin...
ebuşum gece yazdıklarını okudum cano evet kalamadım ben uykum gelmişti çünkü...bu arada tabisi seni çok seviyoruz ve hep dualarımdasın kuzum bunu unutma canım arkadasım
sunger rica ederim cnm...yanlış anlaşılmalar oluyo işte...ebrarımın hakkı çok geçiyor bize..Allahım onunda herkesin muradını versin...bu arada inş hamilesindir canım.
kızlarr altta görüyom sizi ama gidiyorum giyinip çıkayım geç bile kaldım...öptüm hepinizi hayırlı cumalar tekrar...
bu arada ÇANAKKALAE ZAFERİ miz kutlu olsun...şehitler ölmez vatan bölünmez!!!
kanka yaa duygulandım yazdıklarını okuyunca ne çok ağlardık değilmi msnde karşılıklı sonrada halimize gülerdik çok şükür kızın yanında şimdi her dönemin ayrı zorlukları var eminim ama bunları yaşıyan biri olarak bizi anladığından eminim .unutmayıp herzaman yanımızda olduğun içinde çok saol kanka seviyorum seni biliyosunhayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
canım olsun sen işlerine bak allahım kabul etsin dualarımızı inşallahkızlar üzgünüm benim yine çıkmam gerekiyo.yemek saati gelmiş.Duamıza canı yürekten aminnnnnn diyorum.arkadaşlarımıza ve cümlemize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin.çooook öptüm hepinizi Allah'a emanet...
saol kanka görüşemedik kusura bakma dua vakti yoğun oluyorum azcıkhoşgeldin ebroşum naber datlum seninde cuman mubarek olsun
selinacım ben içmeyimbacım zate yeterince kilo almışım veremiyom da sen ye afiyet olsun
amin diyorum tüm kalbimleevet,bende unutmuşum,bende kutlıcaktım.
bizim için kanlarını döken şehitlerimizin şefaatlerine nail eylesin rabbim inşallah.
onlara layık nesiller olabilmeyi,nesiller yetiştirebilmeyi nasib etsin ALLAHIM.
ben artık tekrar zayıflama diyetine döndüm şekerim,yiyemiyorum kek.
evet,ne tatlı gülüyolar,geçen 4 aylık bi bebek vardı,arkadaş sayılır annesi,azcık bakmam gerekti,ay nazar değdircem diye bıraktım,elleiyom,kahkaha atıyo zilli,ne de tatlı gülüğyo maşallah.
selam iksir.
ama o radyasyon hemen atılmıyo vücuttan.hatta hamileleri uyarırlar oraya girmemek ayrı bişey bide radyasyon almış kişiye yanaşmamak da gerekir.
hani sen söz vermiştin bidaha üzücü şeyleri aklına getirmemeye çalışıp bebeğinin getireceği kokuyu bekliycektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?