Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ebrarım merhaba canım. Haftaya cumaya Allah nasip ederse dikişim olacak. Banada dua okur muyuz canım?

kuzum yaa inanki aklımdaydı ve buyazını görmeden yazmıştım bile
kalp kalbe karşıymış okuycaz tabiki sen herzaman okuyosun yanlız bırakmadın hamilede kalsan saol tatlım

kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
geçmiş olsun canım Allah iyilik versin.

Anatolıa naneliişeker ve durumuza dualarımız vesile olsun bebişleri tez zamanda gelsin inşallah

ne filmi kuşum,mr isticem ben yaaaaa,sırtüstü yatamıyorum,hep yan yatmak zorundayım ben,sırtüstü yatarsam tutuluyo,sabah kesinlikle kalkamıyorum

sevtun ben sana kırıldım haberin olsun niye diye sorma biraz kendin düşün

ayy kızlarr çayı koyun kayınvalidem kek yapmış getirdi yiyelim beraberr..
kız ses var icrart yok he bir yapta getir içek yiyek yaw erinmesem gelicem nnanagına kondurucam ama neysegel hade öpem küsme sen

amin diyorum tez zamnada rabbim nasip etsin kollarımız boş kalmasın işşallah
dualara tüm kalbimle amin diyorum
allahım arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah
hepinizden mevlam razı olsun hanımlar

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelenbhr+ SeLiNa23+ kardelen5233+ lagrima+ GokceRana23+ kardelen49+ elixsir+

MAŞALLAH KALABALIĞIZ
allah razı olsunki sen vesile oldun biz katıldık hakkını helal et bebikim iyiki bu topigi yapmışsın sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım ne mutlu bana

canlarım işşallah hamile bölümünde olursunuz hepiciginiz ebrarım bebekim semracıgıda koy canem öpüyorum hepiciginizi nanaktan

kız hayırdın ne ettimde kırıldın bakem sen kafayı yorarsam şimdi gelir benim panik atak bir ip ucu ver ben kimseyi kırarmıyım kız en son yapacagım son şey

hani sen söz vermiştin bidaha üzücü şeyleri aklına getirmemeye çalışıp bebeğinin getireceği kokuyu bekliycektin

adetim bitsin bende okurum sizlere ama bitmedi ben 2 iğnemi yaptım bu gün
canım dualara katılmak istersen bizimle olman gerekiyor buyolda
allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tedaviden pozitif sonuç alırsın
tostim saol kuzum ağzına sağlık
allah kabul etsin
boncuğum ben çooooooooooooook tedaviler gördüm be kuzu yoruldum sanırsam eşimde öyle
tek isteğim var kendiliğinden gelmesi inşallah nasip olur
ben senden ümitliyim cano herşy güzel olcak tüpü filan şuanda düşünme sen
inşallah gecikmen bebiştendir canım allah gönlüne göre versin
müjdeni bekliyoruz
saol canom benim bende sizi çok ama çok seviyorum
kanka yaa duygulandım yazdıklarını okuyunca ne çok ağlardık değilmi msnde karşılıklı sonrada halimize gülerdik çok şükür kızın yanında şimdi her dönemin ayrı zorlukları var eminim ama bunları yaşıyan biri olarak bizi anladığından eminim .unutmayıp herzaman yanımızda olduğun içinde çok saol kanka seviyorum seni biliyosun kuzumu öp benim için
canım olsun sen işlerine bak allahım kabul etsin dualarımızı inşallah
hoşgeldin ebroşum naber datlum seninde cuman mubarek olsun
selinacım ben içmeyimbacım zate yeterince kilo almışım veremiyom da sen ye afiyet olsun
saol kanka görüşemedik kusura bakma dua vakti yoğun oluyorum azcık
amin diyorum tüm kalbimle
allahım onlra layık olabilmeyi nasip etsin kanka

ama o radyasyon hemen atılmıyo vücuttan.hatta hamileleri uyarırlar oraya girmemek ayrı bişey bide radyasyon almış kişiye yanaşmamak da gerekir.

ya zaten hamile olmam canım yaa,ağrıyo çekiyom boşuboşuna,napalım,bi tek ben değilim ya radyasyon alan,kısmteten öte köy yok.
teşekkür ederim ilgine.

# kardelen49 naber bebekim görüşmeyeli
# SeLiNa23 kız hep ses var icrarat yok bak sen böyle konuşmaya devam edersen seni ordan kaçırırım sonra doguma kadar etmedigini bırakmam haberin olsun yemek konusunda
# ebrar_53+ biraz birikmiş ama okadar degil bebekim ben yokumyaben oluyum vay haline okadar çenem düşüyoki burda millete laf yetiştirmekten sayfalar alıyo başını gidiyo ondan sonra oku bitir evime bir geçseydim hayırlısıylaanam bıramıyo bebege bir şey olur diye gen hapis kaldım ulen
# kardelen5233+ naber profum bir bakmışsın birdahaki ay hamilesin kız hayde bismilllah diyelim hemencik
# samyeli26+canım dikişin haftayamı sakın korkma ben yanındayım :18::18::18: herşey bebegim için de gir canım korma uyutuyolar kalku-ıyosun olay bitiyomuş allahım saglıklı sahhatli 40 haftaları doldurmamız dilegiyle işşallah çıkınca neler oldu yazarsın

ay kızlar şuanda tüylerim dken diken ağlıyorum inanın
evimin yakınında okul var çanakkale içinde şarkısını çalıyo çok fena oldum yaa
hele çanakkale orda insan kendini kaybediyo çok tuhaf oldum yaa
ALLAHIM onlardan razı olsun

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. ebrar_53+
3. nalan86
4. kardelenbhr
5. guneycanan+
6. sevtun2+
7. GokceRana23
8. kardelen49
9. SeLiNa23+
10. samyeli26+

hani sen söz vermiştin bidaha üzücü şeyleri aklına getirmemeye çalışıp bebeğinin getireceği kokuyu bekliycektin

yok canım ben artık sterse girmiyorum stres kim ben kimbende korktum buna birşeymi yaptında üzdüm diye herşey yavrum için canım artık inanın bundan sonra öle yoksa ben daha kötü olucam bunu çok iyi biliyorum neler neler var hastanelerde rabbim beterinden korusun canım ama insan düşünmedn yapamıyo bu benim son şansımmı diye bu hamileligimde çok sevinmek istemiyorum insan hamile olduguna sevinmezmi sevinemiyorum artık aylarıda kafaya takmıcam hiç bir şeyi tek üzüntün anacım tansiyonu çok çıkıyo ne yaptıysam düşmüyo limon sarımsak 3 tane tansiyon hapı içiyo ama gene yok garibim düşük tansiyon hastasıydı benim bebegim öldü kadın üzüntüden yüksek tansiyon hastası oldıu keşke kendim onu üzmeseydimde olmasaysı hasta allahım ban ve kardeşlerime bagışlasın onu dur ben bir ölçüyüm geliyim tansiyonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…