cok sagolasin destegin icin sevtuncum,rabbim hepinizden razi olsun..bizede dua et olurmu?senin dualarin kabul olur insallah..hadi sende uzme kendini hersey kendine der sevtunum,allah buyuk
Anladım canım benimde zaten yumurtlama problemim var.Sağol ilgilendiğin için.banucum geçmiş olsun ben bugün doktora sordum adetin 20. günü aşılama olurmu diye hayır olmaz dedi çok geç ve adetin 20. günü aşılamalar yumurtlama sorunu olanlarda yapılır dedi canım
Evet canım yumurtlama ilacı mahvetti daha yeni kendime geldim sabah kafamı kaldıramadım yastıktan kalkıyorum başım dönüyo nefes alamadım Allah verirse verir artık çok fazla uğraşmıycam.daha öncekileri okuyamadım canım sen neye üzüldün o kadar yanındada olamadım sakın üzülme sen burda yaptıklarının karşılığını alıcan üzülme bak benide aplatma tamammı canım.bersum maşallah canım yaaçok sevindim kolay olmasına
dikişlerde iyileşicektir enkısa zamanda inşallah
oğluşunu ve seni çok öptüm
ayy kıyamam sana kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin şükür atlattın nasıl zehirledi yaa yumurtlama için içtiğinmi yoksa başka ilaçmı ?allahım korumuş canım
duayı düşünme ben okurum senin yerine canım sen iyi olmaya bak allaha emanetsin canım
kanka biliyosun yaa arada oluyo işte biraz deşarz oldum çok şükür iyiyim şimdi
sen nasılsın datlum üzülme sen kıyamam sana
herkese selam ben cee diyip kaçıyorum
Sorma ilaç mahvetti beni.sagol kuşum..öpüyorum..sen nasılsın canım?
oyyy gökçoşa bak senn tükrükle oynarken neler etmiş
bende çok özledim seni canım benim yaa.görüşelim bi ara..ebuşula konusunca soruyorum seni hep çok öptüm gökçem.
bu teknik iyidir biz önceden hep böyle yapardık...alıntıdan haberimiz olmadıgı sıralarda
ay senin doktoru dövesim geldi ya.niye böyle hamişlerin moralini sıfıra indiriyolar takma kafaya cnm.
hayırlı olsun cnm listeye katılıp sende okuyabilirsen neden olmasın okuruz tabi...
incittimmi üşüttüm mü bilmiyom valla kuzum bakcaz bi çaresine..ama bugün daha iyi sankim...şimdide kasıklar başladı gene..olcam sanırım...Allahım inşşşş
hay Allah neden öyle oldun acaba...üzülme cnm çok da dogru düünmüşsün yarıca...evet kısmetse olacak yıpratma kendini...
bu alıntıları sabah yapmıştım yazamamıştım...şimdi yazdım canlar..mutfaga gidiyom gene:)
Evet canım dün kestim ilacı hala bile kötüyüm.Banu geçmiş olsun ebrarın dediği gibi yumurtlama ilacımı zehirlemiş seni yaaa Allah iyilik versin.
Birsencim söylemeye çekindim aslında gece gündüz çalışıyorumhüseyin emre korkutma anneyi bol bol hareket lütfen ya ben o duyguyu çok merak ediyorum nasip olur inşallah bizlerede
Derincim köy süper fikir tecrübelerime dayanarakbol bol oksijen organik gıdalar imkanımız olsa keşke.
Ebrarcım gözünaydın kardeşin geliyomuş ne güzel sıkıldığın bi anda iyi gelicek sana bu ziyaret inşallah
Boncuk bunalım yok tatlım sabır birazcık daha sende ders çalışıyosun heralde Allah zihin açıklığı versin sanada
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
Aminnnnn
Aminnnnnn
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
kısslar pelinim banum nasılsınızz
canım ne demek ama yazdıklarını okuyunca içimden bir şey kopup giti bu arada yılmak yok yıkılmak hiç yok canım allahım tez zamanda yavrunu sana yollar işşallah ben hepinize dua ediyorum inan her namazda tabe kabul olursa:59
# banu145145
# pelin67 hoş geldiniz bebekiler ne var ne yok:
İyi diğelim ama 2 gündür perişan oldum ilaç mahvetti beni sen nasılsın canım bebişko nasıl ne zaman gidicen doktora.Amma soru sordummm ::)))
canım nasıl oluyum iyiyim işte bebegede bu hafta nasip olursa gidicem işşallah kalp atışını yaradanım duyuru biz bu arada benimle bir arkadaş vardı hatılayan olursa bebegini kaybetmiişti kalp yetmezliginde o arkadaşımda hanileymiş benle okadar sevindimki duyunca onunki 6 haftalıkmış işşallah sizlerde hamiel kalırsınızda sizede sevinirim ben
canının sıkmıyosun demi dadlum bak relaks ol sakın üzülme biliyosun üzülünce hastalıgımız üstümüze geliyo aman diyim
vay vay vay,doçentliği hakediyon kız sencanım sarımsağı ezmiyorsun yada bütün vermiyorsun dimi.tansiyonu dengelemesi için hap büyüklüğünde kesip hap gibi yutulması lazım.
mr verdi canım,gece onu çektircem.geçmiş olsun canım inş doktor sana iyi gelicek bir yol söylerr
tamam ablacım ben şimcik okuruum bitti yazabilirsinn boş boş otruyorum zaten
hiç öyle düşünme garip cim,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar ve elbetteki burda paylaşcaz,hepimizin yaşadığı şeyler çünkü bunlar ve birbirimizi çok çok iyi anlarız,hiç bu konuda endişen olmasın.canim arkadaslarim,dun sanirim yazilarimla sizleri uzudumkusuruma bakmayin hepiniz hakkinizi helal edin bana sizden baska kimsem olmadigi icin,paylasmak istedim..
destek olan butun arkadaslarimdan rabbim ebeden razi olsun,dilerim rabbim hepinizim yuzunu guldursun
iyiki sizleri tanimisim,iyiki sizler varsnizi
ebrarim özellikle sen hakkini helal et canim,sanirim seni uzudum,inan bu duruma ben daha cok uzuldum..iyiki varsin ebrarim,iyiki senin gibi guzel yürekli bir arkadasa sahibim,
benim bel ağrısı kronikleşti deribncim,omurilikde az bi açıklık var gibi dedi ama mr da kesin sonuç alırmışız,gece çektircem.canım gökçem..bilmezmiyim senin o günlerini..Allahım yavrunu sana bagışlasın...ne demek nede olsa oldu askolsun öyle düşünür müyüz hiç seni çok iyi anlıyorum..bebiş olmakla iş bitmiyo kardeşimden biliyorum..onlar dünyanın en güzel şeyi fakat yorucu da anneler için...Allah sanada kolaylık versin cano seni seviyomm biliyon dimii özledim bide çok öptüm
kuzuu geçmiş olsun yaa.nedir bu bel agrıları bizde.benim biraz hafifledi ama önceki güne göre...inş doktor gereken neyse yapar iyileşirsin cnm.öptüm senibu arada bel mel derken çalışmaları aksatma heee
tamamdır canooo...Allahım kabul etsin şimdiden...
oyy kıyamam canım benim bende agladım yaffmüge anlının programında da andılar duygulandım..Allahım şehitlerimizden razı olsun topraklarımızı korudular nur içinde yatsınlar.
Allah zihin açıklıgı versin bebişim öptüm seni.
ne demek senden de ALLAH razı olsun garibim...daha iyisindir inşallah...
kızlar kaçtım ben..eve geldim biraz işim vardı şimdi dükkana gidiyorum hoşçakalınnnn
iyi bari,şimdi iyiysen,gece bende gelemedim,izin vermedi kocişah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn de
evet senden oldusana ayrı bir gönül bağım var biliyorsun ama iyisin şükürler olsun dualarım hep seninle inan bana:26:
evet kuzu hep konuşuyoruz ama insanız sonuçta geliyor gidiyor ara ara ama şimdi iyiyim ama tetiklenirse geri gelir bu durum eboşuma kardeloşuma da buradan laf gondermıs olayım
evet kuzu canım çok sıkıldı valla gel döv beni gerçekten hakedıyorum galiba hemen gönderiyom o şeyi de hemennnnn
durum duana amin diyorum ve rabbim gönlünün muradı olacak kucağını ve gönüllerinizi dolduracak ışığını evinizin her bir köşesinde hissedeceğiniz bir yavru göndersin sana en kısa zamanda inşallah
nanaelim allahım seni de maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtarsın eşini ikna edebilmen için yardımcın olsun ama inşallah kendiliğinden geliversin miniğin
kuzum duana gönülden amin diyorum allahım emeklerini boşa çıkarmasın bitanem tedavilerinin sonucu pozitif olsun inşallah evinin huzuru mutluluğu yüzünün akı olacak bir yavru göndersin sana allahım en kısa zamanda
allah allah nıye ole oldun acaba kuzum ne zman doncen acaba hastaneden merak ettım sımdı kendı saglıgın onemlı bıtanem sakın ıhmal etme
ah kuzu demek gıdıyorsun gonlunun huzuru kardesını gormeye benden ısmımle selam solersen cok seevınırım opuyorum senı
canımın ıcı allahım gonlune huzur zıhnıne acıklık versın ınsallah hersey gonlunce olur
sende ıyıkı varsın canım arkadasım sakın ama sakın sızı uzdum falan dıye de dusunme hepızımızın hıssettıklerını ama soleyemedıklerını solemıssın sadece dedıgın gıbı bır gun gelecek yavrumuz ama allahım yuce allahım cok yakın bır zamanda hayırlı saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırıp daha sonrasında da yavrumuzu saglıcakla kucagımıza almayı hakkımızda hayrlı kılsın
demek cıkıyorsun kuzum ıslerını halledebıldınmı merak ettım yada yazdında benmı kacırdım kuzu öpüyorum seni çok
ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN VE BİZLERİDE ONLARIN ŞEFAATİNE LAYIK KILSIN EMANET ETTİKLERİ BU VATANA SAHİP ÇIKABİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH
kızlar uzun zamandır solemek ıstıyorum ya ben bu smıleylerı kullanmayı cok sevmıyorum ınsallah saka yaptıklarım falan anlasılıyordur yazı ya sonucta belkı farklı anlasılır sonuna gulen smıley falan kullanmadıgım ıcın bole bır durum olursa mutlka soleyın
bu arada gunlerdır almak ıstedıgım çok yuksek topuklu uzun cızmelerı sonunda aldım yasasınnnnnnnnnnnnnnnn
ah banu cum,belki böylesi hayırlı canım,bilemiyoz işte ne ne zaman hayırlı,rabbim gönlümüzdekileri hakkı8mızda hayırlı kılarak,en kısa zamanda nasib etsin.Anladım canım benimde zaten yumurtlama problemim var.Sağol ilgilendiğin için.
Evet canım yumurtlama ilacı mahvetti daha yeni kendime geldim sabah kafamı kaldıramadım yastıktan kalkıyorum başım dönüyo nefes alamadım Allah verirse verir artık çok fazla uğraşmıycam.daha öncekileri okuyamadım canım sen neye üzüldün o kadar yanındada olamadım sakın üzülme sen burda yaptıklarının karşılığını alıcan üzülme bak benide aplatma tamammı canım.
Sorma ilaç mahvetti beni.
Evet canım dün kestim ilacı hala bile kötüyüm.
Aminnnnn
Aminnnnnn
Nasıl olıyım valla haa bile berbat durumdayım mahvetti ağır gelmiş ilaç verdiğim parayamı yanıyım sağlığımamı valla bakalım tedavi ne olucak salı günü belli olucak artık.
amin canım inş ama bitcegine cogalıyo bitmezse doktora gitcem artık...evet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekilde
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat et
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletme
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulur
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yorma
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürler
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimi
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artık
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olur
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
canım benim üzülme lütfen seni cok iyi nalıyorum ara sıra insan kötü olyo ama napalım sabredecez dua edecez allahımıza sıgıncaz inş bir gün rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla kendine cok iyi bak öpüyorum seni cok...abla nanelı ve durununkı okundu sırayla okudugum ıcın yanı anatolıanınkı kaldı bende bugun banyo yapamadım yarın yapıcam sen bu haftaya da benı yazabılırsın olurmu balım
gecmıs olsun cnım allah korumuş valla
kızlar herkesı teker teker okudum ama kendımde yazacak gucu bulamıyorum banada oldu olan su an durumumu herkes tahmın edıyordur aglamaktan şiş gozler vs herkesın yasadıgı durumlar ıste lagrımanın yazısını okuduktan sonra ıyıce dagıldım neyse kuzular kusuruma bakmayın bıseyler demeyı ve kendımı avutmayı cok ısterdım ama bogazım hıckırıklarımı tutmaktan acıyor allaha emanet olun ıyı gecelr
canım tebrik ederim hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın inş...size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
canım cok güzel şeyler yazmışsın.... allah razı olsun senden haklısın bebek bizlerin odak noktası oldu onunla yatıp onunla kalkıyoruz hayatımızı rahat bile yaşayamıyoruz ama hayat devam ediyo aklımıza takmasak düşünmesek belkide sürprız yapıp gelcek minişlerimiz ama elimizde olmuyo rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...bu arada prensesini kokulu kokulu öpüyorum :)))hayırlı cumalar olsun kızlar
çanakkale zaferimiz kutlu olsun
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm bi cogunuz çok üzgün ve haklıda herkes her ay bi ümitle bekliyo bebeginin gelmesini ama rabbim en dogru zamanı biliyo ama biz bilmedigimiz için sabırsızlanıyoruz ben 2.5 yıl bekledim o zaman sürecinde gördügüm tedaviler ve bi sürün sorun vardı kan pıht. rahim tersligi guatr genetik bozukluk sperm bozuklugu vs.. rabbim herşeyi bırakıp beklemedigim anda gönderdigi gökceyi bende tam yaşadıklarınızı yaşamıştım benim asla bebegim olmayacak diyordum sorunun en büyügü bende oldugu için .. sona bi baktım hamileyim 9 ay igne vurdum göbekten o sırada bu seferde ay bu igneler bitse die sızlanmaya başladım dogdum gökceyi şimdide ay gazı bitse die dırlanıpp duruyom insanoglu çok nankör yaa demem o ki ben sizlerin yazısını okuyunca kendimi çok kötü hissettim neden memnuniyetsizim gökce iki aglasa hemen sıkılıyorum .. ama kızım olsun die günlerce aylarca agladımı bilirim.. ne olur kızlar sizde hemen üzülmeyin yaşadıgınız anın tadını çıkartın mücadelede edin ama unutmayın ki gecen zaman sizin ömrünüzden geçiyo elbet gelicek yavrularınız ama siz kendinizi harap ettikce bu süreç daha da zor geçiyo rabbi hepinizi sevindirsin inşallah.. çok fazla yazılacak şey var ama yanlış seyler yazıp sizleri kırmaktan korkuyom .. hani nede olsa bebegi oldu konuşuyo die düşünmeyin gerçekten sizleri çok çok iyi anlıyorum o günleri yaşadm rabbim kimseye yaşatmasın tekrar banada yaşatmasın inşallahh..
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
amin amin amin...durumuza nanelişekerimize anatoliamıza rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendinekızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın bu arda gecmişteydim o yuzden gec yazdım ben gelene kadar sen cıkmışsın öpüyorum seni cok...kısslar pelinim banum nasılsınızz
canım ne demek ama yazdıklarını okuyunca içimden bir şey kopup giti bu arada yılmak yok yıkılmak hiç yok canım allahım tez zamanda yavrunu sana yollar işşallah ben hepinize dua ediyorum inan her namazda tabe kabul olursa:59
# banu145145
# pelin67 hoş geldiniz bebekiler ne var ne yok:
kardelen5233+ kardelenbhr samyeli26 banu145145 selam kızlar hoşgeldiniz...nasılsınız...
selam kızlar
işşallah canım sakın aklına kötü bir şey getirme hiç bir şey yapamasanda abdest al tespih çek ben öle yapıyorum üzülme canım ya senin inan nasıl oldugumu ben çok iyi biliyorum inan bana arkadaşın biri dediki ban okafar psikologa gitmiş nöbet dedi gelince bilirsin demiş doktoru gel bakalım senmi güçlüsün benmi güçlüyüm de dedi ben inan öyle yapıyorum geçiyorum rabbim yardımcın olsun seninde benimde bebeikimSıkmamak için uğraşıyorum ama olmuyor valla bu arada benim panik tavan noktasında sakin olamıyorum ilaçtan dolayı nefes alamdımya şimdi hep öyle sanıyorum o zamanda fenalaşıyorum öğlende oldum evde yalnızdım ödüm koptu hemen telefonla annemleri aradım ay onlarıda mahvediyorum.Ama napıyım tutamıyorum kendimi.Kasıklarımda çok ağrıyor.
İnşallah duyucan sevtun bu sefer olucak hep öylede geldi gitmesine izin vermiyelim geçen tvde izledim toplu dualar çok önemliymiş bizde sana ve hepimize dua ediyoruz inşallah ebrarda bu dualara vesile olduğu için oda eb kısa zamanda kavuşacak.
iyi olmana sevindim canım benim bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo aeoamin canım inş ama bitcegine cogalıyo bitmezse doktora gitcem artık...
canım benim üzülme lütfen seni cok iyi nalıyorum ara sıra insan kötü olyo ama napalım sabredecez dua edecez allahımıza sıgıncaz inş bir gün rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla kendine cok iyi bak öpüyorum seni cok...
canım tebrik ederim hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın inş...
canım cok güzel şeyler yazmışsın.... allah razı olsun senden haklısın bebek bizlerin odak noktası oldu onunla yatıp onunla kalkıyoruz hayatımızı rahat bile yaşayamıyoruz ama hayat devam ediyo aklımıza takmasak düşünmesek belkide sürprız yapıp gelcek minişlerimiz ama elimizde olmuyo rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...bu arada prensesini kokulu kokulu öpüyorum :)))
amin amin amin...durumuza nanelişekerimize anatoliamıza rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın bu arda gecmişteydim o yuzden gec yazdım ben gelene kadar sen cıkmışsın öpüyorum seni cok...
hoşbulduk sevtunum nasılsın canım gecmişteydim hatta bi kere yazdım gönderdim gitmedi yazdıklarım yine yazdım bır saattir ugraşıyorum inş bu sefer gelir...
ebrarım sen nasılsın canım inş daha iyisindir kardesin gelmiş gözünaydın bol bol hasret gideririsiniz atık opüyorum seni cok
YA RABBİ
YA RABBİ
YA RABBİ
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
canım benim dualarım seninle inş aşılaman tutar bizlere müjde veririsin
Güzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah
Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?