Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sagolasin destegin icin sevtuncum,rabbim hepinizden razi olsun..bizede dua et olurmu?senin dualarin kabul olur insallah..hadi sende uzme kendini hersey kendine der sevtunum,allah buyuk

canım ne demek ama yazdıklarını okuyunca içimden bir şey kopup giti bu arada yılmak yok yıkılmak hiç yok canım allahım tez zamanda yavrunu sana yollar işşallah ben hepinize dua ediyorum inan her namazda tabe kabul olursa:59
# banu145145
# pelin67 hoş geldiniz bebekiler ne var ne yok:

banucum geçmiş olsun ben bugün doktora sordum adetin 20. günü aşılama olurmu diye hayır olmaz dedi çok geç ve adetin 20. günü aşılamalar yumurtlama sorunu olanlarda yapılır dedi canım
Anladım canım benimde zaten yumurtlama problemim var.Sağol ilgilendiğin için.

Evet canım yumurtlama ilacı mahvetti daha yeni kendime geldim sabah kafamı kaldıramadım yastıktan kalkıyorum başım dönüyo nefes alamadım Allah verirse verir artık çok fazla uğraşmıycam.daha öncekileri okuyamadım canım sen neye üzüldün o kadar yanındada olamadım sakın üzülme sen burda yaptıklarının karşılığını alıcan üzülme bak benide aplatma tamammı canım.

Sorma ilaç mahvetti beni.

Evet canım dün kestim ilacı hala bile kötüyüm.

Aminnnnn

Aminnnnnn

kısslar pelinim banum nasılsınızz

Nasıl olıyım valla haa bile berbat durumdayım mahvetti ağır gelmiş ilaç verdiğim parayamı yanıyım sağlığımamı valla bakalım tedavi ne olucak salı günü belli olucak artık.

İyi diğelim ama 2 gündür perişan oldum ilaç mahvetti beni sen nasılsın canım bebişko nasıl ne zaman gidicen doktora.Amma soru sordummm ::)))

İyi diğelim ama 2 gündür perişan oldum ilaç mahvetti beni sen nasılsın canım bebişko nasıl ne zaman gidicen doktora.Amma soru sordummm ::)))

canım nasıl oluyum iyiyim işte bebegede bu hafta nasip olursa gidicem işşallah kalp atışını yaradanım duyuru biz bu arada benimle bir arkadaş vardı hatılayan olursa bebegini kaybetmiişti kalp yetmezliginde o arkadaşımda hanileymiş benle okadar sevindimki duyunca onunki 6 haftalıkmış işşallah sizlerde hamiel kalırsınızda sizede sevinirim ben
canının sıkmıyosun demi dadlum bak relaks ol sakın üzülme biliyosun üzülünce hastalıgımız üstümüze geliyo aman diyim

Sıkmamak için uğraşıyorum ama olmuyor valla bu arada benim panik tavan noktasında sakin olamıyorum ilaçtan dolayı nefes alamdımya şimdi hep öyle sanıyorum o zamanda fenalaşıyorum öğlende oldum evde yalnızdım ödüm koptu hemen telefonla annemleri aradım ay onlarıda mahvediyorum.Ama napıyım tutamıyorum kendimi.Kasıklarımda çok ağrıyor.

İnşallah duyucan sevtun bu sefer olucak hep öylede geldi gitmesine izin vermiyelim geçen tvde izledim toplu dualar çok önemliymiş bizde sana ve hepimize dua ediyoruz inşallah ebrarda bu dualara vesile olduğu için oda eb kısa zamanda kavuşacak.

canım sarımsağı ezmiyorsun yada bütün vermiyorsun dimi.tansiyonu dengelemesi için hap büyüklüğünde kesip hap gibi yutulması lazım.
vay vay vay,doçentliği hakediyon kız sen
geçmiş olsun canım inş doktor sana iyi gelicek bir yol söylerr

tamam ablacım ben şimcik okuruum bitti yazabilirsinn boş boş otruyorum zaten
mr verdi canım,gece onu çektircem.
hiç öyle düşünme garip cim,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar ve elbetteki burda paylaşcaz,hepimizin yaşadığı şeyler çünkü bunlar ve birbirimizi çok çok iyi anlarız,hiç bu konuda endişen olmasın.
benim bel ağrısı kronikleşti deribncim,omurilikde az bi açıklık var gibi dedi ama mr da kesin sonuç alırmışız,gece çektircem.
iyi bari,şimdi iyiysen,gece bende gelemedim,izin vermedi kociş
yoksa bende yardım ederdim adaşıma,tek başşına uğraşılır mı senle:90:
ah banu cum,belki böylesi hayırlı canım,bilemiyoz işte ne ne zaman hayırlı,rabbim gönlümüzdekileri hakkı8mızda hayırlı kılarak,en kısa zamanda nasib etsin.
çok geçmiş olsun tatlım.

amin canım inş ama bitcegine cogalıyo bitmezse doktora gitcem artık...
canım benim üzülme lütfen seni cok iyi nalıyorum ara sıra insan kötü olyo ama napalım sabredecez dua edecez allahımıza sıgıncaz inş bir gün rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla kendine cok iyi bak öpüyorum seni cok...
canım tebrik ederim hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın inş...
canım cok güzel şeyler yazmışsın.... allah razı olsun senden haklısın bebek bizlerin odak noktası oldu onunla yatıp onunla kalkıyoruz hayatımızı rahat bile yaşayamıyoruz ama hayat devam ediyo aklımıza takmasak düşünmesek belkide sürprız yapıp gelcek minişlerimiz ama elimizde olmuyo rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...bu arada prensesini kokulu kokulu öpüyorum :)))

amin amin amin...durumuza nanelişekerimize anatoliamıza rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
kızlar bende çıkayım,işlerim var,bide belim için dr a çıkim en iyisi,hareket mi verir,ilaç mı verir,ne verirse bakalım bi.
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine
kısslar pelinim banum nasılsınızz
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın bu arda gecmişteydim o yuzden gec yazdım ben gelene kadar sen cıkmışsın öpüyorum seni cok...

hoşbulduk sevtunum nasılsın canım gecmişteydim hatta bi kere yazdım gönderdim gitmedi yazdıklarım yine yazdım bır saattir ugraşıyorum inş bu sefer gelir...

ebrarım sen nasılsın canım inş daha iyisindir kardesin gelmiş gözünaydın bol bol hasret gideririsiniz atık opüyorum seni cok

işşallah canım sakın aklına kötü bir şey getirme hiç bir şey yapamasanda abdest al tespih çek ben öle yapıyorum üzülme canım ya senin inan nasıl oldugumu ben çok iyi biliyorum inan bana arkadaşın biri dediki ban okafar psikologa gitmiş nöbet dedi gelince bilirsin demiş doktoru gel bakalım senmi güçlüsün benmi güçlüyüm de dedi ben inan öyle yapıyorum geçiyorum rabbim yardımcın olsun seninde benimde bebeikim
iyi olmana sevindim canım benim bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo aeo

Okunan tüm dualara yürekten Aminnn diyorum ...Rabbim tezz zamanda hayırlısıyla göndersin hediyelerini inşallah.....

Güzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah

Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....

annene geçmiş olsun canım amin inşallah inşallllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…