Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

2 rekat namazdan sonra isimler akabinde dualar canım..
sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz

amin cümlemize..
Helal olsun ne hakkı..

destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim

hayırlı akşamalar şekerler... Gene hast gittim bugün duayada yetişemedim ama yürekten aminnnn diyorum..dilerim rabbim yüzlerini güldürür herkesle birlikte duru nanelişeker anatolia arkadaşımızında..
Ilaç verdi doktor fitil (böğğğğğğ) antibiyotik ayrı kesiciydi sanırım diğeride.. Iltihapmı ne varmış smearda öyle çıktı.. 10gün sonra tekrar gel dedi.. Maşşalhım var yok yok bendede.. Hayırlısı..
Neyse benden cok bahsettim sizler nasılsınız???

güle güle sevtunum sanada hayırlı haftasonları kendine ve bebişine cok iyi bak

kardeloşuum ben tam 3kezz çekildim ondan inş kötü birşey cıkmazz bendede birşey cıkmadı ama neden ağrım var anlamıs değilimm

büyük ihtimalle fizik tedavisi vericektir doktorun

kız ben 50 kiloyum sıksan yarım kilo yağ çıkmaz keşke azcık daha kilo alabilsem.kendimi maydanoz sapı gibi hissediyom.ama ailecek böyleyiz anam diyom zaten biz maydanozgillerden geldik diye

canım benim ne demek hepimiz burda birbirimize desteğiz.kimse yanlız kalmaz burda tabiki paylaşacaksın her anını.hakkımız varsa helal hoş olsun canım.
kociş gelcek şimdi seni merak ettimde girdim.akşam çekilcekmişsin mr.hayırlısı inş bişe çıkmasın tek.ben doçentlik mi estfll canım sen varken bana düşmez.maaşa da az kalmış 12 gün nedir kii
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu

inş canım tabiki dua ederiz.rabbim hayırlısıyla versin bebişini göbüşüne inşşş.

RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyor kalbim çarpıp duruyor..

içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..

canım annecigine rabbim şifa versin benimkide hasta tansiyon var rabbim analarımız başımızdan eksik etmesin işşallah
güle güle sevtunum sanada hayırlı haftasonları kendine ve bebişine cok iyi bak
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum iyi bir şey varsa geliyim hemen bensiz yemek he
RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyor kalbim çarpıp duruyor..
kız vallahi tam dayaklısın he ne korkuyon sen goola ne bakıyon o salak salak şeyleri yazıyo benim gibi kafayı yicen sonra vatana millete hayırlı olsun dicez cesaretli ol bakem kötü birşey olsa doktor suratına patıtanak söylerdi vesveseli olma sakınsakin ol bakıyım derin nefes al allahım ben iyiyim beni bırakma de bak nasıl iyi geliyo
bu arada kardelencim altası sanırsam ben çıkıyorum anacım kalk borusunu çaldı kızmadan gideyim zaten hatunun tansiyonu var birde benim yüzümde tansiyon tavan yapmasın dedim

ya yukarda yazdığım sonucu google de aradım kötü şeyler yazıyor
canım benim neoldu

napıyım neler yazıyor bide doktor yazmış o dökümanları okudum. doktor sölermi sölemezmi bilmem ama ne yapcam ya.. Rabbim sana sığınıyorum kötüyüm ama tek bildiğim bu.. su yasımda uğraştıgım bir sürü şey var ya çok yoruldum ablacım yaa..kendimi kötü hissediyorum baksana neler cıkıyor zaten sevmem hastaneleri..iyicene nefret ediyorum..offff offff ruhum kalim bedenie sığmıyor çıkacak gibi..

kıss sen ne cok evhamlısıınn

sakin ol aynısı bendede cıktı doktorum pek önemsemedi sadece ilaç verdi 2 tane onları kullanıyorumm

ciddimisin? aynısımı?? kısır gebe kalamaz falan azıyor google da offf içimi rahatlattın birazık..beimkide öle önemsemiş gibi görünmüyordu ama neyimi önemsicek elin kızıyım sanki..
sende kader arkadaşm gibisin bende ne varsa sendede var yanlış hatırlamıyorsam ko da vardı sende değilmi?

kıss sen ne cok evhamlısıınn

sakin ol aynısı bendede cıktı doktorum pek önemsemedi sadece ilaç verdi 2 tane onları kullanıyorumm

İyi diğelim ama 2 gündür perişan oldum ilaç mahvetti beni sen nasılsın canım bebişko nasıl ne zaman gidicen doktora.Amma soru sordummm ::)))
canım allahım sana sıfalar versın ya ne kotu happıs o yumruta gelsıtırıcı hapmı yok da onu vermıs yaaa
kuzu keskem olaydın ama bugun yerınde keyfım de aklıma gelse uzulcem bosver gıtsın en ıysı cok ıyıyım su anda sende mr cekılcekmısın onemlı olan saglıgın cekıl bence de ogren ne oldugunu ınsallah da bısey cıkmaz ne yaptın bu arada sarmaları yaptınmı
canım aynı dertten zıt sekılde muzdaıbız sen bıtsın ıstıyon ben gelsın bakalım ne olcak ınsallah sonu gusel olur
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
canım ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da pozıtıfı gorursun kuzum dualrım senınle
içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..

canım valla hastalıgın hakkında bır bılgım yok ama bence dr lar bırsey varsa acımadan soluyorlar artık bence bısey olsa solerlerdı cok kafaya takıyorsun canım
kızlar bı bakayı m dedım optum cıkıyorum
ablacım kardesınle ne gusel hasret gdermısındır ohh kuzum sefanız olsun

çok saol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum inşallah vesile olurda şu liste hamiş dolar
inş canım en kısa zamanda inş
canım ne üzmesi ya aşk olsun moralini bozma allahım inş hepimizin yüzünü güldürecek bende senin gibi düşünyorum ama üzülmenin bi faydası yok allahım ol derse olacak inş
canım pzylasımın için tslkr çok güzel bi paylaşım yapmişsin tekrar tskler
ay canım allah analı babalı büyütmak nasip etsin inş allah bizede nasıp eder inş en kısa zamanda

amin canım bütün okunan dualara canı gönülden amin diyorum
kızlar kusura bakmayın dua vakti gelemedim kaynanam misafirliğe gidelim dedi o yüzden burda olamadım
canım ne olur moralini bozma inş sonuçların güzel çıkar sen ona bakma dr ne diyecek bakalım sen dr bişi demeden üzülme ok

slm millet nasılsınız topiğe geldim kimseçikler yok nerde bu millet ya

sevtum sana bişi sorcem sen dedin ya ben hamiş kalmışım ama üstüne görmüşüm diye sen o ay adetini çokmu gördün normalmi yoksa azmı gördün buna cevap verirsen sevinirim

Son düzenleme:
cok kafaya mı takıyorum yosa cok yoruldugum için hemen çöküyormuyum bilemiyorum.. neyse daha iyiyim.. sağolun..

google den araştırma yapmıcam bidaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…