sagol paylasımın ıcın lagrımacımbenım bı sorum olucak 2 rekat namazdan sonra o ısımlerı söyleyıpmı dualara baslıcaz
destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim
işşallah canım sakın aklına kötü bir şey getirme hiç bir şey yapamasanda abdest al tespih çek ben öle yapıyorum üzülme canım ya senin inan nasıl oldugumu ben çok iyi biliyorum inan bana arkadaşın biri dediki ban okafar psikologa gitmiş nöbet dedi gelince bilirsin demiş doktoru gel bakalım senmi güçlüsün benmi güçlüyüm de dedi ben inan öyle yapıyorum geçiyorum rabbim yardımcın olsun seninde benimde bebeikim
iyi olmana sevindim canım benim bu arada güzel bir hafta sonu diliyorum ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo aeo
inşallah çok başarılı geçer aşılama kardelencim,inşallah pozitifler görürsün.
amin inşallah canım pelin sen kanaman için nezaman gideceksin
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inş.
oooohhhh afiyet olsun balım,kan olsun can olsun lop lop yağ olsun
Allah'ım yardımcınız olsun canım inş.olur bu sefer inş.
amiiiiiiiiiiiiinnnnn Rabbim en kısa zamanda göndersin minişlerini inşaallah.Acı göstermesin.herşeyin hayırlısını nasip etsin
canım benimkini de düzeltebilirmisin 3 yıl oldu da
kıyamam ben sana canım benim duygusal arkadaşım.çanakkaleye gitmek bi nasip olmadı ben de çok gitmek istiyorum.inş.bu yaz istiyoruz.
aferim sana işte böyle.herşey çok güzel olcak inş.Allah'ın izniyle.sen böyle pozitif ol yeterki
annene de çok geçmiş olsun diyorum canım fazla tuzlu,yağlı da yedirmeyin o da çok yükseltiyo tansiyonu.benim kayınvalidem de yüksek tansiyon hastası o bol bol limon yiyo düşüyo.annene neden ii gelmedi acaba.inş bi an önce iyileşir.
Allah'a emanet canım.seninle buluşmak yine başka bahara kaldı desene
canım benim ne demek hepimiz burda birbirimize desteğiz.kimse yanlız kalmaz burda tabiki paylaşacaksın her anını.hakkımız varsa helal hoş olsun canım.insallah ugurboncugum,dilerim rabbim hepimize hayirli evlatlar versin,bu duygudan bizi mahrum etmesin..destegin icin cok tesekkur ederim iyiki varsincanim yeni adet tarihim 16 nisan..
cok saglasin iyi dileklerin icin canim,iyiki varsiniz,insanlarin dediklerini takmiyorum desem yalan olur,elimde degil uzuluyorum istebende en cok esime uzuluyorum cok istedigini bildigim icin bu beni yiyip bitiriyor..neyse alllah buyuk bizimde olur birgun insallah
evet canim haklisin bu da bizim imtianimiz,rabbim hepimize sabirlik versin insallah,desteklerin icin cok tesekkur ederim
amiiin kayracim cok iyisiniz,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim..bizim bebegimizin olacagi gunler yakindir insallah,dilerim rabbim bu duyguyu hepimize yasatsin
sagolasin selinacim,haklisin dua etmekten baska caremiz yok,ancak öyle kendimizi rahtlatabiliriz,cok tesekkurler destegin icin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun
haklisin canim hepimiz ayni trenin yolcusuyuz,rabbim bu yolculugumuzda bize yardim etsin,en yakin zamanda bu yolun sonunda bizi yavrularimiza kavustursun..destegin icin cok tesekkur ederim,iyiki varsinizbu arada benim ailem turkiyede canim,esimin aileside emekli olduklari icin giris cikis yapiyorlar,kisin gelip biraz kalip gidiyorlar,cogunluk turkiyedeler..burda esimle biz yanliziz,birkac akrabamiz var sadece
sagolasin canim benim,iyiki varsiniz
amiiin canim,rabbim hepimize nasip etsin insallah,destegin icin cok tesekkur ederim
gönlu guzel arkadasim benim,uzulme,seni ben uzdu isem özur dilerim,böyle olsun istemezdim..bende dun cok kötuydum,agladigim bir anda icimi size bosaltmak istedim,yanlisti belki,yapmamam gerekirdi ama oldu iste,dilerim rabbim ümit ettiklerimize bizi nail eylesin,hayirli evlatlar versin,yuzumuzu guldursun..
destegin ve paylasimin icin cok tesekkur ederim lagmiracim,cok sagolasin,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin..seni uzudu isem hakkini helal et canim
canim cok gecmis olsun rabbim safi ismi ile sifa versin
cok sagolasin canim,haklisin yapamasamda bebek odakli yasamamayi deneyebilirim..bundan sonra öyle kararlar aldim zaten,rabbim kararlarimi uygulamak nasip etsin
cok sagolasin canim
ümit oldu yazilarin bana,cok tesekkur ederim canim,rabbim gökceyi hayirli evlat eylesin
dualara yurekten amin diyorum,rabbim 3 arkadasimizinda yuzunu guldursun,dualari vesile eylesin
kociş gelcek şimdi seni merak ettimde girdim.akşam çekilcekmişsin mr.hayırlısı inş bişe çıkmasın tek.ben doçentlik mi estfll canım sen varken bana düşmez.maaşa da az kalmışvay vay vay,doçentliği hakediyon kız sen
mr verdi canım,gece onu çektircem.
hiç öyle düşünme garip cim,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar ve elbetteki burda paylaşcaz,hepimizin yaşadığı şeyler çünkü bunlar ve birbirimizi çok çok iyi anlarız,hiç bu konuda endişen olmasın.
benim bel ağrısı kronikleşti deribncim,omurilikde az bi açıklık var gibi dedi ama mr da kesin sonuç alırmışız,gece çektircem.
iyi bari,şimdi iyiysen,gece bende gelemedim,izin vermedi kociş
yoksa bende yardım ederdim adaşıma,tek başşına uğraşılır mı senle:90:
ah banu cum,belki böylesi hayırlı canım,bilemiyoz işte ne ne zaman hayırlı,rabbim gönlümüzdekileri hakkı8mızda hayırlı kılarak,en kısa zamanda nasib etsin.
çok geçmiş olsun tatlım.
iyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
canım annecigine rabbim şifa versin benimkide hasta tansiyon var rabbim analarımız başımızdan eksik etmesin işşallahGüzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah
Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum iyi bir şey varsa geliyim hemen bensiz yemek hegüle güle sevtunum sanada hayırlı haftasonları kendine ve bebişine cok iyi bak
kız vallahi tam dayaklısın heRAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
canım benim neoldu
canım annecigine rabbim şifa versin benimkide hasta tansiyon var rabbim analarımız başımızdan eksik etmesin işşallah
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum iyi bir şey varsa geliyim hemen bensiz yemek he
kız vallahi tam dayaklısın hene korkuyon sen goola ne bakıyon o salak salak şeyleri yazıyo benim gibi kafayı yicen sonra vatana millete hayırlı olsun dicez cesaretli ol bakem kötü birşey olsa doktor suratına patıtanak söylerdi vesveseli olma sakın sakin ol bakıyım derin nefes al allahım ben iyiyim beni bırakma de bak nasıl iyi geliyo
bu arada kardelencim altası sanırsam ben çıkıyorum anacım kalk borusunu çaldı kızmadan gideyim zaten hatunun tansiyonu var birde benim yüzümde tansiyon tavan yapmasın dedim
RAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
kıss sen ne cok evhamlısıınn
sakin ol aynısı bendede cıktı doktorum pek önemsemedi sadece ilaç verdi 2 tane onları kullanıyorumm
canım allahım sana sıfalar versın ya ne kotu happıs o yumruta gelsıtırıcı hapmı yok da onu vermıs yaaaİyi diğelim ama 2 gündür perişan oldum ilaç mahvetti beni sen nasılsın canım bebişko nasıl ne zaman gidicen doktora.Amma soru sordummm ::)))
kuzu keskem olaydın ama bugun yerınde keyfım de aklıma gelse uzulcem bosver gıtsın en ıysı cok ıyıyım su anda sende mr cekılcekmısın onemlı olan saglıgın cekıl bence de ogren ne oldugunu ınsallah da bısey cıkmaz ne yaptın bu arada sarmaları yaptınmıvay vay vay,doçentliği hakediyon kız sen
mr verdi canım,gece onu çektircem.
hiç öyle düşünme garip cim,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar ve elbetteki burda paylaşcaz,hepimizin yaşadığı şeyler çünkü bunlar ve birbirimizi çok çok iyi anlarız,hiç bu konuda endişen olmasın.
benim bel ağrısı kronikleşti deribncim,omurilikde az bi açıklık var gibi dedi ama mr da kesin sonuç alırmışız,gece çektircem.
iyi bari,şimdi iyiysen,gece bende gelemedim,izin vermedi kociş
yoksa bende yardım ederdim adaşıma,tek başşına uğraşılır mı senle:90:
ah banu cum,belki böylesi hayırlı canım,bilemiyoz işte ne ne zaman hayırlı,rabbim gönlümüzdekileri hakkı8mızda hayırlı kılarak,en kısa zamanda nasib etsin.
çok geçmiş olsun tatlım.
canım aynı dertten zıt sekılde muzdaıbız sen bıtsın ıstıyon ben gelsın bakalım ne olcak ınsallah sonu gusel oluramin canım inş ama bitcegine cogalıyo bitmezse doktora gitcem artık...
canım benim üzülme lütfen seni cok iyi nalıyorum ara sıra insan kötü olyo ama napalım sabredecez dua edecez allahımıza sıgıncaz inş bir gün rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla kendine cok iyi bak öpüyorum seni cok...
canım tebrik ederim hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın inş...
canım cok güzel şeyler yazmışsın.... allah razı olsun senden haklısın bebek bizlerin odak noktası oldu onunla yatıp onunla kalkıyoruz hayatımızı rahat bile yaşayamıyoruz ama hayat devam ediyo aklımıza takmasak düşünmesek belkide sürprız yapıp gelcek minişlerimiz ama elimizde olmuyo rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...bu arada prensesini kokulu kokulu öpüyorum :)))
amin amin amin...durumuza nanelişekerimize anatoliamıza rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın bu arda gecmişteydim o yuzden gec yazdım ben gelene kadar sen cıkmışsın öpüyorum seni cok...
hoşbulduk sevtunum nasılsın canım gecmişteydim hatta bi kere yazdım gönderdim gitmedi yazdıklarım yine yazdım bır saattir ugraşıyorum inş bu sefer gelir...
ebrarım sen nasılsın canım inş daha iyisindir kardesin gelmiş gözünaydın bol bol hasret gideririsiniz atık opüyorum seni cok
canım ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da pozıtıfı gorursun kuzum dualrım senınleiyiyim canım yarın doktora gidicem büyük ihtimal pazartesi aşılamam yapılacak dua edin bana oldumu
içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
inş canım en kısa zamanda inşçok saol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum inşallah vesile olurda şu liste hamiş dolar
canım ne üzmesi ya aşk olsun moralini bozma allahım inş hepimizin yüzünü güldürecek bende senin gibi düşünyorum ama üzülmenin bi faydası yok allahım ol derse olacak inşselamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
canım pzylasımın için tslkr çok güzel bi paylaşım yapmişsin tekrar tskleraleyküm selam garip inan ağlayarak okudum ve suan cidden kötü oldum.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... düşündüklerinin duyduklarının aynısını bende duyuyorum bende yaşıyorum bende düşünüyorum.. Rabbim versin hepimize ne diyeyim.. ol demesi yeterli bi ol dese..
başka bir topikten aynen alıntı yaptım..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
ay canım allah analı babalı büyütmak nasip etsin inş allah bizede nasıp eder inş en kısa zamandavalla ebroşum sancı kısmı çok zor ama doğurma kısmı kolay 3 ıkınmada tamam bitti dedi dr şaşırdım nası yani doğdu mu dedim ...dikişlerim var ama yinede çabuk ayaklandım çok şükür 1 gece hastanede kaldım ondan sonrada hiç yatmadım normal doğumun öncesi zor ama sonrası rahat oğluş uyanacak ben kaçtım çok öptümmmm
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DURUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NANELİŞEKERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN İKNA OLMASINI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
amin canım bütün okunan dualara canı gönülden amin diyorum
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ANATOLİAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
canım ne olur moralini bozma inş sonuçların güzel çıkar sen ona bakma dr ne diyecek bakalım sen dr bişi demeden üzülme okRAHİM AĞZI İLTİHABI (SERVİSİT) ve reaktif hücresel değişiklik yazıyor..google dan araştırdım hiç iç açıcı şeyler yazmıyorkalbim çarpıp duruyor..
canım allahım sana sıfalar versın ya ne kotu happıs o yumruta gelsıtırıcı hapmı yok da onu vermıs yaaa
kuzu keskem olaydın ama bugun yerınde keyfım de aklıma gelse uzulcem bosver gıtsın en ıysı cok ıyıyım su anda sende mr cekılcekmısın onemlı olan saglıgın cekıl bence de ogren ne oldugunu ınsallah da bısey cıkmaz ne yaptın bu arada sarmaları yaptınmı
canım aynı dertten zıt sekılde muzdaıbız sen bıtsın ıstıyon ben gelsın bakalım ne olcak ınsallah sonu gusel olur
canım ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da pozıtıfı gorursun kuzum dualrım senınle
canım valla hastalıgın hakkında bır bılgım yok ama bence dr lar bırsey varsa acımadan soluyorlar artık bence bısey olsa solerlerdı cok kafaya takıyorsun canım
kızlar bı bakayı m dedım optum cıkıyorum
ablacım kardesınle ne gusel hasret gdermısındır ohh kuzum sefanız olsun
inş canım en kısa zamanda inş
canım ne üzmesi ya aşk olsun moralini bozma allahım inş hepimizin yüzünü güldürecek bende senin gibi düşünyorum ama üzülmenin bi faydası yok allahım ol derse olacak inş
canım pzylasımın için tslkr çok güzel bi paylaşım yapmişsin tekrar tskler
ay canım allah analı babalı büyütmak nasip etsin inş allah bizede nasıp eder inş en kısa zamanda
amin canım bütün okunan dualara canı gönülden amin diyorum
kızlar kusura bakmayın dua vakti gelemedim kaynanam misafirliğe gidelim dedi o yüzden burda olamadım
canım ne olur moralini bozma inş sonuçların güzel çıkar sen ona bakma dr ne diyecek bakalım sen dr bişi demeden üzülme ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?