Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben çıkıyorum başka şeylerle oyalanayım biraz dagıtayım... kendinize dikkat edin..öptm

kusura bakma geçenlerde cvp yazamadım bebek yok şu anda çok üzgünüm bayadırda aranızda bulunamadım ailevi sorunlar oldu işte neyse canlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler herkese o hayırlı haberi en kısa sürede vericem inşl sizlere bu arda hamile olan arkadaşlarımız var herkesin eline sağ salim versin allahım tüm isteyenlerle birlikte hoşcakalın arkadaşlar

ahh canım ahh bende ne arasan var ama halime bin şükürr rabbim ne zaman isterse ozaman verir

hem ne kısırlığıı kıss ben kaç kez kaldım gebe belki sadece düşüğe sebep olurr gerçi doktor bölr birşey de demedi ama ben netten öle okuduum doktorun sanada antibiyotk verirr

üzülme dert etmee
yaa kıslaar ben ebrar ablamada söledim ama

benim bir tanıdıgım amasyadan bir arkadaşıma dua yolladı bu duayı 7 gün ilişkye girmeden önce iç dedi ama duayı suya koyuyorsunuzz kıss gebe kaldıı

bende denicem ama iltihapı kurutmam lazım öncee

bir söyliyim dedim bana devamlı söylüyordu sanada yollayım die ama kısmet olmadı arkadaşta ısrar edince yolla dedim arkadasıma kimde sorun varsa o içsin demiştii
kıss hamileyim dicince cok sevindiim denemek için can atıyorum ama zamanı var işte ilaçlar bir bitsindee aslında arkadasım büyücü fln değil yalnıs anlamayın ücretlide katiyen yapmıyor ALLAH rızası için vesile olur die yapıyoo sağolsun düşükler içinde üzerinde tanısıcak muska hazırlıyor bende isticem ondan hayırlısı bakalım paylaşmak istedim

şimdi bir tanıdıgıma daha söledim sağolsun yollaadı cok heycanlılar onunda eşinde sorun vardı sipermi yokmuss hiç saırıım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

lagrima,biraz fazla streslisin canım yaaa,hemen umutsuzluğa kapılma,iltihap olan bi arkadaşım,ilaç kullandığı ayın ertesinde hamile kalmıştı,du bakalım bi.
amin inşallah canım pazartesi saat 4 gibi ozaman bana dua edin oldumu
inşallah canımü,elbetteki ederiz.
kızlar ben cıkıyorum yemek yapcam sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...
ben de senin dediğin yemeği yaptım pelincim
kardeloşuum ben tam 3kezz çekildim ondan inş kötü birşey cıkmazz bendede birşey cıkmadı ama neden ağrım var anlamıs değilimm

büyük ihtimalle fizik tedavisi vericektir doktorun
ay istemiyomm fizik tedavi falan,omurilikte açıklık var gibi dedi,bi tanesi diğerlerinden ayrı gibi,banada gösterdi,mr da belli olurmuş,ben sevmiyorum oraya girmeyi yaaaaaa:18:
alemsin selina yaa,gerçekten alem kızsın he.:97:
binbir sorunu olanlar bile hamile kalıyooo,takma kafana bu kadar,rabbimin elinde neticede herşey.
ne sarması kız,yapma,bu saatte sarma mı olur diyen sen değil miydin bana:95:
menemen yaptım,nasıl
hayırdır,hamilelikten mi şüpheleniyon way?

ebroş gelmemiş galiba .

ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .

ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum

gece 2 de mr mı ilk defa duyuyorum yahu.Allah kolaylık versin canım inşallah önemli bişey değildir

gece 2 de mr mı ilk defa duyuyorum yahu.Allah kolaylık versin canım inşallah önemli bişey değildir

ben bi defa 3 de de çektirdiydim kardelencim,acil deyince geceye veriyolar,ama bi kaç gün bekleseydim,akşamüstüne falan alabilirdim heralde.
kaçtım ben.

evet dün sağlık ocağına gittim olabilir dedi bi ona sorayım dedim belli mi olur belki inş vardır

neyse kıslar ben çıkıyorum çok fena uykum var gözlerim acılmıyo kib aeo öpüldünüz byyyyyy

canım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaa
cananım inşallah nasip olurda gidersiniz mükemmel biyer herkesin gidip görmesi gerek
bi baharda buluşucazda nezaman canım ben azcık gece kuşuyum gündüz vaktim olmuyoyaa
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyim
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bende
bugün kardeşciğimleydim akşama kadar gezdik çok yoruldum ama değdi selamını ileticem balım saol
buarada sende cici çizmelerini güzel günlerde giy kuzum
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadan
bende biraz duygusaldım buara canım saol kalplerimiz bir konuşuruz sen iyileşde
buarada unutuyorum hep sonra geliyo aklıma boğazın nasıl canım
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canım
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığı
dualar içinde mevla sendende razı olsun kabul buyursun inşallah vesile olsun bacım
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar
içim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlere
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum

canım hadi hayırlısı kolay gelsin sana dönünce görüşürüz girersen tabi

,ugurboncugum+,ebrar_53+,egal,kardelen49,

kızlar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben bi defa 3 de de çektirdiydim kardelencim,acil deyince geceye veriyolar,ama bi kaç gün bekleseydim,akşamüstüne falan alabilirdim heralde.
kaçtım ben.
sen hala burdamısın yaa git artık bakıyım geç kalıcan canım

canım iyi geceler buarada nasıl oldun başdönmen geçtimi ?

kızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın

boncuğum kuzum noldu yaa yine birimi sıktı canını üzülme lütfen yaa hayat çok boş inşallah herşey güzel olucak canpo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…