cok kafaya mı takıyorum yosa cok yoruldugum için hemen çöküyormuyum bilemiyorum.. neyse daha iyiyim.. sağolun..
google den araştırma yapmıcam bidaha..
yapma canım bi daha yanlış bilgide olabiliyo
yok yapmıcam zaten inş..yoksa ağla ağla bi hal oluyorum kötü oluyorum..psikolojim mahvoldu..
ben çıkıyorum başka şeylerle oyalanayım biraz dagıtayım... kendinize dikkat edin..öptm
ciddimisin? aynısımı?? kısır gebe kalamaz falan azıyor google da offf içimi rahatlattın birazık..beimkide öle önemsemiş gibi görünmüyordu ama neyimi önemsicek elin kızıyım sanki..
sende kader arkadaşm gibisin ne varsa sendede var yanlış hatırlamıyorsam ko da vardı sende değilmi?
lagrima,biraz fazla streslisin canım yaaa,hemen umutsuzluğa kapılma,iltihap olan bi arkadaşım,ilaç kullandığı ayın ertesinde hamile kalmıştı,du bakalım bi.2 rekat namazdan sonra isimler akabinde dualar canım..
amin cümlemize..
Helal olsun ne hakkı..
hayırlı akşamalar şekerler... Gene hast gittim bugün duayada yetişemedim ama yürekten aminnnn diyorum..dilerim rabbim yüzlerini güldürür herkesle birlikte duru nanelişeker anatolia arkadaşımızında..
Ilaç verdi doktor fitil (böğğğğğğ) antibiyotik ayrı kesiciydi sanırım diğeride.. Iltihapmı ne varmış smearda öyle çıktı.. 10gün sonra tekrar gel dedi.. Maşşalhım var yok yok bendede.. Hayırlısı..
Neyse benden cok bahsettim sizler nasılsınız???
inşallah canımü,elbetteki ederiz.amin inşallah canım pazartesi saat 4 gibi ozaman bana dua edin oldumu
ben de senin dediğin yemeği yaptım pelincimkızlar ben cıkıyorum yemek yapcam sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...
ay istemiyomm fizik tedavi falan,omurilikte açıklık var gibi dedi,bi tanesi diğerlerinden ayrı gibi,banada gösterdi,mr da belli olurmuş,ben sevmiyorum oraya girmeyi yaaaaaa:18:kardeloşuum ben tam 3kezz çekildim ondan inş kötü birşey cıkmazz bendede birşey cıkmadı ama neden ağrım var anlamıs değilimm
büyük ihtimalle fizik tedavisi vericektir doktorun
alemsin selina yaa,gerçekten alem kızsın he.:97:kız ben 50 kiloyum sıksan yarım kilo yağ çıkmaz keşke azcık daha kilo alabilsem.kendimi maydanoz sapı gibi hissediyom.ama ailecek böyleyiz anam diyom zaten biz maydanozgillerden geldik diye
canım benim ne demek hepimiz burda birbirimize desteğiz.kimse yanlız kalmaz burda tabiki paylaşacaksın her anını.hakkımız varsa helal hoş olsun canım.
kociş gelcek şimdi seni merak ettimde girdim.akşam çekilcekmişsin mr.hayırlısı inş bişe çıkmasın tek.ben doçentlik mi estfll canım sen varken bana düşmez.maaşa da az kalmış12 gün nedir kii
inş canım tabiki dua ederiz.rabbim hayırlısıyla versin bebişini göbüşüne inşşş.
binbir sorunu olanlar bile hamile kalıyooo,takma kafana bu kadar,rabbimin elinde neticede herşey.ciddimisin? aynısımı?? kısır gebe kalamaz falan azıyor google da offf içimi rahatlattın birazık..beimkide öle önemsemiş gibi görünmüyordu ama neyimi önemsicek elin kızıyım sanki..
sende kader arkadaşm gibisin bende ne varsa sendede var yanlış hatırlamıyorsam ko da vardı sende değilmi?
ne sarması kız,yapma,bu saatte sarma mı olur diyen sen değil miydin bana:95:canım allahım sana sıfalar versın ya ne kotu happıs o yumruta gelsıtırıcı hapmı yok da onu vermıs yaaa
kuzu keskem olaydın ama bugun yerınde keyfım de aklıma gelse uzulcem bosver gıtsın en ıysı cok ıyıyım su anda sende mr cekılcekmısın onemlı olan saglıgın cekıl bence de ogren ne oldugunu ınsallah da bısey cıkmaz ne yaptın bu arada sarmaları yaptınmı
canım aynı dertten zıt sekılde muzdaıbız sen bıtsın ıstıyon ben gelsın bakalım ne olcak ınsallah sonu gusel olur
canım ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da pozıtıfı gorursun kuzum dualrım senınle
canım valla hastalıgın hakkında bır bılgım yok ama bence dr lar bırsey varsa acımadan soluyorlar artık bence bısey olsa solerlerdı cok kafaya takıyorsun canım
kızlar bı bakayı m dedım optum cıkıyorum
ablacım kardesınle ne gusel hasret gdermısındır ohh kuzum sefanız olsun
hayırdır,hamilelikten mi şüpheleniyon way?slm millet nasılsınız topiğe geldim kimseçikler yok nerde bu millet ya
sevtum sana bişi sorcem sen dedin ya ben hamiş kalmışım ama üstüne görmüşüm diye sen o ay adetini çokmu gördün normalmi yoksa azmı gördün buna cevap verirsen sevinirim
ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
gece 2 de mr mı ilk defa duyuyorum yahu.Allah kolaylık versin canım inşallah önemli bişey değildir
lagrima,biraz fazla streslisin canım yaaa,hemen umutsuzluğa kapılma,iltihap olan bi arkadaşım,ilaç kullandığı ayın ertesinde hamile kalmıştı,du bakalım bi.
inşallah canımü,elbetteki ederiz.
ben de senin dediğin yemeği yaptım pelincim
ay istemiyomm fizik tedavi falan,omurilikte açıklık var gibi dedi,bi tanesi diğerlerinden ayrı gibi,banada gösterdi,mr da belli olurmuş,ben sevmiyorum oraya girmeyi yaaaaaa:18:
alemsin selina yaa,gerçekten alem kızsın he.:97:
binbir sorunu olanlar bile hamile kalıyooo,takma kafana bu kadar,rabbimin elinde neticede herşey.
ne sarması kız,yapma,bu saatte sarma mı olur diyen sen değil miydin bana:95:
menemen yaptım,nasıl
hayırdır,hamilelikten mi şüpheleniyon way?
ebroş gelmemiş galiba .
canım listede hemen değiştiricem gerçi şuanda laptopda değilim artık yarın hallederim zaman gerçektende çabuk geçiyo yaageçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inş.
amiiiiiiiiiiiiinnnnn Rabbim en kısa zamanda göndersin minişlerini inşaallah.Acı göstermesin.herşeyin hayırlısını nasip etsin
canım benimkini de düzeltebilirmisin 3 yıl oldu da
kıyamam ben sana canım benim duygusal arkadaşım.çanakkaleye gitmek bi nasip olmadı ben de çok gitmek istiyorum.inş.bu yaz istiyoruz
Allah'a emanet canım.seninle buluşmak yine başka bahara kaldı desene
garibim canım arkadaşım kardeşim nedemek yaa senden olmadı merak etme dün bütün gün öyleydim ben zaten eşim çocuk gibi avuttu diyebilirim ama senin yazınıda okuyunca içimdekiler boşaldı bianda .hakkım helal olsun nedemek kuzum seviyorum seni bende iyki sizinleyimcanim arkadaslarim,dun sanirim yazilarimla sizleri uzudumkusuruma bakmayin hepiniz hakkinizi helal edin bana sizden baska kimsem olmadigi icin,paylasmak istedim..
destek olan butun arkadaslarimdan rabbim ebeden razi olsun,dilerim rabbim hepinizim yuzunu guldursun
iyiki sizleri tanimisim,iyiki sizler varsnizi
ebrarim özellikle sen hakkini helal et canim,sanirim seni uzudum,inan bu duruma ben daha cok uzuldum..iyiki varsin ebrarim,iyiki senin gibi guzel yürekli bir arkadasa sahibim,
kayram canım kardeşim saol güzel düşüncelerin için bi mukabele diyorum bendeah kuzu konusuyoz konusuyoz bir ara geliyor işte ama artık daha uzun aralıklarla geliyor artık geçti zaten aynı gece hemde eboşum iyileşti ben de iyileştim kardelen49um da saolsun bana terapi uyguladı kıyamam benimle uğraştı tüm gece msn de
evet senden oldusana ayrı bir gönül bağım var biliyorsun ama iyisin şükürler olsun dualarım hep seninle inan bana:26:
evet kuzu canım çok sıkıldı valla gel döv beni gerçekten hakedıyorum galiba hemen gönderiyom o şeyi de hemennnnn
merak ettım sımdı kendı saglıgın onemlı bıtanem sakın ıhmal etme
ah kuzu demek gıdıyorsun gonlunun huzuru kardesını gormeye benden ısmımle selam solersen cok seevınırım opuyorum senı
canımın ıcı allahım gonlune huzur zıhnıne acıklık versın ınsallah hersey gonlunce olur
sende ıyıkı varsın canım arkadasım sakın ama sakın sızı uzdum falan dıye de dusunme hepızımızın hıssettıklerını ama soleyemedıklerını solemıssın sadece dedıgın gıbı bır gun gelecek yavrumuz ama allahım yuce allahım cok yakın bır zamanda hayırlı saglıklı sıhhatlı bır hamılelık gecırıp daha sonrasında da yavrumuzu saglıcakla kucagımıza almayı hakkımızda hayrlı kılsın
demek cıkıyorsun kuzum ıslerını halledebıldınmı merak ettım yada yazdında benmı kacırdım kuzu öpüyorum seni çok
ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN VE BİZLERİDE ONLARIN ŞEFAATİNE LAYIK KILSIN EMANET ETTİKLERİ BU VATANA SAHİP ÇIKABİLENLERDEN OLALIM İNŞALLAH
kızlar uzun zamandır solemek ıstıyorum ya ben bu smıleylerı kullanmayı cok sevmıyorum ınsallah saka yaptıklarım falan anlasılıyordur yazı ya sonucta belkı farklı anlasılır sonuna gulen smıley falan kullanmadıgım ıcın bole bır durum olursa mutlka soleyın
bu arada gunlerdır almak ıstedıgım çok yuksek topuklu uzun cızmelerı sonunda aldım yasasınnnnnnnnnnnnnnnn
ay nasıl ilaçmış obanum yaa kıyamam allahım korudu seni gerçektende artık bukadar yıpratma kendini yazık ediyoruz kendimize yaa allahım kayından versin canım uğraştırmadanAnladım canım benimde zaten yumurtlama problemim var.Sağol ilgilendiğin için.
Evet canım yumurtlama ilacı mahvetti daha yeni kendime geldim sabah kafamı kaldıramadım yastıktan kalkıyorum başım dönüyo nefes alamadım Allah verirse verir artık çok fazla uğraşmıycam.daha öncekileri okuyamadım canım sen neye üzüldün o kadar yanındada olamadım sakın üzülme sen burda yaptıklarının karşılığını alıcan üzülme bak benide aplatma tamammı canım.
Sorma ilaç mahvetti beni.
Evet canım dün kestim ilacı hala bile kötüyüm.
Aminnnnn
Aminnnnnn
Nasıl olıyım valla haa bile berbat durumdayım mahvetti ağır gelmiş ilaç verdiğim parayamı yanıyım sağlığımamı valla bakalım tedavi ne olucak salı günü belli olucak artık.
iyiyim bitanem sen nasılsın bi konuşamadık seninlede moralin iyi değilmi canımamin canım inş ama bitcegine cogalıyo bitmezse doktora gitcem artık...
amin amin amin...durumuza nanelişekerimize anatoliamıza rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın bu arda gecmişteydim o yuzden gec yazdım ben gelene kadar sen cıkmışsın öpüyorum seni cok...
hoşbulduk sevtunum nasılsın canım gecmişteydim hatta bi kere yazdım gönderdim gitmedi yazdıklarım yine yazdım bır saattir ugraşıyorum inş bu sefer gelir...
ebrarım sen nasılsın canım inş daha iyisindir kardesin gelmiş gözünaydın bol bol hasret gideririsiniz atık opüyorum seni cok
canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine iyidir inşallah sağlığıGüzel bacılarım hepinizin yüreklerine sağlık,Allah hepinizden razı olsun,özlemini çektiğiniz bebişlerinizle birlikte ne muradınız varsa nasip etsin inşallah
Sabah saat 9'dan bu yana samatya da idim..Annemi götürdüm omzunda şikayeti vardı tahlil film derken akşamı ettik..Eve yeni gelebildim o yüzden dualara yetişemedim
Şimdi mutfağa geçip yemek yapıcam işim bitince burada olurum tekrar tekrar teşekkür ediyorum Rabbim güzel gönüllerinize göre versin canlarım.....
canım allahım kötü hastalıklarla imtihan etmesin inşallah şifa olur ilaçlar2 rekat namazdan sonra isimler akabinde dualar canım..
amin cümlemize..
Helal olsun ne hakkı..
hayırlı akşamalar şekerler... Gene hast gittim bugün duayada yetişemedim ama yürekten aminnnn diyorum..dilerim rabbim yüzlerini güldürür herkesle birlikte duru nanelişeker anatolia arkadaşımızında..
Ilaç verdi doktor fitil (böğğğğğğ) antibiyotik ayrı kesiciydi sanırım diğeride.. Iltihapmı ne varmış smearda öyle çıktı.. 10gün sonra tekrar gel dedi.. Maşşalhım var yok yok bendede.. Hayırlısı..
Neyse benden cok bahsettim sizler nasılsınız???
ay okuyunca baya endişelendim canım hemen telaş etme şunu bilki doktorlar kötüyüde iyiyide anında söylüyolar yani bişey olsa söylerdi mevlam şifa versin sanada tüm şifa bekliyenlereiçim daraldı nefes zor alıyorum..bagzımda düğümlendi birşeyler nefes almamızorlaştırıyor..kalbim falanda çarpmaya başladı çıkıyorum biraz arkadaşlar..kendinizee ii bakın..
canım nerelerdesin sen ya merak ettim seni demek olmadı hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumkusura bakma geçenlerde cvp yazamadım bebek yok şu anda çok üzgünüm bayadırda aranızda bulunamadım ailevi sorunlar oldu işte neyse canlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseo hayırlı haberi en kısa sürede vericem inşl sizlere bu arda : hamile olan arkadaşlarımız var herkesin eline sağ salim versin allahım tüm isteyenlerle birlikte hoşcakalın arkadaşlar :
ya kızlar yaa,güya gece 2 deydi randevum ve ben fırsattan istifade oturcaktım sizle,ama aradılar şimdi,biri gelmedi heralde,ben mr çektirmeye gidiyorum
ebroşum ve kardelenim,altta sizleri görüyorum .
sen hala burdamısın yaa git artık bakıyım geç kalıcan canımben bi defa 3 de de çektirdiydim kardelencim,acil deyince geceye veriyolar,ama bi kaç gün bekleseydim,akşamüstüne falan alabilirdim heralde.
kaçtım ben.
evet dün sağlık ocağına gittim olabilir dedi bi ona sorayım dedim belli mi olur belki inş vardır
neyse kıslar ben çıkıyorum çok fena uykum var gözlerim acılmıyo kib aeo öpüldünüz byyyyyy
kızlar gecmıse baktım ama yarın yazıcam hıc ıyı degılım herzamankı gıbı asılmıcak sorunllarım varmıs gıbı gelıyor allahım sonumu hayır etsın kör bı kuyudayım sankı yrn görüşürüz kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?